Dags att slå till

Ännu en snorig dag. Blev väckt av Filip vid halv 8 tiden för att gå ut och lägga i mer pengar till bilen. Eftersom vi har byggarbetsplats vägg i vägg med oss så gick det inte att somna om sen. Lagom kul när man helst bara vill sova när man inte mår så bra. Tur att det i alla fall är bättre idag.

Har funderat på att gå ut och hjälpa till lite. Varför inte slå till nu när de ändå är här menar jag? Ja då menar jag ju  slå till den jäveln som har den hemska maskinen som gör att hela vår lägenhet skakar! Håller på och bli tokig. Som tur är så har de nog lunch nu. Kanske ska springa upp och gömma mig där uppe så när de kommer kan jag "slå till".


Vad tror ni, är det han som är på andra sidan väggen?

Bless you

Jag sitter i en hög med snorpapper och funderar över hur lång tid det ska ta innan näsan slutar rinna. Det jobbiga är egentligen inte när den rinner utan när det sitter fast så man inte kan andas! Då har ni fått lite äcklig info som ni säkert inte ens ville ha. Men jag bjuder på den, haha.

Inte nog med att jag är förkyld som få, jag har också ögonfluss. Men såhär lagom till halloween så spelar ju inte det så stor roll. Då kan man ju sätta på en ögonlapp utan att någon höjer ögonbrynen, haha.


Vad säger ni, kanske ska börja med det?


Ett år i trafiken

Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag jobbar och står i. Eller ja, just nu ligger jag mest hemma och är sjuk. Har sjukanmält mig för resten av veckan för att en gång för alla bli helt frisk. Har ju varit lite si och så med det.

Idag är en lite speciell dag, mer än att jag fått en liten släng av ögonfluss. Jag har nämligen haft körkort i ett år! Ja, jag vet mamma vad du kommer säga. Jag har haft tillstånd att köra i ett år. Mitt körkort blev stulet/borttappat/fått-ben-och-gått-ifrån-mig för ganska så länge sen och jag har inte fått tummen ur och fixat mig ett nytt. Men kanske ska fira med att fixa ett nytt nu.


Sjuk igen

Precis som väntat så tog det lite mer än en jobbvecka innan jag blev sjuk. Tur att man blir frisk från förkylningar snabbare än körtelfeber.

Har varit hemma idag från jobbet och kommer bli hemma imorgon med. Fredag har jag räknat med att jag ska jobba igen. Jobbar bara mellan 07:30 och 14:30 då så det ska nog funka. Sen blir det Stockholm med mamma, Johan och My på lördag! Vi ska se Blue man group på Göta Lejon. Ska bli mycket roligt!



Ska fortsätta slöa i soffan nu för att bli frisk!

Jobb jobb jobb

Det har ju inte blivit så mkt uppdatering på sista tiden, men det är så enkelt att jag har fått jobb. Allting går i ett nu så jag har inte hunnit skriva något här. Förhoppningsvis kan jag komma in och skriva något snart. Men jag vill inte lova någonting! Ni får helt enkelt sakna mig lite :)



Efterlyst

Träningen idag gick inte lika bra som det brukar. Vet vad som är problemet men det går inte så jättemkt och göra åt just nu. Men förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka.

Just nu tittar jag på efterlyst med Filip. Eller ja, Filip har fått sin efterlängtade Iphone 4 så han sitter djupt inne i den. Men det gör ingenting för jag är så himla trött efter den här träningen idag så nu är det skönt att bara sitta och ta det lugnt.

Imorgon är en ny dag och då ska Linnéa komma in till stan och vi ska åka tillbaka till gamla hederliga Risbergska för att hälsa på alla lärare. Vi har varit därifrån för länge nu, haha. Jag menar det är ju redan oktober ;) Sen blir det en tripp in the city och lite lunch. Det blir mkt trevlans!

Är det den rätta?

Jag var på stan igår och uträttade lite ärenden. Jag skulle bl.a. bestämma mig för vilken telefon jag vill köpa. Jag tror jag har bestämt mig nu. Det jobbiga är ju att den finns ju inte i lager någonstans. Och jag har lärt mig att beställa telefoner så kan man få vänta i evigheter. Så det blir nog till och vänta tills de får in de iaf. Men jag vet inte. Är ju rätt sugen på att fixa allt nu.



Jag tror det får bli den här telefonen. En HTC Wildfire. Sen är det ju det här med abonnemang och vart man ska köpa själva telefonen. Ska man köpa den utan abonnemang och sen fixa det eller ska man köpa den med abonnemang? Varför ska allt bli så himla krångligt nu för?

101005

Har sovit rikigt djupt i natt. Det är skönt att vakna och känna sig så nära utvilad som det går nu för tiden. Tar det lite lugnt nu för att sen möta Filip på stan. Vi ska kolla på lite tavlor under hans lunch och sen ska jag iväg och kolla på en ny telefon! Bara titta inte köpa. Jag vet inte vad jag vill ha än, det är så svårt nu för tiden.

I eftermiddag är det träning med grabbarna igen. Idag är träningen dock lite längre, vilket är helt underbart! Nu kan man hinna göra lite saker också, inte bara snabbt vidröra något. Det blir träning på 4 mot 5 och tvärtom, positioner och hur man täcker. Det var några små saker vi missade på matchen i lördags.


