Dagen gud glömde

Jag har haft en riktigt dålig dag idag. Man ska väl ha sånna också, men kan man ha mer otur än vad jag hade idag alltså?

Dagen började med att jag glömde min mobil och mina nycklar hemma. På teckenspråket verkade det som jag hade tappat all min kunskap och kunde inte teckna överhuvudtaget. Det gick bara inte. Jag blev så sur på mig själv. Jag vet att jag kan, men det kommer inte fram.

Pratövningen på kommunikationen gick inte alls som jag hade tänkt mig, vilket gjorde mig ännu surare. Samtalet efter gjorde inte dagen bättre heller precis. Även om jag fick beröm av läraren så är inte alltid det allt.

Just nu har jag bara lust att gå och lägga mig och vakna upp till en ny dag. Är ledig imorgon. Det enda positiva med idag faktiskt. Får vi se vad för spratt man blir utsatt för imorgon. Känns lite osäkert att gå och klippa sig på självaste 1 april.

Pusshej!

Vårvädret är på ingång!

Idag har jag äntligen fått reda på när jag ska åka iväg på utomlandspraktiken till Spanien. Allt började planeras i oktober-november någon gång och idag fick jag veta när vi åker. Känns som planeringen inte är den bästa. Särskilt inte när jag också får veta att jag kommer missa det vikitgaste man gör i 2:an, aktivitetsdagen. Det har varit ett väldans liv på skolan idag om det hela. Lärarna har bråkat runt och man känner sig mest som en börda för alla. Men inget vi kan göra åt. Vi åker iaf 6:e maj och kommer hem 27 maj. Jag och Natalie ska praktisera på en engelsktalande förskola, vilket är toppen. Även om jag vill lära mig spanska. Men jag tror det här kommer bli super bra.

Har kollat in vädret för veckan precis, och det ser ut som våren är på väg. Bästa vädret för veckan kommer vara på onsdag. Solsken och 9 grader varmt. Gud vad jag blir glad. Nu ska bara prognosen stämma också!
 
Pusshej!

090329

Kvällen igår blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss. Den började mysigt men slutade inte lika mysigt. Men man kan ju inte alltid få som man vill. Tråkigt tråkigt.

Inatt ställdes tiden om till sommartid. Vaknade upp till lite mindre snö iaf, vilket känns toppen. Nu ska bara all snö försvinna och värmen komma. Visst låter det enkelt, men det verkar inte vara lika enkelt att få, haha. Får väl gå ut med hårfönen och hjälpa till på traven.

Nu ska jag ta och.. gissa vad... plugga. Gjorde ganska mkt igår, men för det är ju inte allt klart. Ska tvätta lite kläder också så jag har nått att  sätta på mig i veckan. Vore ju trevligt faktiskt.

Pusshej!

Plugg och fotboll

Så har en ny dag börjat. Vaknade till fåglarnas kvitter och solsken, men också en hel del snö! Träningen med småttingarna var inställd så jag fick sovmorgon. Inte för att deras träning egentligen är så tidigt, men ändå skönt att inte ha en bestämd tid att vakna till.

Ikväll blir det fotbollskväll hemma hos mig. Sverige möter Portugal, vilket jag inte hade en aning om innan Emma nämde det, haha. Ska bli riktigt kul faktiskt. Natalie och jag ska hinna plugga lite innan också, sen kommer Emma och antagligen Filip också. Vi kanske inte blir så många, men tro mig, vi kommer ha så kul!

Nu ska jag göra lite eget arbete. Har två redovisningar nästa vecka. Har säkert glömt nått också, men det visar sig.

Pusshej!

"Då är det illa"

Våren varade kort. Idag är det full snöstorm igen. Tänk att vädret kan växla så. Det får iaf mig att bli lite orolig över allt med växthuseffekten och allt. Vi får se gång på gång vad vi ställer till med, men ändå verkar vi inte fatta. Jag kan verkligen inte påstå att jag själv är bättre, för det är jag verkligen inte. Men man får sig en liten tankeställare.

Idag när vi hade slutat och kommer ut i ovädret var det näst intill omöjligt att gå upp rätt och kolla rakt fram. Det snöade så kraftigt att man fick verkligen allt i ögonen om man kollade upp. Vi lyckades ta oss till busshållsplatsen iaf, där alla stod och trängdes i busskuren. Vi tryckte oss in vi med för vädret var ju inte trevligt någonstans.
Väl uppe på järntorget började jag och Natalie diskutera vädret:

Natalie: Det snöar så himla konstigt
Anna: Jaa det snöar liksom inte uppifrån och ner eller ens från sida till sida. Det är bara en enda stor röra
N: Jaa, helt konstigt.
A: Så snöar det in i busskuren också.
N: Då är det illa

HAHAHAHA, som jag skrattade åt Natalies sista kommentar. Folk som snappade upp vårat samtal måste tänkt "Vilket ilandsproblem", och lite så var det ju faktiskt också.

