090430

Hur duktig har inte jag varit igår och idag då? Igår var jag iväg och tränade innebandy med alla tränarna, skit jobbigt var det eftersom vi var precis 10 st som sprang runt i 1 ½ timma. Så i morse nu så har jag och Isabelle varit ute och gått 4 km med stavar. Nu känner jag mig riktigt duktig faktiskt. Inte bara att jag mortionerat, jag var uppe kl halv 9 idag också. Heja mig har jag bara och säga, haha.

Idag är det ju valborg. Vad ska ni hitta på för bus då? Själv ska jag vara hemma med familjen. Det gamla hederliga gänget kommer hit, ska bli jätteroligt. Var länge sen vi sågs nu. Sen min och mammas födelsedagsfest faktiskt :O Har inte träffat de sen i januari alltså. Skam alltså. Så kanske Filip kommer hit. Det får vi se :)

Nu ska jag ta och äta lite frukost och duscha lite snabbt. Sen är det plugga lite så jag blir av med svenskan. För idag kan jag, om jag vill, bli klar med den. Så nu ska jag bli det. Sen har jag bara lite annat och göra. Så nu är det bara att ösa på.

Pusshej!

Ett litet ljus i mörkret

Jag kan ju rent av glömma att jag ska bli klar med svenskan idag. Det är mer än vad man tror alltså. Dessutom har jag inte varit så effektiv, som vanligt. Jag förstår inte vad det är med mig. Har aldrig varit såhär när det gäller pluggande. Visst har det alltid varit tråkigt, men jag har ju ändå tagit tag i det hela. Men jag orkar liksom inte längre. Känns ju inte bättre av att veta att jag har med mig alla mina böcker från skåpet hem. Förstår ni hur mycket jag har då?

Men jag har ett litet ljus i mörkret. Lyckades, efter mycket om och men, få upp filen som Sheila skickade till mig om vart vi ska bo någonstans i Spanien. Det visade sig att jag och Natalie ska bo hos samma familj. Jag blev så överlycklig att jag var tvungen att ringa Natalie på en gång. Så när jag hade pratat klart med henne så ringde jag mamma, haha. Alla måste ju få veta nyheten! Nu känns det helt plötsligt mycket roligare att åka iväg. Dessutom kommer vi antagligen bo inne i stan, för det är gångavstånd till våran arbetsplats. Det här ska bli riktigt roligt!

Nej tillbaka till svenskan nu. Har snart skrivit klart om Zeus. Då är det bara åtta gudar kvar. Har redan skrivit en sida liksom. Det här arbetet kommer bli stort. Men min lärare sa ju att jag skulle lägga ner mycket tid och kraft på det. Det hon glömmer bort när hon ger sånna uppgifter är att hon också kommer få lägga ner mycket tid och kraft på att läsa och rätta allt. Men det är iaf inte mitt problem.

Pusshej!

090428

Teckenspråket är avstökat. Idag fick jag iaf väldigt mycket gjort. Det var ju på tiden eftersom jag har slutprov på måndag. Hoppas det kommer gå bra. Men kommer hinna träna på lektionen innan jag gör själva provet. Det är ett muntligt prov, eller vad man ska kalla det. Vi ska teckna om någonting vi upplevt i 2-5 minuter. Jag tror mitt blir ungefär 3-4 minuter. Har mycket namn att bokstavera, haha.

Nu ska jag fortsätta att plugga så jag blir av med lite saker. Ska försöka göra klart svenskan. Får vi se hur det kommer gå. Men jag måste verkligen satsa nu så jag hinner klart med allt innan jag åker. Vill inte ha en massa saker kvar när jag kommer hem.

Så det blir pluggar dag idag. Det är bara och köra hårt, suck.

Pusshej!

