Another winter night

Jag vet att jag borde vara hur glad som helst ju nu, det är liksom bara 9 dagar kvar tills dagen jag längtat efter i nästan ett år. Men av någon konstig anledning är jag inte på humör. Jag kan inte sätta fingret på vad det är heller, så jag kan inte göra nått åt det. Jobbigt faktiskt. Men det kommer gå över inom en vecka kan jag tänka mig.

Hade nationella prov i eng B idag. Jag var så himla nervös så jag inte förstod någonting när jag läste första gången. Men när jag återfått lugnet och läste igen var det inga problem. Jag tror faktiskt att det gick bra. Jag hoppas på det i alla fall. Ni får hjälpa mig att hålla tummarna för det!
Blev faktiskt glad idag över en ganska liten sak, men nått som betyder mycket för mig. Jag tror inte jag visade hur glad jag blev, men hoppas ni förstår. Hade lagt in alla låtarna på mobilen från Sanna, Shirley och Sonjas julalbum som släpptes igår och gick runt och lyssna på idag. Det betydde jättemycket för mig att Ni lyssnade på dom, tog min mobil och verkligen lyssnade och pratade med mig om det. Ni visade er verkligen intresserade. Det betyder så otroligt mycket för mig tjejer. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er! <3

Tack alla mina underbara vänner! Ni betyder mest. Saknar endel av er så himla mycket och det ska bli så kul och ses igen! Var för länge sen nu alltså. Tack för att ni finns, ni är fantastiska!

Bye.
 

Kommentarer
Postat av: Jaana

Vad är det som händer om nio dagar?

2008-11-20 @ 20:12:40
URL: http://jaanas.blogg.se/
Postat av: MalinSvenssoon.blogg.se

Gratisbio är en jättebra sida där poäng=presentkort. Välj bland biobiljetter eller presentkort på bland annat H&M, Kicks, Stadium, Mio och många fler! Bli medlem här: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=44201



Genom att ange "M0lle" som värvare får du 75poäng som välkomstbonus!

2008-11-20 @ 20:17:10
URL: http://malinsvenssoon.blogg.se/
Postat av: Anna

Du är fantastisk!

2008-11-20 @ 21:18:19
URL: http://annarocks.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Jaa hihi :D Yees jag ska på den, showen alltså :) ska du de? :D



Kramkram C.

2008-11-20 @ 23:40:41
URL: http://cardil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0