Jag är helt lost

Nu är praktiken i full gång. Jag är med ett gäng femåringar så det är fart och fläkt hela tiden. På två dagar har jag helt ärligt talat läst minst 30 böcker och lagt sådär en 10 pussel. Men det är bara på det igen. Men när man läst "Samuel och Linnéa går till BVC" fem ggr i rad så börjar man faktiskt tröttna.

Jag har börjat förvånas lite över min avdelnings regler. Det känns inte riktigt som att de har några bestämda regler och så tycker de att det är konstigt att det är kaos både under måltiderna och när det är dags att börja klä på sig för att gå ut. Barnen vet väl inte vad de får och inte får göra så de testar vad man får göra. Men jag har ju inte varit där speciellt länge så det kanske kommer med tiden det där.

Så har jag ju såklart en liten funderare till. Det går verkligen inte en dag utan att jag tänker på något helt flängt. Idag blev det barnlåsen som fick bli offer för mitt tänkande. De där barnlåsen är ju verkligen inga barnlås, de är ju svåra för även mig. Jag vet inte om det säger mer om mig kanske. Men det är ju komplicerade grejer. Vissa grindar på dagiset står jag med hur länge som helst och försöker lösa gåtan om hur man öppnar den. Det är helt sjukt hur många händer de tkr man ska ha för att få upp de. Tillslut slutar det med att man bara sparkar lite på grinden, så går den upp. Praktiskt!

Nu ska jag sadla om och börja förbereda mig för träning med grabbarna. Här får man inte vila många minuter inte. Men det är härligt ibland att vara på språng. Men just idag hade en lugn hemmakväll suttit fint. Men det får jag ta sen, efter träningen.


Snabba cash

Matchen i morse gick jättebra. Rätt så lätta pengar om man tänker efter och en väldig bra timlön ;)

Nu på kvällen har jag, Filip, Johan och My varit på bio. Vi såg filmen "Snabba cash". En film jag skulle kunna rekomendera. Men det gäller att man hänger med från början. Vi kom överens om att det är en typisk sådan film som man antagligen tkr är bättre andra gången man ser den. För första gången hänger man inte riktigt med på allt. Jag gav upp ungefär efter halva filmen med att försöka förstå allt, för det kändes rätt omöjligt. Men som sagt, en bra film :)

Imorgon sätter praktiken igång. Sista praktiken ever, iaf på gymnasiet. Ska ifs ha lite praktik i slutet av trean också för att kompensera att jag ska vara ledig på tisdagar, men det är en annan sak. Jag börjar faktiskt bli lite nervös inför imorgon. Det är alltid första dagen som är värst! Man ska ge ett gott första intryck, lära sig deras rutiner, hitta överallt, lära sig barnens namn, ja allt verkligen. Det är mycket på samma gång och jag inser redan nu att jag kommer vara hur trött som helst imorgon kväll. Oj oj oj, nu börjar det igen. The real life!

Då stan fortfarande sover

Jag vet att det är förvånande att se mig upp klockan halv 9 en söndag morgon. Men det är inte av egen fri vilja kan jag ju då meddela. Jag har match att döma i Odensbacken. Hade för mig att den här matchen skulle vara imorgon kväll, men tydligen inte. Så det var bara uppe och hoppa så här dags, nu igen.

Ska vilken minut som helst ta bilen hem till Pernilla och hämta upp henne för att sen bege mig till staden mitt ute i ingenstans, Odensbacken. Lite lätt trött sådär, men det får man inte bry sig om en dag som denna. Det är bara kämpa på helt enkelt.

Vad ska ni göra för roligt idag då?

Det är verkligen värt det

Gårdagen blev hur lyckad som helst! Tänkte att jag väntar med att berätta om dagen tills jag har bilder att visa också. Om det nu blev några bra, haha. Men det visar sig :) Det hände mycket igår, så förbered er på ett väldigt långt inlägg.

Idag är man tröttare än tröttast! Kom hem vid ett tiden och kom då i säng vid halv 2 tiden. Sen har jag varit i skolan på ett litet möte nu. På min lediga dag. Jag borde få en guldstjärna faktiskt.

Klasskompisarna försöker få med mig ut på krogen ikväll, som det då var sagt, men jag vet inte om jag orkar. Har egentligen bara lust att ligga hemma i soffan och mysa med världens bästa pojkvän! Men vi får väl se hur det blir. Får lite dåligt samvete eftersom de vill fira mig ikväll. Men det finns ju en gräns också. Suck, vad jobbigt det ska vara. Det får helt enkelt bli som det blir.

