Vad är det för speciellt med avatar?

Det blev en snabb skoldag idag eftersom det bara blev två lektioner. Fick goda nyheter på svenskan, jag slipper göra det riktiga muntliga nationella i svenskan. Jag ska bara sitta och diskutera lite om någon text. Det är ju så mycket lättare. Mycket skönt, då slipper man all nervostitet. Hoppas bara jag får det betyg jag vill för det. Men det tror jag nog :)

Hjälpte Linnéa på stan efter skolan. Hon skulle leta studentklänning så vi gav oss ut på jakt. Jag tvingade på henne en hel del klänningar och till slut hittade vi den. Så hittade vi ett par skor också sådär när vi ändå var igång. Jag är bäst på att slösa andras pengar, haha. Men köpte faktiskt en klänning själv på Gina tricot. Har spanat in den länge, så det var dags att slå till nu alltså ;)

Ikväll blir det bio med älsklingen och hans kompis Sandra. Vi skulle blivit ett helt gäng, men det slutade med oss tre, haha. Det blir Avatar i 3D. Alla säger ju att den ska vara så himla bra, så nu är det upp till bevis. Har aldrig tyckt sådana filmer har varit bra. Men ibland får man ju offra sig. Det kan ju vara som med mat, att smaken ändrar sig. Vi får väl hoppas. Annars är det ju gott att bara äta chips och popcorn, haha.


Lugnt och skönt

Nu känns allt bra igen. Har köpt biljetter till balen idag så nu känner jag mig lugn och fin igen. Dessutom passade jag på att köpa mig ett par skor när jag och Filip var på stan. Så nu kan jag lämna in balklänningen för att få den upplagd. Nu känns det bra på den fronten igen. Nu ska man bara få fram lite idéer till håruppsättning.

Det som känns lite värre är ju allt plugg. Att det kan vara så svårt att ta sig i kragen och bara sätta sig. Hade ju då tänkt att jag skulle få så mycket gjort när Filip skulle iväg på innebandymöte och träning. Vara borta hela fyra timmar, det hinner man mycket på tänkte jag hoppfullt. Men jag la ju då huvudet på kudden en stund här i soffan, så var det tänkt iaf, men jag somnade stenhårt och vaknade ungefär tre timmar senare, svinkall och hungrig. Bra där!

Nu är det läggsdags och jag är, helt otroligt nog, fortfarande trött trots min lilla tupplur såhär på kvällen. Varför somnade jag för? VARFÖR?


En stressfylld dag

Idag stod Nationella prov i svenska B på schemat. Fem timmars skrivande har helt klart fått hjärnan att mosas totalt. När jag fick höra att vi skulle skriva i fem timmar undrade jag vad vi skulle göra mer. Så mycket tid tänkte jag. Men så fel man kan ha. När det var 30 minuter kvar var jag så stressad att jag skrev fel säkert 10 ggr i rad. Kan säga att det inte hjälpte mig med min stress, haha. Men i sista minuten skrev jag ner mina sista ord och sen var det klart. Men som jag skakade efteråt. Nästan så jag inte kunde numrera sidorna, haha.

Det är ju så typiskt. En vanlig dag får jag knappt inga sms, och får jag sms så är de från Filip. Efter lunchen idag, då det var knappt två timmar kvar av provet så fick jag fyra sms och ett evigt långt samtal, kändes det som när man bara ville att personen i fråga skulle sluta ringa eftersom jag inte kunde svara. Men när provet var slut var det roligt att sätta sig och titta vem som ville nå mig, hihi.

Om en liten stund kommer Pernilla hit för att lämna den andra delen av Iris paket. Filip och jag ska hem till henne ikväll på lite partaj så då ska vi ge henne vår present som även Pernilla är med på. Så jag ska nu vänta på att Pernilla kommer. Sen ska jag slänga mig in i duschen och börja göra mig i ordning.

Någon mer än jag som gjort nationella prov idag? Hur gick det för er i så fall? :)

Vad är det för en dag?

