En tankeställare

Så var träningen för idag överstökad. Att cykla tvärs över stan var helt perfekt träning idag. Precis lagom jobbigt. Trodde nästan att jag skulle vara mer slut än vad jag är, men det bevisar ju bara att jag kanske inte var i så otroligt dålig form som jag trodde.

När jag cyklade kom jag på en liten tanke som vi i vardagen tar för givet. Har ni tänkt på hur otroligt det är egentligen att vi kan cykla? Det är inte mycket yta som vi lyckas hålla balansen på. Det är rätt häftigt när man tänker efter. En ännu mer otrolig tanke är ju att har man än gång lärt sig att cykla glömmer man det inte. Tänk vad fantastisk hjärnan är egentligen. Det var en tanke som slog mig idag.

Nu ska jag vänta på att Filip kommer hem så ska vi gå och handla. Sen blir det mat och mys framför tv:n. Sista kvällen i gamla soffan för imorgon kommer den nya! Mycket spännande!

 


Ny soffa på gång

Dagen har börjat segt. Jag har inte så mkt ork och jag börjar tro att det har med konditionen och göra nu. Så jag har bestämt mig för att jag ska cykla över till andra sidan stan nu och beställa en soffa. Förhoppningsvis slipper jag ta med mig den på cyklen hem, haha.


Inte riktigt den soffan, men närmare kommer man inte.

En tränares lycka!

Har precis kommit hem och landat med lite mat framför tv:n. Jag är en mycket lycklig och stolt tränare ikväll. Mina småttingar har varit så duktiga på träningen idag och igår så jag hoppas verkligen det visar sig på matchen i helgen. De är så duktiga när de verkligen lyssnar och vill!


Vardagsrummet

Idag har jag tagit lite kort, men inte på hela lägenheten. Det får bli vardagsrummet idag. Vi tar rum för rum, allt eftersom de blir helt klara. Även fast vardagsrummet inte är klart än får ni se det nu så kan ni få se en förändring senare :)







Vad tycker ni? :)

Jag är trött på att höra att det ordnar sig


Just nu vill jag bara att det där utdraget ur polisregistret ska komma ner i brevinkastet! Jag är så otroligt trött på att bara sitta här hemma och inte göra någonting på dagarna. Det spelar ingen roll att jag antagligen kommer vara helt slut om dagarna när jag väl är igång och jobbar, då har jag iaf gjort något. Hade hoppats på att få börja nästa vecka, men det ser mörkt ut just nu.


Tiden räcker inte till

Jag hinner inte fixa med kort på lägenheten till er idag. Så ni får sitta och dregla över den bild jag la in igår istället så länge, haha.

Ska snart åka med mamma hem dem för att sen träna småttingarna. De är inte så små längre, men för mig kommer de alltid vara det, haha. Idag blir det allvar också. Seriepremiär på lördag!


Efterlängtat

Jag haft tre dagar i rad nu som jag har gjort något hela dagen. Så idag har blivit väldigt seg. Jag är jättetrött så det är nästan skönt att inte ha något planerat, mer än grabbarnas träning.

Har lovat några stycken att lägga upp bilder på lägenheten här i bloggen. Så ska försöka göra det idag. Men först ska jag hoppa in i duschen för att piggna till. Har fortfarande inte gjort det fast klockan redan är halv 2.

Fixar dag

Filip har varit ledig idag så vi bestämde oss för att försöka fixa lite ytterligare med vår lägenhet. Vi måste köpa en ny soffa, så det har vi varit iväg och kollat på bl.a. Det blev såklart en sväng till IKEA också. Så nu har vi fått ännu lite mer ordning och ännu mer insperation. Vi hittade mkt men köpte bara saker som vi var helt hundra på. Så har vi suttit här hemma och känt in vad som skulle passa bra. Så det blir en fix dag på söndag också.



Ska snart gå och lägga mig. Väntar bara på att Filip ska komma hem från sin träning. Vi kommer nog somna lika snabbt båda två ikväll, haha. Är så himla trött och Filip har ju tränat sen kl 20. Vill ni ha ett spännande vad så är det dags att satsa pengar, haha.

Låååång fredag!

