Hela långa dagen

Bjöd över Elin och Svea på lite fika på eftermiddagen. Det slutade med att jag tillbringade hela eftermiddagen och kvällen med dem. Så kan det gå. Men det är alltid lika trevligt.

Blev lite barnvakt åt Svea på slutet och vi hann med en hel del roliga grejer. Hon är en för skön unge alltså, haha. Knäppast i stan alltså! Fem år, det kan man inte tro om madam bestämd.

Vi kom på den strålande idén att vi kunde ta och måla naglarna. Det blev dock bara Sveas naglar som fick färg. Mina hann vi inte med innan damen hade tappat intresset. Men det klart att få både fingrar och tår målade, då är man nöjd sen!



Vi hann också med att baka en kladdkaka, vilket man kan se på Sveas fina leggnings, haha. Det var inte bara de som blev utsatt för lite kladd kan jag säga. Det blir kladdigt när man bakar med Svea som Elin så fint sa efteråt. Men vad gör det, det är bara att torka!


Har haft en toppendag med dig skruttan! Puss på dig! <3

Nu är det läggdags, för imorgon ska det köras upp till Arlanda för att hämta Johan och My. Härligt med en heldag i bilen den enda dagen det skulle bli skapligt väder den här helgen. Men så är det.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Ellen

Haha, söta ni är!:D<3

Så stor tjejen har blivit!:)

2011-06-19 @ 16:24:28
URL: http://sannashirleysonja.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0