Äntligen !

image239

På påsklovet blir det äntligen av. Anna kommer hit och hälsar på. Vi ska ha så grymt kul så ni anar inte. Anna får en extra födelsedag i år, haha. Vi måste ju fira. Så har hon ju aldrig varit i Örebro, vad hon vet, så då blir det lite turistit också, haha. Men det är bra. Då vet jag vad vi kan hitta på för olika saker. Påsklovet kommer verkligen bli bäst !

Imorgon blir det min första deltävling i melodifestivalen. Så blir det när man varit borta. Den ska jag kolla på med Albin, Natlie och förhoppningsvis Benne också. Vore kul om du kom även om det blir jobbigt och åka. Vi vill ju vara med dig med :D Ska blir kul det också. Gud så mkt roliga saker som händer nu.

Nu är det dags att gå och lägga sig för jag ska upp och träna små kidsen imorgon. Prick kl 8 ska man stå där, pigg och glad. Ja iaf glad. Så pigg kan man inte begära att man ska vara. Har kommit in i stadiet då man är trött hela tiden just nu, haha. Får se när det går över.

Schemaändring..

image238

Äntligen har även våran klass fått schemaändring. Jag är så himla glad. Kolla in tisdagarna. De är ju helt underbara. Det är egentligen inte så jättestor skillnad, bara en förbättring. Vi slutade förut 15:55 på tisdagar. Det är väl den stora skillnaden. Sen är det några kurser som är slut som tagits bort och så har de stuvat om lite vilka lektioner vi har när och så. Men i stort sätt detsamma. Men jag är glad ändå. Det är ingenting man kan klaga på längre. Det skulle i sånna fall vara håltimmarna på tisdagar och onsdagar. Men då får man ju tid och plugga lite och slippa ha det på fritiden. Så det är ju bra på ett sätt.

Jag hittade den!

image237
Foto: Jonas Ekströmer

Shirley hade varit med i vår tidning Nerikes Allehanda (NA) mendas jag var i Thailand. Mamma hade på morgonen när vi kommit hem sett artikeln i tidningen men eftersom klockan inte var så mycket väntade hon med att säga det tills jag vaknat. Det enda problemet var att hon inte kom ihåg vilken tidning det var i men antog att det var i den från den 17 februari eftersom hon fyller år då och det handlade om det. Men det var inte med i den tidningen och jag var så trött så jag gav upp mitt letande rätt så snabbt. Tänkte att jag kunde kanske hitta det på internet istället. Men det gjorde jag ju såklart inte. Inte ens på NA:s egna hemsida. Så idag hade jag bestämt mig för att jag skulle bara hitta artikeln. Jag tog fram alla tidningar som vi hade fått under tiden vi varit borta och började bläddra. Såklart jag hittade den, passande nog i tidningen från alla hjärtans dag <3.
 

Hemma igen

Då var man hemma igen. Kallt är det. Tyckte till en början att det var skönt på ett sätt att komma hem, men jag vet inte längre. Det enda som var kul med det hela var att prata med alla vänner igen. Resten vet jag inte. Särskilt inte skolan. Blir så less på allt. Kan ju snart inte visa mig utan att ställa till problem.

Är fortfarande jättetrött efter resan hem och tidsomställningen. Men det går åt rätt håll iaf. Kommer nog inte skriva så jättemkt här på ett tag. Men någon gång ibland ska jag väl försöka hinna med.

Månljus..

image235

Fullmåne för 3:e dagen i rad. Visst är det vackert? Månen har idag växlat färg och lyser nu i en starkt orange färg istället för den vanliga gula. Ser lite underligt ut, men fint :)

More ice please..

Jag har lyckats att sola hela eftermiddagen. Allt tack vare isbitarna ur frysen. Jag gick och hämta i omgångar och kylde ner mina värmeutslag så jag kunde ligga kvar och sola hela eftermiddagen. Det i sin tur gjorde att jag fick en skaplig solbränna som jag kan ta med mig hem utan att skämmas allt för mycket. Är helt klart blekast i familjen, men också minst bränd.

Efter att ha fått tillbaka vattnet senare på eftermiddagen så tog jag mig en dusch. Jätteskönt att kyla ner hela kroppen. I väntan på att håret skulle torka gick jag runt på området och tog lite kort på vackra blommor.

