Det gick bra !

Visst är det jobbigt att gå upp måndag morgon? Gud det är det värsta som finns nästan. Värsta I-landsproblemet iaf, haha.

Idag skulle Torsten med i bilen. Han skulle ju till veterinären och kastreras. Han hade visst polat ihop sig med en Norskskogskatt när i väntrummet också, haha. Sally hette hon. Jättefin sa mamma. Mycket annat roligt hade hänt också i väntrummet berätta mamma och Fredrik. Hur ofta får man höra en kalsonglåt hos veterinären liksom, haha. Men allt har gått bra med Torsten iaf och han mår bättre än vad vi trott han skulle göra. Han bråkar t.o.m. med Smulan. Mamma försöker övertala honom att han är sjuk, men det verkar inte funka så bra, haha.

I skolan hände det inte så mkt intressant. Jag gick på toa väldigt många ggr. Så pass många ggr att Natalie faktiskt var tvungen att fälla kommentaren "Nu igen?". Jag vet inte varför det blev så mkt toabesök idag. Kanske druckit mkt i sömnen eller nått, haha. Inte i vaket tillstånd iaf. Men jag har ju min bokade toalett när korriodoren mellan BC och C korridoren, haha. Första från C korridorens håll. Så sno inte den för mig. Absolut inte efter lunch. Då är det min tid.

Fick veta resultatet av matteprovet vi hade i torsdags. Jag fick 27/30 :D Jag är både förvånad, glad och riktigt stolt faktiskt. Tror jag aldrig fått så bra på ett matteprov. Nu vet jag ju iaf hur jag ska plugga till matteproven. Även om det tog lång tid. Det gav ju resultat. Nu väntar ULV (utveckling, livsvillkor, socialisation) provet på onsdag, engelska boken med den där bokrecensionen + en diskussion om boken på engelska och svenska prov innan höstlovet. Men jag kan ju glädja mig med att jag kmr ha det bäst på lovet och sen efter lovet går jag en vecka i skolan sen är det praktik i fem veckor. Så när vi kommer tillbaka efter praktiken är det två dagar i skolan sen är det jullov  :D

Sen kan jag avsluta med att säga att övningskörningen igår gick strålande. Vi började på bilprovningsparkeringen inte så långt hemifrån. Men där blir man ju helt snurrig i huvudet om man åker för länge. Bara runt runt runt. Sen helt plötsligt när jag och mamma stod stilla för att mamma ville prata lite då kom det in en lastbil på parkeringen. Jag kände hur paniken steg fast vi stod stilla. Mamma sa åt mig att lugna ner mig för vi stod ju stilla så vi kunde ju inte göra någon skada. Lastbilen körde om oss och föraren kollade intresserat på mig när han körde förbi. Snabbt kan jag ju inte påstå att det gick och jag undra vad sjutton han höll på med tills jag såg att han också var ute och övningskörde. Gud vad jag och mamma skratta. Då beslöt mamma sig för att vi skulle åka någon annanstans och köra, haha. Både för att dom också skulle vara där och för att jag kunde ju den där rudan så bra nu och allt gick bra. Så vi bytte till ett industriområde på andra sidan stan. Det gick jättebra där med förutom när jag i en korsning skulle stanna och sen köra igen och hade en lastbil bakom mig. Jag måste säga att det var mkt lastbilar just när jag skulle övningsköra. Men iaf, då fick jag motorstopp 2-3 ggr i rad och muttra irriterat "Varför får jag motorstopp just nu för?" och mamma svarade snabbt "Du är stressad nu. Ta det lungt, han får vänta". Jo det är lätt att tänka så när man vet själv hur irriterad man blir när det inte går framåt. Men det gick tillslut. Så jag överlevde det med, haha.

Nu ska jag ta och prata lite med Sofia när hon äntligen har loggat in på msn.

Ta hand om er där ute :) <3

Puss och kram / Anna

Kommentarer
Postat av: ROSE

Har du något bra bok tips till mig? :D

2007-10-08 @ 21:10:23
URL: http://PINKROSE.blogg.se
Postat av: MM

Grattis till provet

2007-10-09 @ 10:41:01
Postat av: Anna

Vad kul! Du verkar ha haft en bra dag :) [v]

2007-10-09 @ 16:10:13
URL: http://annarocks.blogg.se
Postat av: R.O.S.E.

Birma ;)

2007-10-09 @ 20:02:45
URL: http://PINKROSE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0