För alla nyfikna själar som vill tjuvkika

Jag har hittat videoklipp från Shirley, Sonja, Sanna och Måns julkonsert som kommer till Örebro på torsdag! Tänkte bjuda på två st här. Är ni mer nyfikna kan ni ju klicka här för att komma in på youtube där det finns en rad till med klipp. Titta och njut säger jag bara :) <3  






En måndag som alla andra

Då var man hemma igen efter skolan och en tripp till Marieberg. Behövde några småsaker så åkte dit lite snabbt och köpte det. Men som vanligt blir det ju alltid mer grejer än man behöver. Men så farligt dyrt blev det faktiskt inte.

Jag hinner nog inte skriva så mycket mer än så nu. Måste sätta fart och plugga lite nu. Men mitt liv har helt enkelt inte varit intressantare än såhär idag, haha. Ni missar inget ;)

Hur man blir världens sämsta domare på några sekunder

Det har inte blivit så mycket uppdatering den här helgen. Det har, som ni kanske redan sett i tidigare inlägg, varit mycket dömade den här helgen. Har tjänat ca 1500 kr så inget klagande härifrån.

Idag blev det två matcher i Kumla och sen en match i Lindesberg. Fick hoppa in som ersättare på en match i Kumla lite snabbt och enkelt sådär. Men det blev ju lite extra pengar i fickan, så inga problem. Matcherna gick jättebra. Sista matchen i Lindesberg blev dock något krånglig. Sekitariatet och klockan satt på samma sida vilket gjorde att de inte såg vilken tid mål och liknande gjordes, så vi domare fick hela tiden säga allt det också. Det blev en väldigt jäm match dessutom. Alla var nöjda med vår insats som domare fram tills det var 2 sekunder kvar av matchen. Det stod 6-6 mellan Lindesberg och Nora, och Nora gör mål. Helt plötsligt var vi de sämsta domarna i hela världen enligt Lindesberg. Tänk så snabbt allt kan förändras.

Imorgon är det skola igen då. Inte allt för roligt måste jag ju säga eftersom det känns som jag inte fått något ledig den här helgen alls. Men då blir det ju torsdag och konsert mycket snabbare. En liten fågel viskade i mitt öra att platserna jag och Linnéa har till julkonserten med Shirley, Sonja, Sanna och Måns är så bra det bara kan bli. Man kan inte vara nöjdare än mig just nu, haha.

Snart läggsdags, men innan dess ska man väl sitta och slöa lite till framför tv:n. Det ser ut som det blir lite "Vem kan slå Filip och Fredrik". Väldigt underhållande faktiskt, haha.


Domarmatcher för hela slanten

Det blev en tidig morgon i morse. Hade match att döma i Kumla, och det är ju en bit att åka. Hämtade upp min kollega för dagen i Lillån och åkte sen till matchen. Det gick alldeles utmärkt att döma. Inget krångel alls, tyvärr två ganska jobbiga skador, men det är sånt som händer.

Nästa match idag blir klockan 17:30, så tills dess ska jag vara hemma och ta det lite lugnt. Måste få i mig något mer att äta innan det är dags att åka. Ska till Adolfsberg, och jag är inte helt säker på att jag ens hittar. Men ska kolla lite med mamma, så kanske jag får någon bättre vägbeskrivning än den jag fått.

Ikväll blir det middag på resturang. Om jag hinner kanske jag ska på Simons julkonsert i Conventum och iaf se andra akten. Men det får vi se hur det blir med det.

Vad gör ni en lördag som denna?


Är rubrik nödvändigt

Det blev ingen uppdatering igår eftersom jag  var i skolan från 08:00-21:00. Började med yoga på morgonen som var rätt så..intressant, haha. Jag visste väl att jag var ovig, men så ovig. Tur jag inte var ensam, haha.

Efter skolan var det öppet hus. Det var full rulle från början till slut faktiskt. Kan ju säga att jag var lagom trött när allt var klart. Åkte då hem till Filip och sov där. Mycket mysigare än att sova ensam! <3

Idag har jag lite olika krämpor efter yogan igår, haha. Lite små träningsvärk men också något så grymt ont i svanskotan! Ligga på golvet och rulla runt var nog inte riktigt min grej alltså.

