Lite snabbt innan läggdags

Skulle ha varit ledig idag men vaknade till mobilens mycket irriterande ringsignal en morgon som denna. Hur kunde jag vara så dum och tro att jag skulle få ledigt en måndag. Det var bara att ta sig iväg till Marieberg vid lunchtid.

Efter jobbet på 4,5 timmar (som kändes otroligt onödigt både med tanke på hur många timmar det var och hur lite barn de hade) åkte jag hem till mamma för att fixa med bilderna jag tog på Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen på deras julkonsert i torsdags. Det blev några riktigt bra så kanske lägger upp de senare i veckan här.

Kan ge er en liten smygtitt!


Jag tar mig i kragen!

Jag vet att jag återigen inte varit någon hejare på att uppdatera i bloggen. Men just nu är det jobb jobb jobb, innebanady, innebandy, innebandy. Men jag ska försöka bättra mig. Men jag lovar ingenting! Märker ju att ni fortfarande besöker bloggen fast jag inte skriver, så nu får jag ta mig i kragen!

Imorgon är det innebandy på schemat. Ska döma med Pernilla, en dam div 3. Ska bli spännande och se om det blir likadant som i karlstad. Men det ska vi inte prata mer om. Det är förträngt eller hur Pernilla? haha.

Får se om jag får med mig mamsen till Marieberg imorgon eller om hon haft för kul med Irene ikväll ;) Men det märker vi. Skulle behöva åka ut och köpa lite julklappar. Vet inte riktigt vad jag ska köpa till alla. Men mamma brukar ha idéer.

RSS 2.0