Jag ser slutet!

Så var helgen slut och en ny vecka börjar. Höll på och komma försent till första lektionen, kriminologi, idag eftersom bussen var tio minuter försenad. Eller rättare sagt, hade min lärare varit i tid hade jag blivit försenad, nu blev jag inte det eftersom hon kom senare än mig. Tänk vilken tur man kan ha.

Hela dagen har flytit på väldigt bra och dagarna känns inte så långa som de är. Inte än iaf. Gick till 15:40 idag och det kändes som klockan tickade på i rasande fart. Helt plötsligt satt jag på bilskolan och skulle ha körlektion.

Nu är det inte långt kvar tills det är dags att ta bort den där gröna övningskörningskylten där bak. Nu har jag bokat risk ettan, risk tvåan (halkan), utbildningskontroll och några fler lektioner än vad som antaligen kommer behövas. Den här veckan ska även uppskrivning och uppkörningen bokas. Jag ser slutet, det närmar sig!


I need help

Jag har börjat fundera på att göra om designen på bloggen. Jag har dock inga idéer om hur. Någon som har en idé möjligvis? Jag är så trött på det jag har nu och känner att det kanske är på tiden att göra om lite. Eller vad tycker ni?

Pusshej!

Tidigt en söndagmorgon

Eller ja, så pass tidigt är det kanske inte. Kanske inte morgon heller, men söndag är det iaf.

Det blåser halv storm ute. Vet inte om jag ens vågar gå utanför dörren idag. Det finns nog risk för att man flyger bort. Nej riktigt så illa kanske det inte är. Men det blåser rejält iaf och det är inte direkt frestande att gå utanför dörren. Men jag ska ut och övningsköra med mamma senare så jag har inget val. Nu lät det som att jag inte ville övningsköra, men det vill jag verkligen! Det börjar ju löna sig nu.

Nej man kanske ska ta tag i lite läxor eller så. Det vore ju bra, men tråkigt. Men det är ju sånt där som behövs ibland.

Pusshej!


Det första mötet

För bara någon timme sen avslutade jag och Iris vårat möte om småttingarna. Vi skulle planera lite om hur vi ska lägga upp träningarna och liknande. Vi bestämde oss för att sätta igång igen redan på onsdag. Mycket spännande. Så är det ju serien i år som gäller. Det kan bli intressant.

Pratade precis i telefon med Filip. Han har varit på cup under dagen idag, men han var på väg hem nu iaf. Han kommer hit sen och det blir väl lite mys. Vi blir helt ensamma här antagligen. Mamma, Fredrik och Daniel är på släktträff, Johan och My ska iväg till My och Simon ska på tunneldiscot inne i stan. Det blir pizza och mys framför tv:n helt enkelt. Det är ju inte dumt inte ;)

Ska passa på och fixa lite grejer nu innan Filip kommer. Skriver antagligen inte mer idag, men om jag gör det så blir det ju bara en glad överraskning :)

Pusshej!

What about now

Jag har hittat en ny "beroende" låt. Jag bara älskar att lyssna på den här låten. Jag vet inte vad det är. Men jag bara älskar den!

Chris Daughtry - What about now

Kan tyckas att det kanske inte är riktigt min musiksmak. Men varför hålla sig till bara en musiksmak för när det finns så mkt mer bra?

Vad tycker ni om den?

Vad är meningen med livet

Tror jag har upplevt en av livets långsammaste dagar idag. Tiden har inte bara sniglat sig fram, det har nästan kännts som den vänt på klacken och gått tillbaka eller något. Så lång dag har jag haft. Men nu börjar den iaf lida mot sitt slut.

Fick redan idag köra nya bilen. Vi åkte ut till brorsans flickvän för att låna deras husvagn och då fick jag köra dit. Det var riktigt kul. Har dessutom börjat stenplugga teori nu också. Börjar inse att det verkligen behövs. Men det var bättre än jag trodde med kunskaperna, haha. Tur det känner jag.

Imorgon har jag bara en lektion och det är religion. Hade det som sista lektion idag också. Då fick vi reda på vad ämnet imorgon kommer handla om, meningen med livet. Jag bara känner hur flummig lektion det kommer bli imorgon. Mamma frågade om hon fick följa med, haha. Men ja, det är ju roligare ämne än att diskutera något annat iaf. Historia t.ex., hur tråkigt är det inte? Förstår nästan inte varför jag valde det.

Nu ska jag bara fixa lite små grejer på datorn, sen blir det sängen. Kan ju vara uppe en stund till nu eftersom jag inte börjar förrän 11:35 imorgon :)

Pusshej!