Ikväll blir det döma en match. Har jag tur så hinner jag precis hem till Doobidoo då Shirley är med :D Men då får jag nog skynda mig lite, haha. Tur det bara är över gatan.

Som avslutning på inlägget måste vi ju gratulera födelsedagsbarnet Sanna Nielsen som fyller 25 år idag!



Grattis!

Dagens shopping


Cubus
Tunika 299 kr
Leggings 169 kr


H&M
Sjal 99:-
Halsband 59:50 kr
Ögonskugga 95 kr


(Tack Ellen som hjälpte mig sätta ihop bilderna!)


Shirley i Doobidoo

Jag tänkte passa på att påminna er om att Shirley är med i Doobidoo på fredag. Det har ni väl inte glömt bort? Det kan jag erkänna och säga att det hade jag. Men ska ändå döma då så det sket ju sig. Får helt enkelt spela in det. 

Här är en intervju med Shirley innan programmet. Jag lovar er att ni missar något om ni inte tittar. Så klicka på play nu ;)  




Är det redan dags för jul musik?

Det blev en tur till Marieberg med Natalie efter vår 50 minuters svenska lektion idag. Jag var ju som sagt på jakt efter kläder till julkonserten med Shirley, Sonja, Sanna och Måns nästa torsdag. Hittade lite smått och gått. Får vi se om det blir det jag har på mig till slut eller om det blir något annat. Men nu har jag iaf något som jag kan sätta på mig. Kanske lägger in lite bilder på det senare.

Nu är det dags för det eviga pluggandet igen. Vi har öppet hus imorgon på skolan så kan inte plugga något mer den här veckan eftersom helgen går åt till att döma hela sex matcher. Så idag måste jag bli klar med psykologin och sen blir det väl lite svenska också. Men det ska jag nog kunna fixa med Shirley, Sonja och Sannas julskiva "Our Christmas" i bakgrunden. 

Vad tycker ni, är det för tidigt att lyssna på jul musik eller börjar det bli dags?  

Dags för premiär

Då har man pluggat lite, med betoning på lite, och fått sig något att äta. Jag börjar om ungefär en timme, så lär ju hinna plugga något mer. Sen blir det 50 minuters plugg i skolan och förhoppningsvis kan jag övertala någon kompis att åka med till Marieberg en snabbis. Tror Natalie blir mitt första offer, haha.

Som jag skrev i inlägget tidigare idag så drar Shirley, Sonja, Sanna och Måns julturné igång den här veckan, och kommer till Örebro nästa torsdag. På 22 dagar ska de ha 32 spelningar, vilket är helt otroligt. Mycket jobb för de, men vid det här laget är de väl vana. Premiären är imorgon i Luleå, någon som ska dit? :)
I Sannas och Måns bloggar kommer ni kunna följa hur det går under turnén. Kan tänka mig att de delar med sig av lite bilder också. Gå in och ta en titt vetja.

Nu ska jag göra mig i ordning för att sen åka till skolan.

Ha en bra dag!

 


En tidig morgon

Själv är man redan uppe fast jag har sovmorgon till 12. Skulle skjutsa in mamma till stan för att hon sen skulle ta en hyrbil och åka till Norge. Annars hade jag nog legat i sängen med huvudet på kudden vid det här laget. Men just nu känner jag att det inte är någon idé att gå och lägga sig igen. Kan lika gärna göra något bra av tiden.

Jag funderar på att plugga lite och äta något. Då kanske jag hinner dra med mig någon kompis till Marieberg och köpa lite kläder till julkonserten med Shirley, Sonja, Sanna och Måns nästa vecka. Det blir bra det :)


Så länge jag har längtat till det här! <3


Bra start på veckan

Jag känner att jag fakitskt fått en del gjort idag. Jag har hunnit vara i skolan, där jag också hade mentorsamtal. Sen efter skolan passade jag på att åka hem till Filip en snabbis och umgicks med honom, med allt vad det innebär. Åkte sen vidare hem för att sätta mig på mitt rum och plugga intensivt i lite mer än en timme. Då hann jag göra klart den läxa jag har till på måndag. Hur bra som helst.

