Ursäkta röran, vi bygger om

Som ni kanske ser så håller jag på och gör om lite här. Ellen är så duktig och hjälper mig nu när jag inte har photoshop på min dator. Tusen tack tjejen! Men ja, det kommer helt enkelt vara lite små stökigt här ett tag till ;)

Hjälp med design

Jag börjar väl känna att det kanske är dags att göra om bloggen nu. Men jag har verkligen inga idéer alls. Någon som har någon bra idé?

Jag har egentligen bara ett enda krav, att få in lite ljus. Nu när det regnar som det gör här ute så vill man ju ha ljus någonstans ;)

Go nut's och använd geniknölarna :)

Kommentera om ni kommer på något bra och lämna mail, så tar jag kontakt om det låter intressant!

Mormor, farmor, mormor

Det var länge sen det var så här svårt att vakna. Jag var så trött när jag vaknade i morse så jag hade egentligen bara lust att vända på mig och somna om. Men bilen var tvungen att flyttas på så det var bara att dra sig upp. Nu är det ingen idé att sova vidare tänkte jag och gick till affären och köpte schampoo som tog slut igår. Så nu är jag uppe, mer eller mindre vaken.

Ska snart sätta mig och ringa lite samtal. Bl.a. till mormor. Var ett tag sen man såg henne så tänkte ringa och kolla om jag kunde komma över en stund. Har ju inget att göra på dagarna så det är skönt att kunna hitta på något. Idag regnar det dessutom ute så det gör ju inte fantasin bättre.

Idag fyller även Filips farmor 70. Grattis till henne! Vi ska dit i eftermiddag. Filip ska bara sluta jobba, sen drar vi dit. Så imorgon fyller hans mormor år så då ska vi dit. Det blir mkt far- och morföräldrar nu, haha. Men det är härligt! <3

En dålig dag

Dagen började med att någon ivrig j*vel ringde och väckte mig hela tre ggr i morse. Vet nu i efterhand att det var en tjej från arbetsförmedlingen och det gjorde ju inte att det kändes bättre direkt. Har varit inne där och krånglat så himla mkt för att göra rätt för mig och nu behöver jag inte ens komma dit idag. Jag blir så trött på dem!

Har dessutom letat hela förmiddagen efter när universitetet börjar, men hittade ingenting. Fick sen reda på genom arbetsförmedlingen att de startar den 31 aug. Det var det sista jag ville höra om man säger så. Hade planerat att åka ner till Gbg för att se Shirley just den dagen. Dessutom ska jag även till tandläkaren den dagen och det går verkligen inte att boka om mer snart. Det blir tredje gången i så fall och jag tror inte de blir så glada om jag hör av mig igen. Jag måste komma dit för min hälsas skull också. Min tand kommer ju ruttna snart!

Just nu känns det som att man bara tar en massa tråkiga beslut och sabbar allt roligt för sig själv. Allting händer samtidigt och något måste prioriteras bort. Det blir ju då såklart de roliga grejerna som åker ut och här står jag och bara undrar när jag ska få göra något roligt.

Tänkte städa lägenheten nu och göra Filip glad. Det är väl det enda jag kan åstakomma idag i glädjeväg känns det som!


Here we come!

Imorgon bär det av till Rhodos. Kommer hem igen om en vecka.

See you later!

RSS 2.0