Vad är det för en dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är min 20 års dag idag! Tonåren är över och nu börjar vuxenlivet på riktigt. Lite läskigt och framförallt ovant att höra sig själv i samma mening som 20 år, haha. Men man ska nog vänja sig med det också.

Ska ta och avnjuta den bestälda fruktsalladen nu och forsätta fira min dag!


Innebandy helg

Ska om en liten stund gå till bussen för att åka till Hovsta. Det är dags för sista "vanliga" seriematchen med grabbarna. Sen bär det av mot slutspelet. Det ska bli så kul!

Resten av dagen lär inte bli jätterolig. Det är dags för städning.. Imorgon är det födelsedagskalas och då måste det ju se fint ut här hemma. Som vanligt när det är innebandyhelg, vilket det är i stort sett varje helg, så får man passa på och göra sånt när man har lite ledig tid iaf. Så det får bli av idag på dagen..

Nej nu ska jag göra mig redo för att gå till bussen. Have fun!

Tråktisdag

Så var det tisdag.. Andra dagen på nya arbetsplatsen och jag tror jag snart lärt mig alla barnens namn på de ena avdelningen i alla fall. Ett steg framåt. Man kommer liksom inte riktigt in förrän man kan allas namn. Inge kul att kalla barnen för du.

Idag är det tråktisdag och det ska Filip och jag pigga upp med att äta pizza. Egentligen är det mer att vi inte riktigt orkar laga någon mat just idag. Det händer ju inte så ofta att vi äter pizza längre så då kan man få unna sig det en tråktisdag som denna.

Är helt slut idag också efter att ha jobbat till halv 5. Imorgon blir det halv 8 till 4 istället. En halvtimmes skillnad. Lär ju inte vara piggare imorgon vill säga, haha.


En vanlig måndag

Första jobbdagen idag efter ungefär 2 veckors ledighet. Det var lite trögt, eller ja väldigt trögt ärligt talat! Eftersom stan är en enda stor isbana så började jag ju såklart dagen med en rejäl vurpa utanför porten påväg till bussen. Inte nog med det så var ju givetvis bussen nästan 15 min sen också. Bra start på både dagen och veckan...

Har sovit så extremt dåligt de senaste nätterna så jag börjar känna av nu hur mycket jag ligger efter i sömnen. Igår gjorde jag ett försök till att hjälpa sömnen lite på traven genom att gå ut och gå i dryga 30 minuter på isbanan. Somnade mycket bättre igår kväll så idag efter jobbet fick jag något ryck och gick hela vägen hem. Vill då berätta för er som inte vet att det är tvärs igenom hela stan, så jag är rätt nöjd med mig själv kan man ju lugnt säga.



Nu blir det sista perioden av innebandyn sen blir det nog sängen ganska så snart därefter. Jag är verkligen helt slut! Bra tecken för en god natts sömn..


Sista veckan som tonåring

Nu börjar livet rulla på som det brukar. Jobbet börjar imorgon och redan idag började innebandyn göra sig påmind. Var iväg till Lindesberg idag med grabbarna och hade match. Förlorade dock, men det känns helt okej efter att de kommit tvåa i Norrköpingscupen igår. Riktigt bra jobbat!

Har i stort sätt bara landat hemma och ätit lite. Blir nog bara deg framför tv:n resten av dagen. Kan vara skönt såhär innan sista veckan som tonåring.


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer både här på bloggen och på facebook om bilderna jag la upp häromdagen. Jätteroligt att höra och det får mig bara att vilja dela med mig av mer. Har tyvärr inget mer just nu, men det kommer nog ska ni se :)

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Linnéa och Malin skulle kommit in till stan och vi skulle gå ut och äta lite och sen hem till mig och fika och fira mig lite så här i förväg. Malin ska nämligen åka iväg och vara borta väldigt länge så hon skulle missa min 20 års dag. Men jag är fortfarande sjuk och sitter mest och hostar och snorar just nu. Har sovit bort halva dagen också.

Så dagen blir lite annorlunda kan man ju säga. Istället för att fira med vännerna ligger jag i soffan och nyser och hostar. Som det ser ut nu blir det inget jobb imorgon. Men det återstår att se. Kanske är bäst att vara hemma så jag blir ordentligt frisk. Vill ju inte att det ska bli som förra gången när jag lyckades vara sjuk från och till i nästan 3 veckor. Det är så typiskt mig.

Nu är det officiellt

Jag är sjuk. Har försökt att förneka det hela veckan men nu går det inte längre. Jag är verkligen genom förkyld! Jag sov till kl 12 och då kände jag att jag var tvungen att kliva upp ur sängen. Nu ligger jag istället i soffan och funderar på om man kan lyckas få maten att komma ifrån kylskåpet ner i magen om man tänker på det riktigt riktigt mycket. Men jag vet inte, tror inte jag har den powern. I alla fall inte idag, haha.

Eftersom maten fortfarande inte rört sig i kylskåpet och jag fortfarande är hungrig så tror jag att mina ben får arbeta lite idag. Man får passa på när magen faktiskt vill ha mat. Inte ofta när man är sjuk. En kopp varm o'boy skulle ju inte sitta helt fel heller. Mums!  


Bättre sent än aldrig

Jag lovade för lite mer än en månad sen att ni skulle få se bilderna från julkonserten med Shirley, Sanna, Sonja, Brandur och Björn. Så nu, när jag fått lite mer tid över, kommer de äntligen!

























Nu har ni fått se massor med bilder. Hoppas ni tycker om dem!


Nyvaken och snorig

Blev ledig idag också, vilket jag nästan hade räknat med. Men man kan ju aldrig vara säker med det här jobbet. Det är ju både för och nackdelar med det.

Har i stort sett precis gått upp. Min förkylning har blivit värre så jag känner mig rätt slut. Ska ta och äta lite nu och se om man får upp energi. Kanske man kan ta en tur på stan sen. Men det återstår att se. Prio ett är att överleva dagen, haha.

Det nya året

Ett nytt år har nu börjat. Förra året var ett spännande år med student, flytt, jobb, en snabb visit på universitetet och mycket mycket annat. Detta år förväntas inte bli sämre. Om två veckor fyller jag 20 år, bara det är ganska stort. Så det ska nog kunna bli ett rätt bra år det här med.

Det nya året började bra med lite ledighet såhär en måndag. Det lite tråkigare är ju att jag inte känner mig helt kry. Har ont i halsen och vaknade med huvudvärk. Men det är ju inte en så jobbig vecka som tur är. Ledigt på torsdag och planering på fredag. Jobbdag utan barn vill säga. Har jag tur så lyckas jag hålla mig ledig fram tills fredag. Betald ledighet är aldrig fel!

Klockan är redan halv 2 och jag har inte gjort någonting av min dag hittills. Men jag känner att det faktiskt är helt okej idag. Men man kanske ska hoppa in i duschen i alla fall.

RSS 2.0