Tre essens julkonserter

Nu kan man beställa biljetter till Shirley, Sonja och Sannas julkonserter på ticnet. Jag blev så glad när jag fick se turnélistan, ÖREBRO! Självklart ska jag dit, men måste bara hitta någon som vill gå med mig. Men det ska jag nog lyckas med. Synd bara att det är på en torsdag. Då kan ju inte Anna komma hit :(



De kommer åka till 17 olika ställen. Från norr till söder. Till Örebro kommer de den 3 december och tar över Conventum! Jag längtar redan! <3

090427

Om lite mer än en timma ska jag iväg till skolan för att ha teckenspråkslektion. Känns lite onödigt att åka dit för en lektion och dessutom när vi inte gör speciellt mycket. Men jag antar att det är nått viktigt med det också.

Igår hjälptes jag och mamma åt att tvätta och allmänt greja med cyklarna vi ska sälja på fredag. Vi var riktigt duktiga tycker jag. Men vad tror ni hände när vi precis var klara med allt, om inte att det började regna. Det var den tvätten liksom. Men jag tror de höll sig skapligt rena iaf. Tur det, haha.

Vi åkte sen för att handla och mamma skjutsade mig sen direkt till Filip. Stannade där till kl 23. När jag kom hem var det direkt till sängen efter att ha bråkat lite med Torsten som fick för sig att han skulle ut när jag kom hem. Så det var bara springa efter honom. Tur att han är rätt så korkad så man får tag i honom lätt, haha. Somnade sen nästan på en gång. Brukar annars ligga och vrida och vända på mig i evigheter. Men inte igår :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa i ordning mig till min enda lektion i skolan. Gud vad onödigt det känns. Tur att man får träffa alla kompisarna iaf :)

Pusshej!

Årets kommentatorer för ESC



Jo, det är helt sant. Shirley ska vara en av de två kommentatorerna för Eurovision Song Contest. Hur stort är inte det egentligen? Gud vad glad jag är för din skull sötnos! Jag kan garantera att Shirley kommer sköta sitt jobb och lite till. Hennes humor kan man verkligen inte tycka illa om! Så himla skön. Shirley lagom Clamp, visa vad du går för nu ;)

Vårväder med sommarvärme

Har suttit ute nu från kl 14. Bara gått in för att hämta ett glas vatten eller så. Så otroligt skönt det är ute. Jag kan verkligen inte sluta tjata om det.

Var inne och hämta kameran en sväng och tog lite kort här ute. Tänkte visa er två bilder.


Min egna fotomodell Torsten. Han är så himla söt.


Så fick det bli en bild på vårt äppelträd som nu börjar få små knoppar. Snart blommar det väl för fullt. Så vackert det kommer bli!

090425

Gud vilket underbart väder det är! Sitter ute med datorn, har precis solat lite. Hur härligt är det inte med värme?! Det är svårt att se saker på skärmen nu när man sitter ute, men man kan ju bara inte sitta inne när det här vädret finns utanför dörren.
U N D E R B A R T !

Filip kom hit igår och sov även kvar här. Hade det jättemysigt faktiskt. Inte lika mysigt att Filip jobbar idag, vilket betyder att vi gick upp vid halv 9-9 tiden. Lagom trött jag var alltså. Så sa jag att jag skulle fortsätta sova när han hade åkt och han ifrågasatte om jag verkligen kunde det. Själv svarade jag då, skit kaxigt, att det klart jag kan. Hur länge tror ni jag sov sen då? Ungefär sådär en 0 minuter och 0 sekunder, dvs ingenting! Typiskt när man varit så där självsäker.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Är, som alltid, väldigt trött och orkar inte följa med Emma och Josefin till krogen ikväll. Jag har insett att det var jättelänge sen jag var på krogen nu. Det är väl bra tänker vissa nu kan jag tänka mig, men hur torrt låter det inte? Nej, jag får gå ut nästa fredag istället. Brukar inte vara några problem att få med sig några, haha.

Ska fortsätta njuta av vädret nu. Det är så härligt att gå i solen, hihi.

Pusshej!