Så har jag självklart hunnit med att ta det lite lugnt också. Tog lite bilder på Torsten nu igen. Vi ska skicka bilder till hans uppfödare så vi tar mycket kort på honom nu. Kan inte låta bli att visa upp den här.


Någonting för alla

Familjen införskaffade sig en ny dammsugare idag. Torsten var nog gladast av oss alla. Det betyder ju att han får en ny leksak. Eller ja, ny sovplats kanske...



Tänk att något så enkelt som en kartong kan bli något så roligt, haha <3

Vart tog sommaren vägen?


Någon mer än jag som längtar tillbaka till sommaren?

Åter igen blir det kallt

Shirley Clamp har med tillsammans Robin Svensson gjort en helt ny jullåt som fått namnet "Åter igen blir det kallt". Första gången jag lyssnade på den fick jag intrycket att det var en lite för enkel text för min smak. Men efter att ha lyssnat på den några gånger växer den verkligen och blir hur mysig som helst. En trallvänlig låt som sätter sig på näthinnan och för min del gärna kan få sitta kvar där ett bra tag till.

Lyssna på låten själv och få din egna uppfattning. Klicka här :)


En kylig vaccination

Så har även jag tagit vaccinet för den så kallade svininfluensan. Stod utanför mässan och köade i ösregn i nästan 3 timmar innan jag fick komma in och ta sprutan. Örebro mässan fick nytt vaccin tidigare idag, och nu är det redan slut igen. Det är helt otroligt.

Har inte sovit så bra inatt så jag är väldigt trött idag. Har inte orkat plugga något sen jag kom hem. Sitter fortfarande och fryser efter att ha köat så länge i kylan.

Snart kommer Filip hit och han stannar över natten. Jag är ledig imorgon, men ska tillbaka till Norrbyskolan och besöka den sista klassen. Sen får jag åka hem och plugga som en tok. Skönt med fredag iaf.

Barn är ju för underbara

Det blev ingen sovmorgon i morse utan ett besök på Norrbyskolan. Fick denna vecka äntligen tag på en skola som ville ta emot mig för att göra en undersökning till min barnbok. Besökte klass 3B och 3C, två mycket fantasifulla klasser som gjorde det hela mycket lättare. Ska åka tillbaka på fredag för att besöka den sista klassen 3A. Allt gick jättebra och nu kan jag äntligen forstätta med min bok.

Har under eftermiddagen hunnit med att nästan skriva klart min uppsats om depression i psykologin. Det är väldigt intressant men just nu sitter jag lite fast för jag vet inte riktigt vart jag ska skriva allt och hur mycket jag ska skriva om allt. Så får vänta med att göra resten till lektionen på tisdag. Den är ju mer än två timmar lång så ska nog hinna göra klart uppgiften då.

Så har jag ju också tränat mina småttingar idag. De var helt underbart duktiga idag och jag kan inte klaga över någonting. I vanliga fall brukar jag få skrika halsen av mig för att överhuvudtaget få någon uppmärksamhet. Idag kunde jag viskat mina instruktioner och alla hade hört. Ska bli hur kul som helst att se de spela match i helgen. Jag längtar fast jag måste upp till klockan halv 8 en lördag.

Nej nu ska jag kolla klart på "Efterlyst". Sen ska jag ringa Filip och prata av mig lite och efter det gå och lägga mig. Ska hålla i idrottslektionen imorgon bitti. Gissa vad vi ska göra? Haha.

Ögonblicket som kan förstöra hela året

Igår fick jag hem skolfotona i brevlådan. Ni ser redan nu vart det här kommer ta vägen va? Jag minns att jag fick se en snabb visning av bilden när den togs och det jag hann se på den lilla sekunden var inte det vackraste ögat sett direkt. Sur blev jag men tänkte att det är ju inte hela världen om det enskilda kortet blir dåligt, det kan man ju gömma undan och aldrig mer visa. Klassfotot är det som hela Örebro kommer få se.

Jag såg brevet ligga där på köksbordet, innehållet kunde antingen göra min dag eller förstöra den. Frågan var bara vilket, och det lutade ju lite mer åt förstöra efter vad jag hade sett. Men jag öppnade brevet och det visade sig att det faktiskt inte blev så tokigt. Blev ganska nöjd faktiskt.

