Matte för hela slanten.

image245

Är nu tillbaka till skolan igen. Det går lite trögt, men det funkar :)

Idag hade jag bara datakunskap och klassråd. Skulle haft matte också men jag och Linnea fick sitta hela 3 timmar och räkna ihop våran newbody försäljning. Det är helt sjukt vad mkt som ska fyllas i och hur mkt krångel som kan uppstå. Bara en sånn sak som att komma på att man ska ha ett till paket med strumpor startar ett helt kaos. Sen blev det ju inte bättre av en virrig klassföreståndare som stod och tjata i örat på en och fråga om hon skulle hjälpa till med något. Efter att ha sagt nej tre-fyra ggr så gav hon upp och gick därifrån. Kan säga att jobbet blev lättare utan henne. Hon skulle bara gjort kaoset oändligt. Tillslut när vi sammanställt allt så var det beställnings dags. Självklart skulle det också krångla. Tillslut ringde vi till newbody och frågade hur man skulle göra. Eftersom det allt står i vår klassföreståndares namn fick hon ringa. Hon hann säga ungefär en meningen innan hon lämna över till mig. Ska jag vara ärlig så gick det snabbare så. Tillslut var allt klart och min hjärna är fortfarande mos av all räkning. Synd att man bara tjänar 37 kr per paket, annars hade vi fått riktigt mkt pengar. Allt som allt sålde vi för lite mer än 11.000 kr. Men vi får ungefär 3.000 kr av de. Lite dåligt ändå. Men det är sånt man får ta.

Nu när jag väl är hemma och kan vila hjärnan har jag fått för mig att jag ska göra mitt matteprov så det blir ur världen. Var ju sjuk hela förra veckan och missade därför ännu ett matteprov. Har gjort 1 av 3 matteprov. Det är helt sjukt. Så måste ta tag i och göra det här provet. Annars hänger allt på nationella. Det känns inge vidare bra. Så det blir nog matteprov nu också. En oändlig massa matte idag. Jag kommer inte kunna tänka klart imorgon.


Jag har inte ens otur..

image244

Jag är fortfarande sjuk. Det är helt hopplöst att bli av med den här förkylningen. Ingenting verkar bita tag i den. Det känns som jag nyser varannan minut och nyser jag inte så har jag hostattack. Det är så himla typiskt. Jag lyckas alltid med den dåliga tajmingen. Är det någon som tvivlar längre eller? Det blir ingen Örebrocup för mig. Jag som var så glad över att ha blivit uttagen, så kommer det här. Paus, måste nysa. Så då var nysningen klar för den här minuten. Då är det bara en hostning kvar sen är det nästa minut.
Jag har börjat fundera över hur mkt jag egentligen har missat för att jag har varit sjuk. Hur mycket som helst verkligen. Men mina topp 3 måste nog vara:

1. Skolbalen i nian 
2. Örebrocupen nu i helgen.  
3. Lasergame med klassen även den i nian. Typ sista hejdå.

Det finns säkert nått värre som jag har förträngt som jag haft samma dåliga tajming med. Men jag låter nog det förbli förträngt. Jag vill bara bli frisk nu. Någon som har ett bra tips att bli av med en riktigt rejäl förkylning? Då inte vitlök och C-vitamin funkar?

Är det bara jag som alltid har den här dåliga tajmingen?

Jag säger som en tjej (som jag inte minns vem det var) sa på tv häromdagen:
"Jag har inte ens otur för det innehåller ordet tur"


 


RSS 2.0