090424

Jag satt och läste igenom lite gamla inlägg i min blogg igår kväll. Pratade först med Filip i telefon i ungefär 1 ½ timma och även fast jag var så otroligt trött kunde jag inte somna. Så jag läste lite gammalt. Då upptäckte jag att jag faktiskt är trött i stort sätt jämt. Det fanns knappt inte ett enda inlägg där inte meningen "jag är så himla trött idag" fanns med. Måste börja fundera ut varför jag är så trött hela tiden. Det måste ju finnas en anledning..

Har inte fått speciellt mycket gjort idag. Hjälpte Ellen med hennes och Alexandras blogg. Alltid kul att kunna hjälpa till. Så har jag gjort klart teckenspråket. Sen har jag ju... inte gjort så mycket mer.

Ikväll åker mamma och Fredrik till landet så det blir FF hemma ikväll. My är här med Johan så jag blir inte helt ensam hemma iaf. Så kanske Filip kommer senare. Det får vi se hur det blir med det. Ett senare problem helt enkelt. Eller problem och problem. Det är väl inget problem direkt.

Nu ska jag ta mig en dusch och fixa till mig lite. Kanske blir lite piggare då. För som vanligt är jag ju trött.

Pusshej!

Taggarna-utåt-gårdagen

Det var inte bara busschaufförerna igår som hade taggarna utåt. Vi fick nämligen besök av en söt liten igelkott också.


Torsten var väldigt nyfiken på denna taggiga krabat men höll sig på behörigt avstånd, haha. Han smög efter stackaren jag vet inte hur länge, men som tur var stoppade hans rädsla honom från att göra något dumt.


Jag gav vår nya vän lite mat i form av Torstens torrfoder i vatten. Igelkottar gillar det verkligen, och vattnet behövde han. Det var jättevarmt ute och även en liten krabat som han blir ju varm.

(Bilderna är tagna med min mobil)

Busschaufförernas dåliga dag

Möte i skolan idag om Spanien resan. Vi får verkligen inte veta något nytt alls och jag börjar få lite små panik över att vi fortfarande inte fått veta vart vi ska bo någonstans. Sista mötet är på onsdag nästa vecka och då ska alla föräldrar med. Förhoppningsvis får vi veta lite mer då. De kanske blir lite uppskrämda av att föräldrarna kommer att ifrågasätta det hela.

Sen hade vi en till spanska lektion. Vi fick ett nytt häfte som jag tror jag kommer ha riktigt bra användning för faktiskt. Allt det där viktiga som man behöver veta. Det ska jag plugga på ordentligt. Jag kan ganska mycket av det sen innan, men inte allt. Ska bli kul och fräscha upp det hela.

Solen skiner på näst intill klarblå himmel idag, men alla är inte glada för det. Busschaufförerna jag mött idag har varit hur sura som helst. Jag kan inte förstå hur man kan vara så sur, hela tiden. Det måste ju ta på psyket. Är det inte busschaufförer som ska vara så glada?

Godnatt dags

Dags att gå och lägga huvudet på kudden. Ska ju upp imorgon igen för att åka på möte och sen ha spanska lektion. Får vi se om jag lär mig nått nytt imorgon. Jag hoppas det för förra gången blev bara en snabb upp fräschning. Man kände sig riktigt bra iaf (a)


Godnatt <3

Anna, landet

Anna på landet
Anna hugga ved
Anna tar yxa
Anna väljer pinne
Anna letar länge
Anna hittar pinne
Anna ställer upp pinnen
Anna höjer yxan
Pinne ramlar ner
Anna muttrar
Anna hämtar pinne igen
Anna ställer upp pinne
Anna höjer yxan
Pinnen ramlar
Anna suckar
Anna tar upp pinne
Anna ställer upp pinne igen
Anna höjer yxan igen
Anna missar pinne
Pinne ramlar
Anna arg
Anna tar upp pinne igen
Anna höjer yxan
Anna hugger till hårt
Anna träffar
Pinnen klyvs
Anna glad

