Trött och förkyld.

Jag har varit trött hela veckan. Har väl mest trott att det varit sömnbrist, men idag inser jag varför. Jag är jätte förkyld, fortfarande lite ont i halsen och även ont i huvudet. Fast det var inte så farligt i morse så jag gick iväg och tränade mina små P98:er. Efter den träningen som fick mig på lite gott humör eftersom jag inte träffat Pernilla på länge så gick jag hem och har legat i soffan sen dess. Verkligen helt utmattad. Får vila den här helgen så jag blir bättre till veckan. Måste verkligen kunna träna den här veckan så jag får vara med i Örebrocupen nästa helg. Ska bli riktigt kul. Synd bara att Pernilla inte får vara med :(

Kvällen har precis blivit planerad. Sitter framför datorn nu en stund som omväxling till tv tittandet. Sen blir det mer tv. Serien Eva och Adam börjar visst ikväll såg jag. Älskade det när jag var lite mindre. Kan tänka mig att det kan underhålla fortfarande fast jag sett alla avsnitt sådär en 7000 ggr. Senare ikväll börjar ju även det nya programmet Körslaget. Är lite nyfiken på det så det ska jag nog titta på. Förstår inte riktigt vad programmet ska gå ut på så det måste jag bara lista ut. Sen vid 21 är det ju Sing a long. Shirley var ju med förra lördagen. Det var riktigt kul, haha. Sing a long är kul jämt tkr jag, men Shirley och Christers kamp var verkligen underhållande, HAHA <3.


Empty room

Jag bara älskar den här låten. Kan inte sluta lyssna på den. Så tkr jag videon är riktigt bra. Man kunde ju nästan gissa sig till hur den skulle bli med tanke på texten, men det här var ju otroligt bra jobbat. Guldstjärna till Sanna Nielsen.




Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room




 

Hej svejs

Jag har inte uppdaterat här i bloggen på länge, nu igen.  Jag vet inte hur mkt jag kommer att uppdatera i framtiden. Kanske bara blir lite då och då fram till sommarlovet. Men vi får se.

Ha det bra tills dess :)

Puss och kram / Anna

Dagen före..

image243

Idag har jag fått lite saker gjort iaf. Fick något ryck och började göra om mitt rum lite smått. Strök och satte upp nya gardiner. Bara det var en stor förändring. Sen var mamma iväg och handlade och kom hem med ett nytt påslakan som kommer passa så mycket bättre till det nya. Det är i tvättmaskinen nu och ska invigas imorgon tänkte jag :)

Och imorgon, äntligen, så kommer Anna hit. Som jag har längtat. Eller rättare sagt, som vi har längtat.  Vi kommer ha grymt kul, bara så ni vet, haha. Ska bli kul och överraska henne med lite smått och gott som jag planerat som hon inte har en aning om, haha. Hoppas hon blir lika glad som jag har tänkt mig bara, haha.

 

Här igen!

Nu är det äntligen påsklov i alla fall. Jätteskönt. Har haft innebandy helg i helgen. Först hade mina 98:er två matcher på lördagen. Det betydde att jag var tvungen att gå upp kl 7, som alla andra lördagar. Sen i söndags var det DM för min del. Tre matcher och vi var 8 spelare utan någon målvakt. Jag och Iris ställde upp som målvakt. Jag stod två matcher och Iris en. Tyckte det gick riktigt bra ändå, fast vi förlorade alla matcher.

Har som ni kanske märkt inte varit en hejare på att uppdatera bloggen på sista tiden. Ska försöka skärpa mig nu. Det är ju ändå lov. Kanske blir lite bättre på det när Anna kommer hit :) Då har jag i alla fall någonting att skriva om. Det har jag tyvärr inte nu.

Ska ta och sova nu snart. Är jättetrött och börjar få riktigt ont i halsen. Inte alls kul. Men sånt är livet. Bara jag inte blir allt för sjuk tills Anna kommer nu på torsdag. Det vore ju världens sämsta tajming. Det där som jag är så bra på.


Planer inför påsklovet..

Påsklovet närmar sig mycket sakta men säkert. Bara onsdag, torsdag och fredag kvar. Har endel läxor och liknande den här veckan. Men jag har läget under kontroll vad jag själv vet, haha. Man brukar ju kunna få sig lite överraskningar på prov ibland. Men inte den här gången tycker jag.

Har börjat planerat mitt lov lite. Man vill ju hinna med så mycket roliga saker som möjligt så man orkar hänga i tills nästa ledighet. Sen har man ju lite måsten också som bara måste bli gjorda. Såhär ser det ut en så länge med mina planer:

Rensa garderoben, verkligen ett måste just nu. Får ju inte in mina kläder knappt. Allt ligger bara huller om buller.