Första håltimman

Helt plötsligt fick man sig en håltimme som inte ens stod med på schemat. Mycket skumt. Men på något sätt så förvånas man aldrig. Den här skolan är ett under att man får ihop allt. Jag blir så himla trött på allt. Tur det bara är ett år kvar.


Klicka för att få upp schemat.

Jag kan ju inte riktigt klaga på schemat egentligen. Det är ju väldigt bra. Dessutom kanske vi ska försöka få bort lektionerna på onsdagar och fredagar. Iaf onsdagen eftersom vi har en lektion på 50 minuter (den jag pratade om igår). Den på fredagar är ju iaf längre än en timme.

Snart dags för lunch iaf. Sen blir det bara en timmes historia för att sen gå på en föreläsning om Gambia. Sen är det religionskunskap och efter det slutar vi. Skönt skönt!

Skriver kanske mer ikväll om det händer något roligt. Vet inte riktigt vad det skulle kunna vara, men det visar sig.

Pusshej!

Den nya bilen

Förra veckan sålde vi Fredriks bil och redan ikväll hade vi en ny bil hemma på parkeringen. En Volvo C30. Den var riktigt snygg måste jag säga. Nu får vi se hur lång tid det tar innan jag får köra den då, haha.

 

Där har ni lite bilder på bilen. Fast vår är hel svart. Mycket snyggare måste jag säga.

Nu tar jag tummen ur!

Onsdagar är den mest onödiga dagen i skolan. Jag börjar klockan 12:10 och slutar 13:00. Jag har alltså en lektion på 50 minuter, på hela dagen. Det känns så otroligt onödigt. Men jag  var där idag iaf och hade min svenska i 50 minuter.

Var lite duktig och gick ifrån skolan in till stan idag. Hade tänkt att jag skulle gå till skolan, men det regnade så otroligt mkt så jag tog bussen istället. Men som sagt, tillbaka gick jag. Det tog nästan exakt 30 minuter, vilket jag hade räknat med. Var skönt att få tummen ur och röra lite på sig även om det inte var alls lika mycket som jag brukade göra. Men lite är bättre än ingenting alls ;)

Ska titta klart på "Top model 3" nu sen ska jag ta ännu en tumme ur och tvätta lite. Har snart inga kläder kvar att ta på mig. Så det är verkligen dags för tvättning.

Pusshej!

En lugn helg väntar

Dagen idag blev väldigt lyckad. Tyvärr var vi inte hela klassen på vår trevliga klassens dag, men vi som var där hade riktigt roligt. jag är så glad att klassen fungerar så bra ihop. Jag ägde på monopol, bara så ni vet. Jag mot tre killar i klassen och jag vann överlägset. Girlpower kan vi ju snacka där.

Nu är det helg och jag ska verkligen ta det lugnt. Har blivit lite små sjuk den här veckan så måste ta det lugnt och vila så jag blir frisk igen. Det är ju lagom bra tajmat till skolstarten. Inge vidare helt enkelt.

Så nu blir det nanna kudden, så får vi se vad som hittas på i helgen. Men som sagt, jag ska ta det lugnt!

Pusshej!

Glada rop mot helgen

Då var skolan igång igen. Ja vad ska man säga? Har ingen direkt kommentar till det hela. Däremot har jag gått och dragit på mig lite snorighet och hosta som jag har en kommentar till; USCH! Men jag kör på som vanligt ändå. Finns inte så mkt mer och göra.

Veckan är snart slut och det ska bli skönt med lite helg. Första veckan är snart avklarad och jag har haft rätt kul även fast vi gott så långa dagar. Imorgon ska vi ha klassensdag och bara ha roligt ihop, plus sluta tidigt. Jag klagar då inte, haha.

Hinner inte skriva så mkt mer. Ska sätta mig och göra klart en inlämningsuppgift som ska vara inne imorgon. Visst är det helt sjukt? Jag har gått i skolan i snart en vecka och redan börjar uppgifterna ramla in. Men så är det. Bara kämpa på.

Pusshej!

Sista veckan

Så var det på tiden för lite uppdatering igen, kanske.

Sista veckan på lovet. Åh noo, skriker hela min kropp. Vart tog tiden vägen? Självklart växlar vädret hela tiden och jag har ärligt talat ingen aning om vad jag ska ha på mig för kläder längre. Ena stunden spöregnar det, andra så skiner solen och värmen sprider sig. För tillfället spöregnar det. Förvånade? Nej, jag trodde väl inte det.

Den här veckan är jag lite duktig faktiskt. Jag har tagit tag i det där med teorin till körkortet. Jag håller på och går om teorikursen som jag gick i höstas. Så det är vad som händer den här veckan. Idag är det jobbigaste delen, alla jobbiga och krångliga regler. Men det ska jag nog klara av också. Jag kommer ju ihåg en del från förra gången måste jag ju erkänna.