Uppdatering

Lite senare kommer det antagligen komma en liten uppdatering i min bokidé. Jag har nog lagt ner idén om att ha det som projektarbete. Det är faktiskt svårt att komma på de olika berättelserna. Jag vet inte om de blir så roliga som jag hade tänkt mig. Men hoppas ni underhålls lite iaf :)

En riktigt slö dag

Snacka om att vara hel trött. Jag tittade klart på "Sjukhuset" och somnade sen stenhårt i soffan och sov till kl halv 3. Det var ju inte riktigt meningen, haha. Just nu sitter jag och fryser hur mycket som helst och är allmänt trött. Får gå och lägga mig tidigt imorgon så jag är pigg när jag ska lära mig mer spanska :D

När jag vaknat till var det precis lagom i tid till "The Tyra Banks show". Tittade på det, men idag tyckte jag inte avsnittet var speciellt bra. Blev faktiskt lite besviken.


Det blir nog inget pluggande idag. Är på tok för trött. Får göra ganska mycket på torsdag istället. Imorgon blir det skolan för först ett möte om Spanien resan och sen spanska lektion. Åker hem sen och så ska jag träna grabbarna på eftermiddagen och förhoppningsvis träna själv sen.

Nu ska jag fortsätta slöa :)

Pusshej!

090421

Så har helgen ramlat förbi igen. Men nu är jag ju ledig förutom att jag ska till skolan på teckenspråks lektionerna, vilket jag har varit på nu på morgonen. Fick nog inte så mycket gjort, men det får jag fixa till nu när jag är ledig. Har lite annat som jag måste plugga med också så helt ledig är jag ju iaf inte. Det var ju.. synd, haha.


På vägen hem från skolan hände något lite roligt faktiskt. Jag fick som vanligt stå och vänta på min buss, den här gången i 25 minuter. Så jag satte mig på en bänk och efter ett tag kom en äldre dam och satte sig brevid mig. Jag satt och skickade sms till Filip och rätt som det var vänder sig damen till mig och säger "Jag passar på och fråga dig nu, hur skriver man å ä och ö i ett sånt där sms? Jag har aldrig riktigt förstått det." Så jag visade henne hur man gör och hon berättade att hon så gärna ville lära sig och att hon ville skicka sms till sina barnbarn. Fick mig en trevlig liten pratstund. Alltid roligt med nya snälla människor.


Sov ganska så dåligt i natt så jag ska lägga mig och slöa lite i soffan nu och kolla på "Sjukhuset" innan jag ska försöka ta tag i lite plugg så jag slipper stressa sista dagarna med det också. Ska skriva en inköpslista också och kolla igenom allt inför Spanien så det också är på banan lite innan vi åker.


Pusshej!


090417

Måste börja med att be om ursäkt. Jag har inte uppdaterat något mer på min bokidé sen jag fick idén. Ska skärpa mig. Men kan faktiskt försvara mig med och säga att den här veckan har varit den stressigaste veckan under hela min gymnasietid vilket gjort att jag har inte haft nått annat i huvudet än allt plugg och skolan i allmänhet. Men nu är jag ju ledig i två veckor så då ska det väl ändå hända grejer.

Vad händer i helgen då? Jo, jag ska imorgon upp på stan med mamma för att köpa lite presenter till min kära bror som fyller år på söndag. Sen sover jag över hemma hos Filip natten mellan lördag och söndag, och tar mig hem någon gång mitt på dagen för att fira Johan då. Så ser väl helgen ut ungefär. Väldigt lugn, vilket är skönt. Har inte haft det så lugnt den senaste veckan, så det är på tiden.

Nu ska jag gå och lägga örat på lilla kudden. Har haft migrän idag, men lyckades rädda mig själv  från sängliggande och kräkningar med min migrän medicin. Skönt att man har den med sig överallt faktiskt. Annars kunde dagen slutat väldigt illa. Men nu börjar jag känna att medicinen börjar släppa och huvudvärken börjar smyga sig på så dags för lite sömn.

Pusshej!

