Det är fullt upp

Solen gick upp även idag. Vaknade till alarmet klockan halv 11 i morse också. Mådde bättre nu i morse än vad gjorde igår. Kan ju ha något med att jag tvingade i mig nässpray vid halv 2 i natt för att jag kunde verkligen inte sova. Men nu är det lika tjockt i näsan igen, men jag vägrar att ta nässpray nu. Det går över.

Har faktiskt varit riktigt duktig denna morgon, mer förmiddag kanske. Har suttit och pluggat lite. Men eftersom klockan tickar på och jag ska in och hämta Filip klockan tre så inser jag att jag måste sätta igång och prioritera och då får städning av rum komma in nu. Monica och Gunnar kommer ikväll så man kanske ska ha lite snyggt där uppe iaf. Även om de är vana vid att jag inte har så mkt ordning, haha. De har ju ändå sett mig växa upp från den där lilla nyfödda flickan fram tills idag. Inte konstigt att de känner mig utan och innan egentligen, haha.

Så det är vad jag ska sätta fart med nu, städa rummet. Sen blir det ut och jaga kastanjer åt Filip. Fråga mig inte vad han ska ha de till, har inte fått det förklarat för mig. Men det var viktigt för honom och det klart jag fixar det då :) Ska sen åka och hämta upp honom från jobbet som jag skrev tidigare och åka på lite kyrkogårds turné, kan man nog kalla det. Mat får vi hemma hos han mamma och sen är det raka spåret hit igen för att vara trevlig på hemmaplan. Eller ja, mer vara sig själv kanske, haha.

Vad ska ni ha för er en dag som denna?

Hur ska det vara?

Nu är det beslutsångest-Anna som tagit överhanden. Kan inte bestämma mig om bloggen är snyggast med vit eller svart bakgrund. Så jag frågar er, vad är snyggast, svart eller vit?

Biotips och körkort

Tog aldrig någon nässpray igår och det fick jag lida av i morse. Vaknade klockan halv 11 av alarmet, som jag hade sätt på, på mobilen. Man känner sig ju alltid som sjukast på morgonen, så är det bara. När man varit uppe ett tag känner man sig ju iaf lite bättre.

Bland posten idag fanns ett brev till lilla mig. Mitt körkort hade kommit så jag åkte och hämtade det. Så fint så fint. Nu kan jag slänga bort mitt andra legg. Det är liksom ingen vacker syn det. Var 15 år och det syns.

Åkte sen hem till Filip och var där ett tag. Skjutsade sen honom till hans buss han skulle åka med till Mjölby för att spela match. Han tyckte jag kunde följa med men det gick ju inte direkt. Jag hade bestämt att gå på bio med Pernilla, så jag åkte hem och fixade iordning mig illa kvickt.

Vi såg Trubbel i paradiset. Den hade premiär idag och den är helt klart värd att se. Så himla rolig. Den rekomenderar jag starkt! Mamma och Fredrik var på Bröllopsfotografen innan och rekomenderade den också. Ska försöka komma iväg med Filip och se den.

Har varit hemma ett tag nu och ska väl ganska så snart sova. Är riktigt förkyld men det ska inte stoppa mig nu. Det är lov i två dagar till, sen kan jag vara sjuk. Eller vad säger ni ;)


Kroppen säger nej

Nu säger min kropp att det är dags att sova. Har lyckats dra på mig en rejäl förkylning och sitter här hemma och huttrar, snorar och hostar i ett. Kommer snart likna Rudolf med röda mulen om jag fortsätter snora i den här takten. Allt snytande gör en ju lite torr om nosen.

Ska ta och försöka sova nu så man kanske känner sig lite piggare imorgon. Har t.o.m. tagit fram nässprayen. För er som känner mig väl förstår ni nu hur förkyld jag är, haha. Har en grymt löjlig men stor fobi för nässpray. Jag klarar verkligen inte av att ta det. Men när det blir panik så får även jag ta mig i kragen. Det är ju inget farligt och det vet jag ju, men säg det till min fobi liksom. Den lever sitt egna lilla liv.