Så var det en ny dag. Vaknade kl 7 i morse och kunde inte somna om. Låg vaken i sängen och till slut somnade jag till en stund men vaknade efter bara någon timme igen. Inte direkt vad jag hade planerat för dagen.

Dagarna börjar kännas väldigt tomma och meningslösa just nu. Jag orkar mer och mer men inte tillräckligt för att kunna börja jobba. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska fylla dagarna med. Det blir mest att sitta och vänta ut att dagen ska gå.

Häromdagen hade jag iaf lite och göra. Jag tog mig iväg till frisören, vilket var behövligt! Tänkte visa en före och efter bild.


Hope you like it! Det gör i alla fall jag.

I väntan på sängdags

Sitter just nu i soffan, helt slut, och väntar på att Filip ska komma hem från jobbet. Han har blivit tvungen att jobba över, idag igen. Men förhoppningsvis är det sista veckan som han måste göra det. Men det märker vi.

Träningen med grabbarna gick jättebra idag. Det märks att de blir äldre, på både gott och ont. De börjar bli tonåringar. Väljer att inte kommentera det mer än så, haha. Imorgon är sista träningen innan de ska iväg på cup i helgen så då är det bara och köra.

Har precis svalt den utmärkta middagen jag helt på egen hand slängt ihop. Utan recept vill jag tillägga. Jag har aldrig varit någon master chef direkt, men nu börjar jag helt enkelt fatta galoppen. Hoppas att Filip tkr detsamma eftersom han får det i matlåda imorgon, haha.


Klockrent frislag

Sitter och funderar ut bra frislagsvarianter till mina grabbar. Vi ska gå igenom lite sånt på träningen idag. Satte mig och sökte lite och hamnade inne på youtube. Jag kan inte sluta skratta åt det här klippet, haha.

Jag vet inte riktigt vad man ska säga. Ni får helt enkelt titta själva och göra en egen bedömning, haha.




En irriterande morgon

Min morgon började ju då inte helt okej. Det började med att jag fick sms av Filips jobbarkompis kl 7. Eftersom Filips telefonnummer hade stängts av så hörde hon av sig till mig. Men nu har Filip kommit på att hans nummer är ju inte avstängt. Han har ju fått det nya från Telia. Heja Filip ;) <3

När jag ignorerat sms:et och somnat om så självklart börjar de bygga i trappuppgången i huset brevid. De håller på och gör om byggnaden till lägenheter och vägg i vägg med vårat sovrum har vi deras trappuppgång. Det låter ärligt talat som att de står med de där hemska maskinerna i vårat sovrum!

Hur som helst lyckades jag somna om till allt oväsen, fråga mig inte hur. Vad händer då? Självklart så ringer någon på min telefon. Vid det här laget är jag så fruktansvärt sur så jag tittar på telefonen, konstaterar att det är ett dolt nummer och bestämmer mig för att de får ringa upp när jag vaknat till igen.

Som ni kanske förstår så var jag rätt irriterad vid det här laget och tänkte att det är ingen idé att försöka sova längre. Då händer det som irriterar mig mest. Då slutar allt. Det blir helt knäpptyst! Hur irriterande är inte det? Fruktansvärt irriterande helt enkelt!


Mobil trassel

Idag kommer bli en lång dag! Inte bara att jag kommer vara själv fram till antingen kl 20 eller kl 23, Filips telefonnummer har stängts ner i natt för att han har beställt en ny telefon. Så jag kommer inte kunna nå honom på hela dagen. Så jag har egentligen ingen aning om när han kommer hem. Lagom kul.

På tal om telefoner så tror jag att jag äntligen har bestämt mig för vilken telefon jag vill köpa. Det får nog bli en htc till slut alltså. Mammas fungerar ju jättebra, så varför inte köpa en likadan.


Har suttit med mammas och grejat för att kolla om jag skulle få spader av den eller inte. Eftersom jag ofta har så långa naglar skulle jag helt vilja ha en mobil när touchen tar på naglar. Men det gör inte den här. Men det fungerar riktigt bra ändå. Jag har ju inte så stora fingrar så det brukar inte bli så stora problem, haha.

Nu ska jag använda min lilla telefon och ringa till min studievägledare. Får vi se om den fortfarande lever eller om jag bara får "Hallå, hallå?!" ifrån andra enden.