Det var det sista skolfotot jag kommer ta, bara studentfoto som är kvar. På ett sätt känns det ganska sorgligt, men på ett annat sätt så är det ganska skönt att veta att jag aldrig mer kommer kunna ha chansen att bli ful på ett skolkort.

Hur man inte startar en bra vecka

Att man glömmer bort hur jobbigt det är att gå upp klockan kvart över sex. Efter att ha haft tema vecka hela förra veckan och gått upp vid nio tiden så var det riktigt kämpigt att komma upp i morse. Med några fler snooze-minuter än vanligt kom jag iaf upp.

Dagen i skolan gick till en början skapligt bra. Men runt lunch började jag känna mig lite hängig och konstig. Sen kom den mycket otrevliga smärtan som man så väl känner igen som tjej, mensvärken. Jag tänkte att det där står jag väl ut med, så farligt är det ju inte jämt. Men det är det som är det lömska med mensvärk, man vet aldrig hur jobbig den kommer bli. Det visade sig att idag hade den bestämt sig för att vara det värsta jag varit med om. Jag klarade helt enkelt inte att vara kvar i skolan och bestämde mig för att ta bilen hem.

I min vilda fantasi tänkte jag att köra bil hem inte skulle vara så jobbigt. Då får man ju koncentrera sig på något annat en stund. Jag hann inte längre än lämna parkeringen så insåg jag att det här skulle inte funka. Så jag bestämde mig för att åka hem till Filip istället. Med tanke på att de i Örebro idag börjat vaccinera på mässan så var det proppfullt med bilar ute på vägen idag, särskilt vid min skola, så jag fastnade vid ett rödljus då en lastbil ställt sig mitt i korsningen. Hur många vill gissa på hur arg jag var just då? Jag skrek där i min bil som en stucken gris, både för att jag hade så otroligt ont och för att puckot i lastbilen inte hade möjligheten att använda sina få hjärnceller han hade!

Kom tillslut hem till Filip iaf där jag i stort sätt bara hann innanför dörren innan min lunch inte längre hade någon lust att vara kvar i magen utan hamnade i toaletten istället, för så långt hann jag iaf komma. När magsäcken sen var tom la jag mig i Filips säng och hade tänkt mig att försöka sova, men det gick inge vidare. Filip var en ängel som gjorde allt han kunde för att få mig att må lite bättre. Världens bästa pojkvän, det är vad han är.

Efter att fått i mig en ipren, som faktiskt stannade i magen, började jag slappna av och fick bort smärtan. Filip försvann iväg på några ärenden och jag stannade kvar i längenheten för att vila lite. När han sen kom tillbaka fick han skjutsa hem mig och nu sitter jag ju här. Hungrig börjar man bli också. Inte så konstigt när man inte har något i magen alls. Kanske dags för mig att äta något, nu när jag mår bättre.

Ja för att få ett slut på detta inlägg, det här är det ultimata receptet på hur man får en dålig start på veckan.
Eller vad säger ni?


Nu är det dags för fredagsstress

Äntligen är det fredag, och idag är det fullt upp. Har precis fått i mig lite och äta och innan det tog jag en dusch. Nu är det dags att börja se över dagen så jag hinner med allt.

Det är städning, hämta upp Natalie, möte med min handledare, möte med en anställd på en kyrka, göra klart en uppgift i religionen med Natalie och sen till sist åka och kolla på Filips match. Så ska man ju hinna med och äta och lite sånt också. Full rulle, som jag brukar säga.

Så jag ska väl gå upp och börja städa nu eftersom jag ska hämta upp Natalie om 1 och ½ timme. Men det är inte så super stökigt på mitt rum så det ska nog inte ta så lång tid. Men så ska jag ju hinna göra mig i ordning på den tiden också. Herregud, nu är det bara att gå över på en högre växel! Annars hinner jag aldrig med allt idag.

Det här är vad man kallar slöseri med tid

Jag har precis slösat bort 2 timmar av mitt liv. Visst är det underbart? Jag är så arg just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Min handledare är inte seriös om någonting alls och jag är så frustrerad! Inte nog med att jag inte fått tag på honom på hela veckan förrän nu när jag tagit kontakt med min mentor. Sen när vi bestämmer oss för att träffas idag så får jag sitta i 2 timmar och vänta på honom och då får jag veta att han inte längre har tid utan vi får ta mötet imorgon. Feg som jag är inför nya människor sa jag bara att det var okej som vilken tråkig svensk som helst och tog bilen hem, och satt i bilen och muttra och var sur. Jag vet att jag skulle sagt till att jag hade väntat på honom i 2 hela långa timmar för att sen få mötet inställt. Men det gjorde jag inte och lär aldrig göra det heller om det inte upprepas.

