Det är kungligt

Idag har varit en fartfylld dag. Har fått en massa gjort och det känns så himla skönt. Var till Arbetsförmedlingen, till vad som känns som ingen nytta alls. Men det ska väl vara bra för något till slut. Sen sprang jag och Filip in på Fritidsresor och köpte en resa. Vi åker till Rhodos på söndag kväll. Helt underbart om ni frågar mig. Äntligen får jag komma utomlands. Sen så har jag fått jobb veckan ut också. Härligt härligt.

Så imorgon blir det upp i gryningen och iväg och jobba hårt. Ska bli ganska skönt ändå, fast man hellre skulle vilja vara hemma och shoppa och packa inför resan. Men det ska vi nog få tid till på lördag och lite på söndag i alla fall.

Tänkte att jag skulle visa bilden på Kronprinsessan och numera Prins Daniel. Det var faktiskt inte jag som tog bilden utan My, min lillebrors flickvän. Men det var ju iaf min kamera, hehe.


Rätt så bra va?

Tidigt en torsdagsmorgon

Så var man uppe tidigt en sommardag igen. Ska iväg och jobba lite till och få in lite mer pengar i sommarkassan. Tror jag ska fakturera idag också. Man kan ju säga som så att det går av rena farten nu. Jag kan det där nu, haha. Om jag har tur kanske man kan få växla lite och stoppa ner papper i kuvert. Men vi får väl se vad det blir. Så länge jag får pengar för det är det helt klart värt det!

Gick upp kl 6 i morse, så för lite mer än en timme sen. Jag behövde visst inte den tiden på morgonen märkte jag efter en stund eftersom jag nu bara sitter och väntar på att håret ska torka så jag kan platta det. Sen är det klart. Men då fick jag ju lite tid att sitta här och snacka gojja.

Får se om jag hinner uppdatera idag om min förra helg, haha. Tänkte jag skulle visa lite bilder iaf. Men som sagt, det kan hända att det inte hinns med idag heller.

Avslutar denna morgon med att säga GRATTIS till Filips mamma som fyller 47 år idag!

Ha en bra dag!

Rapporten

Sitter på jobbet just nu, men har inget att göra. Jag är för effektiv helt enkelt. Har precis haft lunch och sitter och väntar på att få ytterligare order om vad jag ska göra. Ska tydligen få lära mig något nytt. Vet dock inte vad. Det kan bli spännande. Får se om jag hinner uppdatera något mer ikväll. Ska förbereda mig inför arbetsintervjun imorgon. Nervöst nervöst nervöst!

Håll tummarna för mig imorgon!

Tiden rinner iväg

Det blev inte så mycket uppdatering idag som jag hade tänkt mig. Har blivit "störd" några ggr så det drog ut på tiden helt enkelt. Får uppdatera med lite mer bilder någon annan dag.

Ha det bra tills dess! Imorgon blir det jobba jobba jobba, igen.


Mys ute i naturen

I torsdags blev det lite picknick i Oset med min lilla älskling. Hur mysigt som helst. Det var varmt och skönt och solen sken. Helt perfekt helt enkelt. 




Jag älskar dig! <3


Dags för uppdatering

Nu är jag hemma igen efter en helg i Sthlm och första arbetsdagen idag. Ska sätta mig och kolla igenom alla bilder min kära kamera har tagit de senaste dagarna. Sen blir det uppdatering här i bloggen om vad jag har haft för mig. Så förvänta er ett helt gäng med inlägg :)

Tv:n visar hur sjuk du är

Jag börjar faktiskt må lite bättre nu. Är fortfarande snorig och liknande, men i övrigt börjar jag komma igång igen. Men det märks ju att jag varit sjuk ett tag. Jag kan hela vardagarnas tv-tablå i stort sätt. I alla fall de programmen som jag brukar kolla på. Snacka om att jag har kollat mycket på tv.

Idag ska jag flytta tillbaka till min gata i stan. Har ju bott hemma hemma nu medan jag varit sjuk men idag blir det andra bullar. Sen imorgon bär det av mot Stockholm med verkligen hela familjen. Det blir jag, Filip, mamma, Fredrik, Johan och My. Alla samlade helt enkelt.

Nu är frukosten svald och då är det snart dags för en dusch. Det är nämligen ett hål i min tv-tablå ;) haha

LOVE 2010 <3

Nu har mamma lyckats fixa internetet på min dator. Så nu kommer lite bilder och sådant från helgen.

Fick inte jättemkt bra bilder i lördags. Jag frös så otroligt mycket att jag skakade. Så många bilder blev väldigt suddiga och gick inte att göra något åt. Men några bra bilder blev det.







