Är det här mitt nya liv?

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Först besök på gymmet, äta nyttig mat och nu sitter jag här och pluggar. Håller jag på att introducera mig i "mitt nya liv"? I så fall så är det ju bara att hänga på. Om det nu håller i så länge, haha.

Det blev inga kort överhuvudtaget idag. Jag satte mig och pluggade istället. Väldigt ovanligt för att vara mig. Men ibland sker mirakel, haha. Filip slutar klockan 19:15 så det är ju ett tag kvar. Ska väl försöka göra lite mer plugg, duscha och sen åka hem till honom. Nu har vi varit ifrån varandra tillräckligt länge! Det räcker nu helt enkelt, haha.

Vad ska ni göra nu sista dagarna på 2009?

Vissa börjar med nyårslöften innan nyår

Hade lite svårt och somna igår och det visade sig att det hade Filip också haft. Vi är inte vana vid att sova ifrån varandra. Har i stort sätt bott där den senaste tiden så det var helt enkelt lite ensamt.

Blev uppdragen ur sängen och i stort sätt medtvingad till gymmet. Har ju bestämt mig för att ha som nyårslöfte att börja träna igen. Det är ju så himla skönt och träna när man väl är klar och står där nöjd med ett leende från öra till öra. Tränade i ungefär 1 ½ timma, och det behövdes. Gud vad jag har tappat säger jag bara! Nu är det sätta igång på högsta växeln igen. Nytt år, ny start!

Efter vår otroligt hurtiga träning gick vi iväg på stan och åt en sallad. Hur gott som helst var det. Blir nog mitt nya favoritställe faktiskt. Sen hann vi såklart med en liten sväng förbi Filip på jobbet. Fredrik behövde nya träningsbyxor så det fixade vi.

Nu sitter jag här, klockan är strax efter tre och jag har ingen lust alls att börja plugga, som det var tänkt att jag skule göra idag. Så för att slippa det så skyller jag på att det är så fint väder ute att jag bara måste ut och ta lite kort. Men tyvärr ska jag nog hinna plugga lite med faktiskt. Egentligen är det ju inte tyvärr, för jag måste ju göra det. Bättre att göra det nu och sen kunna ha lov resten av lovet liksom. Man är bra lat ibland.

Har ni tur kanske det kommer upp lite kort senare. Beror på hur mycket tid jag får över :)


En stort tack till er

Nu är julen över och så mycket som har hänt, både bra och dåligt. Julafton blev hur bra som helst. Jättemysigt och jag fick hur mycket bra julklappar som helst. Tack för det! <3 


Tack mormor för vinglasen, hälsar mamma. De köpte de här glasen för pengarna de fick i julklapp av dig. Tusen tack! Så hälsar hon också att de köpt mat och "kattsand" till dig och Smulan! 

I lördags blev det förfest hos Filip och utgång med ett helt gäng kompisar. Tack alla ni som kom! Jag hade super kul större delen av kvällen och hoppas verkligen vi kan göra om det hela, utan de tråkiga delarna. Men det tror jag vi ordnar, eller hur? ;) 

Ja det blev ett inlägg med en massa tack. Men det är väl trevligt ibland? 

Puss på er allihoppa! <3  

När julen knackar på dörren

Totala julstöket utbröt idag. Julgranen ska kläs, julgardiner ska upp, julduken ska fram och huset ska städas. Samtidigt som allt detta sker ska man också hinna leva. Tänk vad minnet är kort ibland. Det är ett år sen sist och ändå hamnar man i samma julstress varje år. Det är inte klokt hur glömsk man kan vara.

Har precis städat klart mitt rum och frågar mig nu, är det här jag bor? Det är så rent att man börjar ju undra. Inte en enda dammråtta fick vara kvar under julen. Eller vet inte om man kan kalla de dammråttor egentligen, mer dammponnys eller något, haha.

Granen blev klädd idag också. Vi kallar det the american stile. Det är överdrivet mycket pynt i kan man väl säga. Till en början tyckte jag att det var ju inte så farligt, men efter att ha tittat på alla andras julgranar börjar jag inse, det är en all or nothing gran utan dess like, haha. Eller vad säger ni?