Filmkväll

Ikväll har hela familjen suttit och kollat på film tillsammans. Det blev "På andra sidan häcken". Den är riktigt rolig, även om det är en barnfilm, haha. Helt underbar humor i det.



Nu är det nanna kudden dags. Jag är hur trött som helst efter att ha gott i tre affärer på Mariebergs köpcentrum idag. Helt sjukt hur lite ork man har. Men sånt är livet. Nu är det sängen!


Present research

Idag är det dags för en liten utflykt. Jag ska åka till Marieberg och köpa en present till Natalie som fyllde år nu i veckan. Hon åker iväg till Libanon på tisdag och har inte så stor koll på när hon kommer tillbaka. Så hon skulle försöka ta sig hit i helgen så vi kan säga hej då.

Det finns ju bara ett litet hinder. Jag orkar inte så himla mycket så jag kan inte gå runt och leta efter en present. Jag vet på ett ungefär vad jag vill ge henne, men sen är frågan vart det finns. Så nu är det dags för lite research.

Vad har ni för er en regnig dag som denna?

Världens mest korkade katt

Sitter och väntar på att Filip ska få sluta jobbet. I väntan har jag busat lite med Torsten, som jag nu utsett till världens mest korkade katt, haha. Men han är ju söt också.

Han älskar papperspåsar. Men problemet är att komma in i dem. Det är väldigt trickit ibland. Så även idag, haha. Till slut lyckades han och det såg ut så här:



Jag ringade in tassen för att man ska se att han faktiskt är där inne, haha.

Vad tycker ni? Han är ju inte så smidig av sig, haha <3

Fredags"mys"

Så har det redan hunnit bli fredag. Tänk vad tiden går fort. Snart är det en vecka sen jag var på akutvårdcentralen och mådde så dåligt att jag knappt kunde gå. Det är som bortblåst och nu sitter jag istället och försöker övertala mig själv om att inte börja sätta igång med en massa projekt. Även om det är jobbigt att vara trött hela tiden så känns det ändå som att jag hellre är trött än har den där hemska smärtan!

Under en veckas tid snart har hela min familj tjatat på mig att jag borde lägga upp den bild som de tog på min hals när jag var som sjukast. Jag har inte velat för det ser inte mysigt ut alltså. Men de har väl övertalat mig antar jag.

Jag tänkte så här att jag lägger upp bilden som en miniatyr så får ni klicka upp den om ni vill.



Ni som tittar kan ju jämföra med era friska halsar så ser ni skillnaden. Mysigt va?


Var tog tiden vägen?

Hade hur svårt som helst att sova i natt. Men sov desto längre i morse. Jag sov så djupt i morse att jag inte vaknade en enda gång under morgonen av min kära familjs väsen. Jag vaknade kl 12 när min bror kom hem från skolan. Så himla skönt och sova ostört.

Dagen idag har gott väldigt fort. Helt plötsligt är klockan snart fyra. Skönt det för imorgon kommer älskling hit och hälsar på mig igen. Vi har snart inte setts på en vecka. Det är inte okej! Men älskling jobbar och får in pengar.

Nu börjar magen kurra lite igen. Dags att fylla på. Måste ju ta igen de där kilona jag har tappat. Skönt att kunna skylla på något, haha.


Rastlösheten kommer krypande

När man börjar känna sig lite bättre, som jag gör nu, är det väldigt svårt att hålla sig lugn. När man har varit inne på facebook fyra ggr på tio minuter och det inte har hänt något nytt alls, då börjar det bli långtråkigt. När man kan hela tv-tablån utantill och vet vilka timmar som är dötimmar då det inte går någonting bra på tv, då har man varit sjuk för länge!

Men jag blir kvar i sängen ett tag till ändå. Någon som har några bra tips på hur man håller sig lugn i ungefär 1-2 veckor till? ;)

Lägesrapport

Från att fått veta i lördags att jag fått körtelfeber tills nu har varit en ganska så intressant tid. Ena dagen har man så ont i halsen så man vet knappt inte vart man ska ta vägen. Då tar man sina små piller och så vips så är smärtan spårlöst försvunnen. Andra dagen har man ont men inte så farligt, men är så trött så det känns som man skulle kunna sova en vecka i streck.

