Mat och drick förbud !

Nu har jag varit hos tandläkaren. Är väldigt irriterad just nu. För det första har jag fått helt fel information av tandläkarna jag hade i fredags. För det första, jag skulle inte bara ta bort tandsten. Skulle polera och på flour också.  För det andra så sa tandläkarna i fredags att det skulle ta ungefär 20 minuter. Men på lappen som jag fick av senila tanten, som för den delen inte höll på och hitta mig i datorn idag, stod det att jag skulle ha en undersökning på 40 minuter. Det är ju dubbelt så mkt, det är inget man sätter fel på. Tänk så skulle jag göra nått jätteviktigt och inte titta på lappen.  Blir så irriterad och arg. Sen som grädden på moset så får jag inte äta på en timme och jag är jättehungrig. Detta innebär att jag kmr vara grinig en stund till. Men allt gick bra iaf hos tandläkaren. Men jag gjorde ett stort misstag. Ni vet tandläkaren har ju en spegel och en lampa som dom riktar mot en när man ligger där helt hjälplöst. När hon tog bort tandsten på mig fick jag för mig att det kanske inte känns lika obehagligt om jag tittar. Men det skulle jag aldrig gjort. Jag blödde rätt mkt så det blev ju inte direkt bättre av att se det där. USCH !

Puss och kram / Anna

Kommentarer
Postat av: Anna

Tur att allt gick bra iaf [v]

2007-07-03 @ 14:02:50
URL: http://annarocks.blogg.se
Postat av: Caroline

gillar inte att gå till tandläkaren :/

2007-07-03 @ 17:25:03
URL: http://lakritz.blogg.se
Postat av: Hanna

Ja, listor är kul. :) Jag var också hos tandläkaren idag, hihi!

2007-07-03 @ 20:11:38
URL: http://whitepearlsblackoceans.blogg.se
Postat av: Bella

Oja, Liseberg är suveränt kul! ^^ Varit där på länge? Förresten så lät ditt tandläkarbesök inte särskilt trevligt.. Hoppas du är gladare nu! :)

2007-07-03 @ 20:24:43
URL: http://brutalabella.blogg.se
Postat av: caroline

Var också hos tandläkaren här om dagen.. Inget ogillat i sig, men jag akn ju inte påstå att hon var den mest trevliga och pedagogiska människa jag träffat! ;)

2007-07-04 @ 08:37:25
URL: http://imagine.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0