Nu ska jag ta och tagga ner och börja komma in i julstämning! En knäckemacka med julskinka skulle ju inte sitta fel!

Julstök eller plugg

Vanligtvis brukar jag kunna göra en sak för att slippa den andra. Oftast handlar det om att man t.ex. börjar städa istället för att plugga, för att man helt enkelt inte orkar plugga för tillfället. Idag står valet mellan julstök eller plugg. Vad ska man göra? Mitt rum är i desperat behov av en städning och plugget ligger på hög, även detta jullov. Jag har inte lust att göra något av det, men båda måste göras. Så nu sitter jag här.. och bloggar. Jag är mig lik, helt enkelt.


Julfest på högsta växeln

Har kommit hem efter julfest, barnvaktande och lite bilkörande. Det var ju dags för julfest på mammas jobb idag, vilket var lika roligt som alltid. Jag hade lovat att vara barnvakt, och så blev det. Lilla Ellen, snart 3 år, är som en liten sålstråle mitt i en vinterstorm. Full av liv minst sagt, haha. Henne skulle jag då passa i högklackade skor och slimmad klänning. Men som jag sa, klarar man av det så klarar man av allt, haha. Hade super kul med Ellen och det var väldigt uppskattad ifrån hennes mamma och pappa också, så det är ju bra.

Efter julfesten skjutsade jag först mamma och Fredrik till nästa anhalt och senare Johan ut till My. Så nu är jag helt slut, haha. Ska snart gå och lägga mig, men måste ju prata en stund med Ellen (inte 3 åriga Ellen jag pratar om längre utan en kompis) innan jag går och lägger mig. Hon har varit och kollat på Shirley, Sonja, Sanna och Måns julkonsert i Uddevalla idag. Så det blir till och prata lite med henne nu, sen blir det sängen!

Imorgon blir det fullt schema också. Först är det julavslutning med grabbarna. Sen är det två domarmatcher, tjäna lite pengar! Så till sist blir det lite partaj med Filip och ett gäng tjejkompisar! Är inte så super taggad på det just nu, men det kommer jag bli snart!

Puss på er! <3

Shirley, Sonja, Sanna och Måns sjunger på signering

Här sjunger Shirley, Sonja, Sanna och Måns för en tjej som missade konserten. Hon hade födelsedag dagen efter och därför sjöng de för henne. Hör hur otroligt fint de sjunger. Man blir ju helt tårögd, så vackert är det! <3


Så har man gjort det igen

Julavslutning idag, vilket jag tyckte var super skönt! Vi hade riktigt roligt och råkade stanna kvar lite väl länge i skolan kanske. Vi satt och spelade spel och vips så sprang tiden iväg.

Efter avslutningen drog jag med mig Malin och Linnéa ut till Marieberg. Det är ju på tiden att man köpte lite julklappar, så nu är det inte mycket pengar kvar på kontot direkt. Men siffran brukar stiga igen direkt efter julafton så det är ju bara att vänta en vecka, haha.

Är hemma och vänder i stort sätt. Fredrik tyckte jag och Filip kunde hjälpa till och äta lite rester så är hemma för att hämta det och ska sen åka hem till Filip igen.

Imorgon är det julfest på mammas jobb. Ska bli jättekul! Har lovat att vara barnvakt så det kommer nog vara full rulle hela tiden. Hoppas man får äta någonting i alla fall, haha.

Nu ska jag fixa med maten och sen blir det till och åka hem till Filip igen!

Vintern är här

Sitter hemma hos Filip just nu. Han är och jobbar och jag ska bara till skolan och göra ett prov vid 13:45. Sen blir det hem en snabbis för att träna grabbarna och hämta spel till julavslutningen imorgon. Råkade lova igår att jag skulle ta med mig det. Var på riktigt bra humör. Tror det har något med det och göra, haha.

Vintern har verkligen hittat till Örebro nu. Till en början trodde nog alla att det skulle vara det här vanliga när snön började falla. Det faller någon cm och sen är det borta morgonen därpå. Men ack så fel man kan ha. Snön ligger kvar och det ser ut som den inte har någon vidare lust att försvinna än på ett tag heller. Det är ju mysigt till jul.

