Nu är det klart

Då var det viktigaste på dagen avklarat, Universitetet. Tapeterna är uppsatta och magen har börjat kurra ordentligt. Ska slänga i mig en matlåda, som jag gjorde igår kväll, innan Natalie kommer hit. Vi ska upp på stan och fika och fira lite, för hon har nämligen tagit körkort idag! Stort grattis igen gumman! <3



God morgon

Dag nummer två på universitetet. Idag börjar allvaret så att säga. Jag ska ha med mig tre böcker och anteckningsblock. Jag är ganska så nyfiken på vad som kommer sägas idag. Förhoppningsvis är det intressant för annars är det ju döden att sitta där från kl 10:15-12:00. Vet inte hur många ggr jag tittade på klockan igår den första tiden. Men till slut så blev det intressant och tiden flög iväg. Kan ha med och göra att vi fick sluta 30 min tidigare än beräknat också. Men sånt behöver man ju inte blanda in nu.

Ska ta och göra mig i ordning lite mer och njuta av min nya tapet jag har framför mig. Den sista är på gång upp just nu och den kan jag njuta av när jag kommit hem. Sen blir det fram med dammsugaren för så mycket damm vi har fått nu är helt otroligt. Det fastnar ju överallt dessutom.

Nej lite fix nu och sen är det bara ta böckerna under armen, sätta sig i bilen och köra iväg till universitetet.



Fången i soffan

Dagen har bara flygit förbi och jag har fått massor gjort under tiden. Första dagen på universitetet började en aning jobbigt. Jag var jättetrött och till en början lät allting vi skulle göra under studietiden bara jobbigt och tråkigt. Men ju längre in de gick och förklarade desto roligare verkade det. Så jag är lite positiv i alla fall.

Nu börjar "Fångarna på fortet" så ska kolla in det. Sen måste det ju lagas lite mat också. Bäst att slöa lite innan man tar tag i det, eller vad säger ni? ;)


Ett enda stort pussel

Tidig morgon även idag. Men det är bara att jag vänjer mig med tanke på att det verkliga livet börjar nu. Kraft måleri har redan varit här och fixat lite och kommer tillbaka senare idag. Jag håller på och bli tokig över att vi bara har en nyckel. Det är ett evigt pysslande med tider och en hel del flängande överallt. Men snart får vi fler, vilket kommer underlätta.

Sitter just nu och väntar på att Natalie ska höra av sig. Vi ska försöka att hitta på något mellan alla tider som ska passas idag. Det har ju börjat bli några stycken nu. Men det ska vi nog lyckas med. Vi är ju vana så att säga.

Lite frukost på det här sen blir det ett evigt pusslande idag!


Önskar jag hade den här brödrosten. Men det får duga med den gamla vanliga :)

Ut med det gamla och in med det nya

Det behövde inte bli något blogg avbrott på grund av internetet. Allt har fungerat hur smidigt som helst och vi börjar faktiskt till och med få lite ordning här uppe. Det trodde jag verkligen inte dagen efter flytten. Man springer fortfarande och letar efter grejer i alla lådor och sånt, men det är verkligen inte alls så farligt som jag trodde.

Imorgon händer det mycket. Till en början så kommer de och tapetserar om lägenheten imorgon bitti. Senare på eftermiddagen går det vidare till Universitetet för min del. Blandade känslor om det, men det ska nog bli bra till slut.

Nu ska jag fortsätta kolla på Fredrik Lindgren, min kusins barn, som kör speedway på tv just nu. Ska gå runt och plocka lite samtidigt också. Finns ju lite och pilla med nu :) 
  

Blogg avbrott

Eftersom jag inte vet hur mycket krångel det kommer bli med bredband och liknande när vi flyttar nu så kan jag på en gång säga att det kommer bli ett litet blogg avbrott. Men jag har ju uppdaterat ganska så mycket idag så ni har nog att läsa ett tag. Om inte så kommer jag ju tillbaka när allt börjar återgå till det normala. Då kanske det även dyker upp en massa bilder på hur fin lägenheten blir. Så håll utkik ;)


Julkonserten 2010

Det blir julkonsert för Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen i år igen. I år tar de även med sig Björn Kjellman och Brandur. Flickfavoriten Måns Zelmerlöw besöker även vissa av konserterna.