Vad har hänt idag då? Jo, jag Natalie och två av hennes systrar var på skolan och fixade skåp. Sen gick vi lite på stan och jag köpte mig en ny mascara. Det behövdes verkligen så som jag har verkligen karvat ut det sista i den jag hade nu. Den är verkligen totalt slut. Så det var på tiden. Känner också att det börjar bli dags att få in lite nytt i garderoben kanske. Har ju en del pengar jag kan göra av med också. Men vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag ta och titta lite på tv. Sen blir det gå över till bilskolan och sitta där i 2 ½ timmar. Tråk tråk tråk. Men nödvändigt.
Pusshej!

Lite fler bilder ni inte får missa

  

  

  
 

<3

Tre S på Liseberg

Filip och jag vaknade upp på hotellrummet vid 9 tiden och märkte redan då att regnet öste ner utanför fönstret. Det var ju inte riktigt vad vi hade räknat med, iaf inte jag. Så det blev en sväng på stan för att köpa en lite tjockare tröja till mig och titta runt lite i staden helt enkelt. Vi köpte också med oss lite mat och åt det på hotellrummet. Mycket bra idé Filip :) <3

Vid klockan 3 ungefär började vi gå till Liseberg för att möta Ellen där. Det var ingen kö alls in till Liseberg så vi kom snabbt fram till stora scenen där Ellen satt och åt. Där satt vi och pratade och hade trevligt och väntade på Alexandra och Elisa som var på väg i biiiilen. Haha, förlåt Elisa, men jag älskar din dialekt!

Efter en stund kom Elisa och Alexandra iaf och vi fick höra att de sett Shirley, Sonja och Sanna när de gick in så vi antog att de snart skulle dyka upp för lite soundcheck. Vilket de gjorde efter några få minuter. 

  


De krånglade och hade sig med ljudet. Det kändes som att killen som satt bakom knapparna inte riktigt hade full koll, om man säger så. Men det löste sig iaf tillslut. Alla tre verkade vara lite i sina egna världar, särskilt Sonja. Men Shirley fick iaf syn på mig och vinkade glatt.

Efter soundchecket var toalettbesök på schemat. Alla utom Elisa kände behovet så vi andra försvann. Jag hade lust att åka lite attraktioner också, så jag fick med mig Ellen upp till uppswinget medans Filip gick och tog sig en öl. Alla nöjda och glada helt enkelt, haha. Uppswinget var riktigt roligt. Jag som är ganska höjdrädd tyckte väl det var lite obehagligt ibland, men så himla kul! Måste åka den igen. Efter åkturen gick Ellen tillbaka till de andra och jag och Filip gick och åt lite och spelade på några lyckohjul. Vi vann ingenting som väntat, för vi har ju tur i kärlek och inte spel ;) <3

Konserten började klockan 8 med att Brandur sjöng 2 låtar. Han var jätteduktig men kändes väldigt nervös. Men han klarade det där galant :)


Sen kom de vi hade väntat så länge på, Shirley, Sonja och Sanna. De började prata redan innan de gick in på scenen vilket skapade total förvirring i publiken, haha. Alla letade efter vart de kunde ha gått och gömt sig. Men så dök de upp där på scenen, fina som alltid.


   


De är så härliga de tre. De bjuder verkligen på sig själva, särskilt Shirley. De skämtade om deras dialekter bland annat. Eller ja, Sanna och Sonja drog på rätt bra. Hade Shirley gjort det hade ingen fattat det roliga i det hela eftersom hon är där nereifrån, haha. Alla skulle sitta där och fråga sig "jaha, vad var det för kul med det här?" .

Som vanligt så bjöds det ju inte bara på sång utan också lite dans. Dancing queens som de är, haha. Kommer nog aldrig glömma deras dans under sommarturnén "Sommar sommar sommar" -07. Jag kan bara återigen säga, de är för härliga alltså <3


  


Shirley steppade, vilket hon är grym på. I samband med det kom humorn igång rätt rejält. Vet inte riktigt om de är bra på teater eller om sakerna verkligen kom spontant, men det lät iaf väldigt spontant. Det är ju Shirley liksom ;)