Vad har ni för planer inför helgen då? Blir det kyrkogården eller party, eller kanske både och?

Ett snabbt inlägg

Har suttit och fixat lite med bloggen idag igen. Har väl lite små saker som fortfarande ska fixas till, men den börjar iaf ta form.

Nu ska jag skjutsa bror min och hans kompis till brors flickvän. Måste sticka ;)


Lite bilder var det

Jag lovade ju en bild på det nyfärgade håret, men kan inte bestämma mig för en bra bild. Så ni får några st :)







Vad tycker ni nu då? Många ser säkert ingen skillnad alls, men vad spelar det för roll. Jag ser skillnad och jag känner mig back again.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Filip :) <3

Pusshej!

Under konstruktion

Jag är igång och fixar till bloggen, nu igen. Som vanligt när jag gör det blir det lite smått kaos. Hoppas ni står ut ;)

Pusshej!

No more, no more, no more

Igår var sista gången jag körde med övningskörningsskylten. Idag åkte den av för gott! Jag tog mitt körkort klockan halv 10 i morse. Lyckan är verkligen total. 

Kan ni gissa vad jag har gjort idag, haha? Kört och kört och kört och kört. Först hämtade jag Johan och My i Fellingsbro, sen åkte vi till Arboga och mormor. Efter det hämtade jag upp Natalie och vi åkte till några kompisar i Odensbacken och åkte runt lite. Sen nu sitter jag hemma och väntar på att jag ska åka in till stan och hämta Filip. Tur jag tankade förut, haha. 

 
No more no more no more no more!

Pusshej!


Don't worry, be happy

Hemma igen efter att ha haft körlektion och varit hemma hos Filip ett tag. Körlektionen gick hur bra som helst och det känns verkligen jättebra. Så kom mamma och hämtade mig hos Filip och hon och jag tränade på lite fler grejer, som gick hur bra som helst. Nu har jag inget att oroa mig över när det gäller uppkörningen, men det klart jag kommer vara nervös för det. Det går väl inte att få bort?

Om någon timme eller två så kommer Fredriks syster Helena och hennes son hit. De bor nere i Dalsland så vi träffar inte de så ofta. Ska bli lite små roligt faktiskt. Så då vet ni vad jag ska göra i kväll. Vad har ni för er?

Pusshej!

För kärlekens skull

Lite update från igår. Jag tog tag i en sak som jag faktiskt tänkt på länge. Jag slingade håret. På sista tiden har mitt hår blivit allt mörkare, även om jag varit blond. Men nu är jag tillbaka till mitt, för mig, normala blonda. Nu känner jag igen mig igen, haha. Ni får se en bild någon gång senare. Kanske imorgon om ni har tur :)

Idag har jag övningskört med mor min. Vi har övat på allt jag behövt öva på innan uppkörningen, så nu är jag redo. Körlektion imorgon och jag tror faktiskt det kommer gå bra. Hoppas det iaf.

Just nu sitter jag och väntar på Filip. Har ännu en gång lyckats övertala honom att komma hit. Tänk vad mkt kärlek kan göra, helt otroligt.

Vad har ni för er ikväll då?

Pusshej!

Högskoleprovet

Så har även jag kommit in i denna sväng. Gjorde högskoleprovet idag och det gick väl ungefär som väntat, haha. Inte så jättebra. Tur det inte var skarpt läge. Har suttit och rättat det nu efteråt och jag kan ju säga att om jag väljer att göra om högskoleprovet i vår så lär jag inte ha svårt att slå det här resultatet. Men det är ju bra att veta. Eller hur? Man måste ju vara positiv.

Just nu är jag typ helt död och har lyckats övertala Filip att komma hit. Tror inte att jag ens hade behövt övertala så mkt, men det gäller ju att lyckas, haha. Tänker inte göra många fler slängar idag alltså. Det blir somna framför någon mysig film i älsklingens famn. Det lät gosigt va?

Pusshej!