Biljetter finns att köpa för vissa konserter redan nu. Själv tänkte jag såklart gå på den som är i min hemstad Örebro.

Någon mer som tänkt att gå på julkonserten?

Ny design

Idag har jag fixat lite med bloggen. Tyckte att det här blev mycket mycket bättre. Lite mysigare på något vis såhär inför hösten.

Hoppas ni tycker likadant. Kommentera gärna! :)


Helgens träningspass

Imorgon händer det. Imorgon kommer jag för första gången sova i mitt nya hem. Men innan jag får lägga huvudet på kudden där är det två hem som ska få plats i det. Själva flyttandet ska ju också ske. Det kommer bli ett helt träningspass av hela helgen. Ska bli skönt att få det gjort, äntligen!

Nya tapeter ska vi ju också fixa. Eller ja, betala är väl mer det rätta ordet. De kommer på måndag och fixar det och är klara på tisdag. Det är ju strålande. Då kanske vi slipper på i kaos lika länge. Det blir kanske bara sådär 1 månad eller så, haha.

Kontrollfreaket på besök

Vaknade vid 7 i morse. Det var väldigt länge sen jag gjorde, haha. Det börjar kännas nu efter ett faktaspäckat besök på Universitetet. Jag känner mig så förvirrad och hänger inte alls med i svängarna över hur allt ska gå till. Man tror ju att det bara ska vara att komma med böckerna under armen och sätta igång och lära sig en massa nytt. Men det är ju så sjukt mycket annat runt omkring också. Väldigt förvirrande måste jag säga.

Idag har jag blivit påmind om hur otroligt mkt jag hatar att vara yngst på ett ställe. De värsta åren i skolan är ju alltid första året, antingen sjuan eller ettan på gymnasiet. Det är ju läskigt att vara yngst och inte fatta någonting. Som det kontrollfreak jag är så vill jag ju ha koll på en gång, och nu när jag inte har det får jag näst intill panik. Men allt löser sig till slut. Det brukar ju göra det.


Det blev inte som jag hade tänkt

Har varit iväg och ätit lunch ihop med Iris idag. Var riktigt roligt. Vi hade mycket att prata om. Väldigt mycket att ta igen med tanke på att vi inte setts sen i typ maj. Det är ju några månader sen. Vi som bestämde oss för innan sommaren att vi skulle ses mycket i sommar och att det inte skulle bli sista minuten innan hon åkte iväg till utlandet för att jobba. Det har ju inte riktigt blivit så, hehe.

Skulle ha prickat av en till sak på min lilla lista idag, men det gick åt skogen. Skulle ta kort till mitt körkort. Det har ju inte funnits hos mig på ett par månader så det är ju dags att fixa ett nytt nu. Visste att man kunde ta kort i en automat på stan, men den funkade inte när jag väl fått tummen ur och gått dit. Så himla typiskt.

Är det någon som vet om det finns en fotoautomat någon annanstans än på kompassen i Örebro? Kommentera i så fall.


Se skräcken i vitögat

Om ungefär en timme ska jag sätta mig i bilen och köra mot min död. Det är ungefär så det känns just nu, men i själva verket så ska jag "bara" till tandläkaren. Ska laga ett, tydligen gigantiskt, hål. Skulle egentligen gjort det här den 31 aug, men ringde igår för att boka om min tid. Det kommer inte gå att åka till tandläkaren och ha första föreläsningen på Universitetet samma dag. Det är som att bädda för en migrän.