  

Just nu är ägarna till huset vi bor i här och sitter på altanen med mamma och Fredrik och snackar. När dom är klara ska vi åka och äta. Det blir en resturang vi alla i familjen gillar, Tamarin. Jättegod mat. Tror jag ska ta den där goda soppan idag också. Den var hur god som helst. Men varm. Maten kallnar ju inte alls på samma sätt här som i Sverige.Om den kallnar tar det en väldig lång tid.

Jag kommer inte skriva någonting imorgon här. Det blir ju som sagt shopping för hela slanten. Vi ska försöka hinna med att åka och kolla på lite annat också. Men vi får se. En sak är säkert, jag kommer inte ha tid och skriva här. Jag får fortsätta skriva när jag kommit hem på söndag. Är inte säkert att jag orkar. Men det ska jag nog göra.

Ha det bra <3

Puss och kram / Anna

Sista dagen i Ban huay yang..

image230

Då var det sista dagen på det här underbara stället. Imorgon bär det av mot Bangkok. Jag kommer helt klart sakna det här stället, men det ska bli skönt att åka hem på lördag också. Är så himla trött på de här värmeutslagen. Lär inte se några som helst spår av dom hemma antar jag.

Har inte gått så mycket av dagen än. Klockan är snart 1. Om ca en timme ska vi nog iväg och äta. Som vanligt är dagens största fråga, vart? Men vi hittar ju alltid på något. Hoppas på Bengans idag. Dom har jättegod mat och supersöta hundvalpar också, hihi.
Har försökt sola lite också. Men det gick inte så jättebra. Det kliiiiiiar ju så.

Men imorgon då, Bangkok. Det blir shopping för hela slanten. Oj oj oj alltså. Jag vill verkligen hitta några snygga skor. Det kostar ju typ ingenting här. Man kan få skor för sådär en 8 kr om man har tur. Jämför det med hur mycket det kostar i Sverige liksom. Helt otroligt. Sen får man väl se hur länge de håller. Men jag lär väl vilja ha nya till nästa år ändå.

Nehe, nu är det visst dags och äta säger dom här. Undrar vart ;)

Puss och kram / Anna

Tonight..

image229
Ville bara visa hur otroligt fint månen lyser över vattnet. Tyvärr blev inte bilden lika fin som det verkligen är. Men man får en liten blick på hur det ser ut. Jag bara älskar det här stället <3 Helt underbart..

What a beautiful day !

Idag har det blivit som planerat, bara sola och bada. Det är konstigt att man blir så trött av att inte göra någonting. Men det är så himla skönt. Vet inte hur jag ska klara av att återgå till skolan.

Det blev ett supersnyggt ljus nu på kvällen innan solen gick ner så mamma och jag tog med oss kameran och gick ner på stranden för att försöka fånga detta. Tyvärr blev det inte alls lika vackert på bilderna, men det blev ändå rätt så fina bilder ändå :)

  


Just nu är Johan och Fredrik och köper pizza. Det ska bli riktigt gott som ett lite avbrott från ris och kyckling. Får se hur chockad magen blir, haha.

Tack för alla kommentarer ni skriver. Jag blir jätteglad och skriver ni eran blogg om ni har en så svarar jag alltid. Fortsätt kommentera :)

Sola och bada..

Det blir en ligga-på-stranden-dag idag också. Vilket det kommer bli imorgon också. Vi hade tänkt att åka och snorkla idag, men det har regnat så mycket så man kommer inte se någonting. Som vi sa, vi får ta det nästa gång vi åker hit. För det lär bli en andra gång. Fast då får vi förhoppningvis med oss någon annan familj också. Ju fler dessto roligare :D

Ska ta och börja smörja in mig lite nu. Man börjar inse hur mycket hud man har när man väl sätter igång. Herregud, och jag som ändå inte är speciellt stor. Ibland är det bra att vara liten :) Ska vidare ut i solen sen och se hur länge jag kan vara där innan värmeutslagen attackerar. Men då är det bara att hoppa ner i havet en stund så är det fixat för en sådär 10 minuter, haha.

Vill man ens veta vad det är för väder hemma idag?

Puss och kram / Anna

Dagen igår..

image225

Dagen började såhär vackert. Fredrik har varit uppe varje morgon för att titta på soluppgången och nu fick han sin vackra soluppgång som han väntat på. Helt otrolig, nästan värt att gå upp vid halv 7-7 för att titta. Men bara nästan, haha.