Inlägget kan innehålla oförstålig text

Ni kan släppa tummarna nu. Provet är avklarat och jag blev godkänd! Jag är så glad så jag vet inte vad jag ska göra, haha. På vägen hem från Vägverket var jag helt i min egen värld. Min klassföreståndare från högstadiet gick förbi mig när jag väntade på bussen, men hon såg mig inte och jag kom ju på alldelse försent att man kanske skulle sagt hej, haha. Så kan det vara.

Nu ska jag försöka hitta något på tv:n som inte är barnprogram, tv-shop eller tävlingsprogram med någon halvhysterisk brud i rutan. Sen ska jag väl äta något kanske passa på och tvätta min jacka. Så kom Torsten nu och vill gosa, så det ska jag väl göra också.

I'm so happy!

Pusshej!


Låt tummarna göra jobbet

Nu känns allt lite bättre. Jag har pluggat mig galen på det här nu och det har gett resultat. Imorgon gäller det och ni får hålla tummarna för mig mellan klockan 8 och halv 10 ungefär.



Ska snart gå och lägga mig, men innan dess måste det övas på lite underskrifter och tänka ut hur man ska se ut imorgon. Det är viktiga saker det där, haha.

Pusshej!


Efter regn kommer solsken

Lagom dålig dag jag haft idag då! Ingenting har gått som det skulle, så ni kan ju räkna ut hur min utbildningskontroll på trafikskolan gick. Tummen ner. Men det är bara några småfel som ska rättas till, sen är jag tummen upp igen. Jag bara måste lyckas med det här, jag får inte kugga så enkelt är det. Mirakel tack!

Så från och med nu ska jag plugga körkortsteori så jag inte får tummen ner på det också imorgon. Det vore ju pricken över i:et.

Pusshej!

Det är nära nu

Nu vill jag bara bli av med det här! Körkortsteorin, övningskörningarna, ja allt som har med det här och göra. Bara för att jag tänker såhär kommer jag, med all säkerhet, misslyckas på uppskrivningen på torsdag. Det kommer säkert bli så som det blivit de senaste gångerna jag har gjort test hemma, ett för mycket fel pga av slarvfel. Jag måste verkligen skärpa mig. Ska snart göra ett till fast jag är så otroligt trött. Men jag måste verkligen plugga på det här nu så jag kan vara säker på att jag slipper det sen. Kanske kan läsa lite i boken iaf.

Imorgon har jag sovmorgon. När jag tänker efter så har jag ingen koll till när, så det vore ju praktiskt att ta reda på. Sen blir det hem och plugga lite snabbt och sen övningsköra med mamma innan utbildningskontrollen på onsdag. Nervöst nervöst nervöst! Förhoppningsvis så kan jag skärpa ihop mig så jag kör så bra som jag faktiskt vet att jag kan. Inte göra som idag, ha noll koll helt plötsligt. Visst blir man trött på sig själv ibland.

Nej nu ska jag ta och vila en liten snabbis, sen är det tillbaka till körkortsboken.

Pusshej!

091018

Söndag söndag söndag. Skönt att veta att jag egentligen inte behöver göra någonting idag! Fast jag skulle behöva göra lite körkortsteori. På torsdag gäller det ju :O Men det blir Marieberg med Johan och My, sen blir det till och åka och kolla på Filips match. Nej vilken ångest jag fick nu. Borde verkligen göra körkortsteori. Men jag hinner nog senare. Kan ta med mig det till matchen och läsa i pausen, eller nått. Jag får lösa det.

Nu ska jag iaf göra mig i ordning för att åka till Marieberg. Vad ska ni hitta på denna söndag?

Pusshej!

I did it!

Just nu har jag lust att bara skrika rakt ut! Jag är så lättad. Allt plugg är nu klart, så nu kan jag helt koncentrera mig på körkortsteorin. ÄNTLIGEN!

Körlektionen idag gick jättebra. Jag är så nöjd. Blev godkänd på landsvägen, både höger- och vänstersväng idag! Fick träna rätt mycket på olika vändningar också, vilket var bra eftersom jag inte har varit så bra på det tidigare, hehe.

