Lördagsmarknad..

Idag åkte vi med Pau, en taxichafför, till Burma gränsen för att gå på en stor marknad. Det fanns verkligen allt där. Men det var så otroligt varmt idag så vi klarade inte av att stanna där så jättelänge. Vi hann i alla fall se mkt och provsmaka lite olika saker. Jag har konstaterat att kokosmjölk inte är gott.

När vi kom hem gick vi ner på stranden och solade lite. Men självklart när man lägger sig för att sola så går ju solen i moln. Visst är det typiskt när det varit super fint väder hela dagen? Tur man får lite färg ändå. Annars skulle jag väl knäckt ihop totalt. Får ligga i hårdbränning nu sista veckan. Kan ju inte komma hem blek heller.

På kvällen har vi varit på en resturang som ligger lite längre bort på stranden. En av servitriserna är hel galen, haha. Roligt galen. Helt plötsligt började det blåsa, riktigt mkt. Så dom började sätta på sig kläder och sen dra ner drapperier. Rätt som det var började det regna. Rätt så mkt dessutom. Men servitrisen var glad ändå, haha. Helt galen verkligen. Hon satte tröjan för ansiktet och kom fram till oss och börja larva sig. Dessutom tycker hon det är så häftigt att Johan är så lång. När han skulle gå och fixa glass så gick hon brevid honom. Så vände hon sig om till oss:

Servitrisen: He is big!
Fredrik: No not big, his tall. I'm big.
Servitrisen: No no, you're strong.

Senare kom hon tillbaka igen. Lika glad då också. Tog min arm och jämförde vår hudfärg. Man kände sig ju inte direkt brunare av det om man säger så.

Servitrisen: Look.
Fredrik: You're dirty. You need to shower.

På en annan resturang vi varit på har de en servitris som är gravid. Väldigt gravid. Henne kallar några svenskar för tjockisen varje gång de kommer. Tror de har förklarat för henne vad det betyder också för hon reagerar på det varje gång och håller om magen, haha. Vi kanske ska börja kalla den här servitrisen för dirty girl, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0