Fredrik åkte iväg och golfa med ett gäng svenskar idag. Så vi andra hade en ligga-på-stranden-dag. Jätteskönt. Vi spelade lite yatsy och sånt också. Så kom jag på att mina värmeutslag blir bättre om jag badar mkt. Så det blev mkt ligga i poolen.

På kvällen sen åkte vi och åt på en resturang med Fredriks golf polare. Mkt skratt blev det. Den thailänska ledaren kunde man inte låta bli och skratta åt. Han prata någon blandning av thailänska och engelska hela tiden. Ingen fattade någonting men alla log och låtsades, haha. Hel sprallig var han också. Hela tiden otroligt glad. Tur man kan vara det och knappt göra sig förstod, haha. Jag som tyckte att jag börjar ha lite koll på deras engelska med grov brytning i thailänska. Men det där var omöjligt att förstå.
Första dagen när vår servitris frågade om vi ville ha ris till maten fattade vi ingenting. Och hon försökte och försökte. Tillslut gick hon och hämta menyn och pekade. Det var ju nästan pinsamt att vi inte kom på att hon menade ris. "Lajs lajs? Do you want lajs?" Inte så himla lätt och förstå, haha.

Bilder från Hua hin

   
  


1. Jag och mamma i en tuk-tuk
2. Jag på resturangen på nattmarknaden
3. Resturangen och lite av gatan
4. Jag utanför ett stånd med massa olika program till datorn.
5. Vi på nattmarknaden
6. En söt liten hundvalp som tillhörde några som hade ett stånd
7. En stor bild på Thailands kung (det finns överallt)
8. Bananpannkaka ;)

Hua hin

image216


Igår var vi i Hua hin. Man kan väl lungt säga att det var lite lätt större där än här hemma i lilla Ban huay yang, haha. Det tog nästan precis 1 ½ timma dit med bil. Jag hade så mkt värmeutslag att den tiden blev en liten plåga. Vår chafför satt i långärmad tröja och tyckte det var jättekallt där i bilen medans vi tyckte det var så himla varmt. Jag satt med våra vattenflaskor och försöka kyla ner utslagen. Tillslut var vattnet i flaskorna också varmt så då var det bara att stå ut.

Väl framme gick vi först på ett västerlänskt varuhus. Vi gick runt lite och kolla. Köpte glass. Super god var den. Jag tog hallon och mint/choklad. Helt klart färggladast, haha. Så köpte vi nått som smakade nästan som kokostoppar. Fast det var någon deg också, och russin. Men gott var det.
Sen tog vi en tuk-tuk till ett thailänskt varuhus. Lite roligare än det västerlänska. Dessutom billigare. Fredrik och Johan köpte massa tröjor medans mamma och jag bara kollade. Det finns verkligen jättedåligt med snygga tjejkläder. Vi väntar till Bangkok. Jag ska köpa nya skor, om jag hittar några snygga. Hoppas hoppas.
Vi gick vidare mot nattmarknaden sen. Den började kl 6. Där åt vi lite och gick runt och kollade på allt möjligt. Jag köpte ett armband och en fotlänk. Jättefina tyckte både mamma och jag.

Vid 8 tiden skulle vi bli upphämtade av vår taxichafför. Vi gick till det bestämda stället, klocktornet, och väntade. Vi var lite tidiga så vi satte oss där. Klockan tickade på men ingen chafför i syne. Vid halv 9 tröttna vi på att vänta och börja undra vart f*n han tagit vägen. Vi sa ju borta vid västerlänska varuhuset där han släppte av oss att vi skulle mötas vid klocktornet. Men han förstod ingen engelska, men vi tyckte det var rätt klart ändå. Pekade på kartan och visade fingrar när vi ville att han skulle komma. Men han kanske lyckades missförstå ändå.
Tillslut tog vi en tuk-tuk till varuhuset igen, och visst stod han där och väntade. Jag var trött och nu även på dåligt humör. Så självklart behövde jag gå på toa igen. Så mamma och jag försvann in i varuhuset och gick på toa och när vi kom ut igen och skulle gå in i bilen kom kronan på värket. Vi gick bakom bilen för att ta oss runt till rätt sida. Precis när jag var bakom avgasröret startade chaffören bilen och det bara spruta ut någon äcklig sörja som jag inte vill veta vad det var. Det kändes bara som att nu var det nog. Jag ville bara hem och lägga mig i sängen och sova.