Nu när vinter har återvänt så jag inte jag någon lust att lämna huset igen. Filip ville hitta på nått, men då får han komma hit. Som vanligt, haha. Men han har det mkt bättre. Han behöver inte vänta på någon buss i snöstormen, han har ju bil.

Hoppas ni har lite bättre väder, men jag tror tyvärr att större delen av Sverige har ungefär samma väder som här. Synd, jag som hade förberett mig på riktigt vår nu!

Pusshej!

090326


Idag har temperaturen ökat även i Örebro. Har sovmorgon till 12:30 men har tagit mig iväg till skolan redan. Man får passa på nu när det är såhär fint väder att använda skinnjackan också, så den är på idag. Hoppas vädret håller i sig nu för jag vill inte ha mer snö nu!

Vid 12:30 ska vi iväg på föreläsning i aulan. Smärtans barn heter den visst så får vi se vad det handlar om. Sen är det bara en och en halv lektion kvar, om jag har otur. Vet inte om vi ska ha sista lektionen. Men det visar sig.

Hoppas alla ni andra också har lite vårväder vart ni än befinner er. Det är så härligt med VÅR!

Pusshej!

Bilder från i söndags

  




Hade en så otroligt rolig helg och att träffa Shirley blev ju pricken över i:et. Hon är så himla skön, haha. Hennes humor slår allt alltså. Man kan inte annat än skratta med henne. Hoppas hon kommer till Örebro nu också. Kan hon inte signera på Marieberg kan hon ju alltid låna våran snygga altan, haha. Inga problem ;)

Nu ska jag visst äta.

Tack alla ni som gjort helgen så otroligt bra. Särskilt tack till Shirley och systeryster.
Puss på er <3

För den som älskar en samling

Imorgon släpps Shirleys samlingsalbum. Är så nyfiken på den nya låten "Det finns inga givna svar" och engelska versionen av "Min kärlek" som på engelska heter "My love light". De andra låtarna har jag hört förrut, men de är inte sämre för det.



1. För den som älskar
2. Med hjärtat fyllt av ljus
3. Det finns inga givna svar
4. Jag tar en annan väg
5. Lever mina drömmar
6. Mina minnen
7. Du är allt
8. Aldrig
9. Min kärlek
10. Att älska dig
11. Eviga längtan
12. Längtan är allt jag har
13. När kärleken föds
14. Tålamod
15. Mr memory
16. Jag fick låna en ängel
17. I dina ögon
18. Ingenting finns kvar
19. Som en saga
20. Miracle
21. My love light

090324

Sitter i skolan just nu och har håltimma. Ska vara lite duktig och göra lite kommunikation snart, men jag fattar typ inte uppgiften. Så lite svårt att börja. Man gör gärna en massa andra saker istället då. Sådär skyller ifrån sig att andra saker är viktigare fast de egentligen inte är det.

Min helg har varit helt underbart bra! Ni ska få se lite bilder senare. Kanske kan ta tag i det när jag kommer hem och ladda upp lite bilder från i söndags. Blev några bra bilder på Shirley iaf. Hon är ju expert på att ha micken för hela facet eller blunda. Men hon var så fin.

Nu ska jag sluta skriva för jag känner att det här inlägget inte gjorde någon nytta överhuvudtaget och jag är så trött så jag vet knappt vad jag skriver. Kanske ska ta tag i den där oviktiga kommunikationsuppgiften ;)

Pusshej!

Kan inte hålla mig härifrån

Så har man fastnad framför dator en stund nu igen. Fortfarande i skolan. Väntar på att idrotten ska börja, vilket den gör om ungefär 15 minuter. Slutar vid halv 4 idag och då är det snabbt hem och fixa allt inför ikväll. Hoppas kvällen blir så lyckad som jag vill att den ska bli! Snart är det slut på hemligheterna också. Så skönt för jag är verkligen så nära på att försäga mig hela tiden. Så jobbigt, verkligen.