Nu ska jag ta och göra något vettigt i en timme ungefär för att sen åka till skolan lite tidigare och sitta och titta igenom allt där inför provet. Här går det inte att plugga för tillfället. De håller på och grejar ute på gatan här så det låter så mycket att man knappt hör vad man tänker. Konstigt nog så vaknade jag inte av det förut, utan märkte det när jag väl vaknat, haha.

Men men, som sagt, lite vettigt ska göras nu!

Månaden då pengarna springer iväg

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här. Men måste erkänna att det inte har hänt så mycket intressant att dela med sig av på senaste tiden. Men nu så börjar det hända grejer må ni tro.

I fredags firade jag och Filip 9 månader <3 Det gjorde vi ihop med några av hans kompisar och hade en jättemysig liten hemma kväll ihop med dem. Hade riktigt roligt och längtar nu hur mycket som helst till nyår då vi blivit hembjudna till Niclas och Madde.

På tal om nyår så drog jag med mig Filip upp på stan idag för att köpa något att ha på mig då. Efter att ha gått igenom ett antal affärer och ett antal ombyten så bestämde jag mig för en klänning från MQ. Har inte hittat någon bild på den på internet, så kanske tar kort på den någon dag. Hade täntk att ha den på mig på fredag då det är julfest på mammas jobb. Kanske får något kort då jag kan visa upp.

Efter vår lilla shoppingtur tog vi en fika ihop med Niclas och Madde. Super mysigt faktiskt och mycket skratt blev det, haha. Det är så skönt när man träffar nya människor och det känns som man alltid har kännt de. Att man redan från början känner sig trygg i deras sällskap. Nyår kommer nog bli en stor succé!

Sitter ensam upp här hemma nu och klockan är ju ändå inte så mycket. Har suttit själv här nere i vardagsrummet i ungefär en timme. Mamma och Fredrik gick och la sig då och Johan och My försvann lika snabbt upp så Johans rum. Så här sitter jag själv, haha. Ska väl gå och lägga mig när som helst. Börjar ju ändå vid 8:15 imorgon. Börjar fakitskt känna mig rätt så trött faktiskt.

Ha det bra :) <3

Årets julkonsert

Nu ska jag sätta mig ner och skriva om julkonserten med Shirley, Sonja, Sanna och Måns. Har ni något ni borde göra inom en snar framtid är mitt råd att göra det nu, för det här inlägget kommer bli långt!

Allt började redan i skolan då vi hade lite flyt och fick sluta tidigare. Jag och Linnéa satte oss i bilen med Malin och Mikaela i baksätet för att skjutsa in de till stan medan vi skulle vidare hem till mig sen. Vi stannade bara på vägen hem och tog ut pengar för att kunna köpa något att äta.

Väl hemma satte vi igång i en väldig fart och fixa allt som skulle fixas. Vi var riktigt effektiva vilket resulterade i att vi blev klara timmar innan vi hade tänkt oss, haha. Så vi kunde sätta oss lugnt framför tv:n och äta mat, utan att stressa överhuvudtaget. Vi fixade sen klart det sista med smink, hår och kläder och åkte iväg in mot staden.

Det gick riktigt bra att hitta parkeringsplats. Vi hade snokat runt lite tidigare, när vi åkte för att lämna Malin och Mikaela på stan, vart vi kunde parkera där antagligen ingen annan skulle tänka på att det fanns plats. Vilken det visade sig sen att det faktiskt var rätt.

Väl inne på våra platser insåg vi att vi antagligen hade de bästa platserna i hela salongen. Precis i mitten och så pass "långt" bak att man inte fick nackspärr av att sitta och titta i två och en halv timme. Så till er som ska till Convemtum i Örebro på något roligt, rad 4 plats 154 och 155 är helt klart de ni vill ha.

Efter en stunds väntan satte iaf konserten igång. En helt magisk show har de satt ihop med många roliga små glimtar blandat med fantastisk sång. Som man brukar säga, jag kunde inte gjort det bättre själv. Har inget jag kan säga var mindre bra än det andra. De är så begåvade så det är inte klokt.