Just nu sitter jag i Filips lägenhet och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Sen ska vi åka och handla och hem och laga mat. Jag är jättehungrig! Hans bror lär komma hit snart också. Vet inte riktigt vad han skulle göra här, men det har jag väl inte med och göra. Jag skulle iaf släppa in honom, så då gör jag väl det.

Ska slappa lite framför tv:n nu och bara ta det lite lugnt innan Filip kommer hem nu.

Ha det bra :)

Pusshej!

091015

Torsdag innan läggdags och jag fick för mig att dela med mig av mitt lilla liv. Jag hunnit med en hel del idag faktiskt. Skola, migränanfall, fått bort migränanfall, pluggat och pratat med Filip i telefon i över en timme. Några nyttiga grejer iaf :)

Imorgon är jag ledig, igen. Vilket är skönt, men som vanligt är man ju inte helt ledig. Morgondagen kommer gå till såhär; jag ska gå upp senast kl 9, göra en fördjupning inom islam, äta lunch, ta bussen in till stan, ha körlektion, vänta på Filip, åka hem till mig, hämta bilen, åka och handla, laga mat och tillslut ha fredagsmys. Kan det bli mer tydligt än sådär så säg till, haha. Det är som sagt fullt schema fast jag är ledig från skolan. Jag lyckas då alltid.

I morgon åker också mamma och Fredrik iväg till Stockholm och är där hela helgen. Så vi har föräldrarfritt hela helgen. Så Filip, som för en gång skull är ledig, kommer sova här hela helgen. Så jag är nöjd, haha. Men min lördag kommer spenderas i Skogstorpsskolan då jag ska döma DM. Men så kan det vara ibland.

Vad ska ni göra i helgen?

Pusshej!

091012

Kan ju inte låta bli att börja mitt inlägg med att säga att jag inte hade någon vidare lust att gå upp ur min nya, mysiga och varma säng i morse. Sov så djupt att jag inte ens hörde alarmet i morse. Ligger i min underbara säng nu också. Jag bara älskar den! Får vi se om jag lyckas ta mig upp imorgon, haha. 

Skoldag som vanligt. Har väl inte gjort många slängar direkt. Har varit mycket redovisningar att lyssna på, som jag redan har gjort. Inte allt för jobbigt vill säga. Men ändå blir man så slö. Tror det är nått med luften eller nått. Något är det ju för man blir helt slut efter man varit i skolan, oavsett vad man har gjort. 

Imorgon är det en lång dag. Har historia tills imorgon. Som ett slags litet prov kan man säga, fast det inte är det. Vi ska diskutera om lite olika ämnen och så. Kritisera varandra. Har fått en text om "Det kungliga enväldet" som jag ska kritisera. Det kan bli intressant hur jag  ska framföra allt. Förstår inte så mycket av texten liksom, haha. Men det löser sig. Ska läsa den igen när jag skrivit klart här så får vi se om jag fattar mer. Skulle inte tro det, men man kan ju hoppas att hjärnan har återupplivat några hjärnceller. 

Annars så börjar det lugna ner sig lite med pluggandet faktiskt. Men har fortfarande plugg kvar för det. Visst är det otroligt? Har ju körkortet kvar som det är uppskrivning på nästa vecka! P A N I K ! Men det löser sig väl det med. Nästa vecka blir bara körkortsteori, förhoppningsvis.

Nej, nu får jag återgå till livet här. Plugget vill säga. Det är ju en dag imorgon också.

Pusshej!


7 månader <3

Så har det hunnit bli den 11 oktober redan. Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Idag har jag och Filip varit tillsammans i hela 7 månader. Vaknade med honom vid min sida i morse, i en 90 säng. Trångt, varmt men ändå så mysigt. Men idag ska jag köpa en ny säng, hihi. En 120 säng. Då får man plats lite bättre faktiskt. Så det håller jag på och tittar på nu. Sen ska jag göra mig i ordning för att åka iväg och köpa den också.

Dömde innebandy igår också med Iris. Hennes första match och det gick hur bra som helst. Iris var jätteduktig och det kommer bli så kul och se henne utvecklas! Gick in för att kolla om jag fått några fler matcher nyss och såg att jag har 5 matcher nästa lördag! :O Dessutom är det DM (destrikts mästerskap) matcher. Men det ska nog gå bra. Nervös jag blev nu, haha.