Plugg plugg plugg

Håller på och pluggar för fulla muggar. Har faktiskt varit riktigt duktig nu efter skolan. Sitter med öronproppar och försöker få bästa koncentration, vilket faktiskt fungerar ganska bra. Min största fiende just nu är tröttheten. Ska försöka att hinna med att uppdatera lite mer senare. Ville bara visa att jag lever, nästa iaf.

Pusshej!

Vad som väntar

Har suttit och tittat på klipp på youtube precis. Hittade några riktigt roliga med Björn Gustafsson. Men den personen, antagligen en tjej, som hade filmat det hela hade gjort det i smyg. Man fick nämligen inte filma och det nämner han några gånger under klippen (det var fyra st) också. Därför vill jag inte lägga ut de i bloggen. Men riktigt roliga var de iaf.

Nu måste jag, ärligt talat, få tummen ur och göra klart allt plugg! Att det kan vara så svårt att ta tag i det hela. Man hittar verkligen tusentals ursäkter för att slippa. Det kan t.o.m. gå så långt att man hellre städar toaletten för att slippa. Undrar om man kanske ska ta och dammsuga.. Nej, nu blir det plugg! Hälsopedagogiken, here I come!

Pusshej!


Uttråkad!

Nu har jag iaf börjat på en till uppgift som ska vara inne senast på fredag. Nu är jag uttråkad och orkar inte skriva mer på den. Dessutom finns det ingenting att göra nu. Har alla andra uppgifter hemma och jag hittar ingenting kul och göra på nätet. Jag vet, det är konstigt, men jag har redan gått min internet runda sådär en 3-4 gånger.

Snart kommer Malin tillbaka från sin lektion vid haga så då ska jag kolla läget med henne och sen drar jag väl hem antar jag. Då ska jag faktiskt ta och sova en snabbis. Sen är det plugga, igen.

Hej och välkommen till verkligheten Annapee!

Pusshej!

Lurad av verkligheten

Då har man dragit sig upp ur sängen, tagit sig till skolan och sitter här... helt i onödan. Jag var osäker på om jag hade engelska eller inte, så jag åkte iväg. Nu visade det sig att jag inte har engelska vilket betyder att jag inte har några lektioner idag, som det ser ut nu. Jag stannar kvar här en stund till och kollar läget. Måste ändå veta om vi ska ha några lektioner imorgon eller om jag är ledig då med.

När jag ändå sitter här kan jag ju ta och plugga lite. Så det är vad jag tänker göra nu.

Pusshej!

090414

Det blev någon form av klassträff igår. Inte riktigt klassträff kanske, men ett gäng med folk som träffades och umgicks. Var lite små roligt faktiskt, men svin kallt. Vi borde helt klart ha varit inne istället. Men vi får göra om det när det blir lite varmare väder, haha.

Sov hemma hos David med Filip och Emma inatt. Jättemysigt var det, tills morgonen kom och Filip skulle jobba vilket betydde att vi drog oss upp vid halv 9. Jag hade ju egentligen inte behövt gå upp, men det klart man gör det. Det tog sin tid, men upp kom jag, haha.

Åkte sen hem till mig med Emma. Vi kollade på film, Rallybrudar. Det var en lagom jobbig film med tanke på vår trötthet, haha. Lite smårolig utan att man behöver tänka, suveränt! Emma åkte hem och jag låg i soffan och dega lite innan jag satte igång med plugget. Har väl inte varit så koncentrerat pluggande idag heller dock, men lite har jag fått gjort iaf.

Har bestämt mig för att lägga ner plugget för idag innan jag blir så förbannad över att jag inte förstår så jag får nått onödigt utbrott. Snart börjar "Sjukhuset" som jag vill se på. Sen väntar duschen. Gud vad skönt och få duscha!


Pusshej!

090413

Så var det ännu en ny dag. Vaknade på tok för sent och kom inte upp ur sängen förrän halv 12 någon gång. Gick då in i duschen och stod där väldigt länge. Tänk vad underskattat det är att duscha egentligen..