Jag som, i min lilla fantasi, hade tänkt att den här veckan skulle bli så bra. Nu har jag istället bara gått runt och varit sur i en veckas tid. För en gångs skull längtar jag tills den "vanliga" skolan börjar igen. Då lärare kommer i tid och man har vettiga saker och göra och som faktiskt blir gjorda.

Nu i mina arga tankar kom jag också på att jag blev så arg på min handledare att jag glömde att gå förbi skåpet och hämta lite böcker jag behövde ta hem. Det är ju så typiskt. Tur jag ska dit imorgon, och förhoppningsvis lämna skolan på ett lite bättre humör och med böckerna i handen.

Lite vardagsspänning

Det blev en intressant tur till affären. Handlingen gick bra men när jag kom ut på parkeringen igen hade bilen brevid min problem, kan man väl sammanfatta det med. Den hade ingen vidare lust att starta. Han frågade om han kunde få låna lite ström av mig, och det kunde han väl få.

Jag kände att jag gjorde inte så mycket nytta, stod mest där och tittade på. Gjorde väl så gott jag kunde men insåg snabbt att det var nog bättre att låta honom sköta jobbet. Det gick inget vidare så vi gav upp. Då kom det en man och frågade om vi behövde hjälp. Så jag kunde åka för jag gjorde ju ingen nytta längre.

Har nu planerat grabbarnas träning och ska snart iväg på den. Innan dess ska jag nog ta mig en macka eller så. Har inte ätit så mycket idag så det behövs.

Sen åker jag iväg till Filip och sover där. Mys mys <3


8 månader <3

Den 11 november är det idag och hela åtta månader med Filip . Det är ju helt fantastiskt! <3 Det går fort när man har roligt, haha. Ska hem till honom senare, när han slutat och jag har tränat grabbarna. Men innan dess ska jag hinna handla så vi kan ha lite taco-mys ikväll.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det åka iväg till någon affär och handla lite. Sen är det hem och planera träningen. Det är mycket att stå i en dag som denna.

En arg författare

Har suttit i en timme ungefär och formulerat ett mail till min handledare, som är spårlöst försvunnen. Har fortfarande inte fått tag i honom så jag har skickat allt jag har gjort med mitt arbete och vad jag ska göra resten av veckan. Förhoppningsvis svarar han snart så vi kan ha ett möte den här veckan. Annars tänker jag faktiskt försöka byta handledare, som det känns nu. Jag börjar få lite panik eftersom jag inte kan göra så mycket mer just nu.

Nej usch vad den här dagen började dåligt! Ska väl ta och hoppa in i duschen och börja tänka ut vad man ska äta. Kanske ska äta först. Klockan är ju ändå snart 11. Ja så får det bli.

Hör av mig senare. Då förhoppningsvis lite gladare!

Det är du som väljer

Det var inget fel på Torsten alls. Det är ju skönt och veta så man slipper oroa sig något mer. Han mår prima och har sovit i stort sätt hela dagen, haha. Det var visst jobbigt att vara hos veterinären.

Har försökt få tag i min handledare hela dagen utan resultat. Imorgon blir det andra bullar. Jag måste ju få tag i honom så alla knep är tillåtna. Men tröttnade på att vänta idag så jag gjorde några saker jag skulle ha rådfrågat honom om, men struntade i nu eftersom han inte hör av sig. Jag gjorde det jag själv tyckte lät vettigt. Så får vi se hur det går.

Märkte när jag loggade in här att jag fått några nya läsare idag. Verkligen jätteroligt. Hoppas ni stannar :) Tänkte fråga er alla om ni vill att jag ska skriva något speciellt. Vet inte om ni kanske vill ha en liten frågestund eller så.

Skicka en kommentar med vad just du skulle vilja se mig blogga om!

Vad ska man ha den där handledaren till?