Nej nu är det dags att göra sig i ordning tror jag. Mamma är i duschen och jag vet ju av erfarenhet att hon brukar vara rätt mycket snabbare än jag, även om jag inte ska duscha idag.

Jag älskar dig Filip!

PUSS! <3


I'm still alive

Det har inte blivit så mycket uppdatering nu i oktober har jag lagt märke till. Är ledig idag, igen, och måste verkligen plugga. Men tänkte bara visa att jag fortfarande lever och kommer börja skriva här så fort jag hittar tiden till det igen. Det är inte lätt kan jag säga. Men I'll be back, I promise you!

Pusshej!

Så växer horna ut igen

Dömde cup i Kumla idag med Pernilla. Så kul att vara tillbaka igen. Hade super kul och det gick hur bra som helst. Så gör det ju ingenting att jag tjänade 600 kr också. Skulle egentligen fått 900 kr, men det var ett lag som inte dök upp. Men det kan hända att jag får ersättning för det. Då blir det massor med pengar kan jag säga. Inte fel direkt.

Så när jag kom hem såg jag att jag hade blivit tilldelad en till match till nästa helg, ihop med vår nykomling Iris. Det ska bli så himla kul att få döma med henne, särskilt på hennes första match. Jag är så taggad!

Nu ska jag förbereda för myskväll framför Körslaget som börjar ikväll, ja snarare om några minuter, haha. Fram med snacks och en snabb kisspaus så är jag redo!

Pusshej!

091002

Natalie har precis åkt härifrån. Hon har varit här sen klockan 12 och vi har gjort klart allt inför redovisningen vi har på måndag. Vi ska prata om utvecklingsstörningar, vilket är väldigt intressant tycker jag. Hoppas resten av gruppen tycker likadant efter vår redovisning.

Har haft lite smått ont i huvudet hela dagen. Vet inte riktigt vad det beror på, men mamma och brorsan hade också ont i huvudet så kan ju vara något med vädret. Bara det går över tills imorgon så är jag nöjd. Då blir det äventyr i Kumla där jag och Pernilla ska döma en cup. Första för säsongen nu, så lite pirrigt. Men det ska nog gå bra.

Nu ska jag ta det lugnt en stund för att sen kanske, men bara kanske, plugga lite till.

Pusshej!


Inlåst

Ikväll börjar programmet "Inlåst" på tv4. Det kommer sändas sex program och jag som är så pass intresserad av allt som har med brott och göra, inte som brottslig dock, kommer självklart försöka se alla programmen. Tycker dessa program är mycket intressanta och mer underhållande än många andra program som visas på tv nu för tiden.



Någon annan som ska titta?

Ombyte i höstvädret

I höstmörkret och kylan invigdes idag de nya färgsprakande bussarna i Örebro. De tidigare blå bussarna utbyttes till lila. Personligen tycker jag att bussarna är hur snygga som helst, men börjar undra om det var så himla nödvändigt att byta bussar. De nya bussarna går ju ifs på biogas, vilket är välidgt bra. Men så mycket problem det var med dessa bussar idag får en ju att tvivla på de. Vår buss var nästan en kvart sen när vi skulle åka hem. Inte okej.

Imorgon är jag ledig igen. Känns rätt skönt. Då hinner man plugga lite extra. Kommer inte hinna plugga så mycket som jag vill i helgen. Blev nämligen påmind idag om att jag ska ju döma en cup i Kumla i helgen. Tack Pernilla att du påminde mig, hade helt glömt bort det. Tänk vad snabbt man kan glömma.

Har jag tur kanske jag hinner fixa lite med designen imorgon. Men det är inte helt säkert. Jag har lite olika idéer dessutom och det kan krångla till det. Får se vad jag gör och hur mycket jag hinner. Skolan går alltid först. Men man kan ju alltid hoppas på att det blir tid över, eller hur?

Pusshej!


RSS 2.0