Efter en evighet i bilen var vi äntligen hemma. Jag gick raka vägen till duschen för att tvätta bort det där äckliga svarta kletet. Självklart var det jättesvårt att tvätta bort men tillslut lyckades jag. Vi satt och åt lite jordgubbar som vi köpt på nattmarknaden. Jättegott men inte alls lika goda som svenska.

Efter regn kommer solsken !

Efter regnet igår som fortsatte hela natten blev det en otroligt vacker och solig dag idag. Det har varit helt klart den finaste dagen hittills. Varmt blev det också. Så varmt att mina värmeutslag tog en väldig fart och blomma upp. Det kliar nått så in i norden. Det enda som hjälper är allt kyla ner det, och hur lätt är det när det är 30 grader varmt, fullt solsken och inget kallvattnet så långt ögat kan nå. Tillslut kom vi på att vi hade is i kylen. Men inte så länge till, haha.

Jag har tagit lite fina kort idag också på djur här på området. Har två bilder som är lite bättre än de andra.

 
Kommentera <3 ...

Imorgon bär det av mot Hua Hin. Det tar ungefär 2 timmar i bil att åka dit. Vi åker med Pau igen, taxichaffören som körde oss till Burmagränsen. Vi har fått massa bra tips på resturanger och ställen man kan shoppa av folk på området. Det ska bli kul faktiskt. Vi åker inte förän efter lunch så vi ska nog hinna sola och lite sånt innan också. Men just nu har himlen öppnat sig igen. Det bara öser ner. Det enda positiva jag kan se i det hela är väl att det blir rent och fint på altanen och att vi får egen liten pool, haha. För tillfället iaf, för om det blir soligt imorgon (vilket jag hoppas) torkar det upp på nolltid.

Nu ska jag ta och hoppa över poolen här ute och gå och lägga mig tror jag. Klockan är mycket och jag är jättetrött. Dessutom vill Johan ha datorn en stund innan vi går och lägger oss.

Och så innan jag går och lägger mig, igen, GRATTIS SHIRLEY <3

Puss och kram / Anna

Grattis Shirley !

image210

Grattis på födelsedagen Shirley Clamp <3 Hoppas du får en bra dag <3

17/2- 08


Till dig <3

Som jag kämpade med det där. Vågorna slog så högt att de hade sönder mitt verk hela tiden. Men tillslut lyckades jag. Någon mer än jag som tycker det är fint? :)

Lördagsmarknad..

Idag åkte vi med Pau, en taxichafför, till Burma gränsen för att gå på en stor marknad. Det fanns verkligen allt där. Men det var så otroligt varmt idag så vi klarade inte av att stanna där så jättelänge. Vi hann i alla fall se mkt och provsmaka lite olika saker. Jag har konstaterat att kokosmjölk inte är gott.

När vi kom hem gick vi ner på stranden och solade lite. Men självklart när man lägger sig för att sola så går ju solen i moln. Visst är det typiskt när det varit super fint väder hela dagen? Tur man får lite färg ändå. Annars skulle jag väl knäckt ihop totalt. Får ligga i hårdbränning nu sista veckan. Kan ju inte komma hem blek heller.

På kvällen har vi varit på en resturang som ligger lite längre bort på stranden. En av servitriserna är hel galen, haha. Roligt galen. Helt plötsligt började det blåsa, riktigt mkt. Så dom började sätta på sig kläder och sen dra ner drapperier. Rätt som det var började det regna. Rätt så mkt dessutom. Men servitrisen var glad ändå, haha. Helt galen verkligen. Hon satte tröjan för ansiktet och kom fram till oss och börja larva sig. Dessutom tycker hon det är så häftigt att Johan är så lång. När han skulle gå och fixa glass så gick hon brevid honom. Så vände hon sig om till oss:

Servitrisen: He is big!
Fredrik: No not big, his tall. I'm big.
Servitrisen: No no, you're strong.

Senare kom hon tillbaka igen. Lika glad då också. Tog min arm och jämförde vår hudfärg. Man kände sig ju inte direkt brunare av det om man säger så.

Servitrisen: Look.
Fredrik: You're dirty. You need to shower.

På en annan resturang vi varit på har de en servitris som är gravid. Väldigt gravid. Henne kallar några svenskar för tjockisen varje gång de kommer. Tror de har förklarat för henne vad det betyder också för hon reagerar på det varje gång och håller om magen, haha. Vi kanske ska börja kalla den här servitrisen för dirty girl, haha.


Godmorgon..