Hela morgonen har jag försökt övertala mig själv om att det är tisdag och inte onsdag. Vet inte riktigt varför jag fått för mig det. Men så kan det vara.

Projektarbete den här veckan var det ja. Har under hela tiden undrat varför vi ska ha så mycket kontakt med vår handledare för. Varför kan man inte bara ta kontakt med den när man sitter fast och behöver hjälp? Av den information jag fått (vilket som vanligt inte är speciellt mycket och bra information) så ska vi ha kontakt med de i stort sätt jämt. Som den envisa person jag är så har jag såklart gjort tvärtom. Fram tills den här veckan. Nu behöver jag verkligen hjälp för att komma framåt och har försökt få tag i min handledare. Men jag får inget svar. Igår var jag i skolan för att ha ett lite spontan möte hade jag tänkt, eftersom jag visste att han inte hade något annat för sig. Tror ni han var där? Nej, det klart han inte var. Så jag skickade iväg ett mail till honom igår förmiddag och har fortfarande inte fått svar. Otroligt irriterande måste jag säga. Särskilt eftersom jag måste ha kontakt med honom den här veckan enligt min mentor. Nu ligger det ju iaf inte på mig längre.

Nu ska jag titta på när de ska försöka få in stora Torsten i en liten kattbur. Det här kan bli underhållande.


091109

En ny vecka har börjat men den är inte speicellt jobbig för min del. Vi har tema vecka och vi ska jobba med vårat projektarbete. Det är hur bra som helst. Då kommer jag verkligen igång. Så ska jag försöka mig på ett slags studiebesök också. Den här veckan är välbehövd!

Imorgon ska Torsten iväg till veterinären. Han har ett sår på ryggen som vi misstänker att han fått efter att ha blivit påkörd av en bil. Såret har funnits där ganska länge nu och nu har han också fått ont över höfterna och även börjat tappa hår där. Så nu ska han till farbror veterinär. Får vi se vad den säger. Veterinären alltså, haha.


Tog bilden för bara några minter sen.
Visst är han söt?


Här är det full rulle

Har precis kommit hem efter att ha dömt match. Flickor 93-95, men ingen av tjejerna var yngre än 15. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta matchen. Väldigt hårt spel och irriterade spelar från båda håll. Men ändå var det ganska bra spel. Har iaf ont i hela kroppen efter att ha blivit översprungen en gång. De tittade på mig när de sprang och jag är 100 på att de såg mig för de gjorde en lucka mellan de så jag kunde komma emellan. De sprang så mycket snabbare än mig eftersom jag blev tvungen att springa baklänges så jag stanna för att de skulle springa runt mig istället. Men det gjorde de såklart inte utan båda två sprang rakt in i mig. Det var inte skönt kan jag meddela.

Träningen i morse med grabbarna gick helt underbart. De är ju så otroligt duktiga när de lyssna på mig. Fick till en riktigt bra och lärorik träning måste jag säga. Är riktigt stolt över de.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig. Sen blir det slappa framför tv:n resten av kvällen. Gud så skönt!

Vad ska ni göra denna lördag kväll?

Full fart mot helgen

Var på tingsrätten i morse. Målet var, som jag trodde, våld mot tjänsteman. Väldigt intressant faktiskt. Tycker det mesta som har med rättegångar och göra är ganska intressant, så det där passade mig helt perfekt. Hoppas vi får gå på fler rättegångar faktiskt.

Det har snöat hur mycket som helst idag. Näst intill hela dagen. Kallt börjar det verkligen bli också och det gillar jag inte! Måste verkligen hitta ett par vinterskor nu. Men imorgon är jag ledig, igen. Riktigt skönt faktiskt. Funderar på att ta en liten shoppingdag. Ska kolla nu hur mycker pengar man äger så jag vet hur mycket jag kan slösa bort på det.

Nästa vecka är det temavecka. Vi ska hålla på med det berömda projektarbetet hela veckan. Det känns riktigt skönt faktiskt eftersom jag känner att jag ligger lite efter med det. Ska jobba på nu så jag känner att det händer något. Påtal om det så måste jag höra av mig till min handledare. Vet bara vem han är, har aldrig varit i kontakt med honom. Lite jobbigt tycker jag, men det ska väl gå och ordna det också.