Fix i lägenheten

Filip och jag fick låna bilen av mamma, så det bar av till IKEA tidigt på förmiddagen idag. Precis som alla andra måndagar de senaste veckorna, haha. Alltid måndagar. Vi köpte lite smått där och fortsatte sen inne på marieberg med lite smått och gott.

Sen var det dags att börja greja, och som vi grejade. Idag har vi lyckats få upp spotlights, tyget och krokar på garderoben i hallen, gardiner i sovrummet och ljusstake i vardagsrummet. Det lät inte som så mkt nu när jag radade upp det, men då ska vi veta att tyget behövde läggas upp för att det var för långt, spotlightsen var inte helt enkla att sätta upp och vajern som tyget skulle upp på bråkade med oss en hel del.



Arbetsintervju på IKEA möjligtvis? Nja, kanske inte. Det fattas ju alltid grejer på deras grejer.


Vilken härlig dag

Har haft en jättemysig kväll med Pernilla! Skönt att äntligen hitta på något utan att det har något med innebandy och göra eller snabbt på en lunch. Nu har vi fått prata av oss för ungefär en vecka. Så nästa vecka är vi i behov av varandra igen, haha.

Sitter just nu och skämmer bort mig själv med ett glas äppeljuice. Ungefär vad jag kan lyxa till det med i dryckes väg just nu känns det som. Det är ju roligt att dricka något som ser likadant ut vid själva drickande som när det kommer ut. Bara en sånn där liten fakta som ni kanske råkat missa.

Nej men jag ska väl försöka underhålla mig själv en stund till. Lär ju ändå inte kunna hålla mig vaken tills Filip kommer hem från sitt partande så jag får väl gå och lägga mig ensam ikväll, igen.


Det är vad man kallar vinst

Matchen med småttingarna gick riktigt bra. De vann till slut med 11-7 emot Kumla. Jag var helt skakig efter matchen. De är ju så himla duktiga när de väl vill. Sen är jag en stolt tränare som inte fick en enda utvisning mot vårat lag! De andra laget fick dock 3 utvisningar vilket vi tog till vår fördel. Mycket bra jobbat småttingar!

När jag kom hem sattes soffan ihop det sista. Som alltid så fattades det ju såklart en skruv och lite sånt, så efter en tripp till soffaffären så var även soffan klar. Mycket skönt och riktigt snygg är det ju också. Kommer nog bilder på den senare.

Nu ska jag umgås lite med min sambo innan han ska dra iväg på lagfest. Senare kommer också Pernilla hit och vi ska ha lite lördagsmys! Ska bli roligt värre :)

Seriepermiär

Har precis kommit ur duschen i stort sätt, fått på mig kläder, men inte vilka kläder som helst utan tränarkläder! Idag är det seriepremiär för mina småttingar, något vi alla längtat efter hur länge som helst. Äntligen åker de ut för sina dumheter om de nu hittar på något och äntligen får vi utbildade domare! Småttingarna är så dumma så de sitter och säger yes dem också. För det är ju skit coolt och få utvisning. Tur att det kommer gå över av sig själv till slut ;)

Ska fixa i ordning mig det sista nu för att sen röra mig mot matchen. Håll alla tummar för att de vinner nu!


Hur funkar det egentligen?

Det börjar märkas att jag haft för lite och göra de senaste veckorna, för nu börjar tänkande spåra ur totalt, haha. Jag tänker helt enkelt för mycket. Idag slog mig tanken om uttrycken morgon, förmiddag, eftermiddag och kväll. När övergår de olika uttrycken till varandra? När blir morgon förmiddag och när blir eftermiddag kväll? Finns det några riktiga tidpunker för det egentligen?

Nu undrar ni säkert hur jag kom in på detta spår och det finns faktiskt en förklaring. Vår nya soffa var det sagt skulle komma idag på eftermiddagen. För mig är eftermiddagen mellan 14 och 18 någon gång. Ungefär vid 18 tiden anser jag det gå över till kväll. De ringde precis och sa att de kommer med soffan vid halv 8. Det är för mig helt klart kväll.



Vad tycker ni, finns det några speciella tidpunkter för de olika uttrycken?

ÄNTLIGEN!

Jag fick mitt utdrag ur polisregistret idag som jag väntat så på. Nu ska det iväg till nästa anhalt sen kan jag börja jobba, förhoppningsvis! Håll alla tummar ni kan nu, för Anna Pee ska upp ur soffan och börja jobba. Eller vad säger ni?


Man tackar!

Jag tog mig ett titt på statistiken här på bloggen och märkte att mina unika besökare fördubblades igår! Dessutom har jag fått en hel del mer kommentarer än vad jag brukar få.

Tack så jättemkt för det. Hoppas ni kommer tillbaka och kommenterar alla dessa fina kommentarer igen! :)

Ska det räknas som ett tecken?

Igår kväll innan jag somnade låg jag och tänkte på olika roliga träningsformer utan kroppskontakt. Får ju inte spela innebandy fram tills nyår för att det finns en risk att min mjälte och lever brister om jag får ett slag emot dem. Därför riskerar jag inget, även om jag är fruktansvärt sugen på att spela igen. Mina tankar förde sig snabbt till dans, närmare bestämt afrikansk dans.

Efter en god natts sömn går jag upp och sätter på tv:n. Som vanligt slås tean på, kan ju tv-tablån utantill vid det här laget. The Tyra Banks Show är på trean vid denna tidpunkt och vad är med igenom hela programmet tro? Afrikansk dans! Kanske ska kolla om det finns några kurser, eller vad säger ni?


RSS 2.0