Shirley kom ut på scenen ungefär kl 20:00. Det var en massa krångel med vilken tid hon skulle köra, men till slut blev det den tid som hade blivit sagt allra först. Hon kom in till tonerna av För den som älskar för att sen gå över till covers. Hon brände av den gamla goingen A thousand miles, som hon för den delen gör så himla bra, och fortsatte sen med A natural woman. Självklart blev det lite låtar från senaste skivan Tålamod också i form av Ett hus på stranden och Som man bäddar får man ligga. Men vad vore ett uppträdande utan melodifestivallåtarna Att älska dig och Min kärlek? Det klart även de fick vara med, plus lite allsång. Som en liten bonus fick hon även chansen att bjuda på Du är allt från hennes första skiva, skriven av vår älskade Sonja Aldén!

När hon gått av scenen försvann vi och ett helt gäng till med folk bakom scenen för att träffa henne. Vi fick en snabb pratstund och tog kort innan hon var tvungen att springa in och byta om. Under tiden hon gjorde det stod vi och pratade med Petra, Daniel och hans och Shirleys dotter Vilja. En så underbart söt tjej, full av glädje och energi. Hon sprang runt där bland oss och hade riktigt roligt. Efter en stund kom Shirley ut igen och vi stod och kollade en stund på Sannas uppträdande ihop med dem. Sen var de tvugna att springa vidare och vi gick för att kolla klart på Sannas uppträdande. Innan vi begav oss till bussen hann vi även med att iaf kolla på Sannas signering.


Tack till alla som gjorde dagen så bra!
Även fast jag inte var helt frisk hade jag så himla roligt!
Puss på er alla! <3


Dags för ny design kanske?

Efter att ha kommit upp, tagit en dusch och ätit lite så börjar jag faktiskt känna mig lite bättre. Jag börjar äntligen se att jag kanske är frisk tills på fredag.

Har börjat fundera på att göra om bloggen lite. Börjar inse att den höstiga looken inte riktigt passar årstiden, haha. Eller vad säger ni? Men som vanligt har jag antingen för mkt idéer, eller inga alls. Vi får väl se om jag lyckas med något bra. Vem vet, kanske kommer snarare än ni tror.


Är det tisdag idag?

Ännu en sjuklings dag. Jag börjar ärligt talat tröttna totalt på att vara sjuk nu! Idag har det gått en vecka, har jag kommit på efter en stunds tänkande. Det är helt sanslöst hur snabbt man vänjer sig vid att vara ledig. Jag har redan börjat tappa kollen på vilken dag det är. I morse fick jag räkna ut vad det var för dag genom att kolla Filips ledighet. Han är ledig på måndagar, och han var ledig igår. Alltså är det tisdag. Som sagt, inte helt normalt, haha.

Nej jag tror jag ska ta och hoppa in i duschen och hoppas på att man kanske känner sig lite fräschare efter det. Börjar ändå känna mig lite bättre. Men är fortfarande inte frisk! Om jag inte blir frisk tills på fredag, då vet jag inte vad jag gör! Familjen ska åka till Stockholm då och ha en rolig helg tillsammans. Det vill jag verkligen inte missa!!


Fortfarande sjuk...

Ibland gör man val som man inte vet om man ska kategorisera som bra eller dåliga. Jag gjorde ett sådant val i lördags. Jag valde att åka iväg och se Shirley Clamp i kungsträdgården i Stockholm fast jag inte var riktigt kry. Nu ligger jag hemma med världens förkylning, ögonfluss och ingen röst alls. Frågan är, var det värt det? På ett sätt var det faktiskt det, men på ett annat sätt inte. Jag mår ju inte alls bra just nu, men jag hade så grymt kul i Stockholm.

Jag börjar i alla fall bli lite bättre nu. Det betyder att rastlösheten börjar smyga sig på. Jag vill hitta på något, men jag har inte orken till det. Det är nog den allra jobbigaste rastlösheten. Skönt då att man kan sätta sig och prata av sig lite via datorn. Då slipper jag smitta någon samtidigt som jag faktiskt kan prata!

Sitter inte vid min dator så ni får vänta, som vanligt, på bilderna från i lördags. Blev inte jättemånga bra eftersom detvar så kallt och jag frös så jag skakade. Men några få bra blev det :) Hoppas ni orkar vänta.

Ha det bra! :)

I'm still alive

Mer eller mindre levande tänkte jag ta och skriva av mig lite. Tog studenten förra veckan men det känns fortfarande som att det var typ igår. Alla sa att det kommer ta sin lilla tid att repa sig efter studenten. Några sa till och med att det kunde ta upp till en månad. Jag trodde ju inte på det ett dugg. Egentligen inte nu heller, för jag lyckades ju dra på mig en massa baciller nu i veckan. Började må dåligt redan i tisdags kväll och igår kom jag knappt upp ur sängen. Sov bort i stort sätt hela gårdagen och nu är jag på benen igen. Helt otroligt egentligen..

Ja det är mycket som händer nu. Mitt så kallade vuxenliv har börjat. Så nu ska jag duktigt sätta mig och söka jobb. Någon som har ett bra jobb till en fd barn- och fritids elev?




RSS 2.0