Back in real life !

Då var skolan igång igen. Inte nog med att det var rena mardrömmen att gå upp i morse så välkomnades man ju med en rakt höger ungefär. Läxa tills på onsdag, uppsats som ska vara inlämnad på fredag och prov, inte vilken dag som helst heller, på min födelsedag! Tack damp-Anna, kmr vi någonsin gå ihop du och jag?!

Dagen har varit som vilken måndag som helst. Må bra fungera bättre, engelska, svenska, lunch, rast i en evighet, matte och sen tillslut utveckling livsvillkor socialisation (ULV). Slutade vid halv 4. Så det vanliga tuggummi behovet startade. Det är det enda roliga vi har och göra i skolan, tugga tuggummi. Dricka kaffe går också, men gillar man inte kaffe som jag inte gör så är det tuggummin som gäller. Som tur var hade vi iaf ett samtalsämne mer idag. "Vad har du gjort på jullovet då?". Men det gick ju snabbt och prata sig igenom. Särskilt när ens kompisar bara varit hemma och tagit det lungt och inte har speciellt stor lust och sitta och lyssna på allt jag hittat på. Men jag bryr mig oftast inte om det utan babblar på. Dom får helt enkelt veta det vare sig dom vill eller inte. Vilket ni också kommer få nu, haha.

Jullovet började med att jag träffade Madeleine, som jag alltid bli osäker på hur hon stavar, från Kumla. En av alla Shirleys fan kompisar. Vi gick lite på stan och åt :) Jättetrevligt var det faktiskt. Fick snacka av sig lite om Shirley, haha.
Dagen efter det var dags för julfest på mammas jobb. Även det mkt trevligt. Hade verkligen super kul.
Så var det ett par sega dagar där fram till julafton :) Firades med familjen, mormor och Fredrik mormor som jag tidigare har berättat om.
Yttligare några sega slappar dagar och sen var det nyår. Fest fest fest. 19 st blev  vi tillslut. Med lilla Svea <3, Världens sötaste ett och ett halft åring. Jag blev automatiskt barnvakt och det gjorde inte mig ett dugg. Svea somnade strax efter tolvslaget och då var man fri från barnvaktningen. Festandet slutade vid tre taget och då var jag helt slut och somnade som en liten gris i min varma säng.
Dagarna efter nyår kom Sofia hit. Vi hade verkligen super kul. Tog massa knäppa bilder med hennes nya kamera som vi sen fixade och greja med i photoshop. Verkligen hur kul som helst. Så på fredagen åkte vi till Stockholm där vi träffade Anna också <3. Innan dess hade vi hunnit tappa bort oss lite. Gått åt lite fel håll och sånt där. Tur att tjejerna höll koll på mig, haha. Var nog inge bra att jag höll kartan. Gäller ju att hålla kartan åt rätt håll också, HAHA. Det var visst inte bara att gå inte, haha.  Men vi kom hem tillslut också. Hela förutom ömmande fötter och ben och skavsår ;)
Så helt plötsligt var det måndag igen och det var dags att återgå till det mer normala livet. Men det är bara att jobba på nu i fem veckor, sen är det Thailand som gäller :D Sen är det dags att börja planera lite Shirley resor också. Inget utan mina älskade sötnosar Sofia och Anna :)<3

Har erat jullov varit bra?  :)

Vill bara säga innan jag tackar för mig idag att jag oftast blir väldigt irriterad över Anonyma kommentarer, men man kan ju inte låta bli och få ett leende på läpparna när man läser det här :)  

Skulle gärna vilja veta vem du är. Roligare att se vem man får kommentarer från ;)

Puss och kram / Anna




Kommentarer
Postat av: Anna

AW! *hjäääääääääääääääääääääääärta*
jag längtar till kalendern uppdateras :D:D:D:D

2008-01-07 @ 20:14:36
URL: http://annarocks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0