När drömmar blir till verklighet

Dagen idag har varit väldigt stressad och fylld av en del irritation. Jag vet inte om det är jag som börjar ändras eller om det är min omgivning. Men någonting är det. Vad det än är så lär jag få veta det i slutändan.

Måste berätta en lite skrämmande sak. Hade svårt för att somna igår kväll men lyckades iaf tillslut. Nästan jämt när jag har haft sådär svårt att somna så drömmer jag en massa saker under natten. Så var det inatt också. Här kommer den läskiga delen. Jag drömde att de hade gjort om Shirleys hemsida. Det i sig är ju inte alls skrämmande, men när jag kom hem idag fick jag ett sms av Ellen där det stod "Anna gå in på Shirleys hemsida. De har gjort om den". Jag hade inte berättat för någon om min dröm så hon kunde ju inte skämta med mig.


Jag bara älskar den nya layouten. Bilden på Shirley är så vacker och bakgrundsfärgen, jag bara älskar den. Shirleys hemsida har nog aldrig varit så otroligt fin. Nu längtar jag tills albumet kommer. Men innan dess är det melodifestivalen. Start på lördag, and I'll be there!

Har lite nya sidor att kolla in om Shirley också. Det är två videoklipp och en tidningsartikel.

Klicka här för att se klippet från expressen

Klicka här för att se klippet från svt

Klicka här för att läsa artikeln från Sydöstran

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: pornie

HATAR NÄR MAN INTE KAN SOMNA..

2009-02-02 @ 22:28:34
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Anna

"Sture" eller ska jag säga Linda? För det första, hur kan du veta vad som är sant eller inte när det gäller mina drömmar, och för det andra STICK HÄR IFRÅN! Din rätt att vara här är förbrukad!

2009-02-03 @ 21:15:47
URL: http://annapee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0