  
    
(Klicka på bilden för att se i större format)

Jag kom på mig flera gånger med att sitta som förtrollad. Inte nog med att de sjunger vackert, de är ju så vackra själva också. Helt fantastiska kläder, som man själv bara kan drömma om. Allting tillsammans kan bara sammanfattas med ett enda ord, sagolik!



När showen, tyvärr, led mot sitt slut stod en hel publik upp och klappade mer eller mindre i takt. Jublet spred sig och de fyra fantastiska varelserna på scenen fick blommor och blad. Och även denna gång blev det extra nummer. Som Shirley tidigare sagt "Alla artister förbereder extra nummer. Vi står bara där ute och väntar på att få komma in igen". De körde då sina egna hitar plus en gemensam underbar låt, som jag måste erkänna att jag inte ens minns vilken det var. Helt fantastiskt var det i alla fall, så mycket minns jag.



Efter showen var det signering. Men Linnéa och jag var båda två så oerhört kissnödiga så vi sprang iväg för att göra våra behov, haha. Vi var lika snabba tillbaka och till vår stora glädje var det inte alls lång kö kvar då. Vi fick en lång pratstund med alla fyra. De fick julklappar, som ni såg i det tidigare inlägget, och även ett litet julkort.

Nu kommer vi till den lilla hemligheten som jag hållt på. För mig är det här något så otroligt stort så det går inte att förklara i ord hur stort det är. Hoppas ni inte blir besvikna, haha.
På dessa julkort de fick hade jag ett kort på de, som jag själv hade tagit. När Sonja förstått att det faktiskt var jag som tagit korten utbrast hon "Vill du ta bilderna till mitt nästa album?". Behöver jag en beskriva hur dum jag måste sett ut? Hon berömde mig jättemycket för mina bilder och kom sen fram till frågan om jag hade lust och skicka lite bilder jag hade tagit till henne som hon kunde få använda till bl.a. hennes facebook. Det är nog bland det största jag varit med om. En liten lanttjej som jag tar lite bilder för eget intresses skull och en så pass känd person som Sonja Aldén vill ha bilderna!

Vi pratade en stund till om både bilderna och annat. Sonja kom fram till att jag var både begåvad, trevlig och snygg. Det är ju alltid trevligt att få höra, haha. Självklart fick vi tid till att ta lite kort också.


Shirley och jag


Sonja och jag

Tack underbara tjejer och även Måns för en fantastisk show och en mycket trevlig pratstund! Ni är fantastiska! <3


En glad överraskning

Vill börja med och säga förlåt till er som väntat på att jag ska uppdatera om julkonserten. Tiden räckte verkligen inte till igår. Men idag kan jag näst intill lova att det kommer uppdateras om det :)
Måste bara visa detta. Även jag faller ju för grupptryck ibland, så nu har jag skaffat facebook. Gick in på Sonja Aldéns sida där jag hittade detta:


"Konserten i Örebro gick kanonbra och vi fick många fina ord, en fin blomma som vi ska ha i turnébussen och varsin present av en gullig tjej vid namn Anna! Se här, ett hjärta med badskum, en rolig disktrasa och en handduk i miniformat. Tack snälla söta Anna!"

Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Dessutom har ni ju inte fått reda på min lilla hemlighet heller än. Tro mig, det är värt att titta in här senare.


En helt fantastisk kväll!

Har precis kommit hem efter en av de bästa kvällarna i mitt liv! Har Shirley, Sonja, Sanna och Måns att tacka för detta. Showen var helt fantastisk och jag kan utan tvekan säga att de är på topp. Såhär bra har jag nog aldrig sett de, och de är verkligen alltid hur bra som helst!

Berättar mer imorgon. Så kommer jag dela med mig av en liten hemlis. En hemlis som för mig är hur stor som helst. Ni kommer förstå varför när ni får reda på det.

Nu är det dags för sängen. Är helt slut. Kommer somna så snabbt efter alla intryck man tagit in idag.

Puss och kram på er alla som gjorde den här kvällen till ett minne för livet! <3

Det närmar sig med stormsteg

Nu har jag äntligen blivit klar med min svenska uppgift och den är inskickad och klar. Jag är riktigt nöjd med mitt resultat och hoppas bara att det här blir bra. Men det tror jag. Det får bli bra nu iaf. Tur det inte är på riktigt nu iaf, det är ju bara en övning inför muntliga nationella i svenska b nu. Men känner just nu att jag inte har någon lust att skriva om ett till sånt här pm igen. Det var ju inte helt enkelt.

