Tråk-tisdag

Det är en typisk tråk-tisdag idag. Det är strålande sol, klarblå himmel och 7 grader varmt ute och jag sitter inne och ska plugga. Är inte det orättvist? Har dessutom inte ens börjat plugga utan mest suttit och surat över att jag måste plugga.

Vad har hänt med mig? Det är väl första gången som jag sitter hemma med rester? Hade jag gjort det här plugget i tid så hade jag kunnat vara ute i det fina vädret. Det är bara att sätta igång och hålla tummarna för att det är lika fint väder imorgon.

Varför är det så svårt att sätta igång och plugga för?

En vanlig måndag kväll

AIK och Täby spelar innebandy på tv4sport för tillfället. Eller ja, det sägs att det ska vara innebandy. Jag tycker det mer ser ut som en blandning av fäktning, boxning och brottning. Tur det är paus mellan första och andra perioden nu så de kan gå in i omklädningsrummet och kramas lite så kanske vi kan utesluta brottningen iaf.

Filip är iväg på träning, så det är en vanlig måndag. Men jag ska laga mig lite tacos sen och sitta och mysa med. Det kan bli riktigt gott. Sen blir det Top model som har premiär idag kl 20:00. Ja det blir nog en bra kväll ändå ska ni se.


Bättre sent än aldrig

Jag lovade ju att det skulle komma lite bilder från Mosebacke. Jag vet att de kommer näst intill en månad sent, men sånt är livet. Bättre sent än aldrig :)

  
  

Nu är det bara att titta och njuta! Kommentera gärna också ;)



Mars är fylld med födelsedagar

Det blev sängliggande igår och är hemma idag. Lite piggare som tur är. Så det går åt rätt håll. Blir nog skola på torsdag, eftersom jag är ledig på onsdagar.

Har suttit och fixat lite förberedelser inför allt vad söka jobb innebär. Att skriva ett personligt brev är svårare än man tror. Men jag har iaf fått ihop en del. Ska ta mig en dusch nu, ringa mormor och snacka lite skit med henne och sen blir det lite plugg tror jag. Måste försöka få lite gjort.

Ikväll blir det kanske ett besök hemma hos Filips lillebror Gabriel som fyller 18 år. Vi får se hur jag mår, men det vore ju trevligt att få vara med och fira honom. Men som sagt, vi får se.


En del har mer otur än andra

Helgen har varit hur bra som helst, fram tills idag. Ligger hemma i sängen, nerbäddad. Det är ju så himla typiskt att man ska bli sjuk just nu. Det var dessutom inte alls länge sen jag var sjuk sist. Antingen så har jag bara väldig otur eller så är det något som inte är som det ska. Jag chansar på otur än så länge.

Som det ser ut nu blir det ingen skola imorgon. Men jag ska ta det lugnt hela dagen så kanske man mår bättre tills imorgon. Skulle ju behöva komma iväg imorgon eftersom vi har redovisning i svenskan. Men vi får se helt enkelt. Alla hinner nog inte redovisa i alla fall.

Nu ska jag återgå till mitt sängliggande och kolla lite på "Familjen Annorlunda". Det är lagom spännande idag. Snart kommer nog Filip tillbaka också. Då får jag lite sällskap igen.

Helgen närmar sig

Så var skolveckan slut för min del. Det är så skönt att bara gå 3 dagar per vecka i skolan. Den här veckan var jag dock i skolan på min lediga onsdag eftersom vi hade obligastorisk närvaro på två föreläsningar. Det var riktigt intressant, så jag klagar inte.

Idag hade jag bara idrott. Vi spelade innebandy, så himla roligt. Har börjat fundera mer på allvar om man kanske skulle sätta igång med innebandyn igen till hösten. Men vi får väl se hur det ser ut då också. Om det går att få med i schemat. Men det ska vi nog kunna lösa.

Imorgon är både jag och Filip lediga. Så himla skönt. Under dagen ska det hinnas med att besöka bådas mormödrar och lite annat smått och gott. Sen på kvällen blir det 20 års fest hos en klasskompis till mig. Ska blir riktigt roligt eftersom det var ett bra tag sen jag var ute och festade. Men det får bli lite lugnt eftersom jag ska köra bil på lördag förmiddag. Det blir matcher och träning med smågrabbarna och lilltjejen.

Det blir en händelserik helg, och det tkr jag om :)

Love is in the air

Äntligen börjar våren göra sig påmind! Det är så underbart så jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag har verkligen längtat efter det här. Det kanske har märkts om man läser här ofta, hehe.