Nu ska jag ta ett bad faktiskt. Det var länge sen jag gjorde det, så det är på tiden. Sen kommer Filip och hämtar upp mig framåt halv 9-9 så sover jag där inatt. Det blir bra det.

När humöret inte är som det ska

Har nu efter skoltid haft en riktigt dålig dag. Grabbarnas träning gick inte alls bra och nu har det börjat snöa ännu mer. Det har t.o.m. börjat lägga sig lite smått på marken. Det här är inte bra. Ingen snö än! Jag har ju inte ens köpt vinterskor. Någon som har tips på vart man kan hitta snygga vinterskor? Som pricken över i:et sitter jag här hemma och är lite smått orolig och fundersam. Över vad tänker jag inte berätta.

Förhoppningsvis så blir det en bättre dag imorgon. Ska gå på rättegång imorgon bitti, vilket ska bli intressant. Tror vi skulle få vara med på ett fall med "våld mot tjänsteman". Det kan bli intressant :)

Nu ska jag sätta mig och göra något roligt och försöka koppla bort allt annat. Är hur trött som helst och känner hur känslig jag blir då. Inte alltid så jättebra.

Snön faller sakta mot marken

Den första snön kom idag. Jag som inte är något större fan av snön fick ingen glad överraskning direkt. Som tur var det inte mycket alls så det finns inte ett spår av snö någonstans. Oturen i det hela är att det kommer snöa imorgon också. Men det är ju november nu. Det hör väl till antar jag.

Ska nu iväg och träna grabbarna. Det var en vecka sen sist och förhoppningsvis är de fler den här gången. Det blir så mycket roligare för både de och för oss.


När katten är borta dansar råttorna på bordet

Sitter på lektion just nu. Slutar om ungefär 10 minuter. Tror inte någon av oss jobbar just nu faktiskt, haha. Alla sitter med varsin bärbar dator och gör det som faller en in. Lärare är borta så det är lite "När katten är borta dansar råttorna på bordet". Men har faktiskt gjort lite av det man skulle göra. Men orkar inte mer nu. Är hur trött som helst.

Ska sen gå hela långa vägen till Filip för att hämta bilen. Det tar nog en 10 minter att gå så det är ju inte speciellt långt. Men det är svin kallt ute idag. Det snöar visst i värmland. Det får inte komma hit! Visst är det är andra november idag, men nej. Snö klarar jag mig utan. Den kan få komma dagen innan jul och hålla i sig fram till nyår. Sen vill jag inte ha den någe mer. Bort bort! 

Nej kanske ska försöka göra något mer av det här arbetet innan vi får åka härifrån. Brum brum, se upp för snart är Anna på vägarna ;) 

 

Redan första november?

Plugget gick snabbare än jag trodde och det är ju alltid glädjande. Då är det bara vänta på att vad veckan har att erbjuda. Kan ju tänka mig att jag kommer ha hur mkt som helst att göra snart igen. Det skulle liksom inte förvåna mig.

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag åka hem till Filip och mysa. Sover kvar där eftersom jag har bilen så jag kan ju åka när jag vill till skolan. Det är ju helt underbart att ha körkort!

Tänk er, det är redan 1 november. Jag tycker det var sommar nyss. Vart tog all tid vägen?

Nu är maten klar, yey!

Tänk så praktiskt

Tänkt vad bra det är att ha körkort. Har precis skjutsat Johan och My till Marieberg, så nu är jag ensam här hemma. Jag som behöver plugga idag tkr det är hur skönt som helst. Körkortet gör inte bara så jag kan ta mig vart jag vill när jag har bil, jag kan ta andra bort ifrån mig också, haha. Tänk så praktiskt.

Så nu är det dags att plugga det sista. Imorgon börjar det riktiga livet igen, skolan. Tänk vad snabbt en vecka kan gå. Börjar 8 imorgon. En måndag morgon, visst är det härligt? Tur jag får låna bilen imorgon iaf, hihi. Nej plugg var det.

Jag vill inte, vill inte, vill inte! Men det är bara att inse, gör jag det inte nu så blir det mkt mer nästa vecka. Dessutom är jag redan sen med den här uppgiften. Så det är bara köra hårt.


RSS 2.0