Grattis Torsten ½ år ! <3

Onsdagar är min favoritdag i veckan när det gäller skolan. Fast vi har en lång håltimma. Vi börjar med svenska och innan lunchen har v iockså ULV (utveckling, livsvillkor, socialisation). Sen har vi en lunch på ungefär 2 timmar eftersom vi har håltimma också. Efter det har vi bara idrott kvar. Rätt lung och skön dag.

På svenskan fick vi mest bara läsa om myter och sånt. Lite långtråkigt men inte allt för jobbigt.
Sen på ULV:en gick vi igenom lite saker som ska vara med på provet nästa vecka. Vi blev indelade i grupper och jag hamnade med Emily och Nada. Båda är väldigt speciella på sina egna små vis, men Emily är väl den som sticker ut mest. Rätt som det är tittar Emily på mig och säger: "Anna, du har en väldigt fin tröja på dig idag". Jag tackade såklart och Emily börjar skratta och fortsätter: "Det är så roligt, du är fin upptill och ful nertill". HAHA, man tackar för den kommentaren. Det hon egentligen ville säga var att det kanske inte var så super snyggt med mjukisbyxor till. Jag håller faktiskt med henne, men jag orkade inte ha jeans på mig idag.

Efter vi hade ätit lunch passade jag och Natalie på att gå till bibblan och plugga lite matte inför provet imorgon. Vi hann inte räkna många tal innan en 3:a kom fram till oss och frågade om vi kunde tänka oss att hjälpa henne med en sak. Jag vet inte om det var mest feghet eller artighet som gjorde att vi sa att vi självklart kunde hjälpa till, men det kanske inte hör hit. Hon behövde hjälp att häfta ihop några av skoltidningarna. Eller rättare sagt, hon uttryckte det så, vad hon ville vet jag faktiskt inte såhär i efterhand. Hon visade hur dom skulle se ut och vi satte igång. Men istället för att hon skulle sitta och göra hon också började hon fråga oss massa om saker som vad vi hette och vilken klass vi gick i. Jag tror hon redan visste att vi var 1:or annars hade hon väl inte hoppat på oss. Sen helt plötsligt frågar hon: "Vill ni att jag ska läsa en berättelse för er?" Fega som vi var så sa vi såklart snällt: "Visst!". Hon satte igång och läsa och där satt vi och gjorde hennes skoltidningar. Efter vi hade gjort några tidningar och hon hade kommit halvvägs i berättelsen (som vi inte hade fattat ett skit av) så avbröt hon oss och tacka oss för hjälpten och tog sina saker och gick. Som sagt, jag vet inte vad hon ville, men det blev ju nått att fylla up bloggen med iaf.

Idrotten hade varit rolig om inte Hajer hade förstört allting. Vi spelade handboll och killar är ju som dom är. Iaf dom jag har gått i samma klass som. Dom vill göra allting själva på samma gång. Vilket gjorde att alla blev skit förbannade på honom och allt slutade i att det var bara han som spelade. Tillslut blåste vår lärare av och då skulle helt plötsligt Hajer inte vara med längre och lämna hallen. Mysko kille det där alltså.

Idag fyller Torsten ett halvår. Det firades varken med smörgåstårta eller paket. Det blev en beställd tid för kastrering istället, haha. Kanske inte världens bästa sätt att fira, men han fyller ju faktiskt inte jämt. Och kastreras ska han ju göras ändå. Så på måndag bär det av. Usch vad jag tkr synd om honom för jag vet ju hur otroligt dåligt han kommer må efter det där, men det måste ju göras. Måste tänker ni säkert, finns inget måste i det. Ni som har katt förstår vad jag menar med måste. En katt som inte är kastrerad och kommer i den berömda puberteten börjar göra upp revir. Inte hur som helst heller, dom kissar överallt. Detta kan undvikas om man kastrerar sin hankatt. Så det är vad vi ska göra och det är bara bra att få det gjort. Mamma har tagit ledigt på eftermiddagen då också så att hon kan ta hand om honom efter operationen. Så inget kan gå snett helt enkelt. Eller?

Puss och kram / Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0