Idag när jag vaknade blev jag mycket fundersam. Jag hade inte ont i halsen alls men så fruktansvärt täppt i näsan. Jag låg bara och väntade på att snart så vaknar jag till så pass mycket att jag får så där ont igen, men det kom aldrig. Men nu ska vi ju då inte hoppa upp och sätta oss på att jag har fått bort smärtan i halsen. För det här, har jag lärt mig vid det här laget, kan vara tillfälligt. Men det var ju skönt att vakna upp utan smärta för en gångs skull på exakt två veckors tid idag.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Hör av mig lite senare, det kan jag näst intill lova :)


Din medicin är tiden

Sen jag skrev häromdagen har det hänt en hel del. Jag var på vårdcentralen i onsdags och fick penicillin. Det funkade dock inge vidare. Min hals blev värre och jag började även få feber. Så i morse fick jag åka till akutvårdcentralen där jag fick konstaterat att jag har inte alls streptokocker, som den första läkaren antog, utan körtelfeber. Så nu har jag fått någon slags mirakelmedicin mot smärtan i halsen, så jag mår så himla mycket bättre.

Men jag blir sängliggande ett bra tag till framöver. Det finns ju ingen medicin mot själva körtelfebern. Det är bara tiden som gör mig bättre. Så det är bara att vänta...



Världsproblem på hög nivå

Har idag varit på universitetet för att genomlida 45 minuter helt i onödan, kändes det som iaf. Jag mår fortfarande inte alls bra och har bestämt mig för att imorgon är det dags att ringa till vårdcentralen. Men det blir efter 2 timmar på universitetet. Tänk att man behöver sätta upp ett schema för att få in sin hälsa nu för tiden, haha.

Jag är helt slut men jag har två st måsten idag. Jag måste gå till ica och hämta upp mitt paket med lagboken och jag måste köpa mer sminkborttagning. Det känns inte som så jättejobbiga saker, men just idag är det världsproblem.

Dags att ta tag i världsproblemen för att se kunna ligga och slumra i soffan resten av dagen!

Är det en förkylning tro?

Sitter just nu med en skål med soppa. Har varit på IKEA och köpt ännu mer små prylar till lägenheten. Sånt där som man inte tänker på att man behöver. Sen köpte vi även en tvbänk. Lite större grejer så där. Men det fick plats i Filips mammas lilla bil. Helt otroligt egentligen.

Har i några dagar haft en väldigt obeväm och jobbiga smärta i min hals. Har hela tiden tyckt det känts lite konstigt. Vi har försökt på alla sätt och vis att lista ut vad det kan ha varit. Igår trodde vi att jag lyckats få halsbränna, men det visade sig vara fel. Innan jag gick till sängs igår märkte jag att jag var jättesvullen på ena sidan av halsen, just den jag har ont i då så klart. Är dessutom helt röd. Inte konstigt att jag har haft känslan att det sitter något ivägen.

Nu hoppas jag bara på att jag inte dragit på mig något mer allvarligt än en vanlig sketen förkylning. Ska försöka plugga lite nu och hoppas att jag tar mig igenom allt plugg. Har egentligen ingen ork alls, men det spelar ingen roll. Allt ska vara klart imorgon! Det är så typiskt att dra på sig något sånt här då också...


Fredagsmys

De två senaste dagarna har jag inte gjort någonting annat än suttit med mitt plugg. Jag vet inte hur många ggr jag har frågat mig själv om varför jag gett mig in på det här. Inte bara det att man inte förstår språket som jurister använder, när man väl förstår så ska man koppla ihop allt också. Det är verkligen inte lätt.

Men nu har jag bestämt mig för att det är slut på plugget för idag och dags för fredagsmys. Jag har fått extremt mycket gjort idag. Det tack vare mamma som hjälpte mig hela kvällen igår att ens förstå den här nedrans texten. Nu är jag med på noterna, förhoppningsvis. Det återstår att se på måndag, haha. Men det är en hel helg bort. Nu är det dags för freeeeeedaaaaagsmyyyys *OLW's reklam*.


RSS 2.0