Idag är det en liten tillbaka-till-verkligheten-dag. Jag har fått inse att jag har en hel del plugg som ska in den här veckan som jag måste ta tag i. När jag nu satt mig med böckerna kom jag t.o.m. på ännu mer saker jag har att göra än jag trodde. Men får trösta mig själv med att jag bara har 8 skoldagar kvar och då har jag räknat med krampen i det. Det är en dag då man har schemabrytande och vi tävlar mot en annan skola i en massa olika grenar hela dagen. Skit roligt är det.

Har egentligen bara en liten paus från plugget nu så det är väl dags att återgå till det. Lär ju få plugga imorgon också. Får se om klassen hittar på någonting ikväll. Det ryktas ju om att vi skulle grilla. Vore ju kul :)

Pusshej!

Miss you sister <3



Du är för bra för att vara sann <3

090412

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Det har varit full rulle här hemma så jag har inte riktigt haft tid. Men nu så.

Idag har vi firat påsk. Vi blev en hel del. Hela familjen bestående av mamma, Fredrik, Daniel, Simon och Johan plus My, mormor och Filip. Vi grillade och satt ute på altanen för första gången i år. Solen sken på blå himmel och allt blev helt perfekt. Förutom att Filip åkte vidare sen då :(

Vi åkte ju ut på landet i torsdags och kom hem igår. Vädret var på topp och jag har fått en den fina bilder faktiskt. Tänkte visa några fina :)

 
 

Jag är jättestolt över de här bilderna så säg att de är fina, haha. Var ett tag sen jag fotade natur och liknande. På sista tiden har jag bara tagit fram kameran för att fota Shirley. Men nu så fick jag tummen ur och fotade lite annat.

Nu ska jag kolla vidare på lite fler bilder och se om jag hittar nått mer fint att vara stolt över. Kanske kommer mer bilder sernare.

Pusshej!

Stockholmsdagen

Dagen i Stockholm idag blev mycket lyckad. Hade verkligen jättekul och fick med mig några fynd hem också. Min dumma dator har börjat krångla, så därför sitter jag just nu på den gamla. Därför får ni mer uppdatering om dagen imorgon och en ny uppdatering i bokidén ;)

Pusshej!

(Jag vet, mina inlägg från gamla datorn blir såhär konstiga)

Svenska mästarna i ishockey



Ikväll vann vårat kära Färjestad SM-guld!
Härligt gubbar

Anna, krogen

Här kommer första inlägget i min nya bok idé...

Anna på krogen
Anna dricker
Anna dricker mycket
Anna lämnar krogen
Anna vinglar
Anna går på bussen
Anna mår illa
Anna somnar
Anna vaknar igen
Anna går av
Anna kräks
Anna öppnar dörren
Anna kräks
Torsten kommer
Torsten jamar
Anna arg
Torsten rädd
Anna kräks 
Mamma vaknar
Mamma arg
Anna rädd
Anna kräks
Fredrik vaknar
Fredrik skrattar
Mamma arg
Torsten jamar
Mamma kastar ut Torsten
Fredrik skrattar
Mamma kastar ut Fredrik
Anna skrattar
Mamma inte skrattar
Anna kräks
Anna somnar på mattan
Anna vaknar
Anna bakis

Vill ännu en gång påpeka att detta är mycket överdrivet och allt som står har inte hänt.

En ungdomsvariant på Max böckerna. Hoppas ni underhölls en stund iaf, haha.

"Jag har en idé!"

Solksken ute idag. Har jag nämnt hur mycket jag älskar våren? haha. Helt underbart! Tog bussen upp på stan och gick omkring där med Emma. Köpte en ny mascara till mig, behövdes verkligen, och present till Anna som fyller år på torsdag. Är riktigt nöjd med mitt inköp till henne. Hoppas bara hon blir lika nöjd, haha. Men det tror jag :) Det visar sig imorgon när jag åker till Stockholm och ska shoppa loss med henne.