Snacka om att det tog emot när rösten på andra sidan telefonen frågade "Går det bra att komma imorgon?" och jag skulle svara något bra. Jag insåg ju att jag inte kunde komma på någon bortförklaring så snabbt så det var bara att tacka ja och skriva upp tiden i kalendern.

Nu ska jag hoppa in i duschen och stå och borsta tänderna resterande tiden innan jag åker iväg. Fy vad jag hatar det här. Men det måste göras. Bättre att laga ett hål än att rycka ut tanden! Till och med jag kan tänka positivt i en sånn här situation, haha.


Lite ordning i röran

Jag har börjat inse att det är ganska mkt som ska göras innan Universitetet börjar. Så idag har jag satt mig för att skriva ner allting. Så nu har jag en liten lista som jag kan pricka av allt på. Det blev lite mer än jag trodde, men det är ju oftast så. Det är inte förrän man fått det svart på vitt som man inser hur mkt saker det är.

Just nu känner jag mig bara hur ofokuserad som helst. Känns inte som jag vet vad jag ska göra, fast jag har listan framför mig där det står klart och tydligt vad som ska göras. Jag har ingen lust helt enkelt. Men det spelar ingen roll just nu. Det ska göras, så är det bara.

Det är mkt känslor och förändringar just nu. Det kan ju ha med det och göra. Hela mitt liv håller på och ta form. En helt annan form än den haft förut. Det är lite läskigt, men jag tror allt kommer bli bra till slut. Eller det kommer bli bra, frågan är bara när allt kan få vara klart. Helt färdigt och stabilt.

Fredagen den 13:e

Har varit iväg och lämnat tapetkataloger och hämtat 4 nya idag. Vi är inne på 9 kataloger nu. Förhoppningsvis ska det blir bra till slut. Så länge alla blir nöjda och glada så ska nog allt lösa sig.

Fredagen den 13:e idag. Vet inte riktigt om man vill säga att jag bara haft otur idag, men det var ju som upplagt för det också. Vi får väl se hur dagen slutar. Efter regn kommer solsken. Frågan är ju bara när det ska sluta regna. Man får sina solglimtar ibland, men det vore skönt med klarblå himmel och sommarsol ibland.


IKEA

Sitter och väntar på att Filip ska komma hem. Då ska vi bege oss till IKEA med block och penna. Det blir nog inga inköp, men det är dags att börja tänka ut vad som kommer behövas inför flytten. Alla papper skickades in idag så nu väntar vi bara på klartecken för att få fylla i ännu mer papper o.s.v. Men som sagt, nu blir det IKEA för den roliga delen, inredning..

Som natt och dag

Nu kan jag iaf inte klaga över att det inte finns saker och göra. Den här veckan har det gått från att inte ha något att göra alls till att inte kunna hitta någon tid alls att ta det lite lungt på. Helt omvänt, som natt och dag. Men det känns ändå som att det är bättre att ha massor och göra än ingenting. Men jag hinner nog ändra mig skulle jag kunna tro.

En enda stor röra

Börjar bli ganska så trött vid det här laget. Både för att jag sov dåligt i natt och för att jag har slitit som ett djur både igår och idag. Håller på och packar inför en förhoppningsvis ganska så snar flytt! Allt är verkligen hur rörigt som helst just nu och då pratar jag inte bara om mitt rum fyllt med flyttkartonger. Allt börjar kännas som en enda stor gröt. Men det löser sig nog så fort man börjar få lite klartecken från olika håll. Ska bli skönt att få lite och göra på dagarna iaf. Det är en sak som är säker!

Jobbintervju

Jobbintervju imorgon igen! Det kan bli väldigt intressant. Nu ska jag fortsätta att installera The sims 2 på datorn. Måste ju kunna roa sig på något vis ;)

Tagen på bar gärning


Det här var en annons jag inte hade behövt se idag! Nu blev jag ju sugen på pizza ju...


RSS 2.0