Hemma igen

Nu är jag hemma i Sverige igen. Är hur trött som helst så jag skulle bara säga hej och berätta att jag överlevde resan. Allt gick jättebra. Ska vilken minut som helst gå och lägga mig och sova. Kommer somna som en stock!

Pusshej!

Sista dagen i Spanien

Imorgon bitti kl 6 oker jag fron huset till flygplatsen. Har precis packat klart veskan och ska direkt ner jag skrivit klart go och borsta tenderna och go och legga mig. E jettetrott so kommer nog somna ganska snabbt inatt. Nesta gong jag uppdaterar bloggen kommer ni kunna tyda vad jag skriver iaf, haha.

Tenkte ni kunde fo se en bild po vart jag har bott nogonstans ner jag varit borta.


Visst ser det fint ut. Det e finare utanpo en inuti kan jag sega. Jag och Natalie bor i snobb omrodet her nere i Gijón, haha. Omrodet e inhegnat och har kamera overvakning. Kenns lite mysko, haha. Men jettefint e det. Har lyckats tagit den her bilden po de fo soltimmarna vi fott. Det e riktigt bra gjort ska jag sega er. For so monga soltimmar har vi do inte haft po tre veckor.

Nej nu ventar sengen. Moste ju komma upp imorgon ockso. Veckarklockan stor po kl halv 5. Usch vad jobbigt det kommer vara att go upp do. Det har varit jobbigt att go upp kl 9 andra dagar. Natalie kommer fo dra upp mig imorgon, haha.

Ha det so bra. Nu ska jag hem till det fina vedret i Sverige!!

Pusshej!

Hemlängtan

Nu e det inte monga dagar kvar. Po onsdag lemnar jag detta regniga Gijón och kommer hem till det forhoppnigsvis soliga Örebro! Det ska faktiskt bli riktigt skont. Borjar fo riktig hemlengtan nu. Finns inte so mkt i kan ora her lengre och vedret e ju inte direkt po vor sida.

Imorgon e sista praktik dagen. Ska fo folja med 2 oringarna till ett museum. Ska bli rikigt kul. De e so sota! Var med 5 oringarna idag. Inte alls lika kul. De snackar en massa som jag inte forstor och brokar bara med varandra. Ljudnivon e ju inte log den heller. Man blir helt dov efter ett tag kenns det som. Dessutom finns det inte so mkt jag kan hjelpa till med der. Finns mer hos 2 oringarna. Kul med sista dagen med de iaf :)

Nu ska jag ta och krypa ner i sengen tror jag. E jettetrott verkligen. Det e so jobbigt att vexla mellan 3 sprok hela tiden. Tillslut snurrar det bara runt i huvudet och man seger det forsta man kommer po, vilket sprok det en e, haha. Kan sto och prata svenska med lerarna po forskolan liksom. De fattar ingenting och jag undrar varfor tills jag sjelv hor att jag faktiskt prata svenska, haha. Men jaa, so kan det go. Snart e det bara svenskan jag behover. Gud so skont!

Ha det so bra tills vi hors igen!

Pusshej!

¡Hola chicos!

Snart har ennu en vecka gott. Moste sega forlot for att jag inte laddat upp nogra bilder, men det e so komplicerat so jag orkar inte ta mig tid att fixa det. Ni for se allt ner jag kommer hem istellet :)

Jag har det iaf jettebra och vi har fott se solen den her veckan. Idag hittade den dock inte hit, men den kanske kommer tillbaka till helgen forhoppningsvis.

Skulle bara sega HOLA och beretta att jag lever.

Ha det so bra!

Pusshej!

Födelsedags kalas

Idag fyller en av tjejerna som jag e her med 18 or. Grattis igen Emmi! <3 Vi har firat hennes fodelsedag idag i parken. Vi kopte torta och glass och massa gott och satt och ot po, i regnet. Som vanligt. Vedret her vexla po tvo roda! Det gor fron klar blo himmel och strolande sol till sporegn och blost po typ en timme eller nott. Super snabbt!

Tenkte bara att jag skulle hora av mig och beretta att jag lever. Nu vill de andra ha datorn so best jag avrundar. Ska forsoka fo de att forsto att jag kan anvenda min dator istellet bara de skriver in losenordet till internetet. De har inte riktigt fattat det en. Vet inte riktigt hur jag ska sega det hela. Men det ska nog go.

Ha det so bra!

Pusshej!

Praktiken är hemsk

Nu orkar jag inte krongla ram de sista boksteverna i alfabetet so ni for forsoka tyda det jag skriver endo :)

Har borjat praktisera her nere nu. Dagarna gor ganska fort endo men det kan ha med och gora att det hender so otroligt mkt saker som aldrig skulle henda hemma i Sverige. Igor t.ex. so tvingade de i barnen so mkt mat att en tjej spydde. Hon fick verldens utskellning for att hon gjorde detta och blev i tvingad ennu mer mat. Idag fick en kille sin hand fast tejpat po benet for att han satt och rorde mig :O Jag kenner mig jettehemsk, fast jag inte gor nott. Men moltiderna e helt klart allra verst!

Ikvell ska vi se po melodifestivalen po voran leraren hotellrum. Det ska bli jetteroligt :D Vi har en hel del och prata om ner vi ses. Vi har inte sett varandra sen vi borjade praktisera igor och jag har iaf en hel del som jag vill prata med de om. Letta lite po trycket liksom. Det her e liksom hemskt!

Nu ska jag go och skriva lite dagbok. Moste gora det ner jag e her nere so jag kommer ihog allt :) Po bode gott och ont.

Pusshej!

Estoy en España

Jag är i Spanien nu :D Jag hade tänk att uppdatera bloggen lite, men efter att ha skrivit mail till mamma på 40 minuter så insåg jag hur lång tid det här kommer ta. Men jag kommer nog försöka uppdatera lite ibland iaf. Ska ju vara borta i 3 veckor liksom. Tänkte lägga ut lite bilder och sånt här.

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Min familj kommer tycka det är tidigt, som vanligt. De kommer nog vara uppe i minst 1-2 timmar till. Men inte jag.

Hoppas allt är bra med er iaf. Man märker hur mycket man använder åäö nu när man måste krångla fram de varje gång, haha.

Pusshej!


Hångelfest på humorgalan

Jag såg inte själv på humorgalan, men har ju fått höra vad som hände, haha. För er som också missade det, ni får en chans till. Här har ni hångelfesten, haha.

Som en riktig vän - Shirley Clamp, Hanna Hedlund och Tommy Nilsson




Shirley och Hannas kommentar efteråt



090501

Jag är hel slö idag. Har inte mått så bra idag. Nej, jag är inte bakis, drack ingenting igår. Vi tror att jag möjligtvis är allergisk mot pollen. Har tagit mina allergitabletter som jag brukar ta för myggbetten, och nu känns livet mycket lättare. Är jättesnorig, ont i halsen så att det värker upp i öronen och känner mig lite allmänt seg i huvudet. Men nu känns det bättre förutom att jag blir så trött av medicinen.

Ja det här är nog den uppdatering ni får idag. Imorgon är det först avslutning med innebandy kidsen och sen blir det grillfest hos Elma :D Ska bli riktigt roligt faktiskt.

Nu ska jag forsätta att bara ta det lugnt. Det blir nog en tidig kväll ikväll alltså.

Pusshej!

RSS 2.0