Nu ska jag ta och duscha och fixa i ordning mig för att sen gå ut och skrapa bilen och åka upp en sväng på stan. Måste posta lite matchprotokoll från förra veckan och så ska jag köpa lite små grejer inför imorgon. För då smäller det. Julkonserten med Shirley, Sonja, Sanna och Måns! Nu är det bara ett endaste litet dygn kvar!


Det här kommer bli ett minne för livet! <3


Vi gör ett nytt försök

Nu ska jag försöka få ihop det inlägg som jag gick miste om igår. Får inte vara allt för het på tangenterna idag helt enkelt.

Igår var iaf en rätt skum dag. Jag har tydligen fått en beundrare i min psykologi grupp, det är svårt att tro något annat. Så gårdagens psykologi blev en smula jobbig, om jag säger så. Står han inte och pratar om helt oviktiga saker med mig så sitter han och tittar, näst intill stirrar, på mig. Inte nog med det så såg jag honom överallt igår, inte bara där jag brukar stöta på honom, utan verkligen ÖVERALLT!

Men för att göra mig dag ännu mer mysko så hände det även saker i matsalen. Killen som satt vid bordet bakom mig drog ut sin stol så att den stod rygg i rygg med min, inget konstigt än nej jag vet. Men det kommer här. Sen sträcker han på sig så han lägger sina armbågar på mina axlar och hela grabbordet kollar hur jag ska reagera på det hela. Ja, hur ska man reagera? Jag tyckte bara det var ännu en skum detalj i min dag, men det skulle komma mer. När vi efter ett tag bestämt oss för att lämna bordet och gå iväg, då började de också gå. Jag var rätt snabb ifrån bordet så mina kompisar hann inte riktigt med, så jag stannade för att vänta på de. Vad händer inte då, jo killen stannar också. Så han går precis efter mig hela vägen ut ur matsalen tills jag stannar för att vänta på Natalie, som som vanligt har fastnat med någon släkting inne i matsalen. Då går han iaf förbi och jag får stå kvar med mina kompisar i lugn och ro.

Då är ju frågan bara, är man mer intressant helt plötsligt bara för att man är upptagen? Eller märker man bara de mer nu när man faktiskt inte är tillgänglig? Jag vet fakitskt inte. Men visst känns det som att alla bara försvinner när man sen är singel? Är det bara jag som känner såhär? Hur som helst är det en väldigt udda sitaution för min del och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt den. Tur det snart är jullov. Då kanske de hinner glömma bort mig, eller något.

Lite snack ur nattmössan

Fick lite lust att skriva här innan jag kryper ner i sängen nu. Har faktiskt fått ganska mycket gjort på svenskan men känner att jag inte kommer komma mer framåt med det nu. Behöver lite sömn så kan jag fortsätta imorgon istället. Blir väl till och gå upp lite halv tidigt iaf imorgon då. Men det är bra, då hinner jag göra mycket grejer. Har kanske inte så mycket fler måsten än svenskan, men man brukar ju alltid kunna komma på en massa saker att göra, haha.

Godnatt på er så skriver jag säkert mer imorgon! <3

När hjärnan inte hänger på

Jag gjorde precis världens miss. Hade skrivit ett superlångt inlägg, men det raderades när jag blev lite väl vild på tangenterna. Hur typiskt är inte det på en skala? Så nu orkar jag ju såklart inte skriva om allt.

Är ledig imorgon iaf så lär sitta uppe hela natten med det här jäkla svenska arbetet som jag ska skicka in senast kl 13 imorgon. Jag tänker oftast mycket bättre på kvällen, men just nu är jag tveksam. Har gått i skolan från 08:15-17:30 idag, så hjärnan är ju inte riktigt med längre. Men förhoppningsvis får jag ihop något.

Ja jag delar väl med mig av det intressanta i det inlägget jag skrev förut, imorgon istället. Om jag nu orkar skriva ihop det igen. Men imorgon har jag väl förhoppningsvis lite mer energi.

Det är snart torsdag! <3


RSS 2.0