Då var det en ny dag igen. Tyvärr inte den dag vi hade hoppas på. Det har varit halv storm nu i några timmar och det verkar inte ge sig än på ett tag. Vågorna slår högt och vinden smäller igen dörrarna så fort man öppnat dom. Vi får hoppas det blir bättre senare på dagen, men just nu ser det rätt så hopplöst ut. Jag som ville sola idag :/

Alla hjärtans dags firande..

Nu har vi kommit hem efter att ha varit och firat Alla hjärtans dag med massa svenskar på en resturang. Jag kan säga att thailändarna tror vi firar Alla hjärtans dag med dunder och brak. Hemma ger man kanske en blomma eller liknande till någon. Här gör dom party till oss, haha. Men det var verkligen jättefint <3 De hade hyrt in ett band och allt, haha. Eller ja, bandet bestod av den enda killen i byn som kunde lite engelska och en blind gitarrist. Men de spelade hur bra som helst. Efter varje låt sa killen, med lite lätt brytning, vad låten hette och var det någon som klappa fick man ett "sänk joo sänk joo", haha. Sammanfattningsvis kan man säga, det är en Alla hjärtans dag vi aldrig kommer att glömma <3


   
   
  

Vill bara påpeka att den 8:e bilden är när vi åkte hem på flaket till taxin ;) Jag hade utsläppt hår, men som ni ser så blåste det rätt så kraftigt..


Vi har fått en till vakthund här hos oss. Inte bara Klas utan nu också Arne. Vi var nere på stranden och busa med dom förut. Så spelade jag och broren lite fotboll också mitt i allt. Sen var min knas familj återigen nere på stranden med ficklampor och letade grejer. Klas och Arne var med dom då också, haha.

Nu är det nattis dags för min del. Är jättetrött och sen vill man ju också att det ska bli en ny dag med massa solning. Söta lilla Anre ligger precis utanför den öppna dörren här nu och vaktar mig. Nu ylar några hundar så han är på sin vakt. Jajemen, nu är han iväg efter dom, haha.

Ha det så jättebra och godnatt <3

Puss och kram på Alla hjärtans dag <3 / Anna


Vilken härlig dag..

Idag kom lilla solen. Jättevarmt och skönt.  Vi tog moppen till ett ställe längre ner på vår strand. Där åt vi även lunch. Jag åt spagetti med curry och räkor. Det var så otroligt gott. Lite starkt, men inte för starkt.
Efter lunchen åkte vi tillbaka till vår strand utanför huset. Man börjar bli lite för bekväm nästan. Man tycker det är mycket skönare på vår strand här än där det ligger typ 15 pers, haha. Vi är oftast helt ensamma på vår strand. Färgen har kommit idag iaf. Kan inte säga att jag är jättebrun, men visst är det skillnad mot när jag kom hit.

Alla hjärtans dag idag också. Vi ska på alla hjärtans dags party om en stund, haha. På en resturang. Vi har fått små fina handklippna biljetter. Det kommer finnas karaoke, haha. Förhoppningsvis inte på thailänska. Då har vi problem att hänga med, haha.

Hur ska ni fira alla hjärtans dag?

Varma kramar / Anna

Bilder från idag..

   
   
   
 

Lite bilder från idag. Några av de första är från igår också. Men nu har ni nått att roa er med :) Lite speciell marknad kan man väl lungt säga, haha.

Ska gå ner till min halv knäppa familj som just nu är nere på den kolsvarta stranden med ficklampor och letar efter saker som spolats upp på stranden. Det gäller att roa sig, haha. Nyss satt de och gjorde om reglerna i Yatsy, men det var visst inte roligt nog.

Vi hörs hörni ;)

Puss och kram / Anna

Moped dag..

Vädret blev inte som vi hade tänkt oss idag. Regn låg i luften. Tätt med moln så solen knappt kunde titta igenom. Så vi bestämde oss för att åka på mopedutflykt idag igen. Efter lunch tog vi mopederna och börja utforska djungel, byar och stranden. Det blev inget regn, bara lite små dugg. Solen tittade fram lite då och då faktiskt.

Nu ska vi snart iväg och äta. Ringer man till resturangen kommer dom och hämtar en vid dörren. Super smart eftersom det är kolsvart ute och man inte gillar tanken att sätta sig på mopeden och köra på de här vägarna. Man ser ju inte gropar och liknande lika bra när det är mörkt även fast man har lyse på mopeden. Man ser de helt enkelt för sent.

Vi hoppas på bättre väder imorgon så vi kan sola och bada ännu mer :)

Varma kramar / Anna


Mer bilder...