Räkna matte, ännu ett måste. Ligger efter nu för att jag bara totalt hatar vår vikarie. Hon irriterar mig så mycket att jag inte lyckas jobba tillräckligt mycket på lektionerna.

En hemlig sak, med tanke på att en av mina aktivaste läsare inte får veta vad detta är så får ingen veta det här innan henne.

Anna kommer hit, från skärtorsdagen till tisdagen. Gissa om vi har en massa bus på gång. 

Kan tänka mig att listan kommer utökas väldigt snart. Jag valde att inte berätta alla saker som Anna och jag ska göra för listan blir så lång då. Ni kommer nog få reda på det mesta ändå ska ni se ;)  

Vad har ni för planer inför lovet?


Ge mig påsklov!!

image242

Nu vill jag bara ha lov. Helst sommarlov, men påsklovet får bli bra än så länge. Anna kommer ju hit :D Vi ska ha så kul tjejen <3. Orkar inte med skolan längre. Bara en massa plugg känns det som. Fast vi haft rätt så kul den här veckan. Aktivitetsdag i onsdag, lyckad dag. Sen var vi på Gustavsvik i fredags också. Inte lika lyckat för jag fick jätteont i huvudet och åkte hem. Men iaf, det kunde ju inte skolan hjälpa faktiskt.

Idag är det ju söndag. Som alla andra söndagar så blir det plugg. Nästan så jag inte behöver skriva det längre va? Samma visa varje söndag. Albin ville hitta på något, men jag vet inte om jag hinner. Måste läsa ut Prime time tills imorgon. Har typ 60 sidor kvar. Han tyckte vi kunde plugga ihop men kul jag kommer vara då. Vi får se Albin, jag kan komma till dig i veckan istället annars :)

Väntar på att Anna ska komma in på msn nu. Har lite saker och prata med henne om. Sen ska jag duscha och lite sånt. Sen vet ni resten, suck.

Ha det bra !

Älskade tisdag!

image241

Då var det tisdag igen. Så skönt att bara gå till 12:10. Särskilt när det var så vackert väder idag. Men tyvärr också väldigt kallt. Tänk om man kunde få fint och varmt väder. Vilken hit det skulle vara.
Efter korta dagen i skolan satte jag mig för att försöka läsa ut Prime time. Eller målet var kanske inte läsa ut, men läsa mer. Måste bli klart tills nästa vecka. Helst den här veckan. Men känns som tiden bara sniglar sig fram så jag ska nog hinna den här veckan. Står tiden still eller?

Imorgon har vi tema-dag. Temat är disney och alla ska klä ut sig. Vår klass har valt filmen 101 dalmatinerna men blir snarare 10 dalmatiner, haha. Resten av klassen ska vara andra figurer ur filmen. Men ska bli riktigt kul. Under hela dagen ska klassen samla poäng genom att göra en massa knasiga grejer. Alla som känner mig väl vet att det är jag expert på så vi har stor chans vår klass, haha. Så se upp där ute, haha. Ska försöka ta lite bilder. Men vi får se hur väl jag lyckas.




Pluggdag!

Då var det söndag. Mina söndagar brukar bli pluggdagar. Man vill ju inte plugga varken fredag eller lördag men ändå känner man att man måste göra lite på helgerna också för att hinna med allt. Då blir det söndag helt enkelt. Har precis tagit paus från matten. Har räknat 3 timmar nästan i sträck. Tog bara en kort paus och borstade Torsten för det behövdes verkligen. Så nu försöker jag få tillbaka hjärnan och dess ork för att fortsätt. Har bara lite mer än en sida kvar nu.
Sen har jag två engelska uppgifter som ska göras också. Men de är rätt så enkla och dessutom är en nästan helt klart. Ska lägga till lite kanske. Får se om det blir så, haha.
Så är det bara svenska boken som ska läsas ut och skrivas om den. Det verkar inte vara så svår skrivuppgift men desto jobbigare att läsa ut boken. Någon som läst Prime time av Lisa Marklund? Tycker den är rätt jobbig med alla dessa människor man ska hålla reda på. Man blir ju helt snurrig. Inget att läsa när man är lite småtrött inte. Då är man helt lost sen.

Så resten av min dag blir till och plugga. Visst låter det kul?

Vad har ni för er en söndag som denna?

Grattis Albin!

image240

Grattis på 17-års dagen :D Du åkte precis hem från mig nu men, haha. Bra start på dagen eller vad säger du? :) Ha en fortsatt trevlig dag med massa presenter. Om nu inte din mamma skickade iväg dom, hahaha.

Puss på dig <3

RSS 2.0