Plötsligt händer det


Nu är Sonja, Shirley och Sannas julshow den 29 november helt uppbokad! Jag är så himla glad för deras skull. Sen även lite för mig själv också. Några vet nog varför, andra inte. Vill inte gå in på det mer, men nu håller vi tummarna, okej?

Vill du också se Sonja, Shirley och Sannas julshow "Our christmas" i Ladan i Båstad, klicka här.
 

Före och efter en höstdag



Nu är jag igång igen och vill ha din åsikt...

Ta dagen som den kommer

Ska gå på trafikskola det här höstlovet. Började igår och de 2 ½ timmarna kändes verkligen som en evighet. Idag gick det mycket fortare. Jag vet inte hur många gånger jag skrattade åt vad läraren sa. Det var säkert inget man skulle skratta åt, men jag kunde inte hålla mig. Allt lät så himla kul. Så var jag ganska trött också. Det kan ha påverkat.

Ska snart iväg på innebandyträning. Jag är faktiskt ganska taggad. Var en vecka sen jag tränade sist nu så det ska verkligen bli kul.

Imorgon blir det tillbaka till trafikskolan. Vi ska gå igenom alla regler ute i trafiken imorgon. Det ska väl bli mindre kul. Men det är ju nödvändigt. Sen efter det ska jag antagligen till kansliet och hämta min domardräkt som legat där och samlat damm på tok för länge. Dags att börja använda den. Sen på kvällen blir det träna småttingarna. Det ligger så bra i munnen och säga grabbarna, men vi har faktiskt en tjej med också.

Bye.

Höstbilder

I lördags tog jag och Anna en hel del nya höstbilder. Jag har suttit och lekt lite i photoshop med en bild på mig.

Berätta vad ni tycker:


(orginal)







Jag vill höra just din åsikt...



En månad sen sist

Tiden går så snabbt att man knappt hinner med. Stanna upp och tänka tillbaka på det som varit händer allt för sällan när man är mitt uppe i en massa olika äventyr i vardagen. Jag kan verkligen inte förstå de som hinner med och blogga så himla mycket samtidigt som de har ett fullspäckat liv att virra runt i. Jag ska försöka hitta hemligheten bakom det, men förvänta er inte att det blir någon förändring på kort sikt.

I lördags var jag uppe i Stockholm och träffade Anna. Vi åkte tillsammans iväg till Huddinge för att se Sonja Aldén uppträda och signera hennes nya skiva. Jag tog en hel del bilder, som vanligt, som jag tänkte dela med mig av. 

  
   
 


Jag hade verkligen jättekul. Sonja kände igen mig och allt, vilket jag inte hade räknat med. Men det är alltid lika kul och bli glatt överraskad. Nu längtar jag ännu mer till julshowen i Ladan i Båstad med Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen! Allt blev klart nu i helgen. Jag och mormor åker ner dit. Mamma har fixat och betalat allt, tack mamma <3! Idag är det bara 33 dagar kvar! Gud vad jag längtar.

Bye.

RSS 2.0