Helgen har varit hur bra som helst. Var i Stockholm med älsklingen och skämde bort oss. Vi firade ett år förra veckan så det var lite därför också. Vet inte om man kunde bli lyckligare än jag redan är av resan, men tydligen fattigare. Har utökat garderoben en aning kan man säga. Mycket härligt såhär när vårsolen börjar värma på.

Bara för att våren börjar komma betyder ju inte det att plugget avtar, snarare tvärtom. Det är snart dags för påsklov och då kommer allt på en gång. Har verkligen noll koll på hur mycket grejer jag har till nästa vecka. Det enda jag vet är att det är en hel del. Dags att sätta fart!

En förvirrad söndag

Den här dagen kommer jag inte gå igenom utan att misslyckas på något sätt känner jag redan. När jag vaknade hörde jag av mig till min kära vän Pernilla som jag ska döma ihop med vid 13:30 i Nora och frågade när jag skulle komma och hämta upp henne. Tillbaka fick jag svaret "Kom vid sex, det blir bra". Efter en total förvirring för oss både kom vi överens om en ny tid, halv ett. Det låter lite bättre med tanke på matchstartstiden, haha.

Vad som händer i eftermiddag har jag inte en aning om, och det är där det antagligen kommer skita sig. Om det inte skiter sig redan på matchen i Nora eftersom jag dömde deras lite yngre tjejlag igår. Men eftermiddagen känns lite ovis och det tycker jag inte om, alla som känner mig väl vet det. Det jag vet är att jag måste plugga, men frågan är när, var och hur. Men det får helt enkelt lösa sig med tiden.

Nu ska jag gå ner och fixa mig något att äta innan jag drar iväg på match. Det börjar ju dra ihop sig till avfärd.

Den bästa kvällen i mitt liv

Lyckan är verkligen total. Jag hade verkligen en helt underbar kväll på Mosebacke i onsdags. Jag kan nog utan att överdriva ett dugg säga att det där var en av det allra bästa kvällarna i mitt liv. Just nu slår det nog allt med hästlängder, men man ska aldrig säga aldrig. Det kanske går att slå det här med.

Det blev en hel kväll med Shirley, vilket betyder att det finns massor att berätta. Men jag inser ju själv att ska jag berätta allt så kommer det här inlägget aldrig ta slut, haha. Dessutom finns det saker jag nog vill ha för mig själv också.

Spelningen var helt fantastisk. Blandningen av hennes vackra röst som sjunger underbara låtar och hennes spontana humor är bara så rätt. Det slår liksom inte fel. Jag kom på mig själv med att stå och hålla andan flera ggr. Förstår ni magin då? Så otroligt bra! Som grädden på moset så sjöng hon en låt som jag hade frågat om hon inte kunde sjunga, "Den långsamma blomman". Ni hajar glädjen?

Efter spelningen blev det blandningar hej vilt. Prat, sång, drinkar, glädje, förvåning, ja det mesta fick plats under denna kväll. Fick reda på en hel del nya saker om vår rödhåriga positiva sångfågel. Eller ska jag säga partypingla? Drömmar gick i uppfyllelse och jag vet inte hur jag ska förklara allt med ord. Det enda som kan komma i närheten av en förklaring är att det här helt klart är en av de bästa dagarna i mitt liv!

Tack Shirley för att du är. Du anar inte vad allt du gör betyder för mig. Du anar verkligen inte. Du är bäst verkligen! Det går inte att beskriva det bättre.

Tänkte jag skulle bjuda på en låt som jag blivit förälskad i nu. Shirley sjöng den både förra gången på Mosebacke och i onsdags och nu är jag fast. Den är så himla fin.



Nu har ni någonting att lyssna på medans ni väntar på att få se lite bilder. Det kan tyvärr ta en liten stund den här gången. Men jag lovar att ni kommer få se bilder, som vanligt :)

Oroligheterna strömmar in

Sitter hemma hos Filip med världens magknip. Magen har börjat göra totala upproret och jag vet inte varför. Oroligheterna började redan i söndags kväll och har fortfarande inte upphört. En orolighet leder då till en annan. Jag ska till Sthlm imorgon med Linnéa och träffa Shirley Clamp, hur ska det gå om magen fortsätter såhär? Är ärligt talat lite nevös över detta. Men det finns ju inget mer att göra än att försöka få magen tillbaka på banan. Det blir "bra-mat-för-magen" diet för mig idag helt enkelt, haha.

Nej kanske är dags att börja skriva på en packlista, så man inte glömmer något den här gången. Jag tänker ju då inte på minneskort eller så, nej nej. Men det är ju inte så lätt att alltid komma ihåg allt. Så bäst att skriva en lista den här gången, haha. Eller vad säger ni?


RSS 2.0