Nej, man kanske ska dra och byta om till idrottskläder. Tror vi skulle boxas idag. Får passa på att få ut lite negativ energi då, haha. Inte för att jag har så mycket negativ energi just idag. Har varit värre tidigare i veckan. Idag är jag mest glad. Lite trött också, men det är ju inget ovanligt.

Ha det bra tills jag skriver nästa gång. Man vet ju aldrig när det blir ;)

Pusshej!

Tidig morgon

Klockan är 07:45 och jag sitter i skolan redan. Har varit här i ungefär 5-10 minuter redan. Är lite trött men inte så farligt som jag trodde jag skulle vara.

Börjar vid 08:15 med svenska prov om antiken. Så himla tråkigt men antagligen är det nödvändigt, bara att jag inte förstår det. Jag lovar att jag har pluggat på helt fel saker också. Det är ju verkligen alltid så. Men jag känner att jag orkar inte få mvg på allt jag gör. Ibland måste man få vara lite lat och få lite lägre betyg. Det går inte att vara bäst på allt. Så jag väljer att inte vara bra på antiken, haha

Nu ska jag ändå ta och träna lite inför provet. Lika bra när jag ändå har tid över nu. Är ju helt själv här i skolan. Ingen som är lika dum som jag och är här redan. Man sover ju hellre. Jag var själv tvungen att åka hit om jag skulle åka bil för Fredrik hade nått möte och de lämnar alltid av mig först. Så därför den tidiga ankomsten. Men som sagt, tid för plugg innan provet låter ju inte så dumt.

Pusshej!

Helgen som kommer

Har inte så mycket att berätta om vad som hänt sen sist jag skrev. Så jag tänkte berätta lite om vad som händer i helgen istället..

Imorgon blir det först skola och sen lite hemliga saker gällande firande av två nyblivna 18 åringar. Kan inte säga så mycket mer om det eftersom jag vet att dessa två 18 åringar brukar läsa här ibland.
Efter firandet iaf så ska Filip komma hit och sover kvar :)

På lördag blir det först träning med småttingarna. För att slippa stressa senare på eftermiddagen så lämnar jag över ansvaret för grabbarnas matcher till de andra tränarna och umgås med Filip istället. Vid 4 tiden börjar färden mot Odensbacken där det är 18års fest.

Sen kommer ju söndagen, så efterlängtad. Jag åker till Stockholm igen och träffar Anna och Shirley :D <3 Vi har en hel del att ta igen så det gäller att vara pigg så man orkar med allt. Jag anar att det kommer bli en väldig massa prat, haha. Tre pratglada tjejer på en och samma plats ger inget tillfälle till andningspauser, haha.

Som ni märker så är det ett väldigt tajt schema för helgen, så bloggning sker när jag får tid över. Riktigt när vet jag inte. Men det lär ju visa sig :)

Ha det så bra tills dess

Pusshej!

Emma skriver

Heej allihoppa :D

De här ä Emma :P en av Annas kompisar...

Just nu så sitter vi i skolan o har rast :P jag pratar med lite folk =)
Jag funderar faktiskt på att skaffa en blogg?? Kommer ni att läsa den??
På den kommer jag att skriva vad som händer i mitt liv, kärlekslivet bland annat ( det är  mycker intressant) :D
Ne,, nu kommer jag inte på nåt..

så puss o kram / Emma



Nu har Emma skaffat blogg. Klicka här för att besöka den :)

Våren är på ingång

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag. Solen sken, klarblå himmel och snön smälter. Den efterlängtade våren börjar komma. Men det kan ju slå tillbaka vilken sekund som helst och bli vinter igen. Men nu ska vi hålla tummarna för det bästa.

Har tillbringat dagen i skolan såklart. Fick sluta lite tidigare och det är ju alltid skönt. Hade lite hemliga uppdrag att göra på stan med Natalie och Linnéa innan jag åkte hem också. Längtar tills planen går i verket. Ska bli så himla kul :D

Har precis varit ute och övningskört. Det känns bra faktiskt. Jag börjar få mer koll. Även om jag inte har full koll än, haha. Trvis mycket bättre i små bilar än vår stora. Bilskolans bil är liten, precis som jag (a) Skönt att jag ska köra upp med den, en vacker dag, haha.

Ska ta och fixa mig lite snabbt nu innan F kommer hit och gör min dag fortsatt bra :) Båda är skit trött så vi lär väl somna här. Men iaf. Det är tanken som räknas, haha.

Pusshej!

Bilder från igår

 


 





Ni anar inte hur mkt jag längtar tills nästa gång jag får träffa denna underbara pärla igen, vilket är redan till helgen. Men sen blir det nog inte på ett tag. Så det gäller att njuta i fulla drag!