Onsdagar är en väldigt bra dag. Jag är helt ledig från skolan, vilket jag känner behövs ibland. Oftast går den här dagen ändå åt till skolarbeten, men idag blir det lite annorlunda. Jag ska vilken minut som helst möta upp Pernilla på stan för lite lunch och senare shopping. Det är ju så att vår nära vän Iris fyller år idag så det är dags för lite presentköp. På fredag blir det party :D

Grattis Iris! Hoppas du får en underbar dag.
Vi ses på träningen ikväll! <3

Ni behöver inte oroa er

Jag har suttit och kollat igenom bilderna som jag tog på Shirley i lördags. Blev en del riktigt bra. De behöver bara en liten sväng förbi photoshop för lite justering av ljuset. Så ni behöver inte vara oroliga, det kommer komma bilder.

Så länge kan ni få kolla på bilden på mig och Shirley som vi tog. Jag ser helt halvt död ut, men man kan ju då inte alltid vara vacker helt enkelt. Hade ju en liten förklaring till denna trötthet. Förklaringen kallas lillebror som missar buss och tigger skjuts av storasyster, som snällt åker in till stan klockan 2 på natten och hämtar upp lillebror, haha. För att sammanfatta, jag hade inte sovit så mycket!  


En liten sammanfattning

Sitter hemma hos Filip nu och väntar på att han ska komma tillbaka från sin springtur. Han hade lite spring i benen så det är ju lika bra att släppa ut honom. Som att ha en liten hund, haha. 

I fredags var jag uppe i Stockholm en snabb sväng för att köpa balklänning med mamma. Vi kom hem med en balklänning och en studentklänning. Så kan det gå. Är riktigt nöjd med båda två. Nu längtar man tills man ska få ha på sig dem.

Igår var jag och Linnéa i Katrineholm för att se och träffa Shirley Clamp. Jag körde ner och det tog inte alls så lång tid som vi trodde det skulle ta. När GPS:en sa att det var en kvart kvar skrattade vi och tänkte, om det ändå var så bra. Men rätt som det var så kom Katrineholm, haha. En helt öde stad iaf igår. Vi träffade ärligt talat max 5 personer innan konserten och då gick vi ändå inne i deras så kallade centrum. Mitt på drottninggatan. Men så kan det vara. 

Konserten var i alla fall hur bra som helst! Shirley ville göra en mysig och rolig konsert och det lyckades hon verkligen med. Även om inte lokalen var jättemysig, som hon själv sa, så blev hela showen hur mysig som helst. Alla som känner Shirley på ett lite djupare plan vet att hon inte kan låta bli att dra ett skämt då eller då. Hon är så himla härlig och det kommer hon så långt med. Sen skulle hon ju helt klart kunna bli komiker vilken dag som helst. Hon har det där naturligt i sig! 

I eftermiddag blir det hem för att fira lillebror som fyller år imorgon. Det blir lite grillning och tårtätning. Det är ju alltid trevligt.

Nej nu ska jag hoppa i duschen för att sen göra mig i ordning för kalas.

Ha det bra!


Slutet närmar sig

Helgen har varit lite lätt kaotisk. Har lyckats både döma och leda mitt lag i Örebrocupen och dessutom bockat av högskoleprovet. Mycket på en och samma gång och schemna har näst intill legat i varandra. Sovmorgon har man ju heller inte fått så det var riktigt jobbigt att gå upp i morse kan jag säga.

Men idag var det åter till vardagen igen, vilket betyder skola. Just nu känns skolan som allt för mycket med tanke på allt plugg som ligger här hemma på hög och såklart utökades den idag med en läxa tills imorgon. Men den var inte så svår märkte jag efter att ha grävt ner mig totalt.

Gick bara till 14:10 idag och tog då cykeln hem igen. Jajamen, en annan har ju börjat bli lite nyttigare med lite vardagsmotion. Väl hemma satte jag mig nästan direkt med plugget och nu drygt 3 timmar senare har jag gjort klart två uppgifter som var väldigt nödvändiga. Har tänkt att jag ska lyckas beta av en tredje innan kvällen är slut. Men just nu är jag så trött så jag var verkligen tvungen att ta en paus. 

Magen har börjat kurra lite lätt nu också så det kanske är dags att ställa sig i köket och laga lite mat. Det blir en ensam hemma kväll ikväll igen eftersom älsklingen åker iväg och tränar innebandy. Men då hinner ju jag göra lite mer plugg, utan att bli störd, så det är väl bara bra det. Det är ju ganska så behövligt nu, hehe. 

 

RSS 2.0