En rolig onsdag !

Hade sovmorgon till nio idag egentligen. Men jag åkte dit vanlig tid ändå för annars måste jag ta bussen. Den går ändå bara några minuter senare och så tar det längre tid och komma till skolan dessutom. Bara en massa krångel uppe på stan. En kall väntan helt enkelt.

Har bara 3 lektioner på onsdagar. Verkligen jätteskönt. Först svenska där vi alltid får sluta tidigare och dessutom inte gör ett dugg. Sen har vi utveckling livsvillkor socialisation (ULV) i två timmar. Brukar vara lite lätt tråkigt men idag flöt det på riktigt snabbt och bra.
Sen har vi två timmars lunch. Det var pytt i panna så jag och Natalie stack till McD och åt istället, haha. Vi hade verkligen super kul där, haha. Satt och prata om allt vi skulle hitta på i sommar.  


N: - Om inte jag ska till Jordanien i sommar ska jag åka på massa läger!
A: - Vad är det?
N: - LÄGER?!
A: - Jaahaaa, massa läger. Jag tyckte du sa masalejer och undra vad du nu hittat på för nytt.

N: - Ursäkta men vad är det på den där bilden på väggen? Är det en kaktus?
A: - Jaa det är det nog. Jag har också funderat på vad det är. Det såg först ut som en massa döda flugor med barr igenom sig.
N: - HAHAHAHA, VA?!
A: - Jaa, som liksom ligger på rygg. Ser du inte? buuurrrrrrrrrr.


Innan vi skulle gå tillbaka till skolan skulle vi gå in på toaletten. Jag tog frivilligt den lilla toan för handikappad var jag ju inte. Det fick Natalie leka idag. Jag gick in för att göra mina behov och insåg snabbt vilken otrolig miss jag gjort som tagit den lilla toan. Jag lyckades sätta på handtorken av misstag och blev livrädd och skrek rakt ut. Natalie som använde toaletten brevid hörde mitt lilla rop på hjälp och började skratta nått så otroligt och slutade inte förrän jag kom ut. Då märkte jag vad som var så otroligt kul. Städerskan hade varit där inne och hört allt och tittade med undrande ögon på mig när jag kom ut. Pinsamt men ändå kunde vi inte sluta skratta åt det, haha.

När vi kom tillbaka var det dags för idrott och vi hade teori. Eller mest teori. Lekte lite också :) Flirtleken, haha. Det var så himla kul. Den går ut på att man ska byta plats med en kompis och sånt och så ska den som står i mitten försöka få tag i en plats. Jag stod i mitten och så skulle Izabelle och Zandra byta plats. Men dom krocka och båda åkte med en smäll och ett asgarv i golvet, haha. Hela klassen brast ut i skratt och det tog en stund innan vi kunde fortsätta, hahaha.

Efter idrotten hann vi precis med bussen till stan så vi kunde byta buss och komma hem. Vi fick vänta i 20 minuter på stan innan vår buss kom och då var den helt fullproppad. Jag och Natalie ställde oss upp så två systrar i 3-5 års åldern med sin mormor fick sitta istället. Helt plötsligt satt dom flickorna där och pussades.

F1: - Du är pojken och jag är flickan.
F2: - Neeej !
M: - Det behöver inte vara en flicka och pojke för att pussas.
F2: - Neej det behövs faktiskt inte.
F1: - Men varför kärar vi då?

HAHAHA, jag vet inte riktigt vad flickan menade med kärar, men söta var dom iaf, haha.

Helt klart en rolig onsdag. Särskilt eftersom jag inte fick några läxor alls idag. Så gjorde jag klart en uppgift igår kväll. Hoppas lyckan håller i sig ett tag nu :)

Puss och kram / Anna

Kommentarer
Postat av: Emma

HAHAHHAHA! VA då rolig da!! HAHAH ASG!

2008-01-09 @ 18:05:29
Postat av: Ellen

GUD VILKEN SKÖNT ONSDAG NI KOMMER FÅ!!:D Du är allt för go

2008-01-10 @ 20:32:36
URL: http://ellbri91.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0