Plugget väntar, nu igen. Måste göra klart hemtentan nu. Den ska vara inlämnad senast ikväll via mail. Jag har såååå bråttom.

Pusshej!


Skratt genom tårar

Var iväg till Stockholm idag. Vilken dag alltså, haha. Åkte upp med Natalie med vanliga gamla hederliga Lindbergsbuss. Vi var riktigt duktiga och pluggade på både dit och hemvägen faktiskt. Applåder tack! Väl upp i Stockholm iaf  så fick vi vänta på Anna och Eric som inte var allt för snabba måste jag säga. De hade varit vakna till kl 5 på morgonen, vilket kanske inte är en så underbart smart idé om man ska upp dagen efter. De lyckades tillslut komma in till staden kl 12.

Så fort de kom drog vi oss ut till Nacka forum där själva dagens happening skulle ske, Shirley Clamps signering av sin nya singel. Anna och Eric var lite smått hungriga så de krånglade fram och tillbaka för att få mat men bestämde sig tillslut för att äta efteråt. Shirley kom och sjöng sin underbara låt "Med hjärtat fyllt av ljus". Shirley verkade inte se mig överhuvudtaget under hela låten och blev sen jätteglad att se mig och utbrast när vi sågs "Nejmen hej, har du tagit dig upp hit". Vet inte riktigt vilken karta Shirley läst geografi med, men Stockholm ligger väl ändå bara öster ut från Örebro. Inte sant? Shit the same, jag blev iaf glad. Vi pratades vid lite och hon signerade min singel och vi tog kort. Blev en mycket snabb signering eftersom de hade fullspäckat schema på scenen idag. Lyckades få tag i henne innan hon gick och fick en kram. Så innan hon fortsatte gå bortåt så tog hon min hand och höll den tills hon kom så långt bort att våra armar inte räckte längre. Så sa hon att vi var tvugna att prata mer nästa helg då vi ses igen. Det kan hon slå sig i backen på att jag är helt med på!

Påvägen hem i bussen hade jag och Natalie väldigt kul. Jag lyckades under denna dag göra bort mig totalt två ggr. Vad jag gjorde, det stannar mellan mig och Natalie. Kan bara avslöja att vi skratta så vi grät när sakerna inträffade, så ingen direkt skada skedd. Det var väl en nacke och en fot som blev lite tillfuffsade, men sånt är livet i min värld, haha.

Bilder från idag kan jag lägga ut någon annan dag. Just nu är det sängen som väntar. Har pluggat sen jag kom hem ikväll och det blir ännu mer imorgon. Kris kris kris. Men det löser sig. Lite sömn ska nog göra susens :)

Pusshej och tack alla som gjorde denna dag helt UNDERBAR! <3

Grattis på födelsedagen



Josefin
18 år
12/3

Malin
18 år
8/3




090309

Nu har jag inte skrivit något inlägg på ett tag. Men det har sina anledningar. Jag har fullt upp hela tiden. Så när jag väl har tid över är jag helt slut. Pluggade i sängen idag och lyckades somna som en stock med böckerna i händerna. Ett tecken på att det räcker för ikväll?

Imorgon är det körlektion igen. Jag har nästan ångest inför det. Jag har inte kört någonting alls sen sist och har inte hunnit plugga på så mycket teori som jag kanske borde ha gjort. Men som mamma sa, livet kom ivägen. Inget jag kan hjälpa faktiskt.

Nu ska jag chatta en stund, max till kl 9, sen ska jag sova. Jag känner att det verkligen behövs.

Pusshej!


090305

Ja, vad ska man säga om dagen idag, haha. Jag har, konstigt nog, inte så mkt att skriva om idag. Jag skriver lite för skrivandets skull, haha

Skolan idag var väl som vilken annan torsdag som helst. Lyssna, jobba och åka hem. Hade inget projektarbete bara, så vi slutade tidigare. Inte illa för en torsdag ;)

Imorgon blir en stressig dag. Först är det skola, sen måste jag åka direkt från skolan till Odensbacken för att döma match. Mamma och Manuela kommer och tittar på matchen så jag får skjuts hem. Då är det snabbt fixa sig för att sen åka in till stan med  E och träffa D och F. (Nu blev det inte alfabetisk ordning, haha) Men tillslut kommer det nog bli en mysig kväll :)

Nu ska jag fixa det sista inför redovisning och allt imorgon. Fick ihop ett inlägg iaf.