   
  

1. Trappen upp till våran takterass. Älskar blommorna <3
2. Jag som håller på och arbetar på stranden
3. Resultatet på mitt arbete. Fint?
4. En av de två poolerna på området.
5. Stranden och några thailändare.
6. Jag och våran vakthund, som vi döpt till Klas, haha <3

Vi har varit på moped utflykt idag med våra två mopeder. Har inga bilder på dem i min kamera. Bara i Fredriks som vi inte laddat ur bilderna ur idag. Det var jättekul. Vi var på en marknad som var lite lätt speciell. Riktigt thailänsk. Kanske kan leta fram några bilder ur Fredriks kamera senare någon dag. Mycket skum var den iaf, haha.

Måste bara berätta om de thailänska killarna vi stötte på idag också, haha. Det är ju helt sjukt alltså. När jag går förbi dem är det som hela världen stannar för dem, haha. Så var det en kille som tog sig mod och sa hej till mig, haha. Jag svarade ju såklart, det är väl inget konstigt med det. Herregud, gladare människor får man leta efter. Hela hans kompisgäng ba "WOOOOW". Sen när vi kom hem till vårat hus, så hade dom följt efter oss hela vägen längst stranden och så fort jag gick ut ur huset var dom framme med mobilkameran och tog kort på mig. Jag behövde inte stå och titta på dem ens. Kunde stå med ryggen åt dem och de tog kort ändå, haha. Men visst, alltid kul och göra någon glad, haha.

Vi ska snart gå och lägga oss här. Kl börjar närma sig 11 och det blir ju en ny solig dag imorgon. Vi har köpt ny solskyddsfaktor idag. Vi hade bara 20 och 50+, och jag kan säga att de skyddar otroligt bra. Så vi köpte 12 och 8 idag. Så imorgon blir det testning med 12. Får vi se hur det går :)

Ha det så bra <3

Varma kramar / Anna

Thailand <3 !

image171
Ta hand om er här hemma <3

Puss och kram / Anna

Datakunskap

Jag har precis haft datakunskap. Vi  höll på i, som min lärare säger, wörd. Sen har vi hållit på och skapat mappar. Det är ju så himla svårt så man tror ju man ska få nervsammanbrott. ELLER INTE ! Jag blir tokig på att det är så lätt. Ingen utmaning alls. Men det blir nog svårare snart hoppas jag.

Jag hinner nog skriva lite när jag kommer hem. Mitt i mitt packningsarbete ;)

Ha det bra tills dess :)

Puss och kram / Anna

Snaaart...

Nu är det inte alls långt kvar till Thailand. Det är bara idag och imorgon, sen bär det av. Det ska bli så skönt ! Det svenska vädret har inte riktigt fått grepp om det ska vara kallt eller varmt. Jag är trött på det just nu faktiskt. Vill ha varmt !

Sitter i skolan just nu. Lektionen börjar om ungefär 25 minuter, matte. Passar på och skriva lite till er nu eftersom jag var inne och kollade min mail nyss. Skulle kolla om jag hade fått något mer svar på mina frågor jag skickat ut till veterinärer. Jag trodde inte jag skulle få något svar eftersom det tog så lång tid. Men igår när jag satt och höll på och skrev klart det sista i arbetet fick jag ett svar. Kl halv nio på kvällen. Snacka passande.

Nej nu ska jag sluta skriva. Vet inte om jag hinner skriva något mer innan jag åker. Men det hoppas jag.
Annars får ni ha det så bra tills vi hörs nästa gång. Jag lovar att ha det bra :)

Puss och kram / Anna

Datorkunskap

Sitter och har datakunskap just nu. Är redan klar med uppgiften. Skriva om sig själv i word. Det är högst svårt och komplicerat, haha. Så skulle man ta en bild på sig själv (min blev super ful), sen en bild på en cykel och en hund. Oj, då börjar det ju nästan bli komplicerat, eller inte!

Nu säger min lärare att jag får sluta om jag vill. Men det var ju bra. Har ju suttit här och tråkat ett tag. Men Natalie slutar inte förän om typ 15 minuter så jag sitter nog kvar här. Det är faktiskt roligare att sitta här vid datorn än att sitta utanför hennes klassrum och nörda.

På lördag bär det av mot Thailand. GUUUD VAD JAG LÄNGTAR !

Ha det bra så länge :)

Puss och kram / Anna

RSS 2.0