Åkte med mamma och Fredrik hem i bilen. I bilen, vet inte riktigt hur vi kom in på det, fick vi världens idé. Har ni någon gång läst barnböckerna Max? Det finns en hel del olika böcker bl.a. Max kaka, Max bil, Max nalle och Max napp. De är otroligt enkla barnböcker med bilder och mycket korta meningar på varje sida. Men ändå är de väldigt roliga.


Vår idé är iaf att jag ska börja skriva om mitt liv i samma form som i Max böckerna. Jag förstår om ni nu blir skeptiska och undrar vad som tagit åt mig. Men lita på mig, det här kan bli succé. Jag blev så peppad på den här idén att jag kanske t.o.m. ska göra det här som projektarbete. Jag testar lite med er och få se er reaktion på det hela, så får vi se hur jag gör med den saken.

Jag ska försöka komma med ett smakprov redan ikväll. Vill säga redan nu att jag inte kommer hålla mig helt till sanningen om mitt liv. Det kommer gå lite över styr för att få fram lite humor i det hela. Ni får helt enkelt ta inläggen med en nypa salt. Hoppas ni kommer tycka det är lika roligt som jag.

Kika in senare ikväll om ni är nyfikna. För det är ni väl?

Pusshej!

Ont i ryggen av pälsen

Jag har varit riktigt duktig idag. Efter mycket om och men har jag äntligen rensat min garderob. Det blev en sopsäck med kläder som ska slängas. Så nu finns mycket utrymme för nya kläder, haha.

Eftersom Smulan hade använt min garderob som sitt lilla hus de sista veckorna hon bodde hos oss, innan hon fick komma till mormor, så fanns det en hel del katthår på kläderna. Jag kunde ha byggt upp en ny katt med all päls, helt sjukt mycket päls var det. Stå och ta bort allt gjorde att jag fick så ont i ryggen. Stod väl dumt såklart. Men nu är det borta.

Älskar vädret som är nu. Jag verkligen älskar våren! Tyvärr ser det ut som vädret inte kommer hålla sig lika fint nu i veckan. Men vi får hålla tummarna.


En bild jag tog förra veckan.

Pusshej!

Örebrocupen

I helgen var det den årliga Örebrocupen i innebandy. Det är första året som jag faktiskt inte är med och spelar i cupen, men jag kunde ju inte hålla mig ifrån den i år för det. I år dömde jag cupen istället. Det var så kul, även om det var lite nervöst ibland. Har lärt mig så mycket som jag verkligen ska ta med mig.

Helgen kan sammanfattas med svett, syrebrist och enorm glädje. Det är en helt annan känsla att döma en cup. Alla är glada och hejar på varandra. Det är massa folk från hela Sverige som kommer hit för samma sak, ha så roligt det bara går. Självklart blir det en mer spänd stämning mot slutet när det börjar bli utslagning och sånt, men alla är så snälla efteråt när spänningen släpper.

Jag dömde sammanlagt 10 matcher under cupen, var av 4 var utslagnings matcher, dvs åttondelsfinal, kvartsfinal eller semifinal. Då gäller det att vara på topp. Minsta lilla misstag kan göra så stor skillnad. Men allt gick som sagt jättebra. Så är det ju alltid trevligt att man får pengar för det hela också ;)

Idag när det är så fint väder funderar jag på att hålla mig ute så mycket som möjligt. Men så behöver jag rensa i min garderob också. Vi ska börja göra om mitt rum nu och det är det där vi väntar på just nu, att jag ska fixa min garderob. Så kanske är läge och göra det nu, även fast det är så fint väder ute. Vi får se hur det blir. Man vet ju aldrig hur vädret håller i sig.

Pusshej!


Mitt nyklippta jag

 
Före                                                                     Efter

Klippte ju mig idag och såhär blev det. Kanske inte så jättestor skillnad, men så mkt mindre slitet! Jätteskönt, verkligen. Jag själv tycker att det är mkt kortare, men det tkr man ju oftast om sig själv.

Pusshej!

RSS 2.0