Händelserik vecka

Som vanligt har det hänt en hel del sen sist jag skrev. Det var ju ett tag sen också.

Förra helgen var det domarkurs. Förstod först inte vad vi skulle göra två hela dagar från 9-18. Tyckte inte det var så mycket man borde gå igenom. Men oj vad fel man kan ha. Som om det inte vore nog så blev jag inte godkänd på regelprovet heller. Men det är faktiskt inget jag skäms över. Det var en av tolv st som blev godkänd och ungefär fyra-fem st hade redan varit domare i ett eller flera år. Så jag borde inte skämmas mest.

I torsdags var det dags för omprov. Då blev jag däremot godkänd. Endast två fel, vilket jag är mycket nöjd med. Pernilla som jag gick med blev då också godkänd med precis fyra fel. Det var så många fel man fick ha nämligen. Vi vet inte, men vi tror att vi var de enda som blev godkända på omprovet av alla. Så vi är mycket nöjda.


Min fredag gick åt till överraskningsfest till Emma som fyllde 18 i veckan. Gud vad kul vi hade alltså. Men tror jag aldrig mer ska utsätta mig för att hålla en överraskningfest hemlig så länge som två veckor. Det är svårt, tro mig. Vet inte hur många ggr jag försa mig men räddade upp det igen.

Imorgon är det dags för en ny operation av halsen. Ärret är inte så snyggt så det är bara börja om och hålla tummarna för att det blir bättre. Så imorgon är jag ledig. Skönt fast jag måste plugga lite ändå. Så inga träningar för mig den här veckan, men mina smågrabbar spelar sina två första riktiga matcher i helgen. Så kanske man blir tilldelad någon match att döma. Hoppas men ändå inte. Är så himla nervös. Men någon gång måste ju vara den första, eller vad säger ni?

Bye.
 

Fredagssnack och struntprat

Fredag fredag fredag! Älskar fredagar. Helgen med för den delen. Men nu blir det ju domarkurs för hela slanten den här helgen. Men det ska nog också kunna bli kul.


Skolan idag var snabbt överstökad. Svenskan gjorde jag ingenting på. Jag och några till satt och pratade med våran lärare om hur dumma vi tjejer egentligen är. Att vi ser på oss själva som så tjocka jämt, fast man kanske är pinnsmal. Det är dumt, har vi kommit fram till. Även fast jag vet att jag själv är precis likadan. Men det måste vara någon dum tjejgrej. Eller är killar likadana?

Vad händer i eftermiddag då, jo jag ska städa mitt rum! Pernilla och Isabelle kommer hit och vi ska ha lite mysigt. Äta pizza och titta film blir det väl. Men får väl se hur mycket vi orkar med efter domarkursen. Är väl bara Isabelle som är pigg som inte ska med. Ska försöka hinna med och räkna lite matte också. Har prov nästa vecka. Även om jag tror jag kan allt är det alltid bra att dubbelkolla.

Tror inte jag kommer få tid att uppdatera bloggen mer förrän på torsdag. Så det är ju ett tag kvar. Men den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge. Eller är det alltid? ;)

Bye.
 
 

En till skolvecka i det förflutna!

Veckorna bara rusar iväg. Imorgon är det fredag igen, skönt. Men i helgen blir det ingen vila tyvärr. Det vore nog det det bästa just nu, men det är domarkurs i helgen. Hela helgen går verkligen till det. Från 9-18 med en timmes lunch. Man får ju hålla tummarna för att det är lite roligt också, inte bara en massa plugg.


Veckan som gått har varit bra. Natalie fyllde år i tisdags. Hela 17 år. Grattis igen gumman! <3
I onsdags var jag tillbaka till läkargruppen för att kolla på mitt ärr från operationen i juni, det ser inte riktigt bra ut. Så jag fick en tid för en ny operation den 29 september. Mycket bra.

Idag har jag i stort sätt bara varit i skolan och varit smått uttråkad hela dagen. Men blir irriterad på mig själv att jag inte gör nått åt det. Jag skulle kunna göra nått åt det på en lektion, men jag vågar inte prata med en viss person. Visst blir man trött på sig själv ibland? Det gjorde det ju inte bättre att det kändes som denna person förföljde mig idag. Men någon gång ska jag väl kunna ta mig i kragen och fixa till det.

Bye.

Tiden går så fort

Min tid bara försvinner. Rätt som det är så är det ny vecka och nya saker att ta tag i. Har knappt suttit någonting vid datorn på jättelänge. På två veckor tror jag att jag har suttit vid dator ungefär 4 ggr kanske. Det brukar vara sådär en 14 annars.  Det hinns helt enkelt inte med. Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga. Vet inte om skolan är så väldans rolig i sig, men tiden bara rinner iväg iaf. Men vet inte om jag vill stoppa den. Har så mycket att se fram emot.

Ska försöka uppdatera så ofta det går, men det är svårt. Men försöka kan ju alla.

Dags att lägga huvudet på kudden och sova nu. Är en dag imorgon också som antagligen kommer spederas med plugg, övningskörning och besök på ålderdomshem. Trevligt trevligt.

Bye.

RSS 2.0