Shirley fick sina steppskor av Sonja som ni ser på bilden. Hon får hjälp av sin körtjej Petra, som btw är hur bra som helst, att få på sig skorna. Under tiden står tjejerna och pratar lite. Rätt som det är säger Shirley "Men hur ska det här gå?". Sanna och Sonja tittar på Shirley undrande och Shirley säger då "Vem ska hålla i dem?" och pekar på sina bröst, haha. Efter mycket skratt så frågar Sonja "Går det bra eller är de för små?" och menar ju då såklart skorna, men Shirley hade nog inte riktigt släppt bröstgrejen än och tittade förvånat tillbaka och fick då till svar att hon menade skorna. Shirley började då skratta och utbrast "Jag trodde du menade tuttarna först och de räcker och blir över kan jag ju säga". Tänk att jag inte är förvånad över att Shirley sa så, haha. Hon slutar aldrig förvåna alltså, haha. Så söt <3

Konserten gick på tok för snabbt och man önskar ju alltid att de kunde hålla på mycket mycket längre. Men även deras konserter har ju ett slut. Men innan jag vidare och berättar så vill jag bara visa Sannas skor som hon själv visade upp så stolt, haha.


Sanna, skorna var jättefina och jag kan fortfarande inte förstå hur man kan gå i de. Men som sagt, super tjusiga var de :) <3

Nästa anhalt, signeringen. Ja vad ska man säga om den. De var väl inspärrade kan man ju säga. Lite djurpark över det hela, haha. Vi ställde oss iaf snällt i kön och väntade som alla andra. Hade riktigt kul faktiskt. Det brukar kunna bli lite små långtråkigt när man står i kön, men vi hade massa folk att prata med och skrattade ganska mycket.

Väl framme hos Shirley hälsade hon så glatt på oss och signerade våra grejer vi hade med oss. Jag hade mina bilder som jag skrev ut för inte allt för länge sen med mig som hon gjorde ett litet avtryck på. Hon tyckte bilderna var jättefina. Även Sussie, som jobbar med tjejerna, tyckte om bilderna. Kul och få höra. Är själv väldigt nöjd med de faktiskt. 


Vi ställde oss sen för att vänta på Shirley, som hon sa, för att få ta lite kort. Under tiden stod vi och pratade och hade det trevligt. Rätt som det var kom en man fram till oss och frågade Ellen om hon var Ellen, haha. Alla blev nog lika förvånade att någon visste vem någon av oss var. Han presenterade sig sen som Sonjas pappa och vi blev bara mer och mer fövånade ju mer han sa. Han hade världens koll, särskilt på Ellen och Alexandra. Han var verkligen jättetrevlig och man förstår ju mer och mer vart Sonja fått sin omtänksamhet ifrån.


De signerade väldigt länge, men alla fick sin autograf. När de var klara hade liseberg redan stängt så stressen började ju bli total. Men Shirley kom iaf till oss och vi fick en varsin kram och jag fick ett kort med henne. Tack Elisa som var så snäll och tog kortet. Du som förstår dig på min kamera, haha. När vi hade tagit ett kort så såg Elisa att Shirley blundade på kortet och sa det lite försiktigt till Shirley som redan var påväg därifrån. Shirley skrek då rakt ut och kom tillbaka för att ta ett till kort, haha. Hon vill verkligen att bilderna ska bli bra så vi tog kort igen och hon blev nöjd och sa "Nu blundade jag fan inte!", haha. Vilket hon inte gjorde.



TACK Shirley, Sonja och Sanna för en super konsert som alltid!
Och tack alla andra som gjorde kvällen jättebra! 
Ni är alla guld värda! <3

Försenad med det mesta

Det har varit så otroligt fint väder idag, och är fortfarande, så jag har varit ute nästan hela dagen. Inlägget jag lovade om dagen på liseberg tog längre tid än jag trodde att skriva så ni får helt enkelt vänta tills imorgon.

Nu måste jag springa ner och börja göra mig i ordning för att åka iväg. Kameran kommer få följa med för det här är något som måste dokumenteras ;) Mer än så kan jag inte säga just nu. Det är en liten hemlis.

Ha det bra i solen. Det ska jag ha :)

Pusshej!

Jag lever livet

Nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade. Jag försökte här en natt men det krånglade ju såklart, så jag fick ju inte upp något inlägg. Har inte tänkt att skriva så långt nu heller, men bara visa lite att jag lever.

För det gör jag verkligen. Har haft det toppen sen sist och hittat på massa skoj. Var, som jag tidigare sagt, i Gbg nu i veckan och hade riktigt roligt. Filip och jag hade lite semester och riktigt tog hand om varandra. Super mysigt var det och värt varenda sekund.


Tänkte jag skulle skriva lite mer om det och dagen på Liseberg då vi var och såg Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen vid stora scenen. Så får ni lite bilder till det också. Tog väldigt mkt bra bilder den här gången, så ni ska få några smakprov.

Imorgon ska det även bli kalas hemma hos min lillebrors flickvän My som fyllde 16 i veckan. Men jag hinner skriva till er innan dess ska ni se :)

Pusshej!