Någon som har ett bra förslag på hur jag ska göra ikväll?

It's book making time

En ledig dag behövdes verkligen idag. Jag började må lite små dåligt redan igår och vaknade i morse med huvudvärk. Inte alls roligt. Håll tummarna för att det inte blir värre tills imorgon!

Idag blir det pluggande. Jag ska försöka skriva så mycket som det bara går på min barnbok som jag har som projektarbete. Det är svårare än man tror faktiskt. Men måste verkligen sätta fart nu! Sen ikväll är det på med domardräkten igen för att döma Lillån IBK - Örebro SK, flickor 93/94. Ska bli roligt. Var länge sen jag dömde tjejer nu.

Men nu ni ska det bli book making ;) Hej och hå, hur ska det här gå? haha!


Update

Så var man ett år äldre, ett år klokare. Fyllde hela 19 år i söndags, men det känns faktiskt ingen skillnad. Har inte ens vant mig att vara 19. När folk frågar, vilket hänt två ggr, så säger jag fortfarande att jag är 18. Men snart är väl det också en vana som allt annat..

Den här veckan började det nya schemat för våren. I'm loving it! Måndagarna är inte längre oändligt långa och ledigt på onsdagr och fredagar, det klagar man ju inte över direkt. Första gången på hela gymnasiet som vi fått ett bra schema. Helt underbart!

Så imorgon är det ledigt och på torsdag åker jag bara till skolan för att ha idrott. Sen blir det bussfärd mot huvudstaden för att träffa Anna och senare på kvällen se Shirley och förhoppningsvis träffa henne en stund också. Roligt värre. Så är det näst intill ledigt på fredag också, ska bara till skolan för att få de sista grejerna innan praktiken som börjar nästa vecka.

Nu ska jag ta den lilla bilen och åka hem till Filip. Det blir mys framför tv:n ikväll, vilket absolut inte sitter fel. Vi båda är lite små sjuka så det kan vara bra att bara ta det lite lugnt.

Vad har ni för er ikväll då?


En liten sammanfattning

Sitter för tillfället sitter jag och kollar på 2 ½ men. Har precis pratat lite med mamma i telefon också. Är hemma hos Filip eftersom jag är ledig imorgon. Hade nog varit här iaf, men det är en annan historia.

Sitter väl mest och väntar på att Filip ska komma hem från sin träning. Han är duktig han, min älskling. Till skillnad från mig som har en gymförsäljare efter mig, men jag vägrar att svara. Jag klarar inte av försäljare, och särskilt inte honom. Han är verkligen en person som går under rubriken "fel man på fel plats". Ur ursel försäljare, verkligen, haha.

Hade ju då tänkt att jag skulle passa på att göra lite på mitt projektarbete när Filip var borta, men det har som vanligt inte hänt. Jag känner mig lite små hängig och trött idag. Tror jag sovit dåligt i natt, eller så håller jag på och bli sjuk. Jag hoppas på det förstnämnda.

Är som sagt ledig imorgon, så ska väl då ta tag i projektarbete. Sen på kvällen blir det första domarmatchen i år. Ska döma pojkar 94 Nerike IBK-Sköllersta IF. Har bara dömt Sköllersta förut, och det behöver vi ju inte diskutera om vi säger så. Men men, det ska nog gå bra.

På söndag fyller år btw ;)


Det började som en vanlig måndag

Måndag måndag måndag, ruskiga måndag. Tidig morgon och sen eftermiddag. Gud vad underbart det är att vara tillbaka i skolan! Hoppas ni förstår ironin.

Men det finns något bra med den här dagen också. Idag har Filip och jag varit tillsammans i tio månader! <3 Tiden går fort när man har roligt, hihi :)



Jag älskar dig! <3


Har ni hört ryktet om Morgans

Ikväll blir det bio ihop med Filip. Det var ett tag sen så det ska bli riktigt mysigt. Filmen vi ska se heter "Har ni hört ryktet om Morgans" och är en romantisk komedi. Det tror jag blir super bra. Den har dessutom premiär idag.



Vad tror ni om filmen? Verkar den bra?

Ännu en kall vinterdag

Har varit ledig hela dagen, vilket är väldigt skönt. Fick sova ut ordentligt och kände mig för en stund väldigt pigg. Planerna för idag var att jag skulle plugga lite, men det har jag ju såklart inte gjort än. Har precis varit ute och tagit lite kort. Det blev inte så många bilder eftersom det är
-20˚C ute, men tänkte bjuda på en bild som blev bra iaf.