Pusshej!

090304

Hade schemabrytande dag idag då som sagt. Skulle till universitetet och kolla runt där. Vi åkte dit, men ja. Det blev inte så mycket mer än så. Vi åkte dit och vände i stort sätt. Så onödigt egentligen, men ingenting intresserade oss.

Åt lunch med D, E, F och N. Haha, halva gillar alfabetsordningen. Vi hade riktigt trevligt faktiskt. Kan inte direkt klaga.

Resten av dagen har gått åt till att träna småttingarna och plugga. Jag är äntligen klar med min svenska uppsats. Jag är så himla stolt över mig själv. Vad jag får för betyg på den är ju en annan historia. Men förhoppningsvis ett bra betyg. Som jag har kämpat med den. Nu ska jag bara komma på en redovisning till den också. Men förstår inte riktigt hur man ska göra den så måste höra efter imorgon.

Nu väntar faktiskt sängen. Är riktigt trött så det ska bli skönt och sova.

Pusshej!


090303

Har varit hemma en stund nu. Somnade bums i soffan när jag kom hem. Så trött jag var. Är väl fortfarande trött, men inte lika iaf. Planerna för ikväll är att bli klar med svenskan. Hur nu det ska gå till, haha. Men jag ska verkligen försöka. Det är inte mycket kvar nu så nu jäklar.

Imorgon är det Universitetsdagen vilket innebär att jag ska spendera min dag på universitetet. Eller rättare sagt, det är vad vi ska göra, men inte vad alla kommer göra. Jag ska iaf åka dit och kolla runt lite, äta lite godis och sno pennor, för att kunna säga att jag faktiskt varit där. Jag känner att jag inte har någon nytta av att vara där eftersom jag inte har en aning om vad jag ska läsa vidare till och dessutom redan har bestämt mig för att jag inte ska läsa vidare direkt efter gymnasiet. Men får väl åka dit en stund iaf.

På kvällen blir det träna grabbarna och sen träna själv. Ska bli skönt. Var för länge sen jag tränade nu, och det behövs. Särskilt med tanke på att jag ska döma 3 matcher i helgen.

Nu, dags att plugga om den där svenska uppsatsen skulle bli klar!

Pusshej!


Hej från skolan

Sitter i skolan just nu. Har teckenspråk, men vi har eget arbete. Därför sitter jag här vid datorerna. Jag och Elma ska göra en uppsats om hur man blir hörselskadad, döv och dövblind samt skillnaden mellan hörselskada och dövhet. Jag håller på och tittar på dövblinda just nu. Väldigt intressant tycker jag, men svårt att hitta information om det.

Nej, skulle bara säga hej. Det har jag ju gjort nu, och mer än det.

Pusshej!

090102

Oj vad tiden går fort när man har roligt. Jag tycker bara tiden försvinner. Det är både positivt och negativt faktiskt, haha. Hinner inte riktigt med allt jag tycket jag borde hinna med. T.ex. allt plugg som ligger och samlar damm. Men snart tycker jag att plugget måste ta slut. Men de slutar aldrig förvåna en i skolan, haha. Verkligen inte.

Har märkt att jag har fått lite nya läsare. Verkligen jättekul, välkomna hit :) Hoppas ni underhålls av mitt skrivande och stannar kvar.

Nu ska jag faktiskt ta och prata lite mer med F, sen ska jag sova. Är så himla trött. Kan inte direkt skylla på att skoldagen gjort mig trött. Har inte gjort mycket där idag eftersom jag bara hade två lektioner. Dock var det den första och sista lektionen på dagen så jag slutade ändå kl 4.

Pusshej!

Precis innan läggdags

Melodifestivalen idag var väl inte så bra eller? Jag tyckte inte någon låt var speciellt bra. Gissade ändå på att Sarah och Agnes skulle gå till final. Jag hade ju nästan helt rätt :)

Har varit en händelserik kväll fast jag bara suttit på mitt rum, haha. Mer får ni inte veta. Kanske någon annan dag. Än så länge är det hemlighetsstämplat ;) Har ni nått att fundera på..

Imorgon blir det antagligen stan med Manuela, Natalie och Anna. Tror jag ska köpa ett par jeans jag har kollat på, men jag får se :) Manuela skulle köpa en bikini iaf. De ska till Gustavsvik med skolan på onsdag, så det är ju rätt bra att ha det då.

Nu är det dags att nanna kudden för länge sen!

Pusshej!

RSS 2.0