Antar att jag ska ta och plugga lite religion nu innan Filip slutar jobba. Uppgiften ska vara inne på torsdag och jag har inte ens börjat. Dags att få tummen ur nu!


Tankarna snurrar runt

Hemma igen efter en mycket intressant skoldag. Det finns en person i skolan som jag verkligen inte tål för tillfället. Kommer nog i för sig aldrig att tåla personen i fråga efter vad den gjort, men det är inget problem för mig. Sådana falska människor förtjänar att leva i ensamhet! 

Sitter hemma, som jag inte gjort på ett väldigt långt tag. Har ju i stort sätt bott hemma hos Filip den senaste tiden. Är faktiskt lite skönt att vara hemma igen, men det är skönt att vara hemma hos Filip också. Vi får väl se hur det blir ikväll. Det slutar säkert med att jag åker hem till honom iaf sen. Men det återstår att se. 

Ja, vad ska man mer skriva ner här. Känner att det blev ett inlägg med en massa känslor och mest lätta på trycket. Hoppas ni inte tyckte det var slöseri med tid att läsa det ändå ;)

Första skoldagen

Så var det skola igen då. Gick ganska bra att gå upp i morse faktiskt. Men det brukar alltid vara svårast dag nr 2. Imorgon är jag ledig så det är ju tur.

Sitter i skolan just nu. Har haft idrott för en stund sen och nu har jag inga fler lektioner. Snacka om att onödighetsfaktorn ökade rejält nu att ens komma hit. Tyckte redan det var onödigt innan, men nu. Ja ja, får ju lite skolarbeten gjorde iaf. Sen blir det väl upp på stan eller något. Inte vet jag. Men dagen ska nog kunna bli bra ändå till slut :)

Vad har ni för er idag då? Skolan börjat för er också?

Undersökning hos frisören

Så var snart ännu ett jullov slut, mitt sista. Tänk vad tiden går fort, det är helt otroligt. Det är väl snart påsklov, bal och studenten som står och knackar på dörren. Det skulle inte förvåna mig.

Var hos frisören idag och klippte bort lite strån från skallen. Min frisör fick för en gångs skull vara med och bestämma lite, och det blev ju riktigt bra. Det är ingen super stor förändring, men det blev lite mer frisyr av det hela.



Hos frisören sitter man ju alltid och pratar en massa. Man pratar om allt mellan himmel och jord och ämnena byts snabbare än hårstråna hinner falla ner till marken. Så idag kom jag och min frisör fram till att man borde ha undersökningar hos frisören. Tänk efter själva, man sitter ju där i ungefär en timme och bara snackar en massa skit. Varför inte göra något nyttigt av det? Eftersom man ändå går igenom så pass många ämnen under tiden man sitter där så kan man ju lika gärna svara på lite frågor. Visst är det en strålande idé?

Vad ska jag göra nu då?

Vissa stunder i livet får man ta beslut som är riktigt jobbiga. Jag står inför ett såndant beslut just nu. Har aldrig riktigt insett hur jobbigt det här skulle kunna bli, men det här är nog det svåraste jag någonsin gjort! Min värld är helt upp och ner och jag vet snart inte vad jag ska göra längre. Visst är det en otroligt bra tajming att skolan början igen nu då? Ännu mer problem och mer beslut.

Just nu hatar jag mitt liv...
Men det ordnar väl sig tillslut.

2010, here I am!

Så var det ett nytt år, igen. Känns som att 2009 bara flög förbi, men ändå har jag hunnit med så otroligt mycket. Skulle kunna rada upp lite grejer jag hunnit med i år:

Semester över förra nyåret i Gran Canaria
Fyllt 18 år
Första krogenrundan
Var på Melodifestivalen i Gbg
Träffat min kärlek Filip <3
Varit på praktik i Spanien
Semester i Thailand
Träffat Shirley Clamp 8 ggr
Börjat mitt sista år på gymnasiet

Ja, listan kan göras lång. Det har helt enkelt varit ett fantastiskt år och jag kommer alltid minnas det som det! Nu börjar 2010 och jag har goda förhoppningar att det här året kommer bli minst lika bra! Studenten, bal, börja jobba, ja det kommer hända minst lika mycket roliga grejer i år som förra.

Det är med glädje jag lämnar 2009 bakom mig och börjar det nya händelserika året 2010! <3

RSS 2.0