Veckan som gått...

...har varit helt fullbokad. Brukar alltid lyckas få tid till datorn iaf någon dag i veckan. Men den  här veckan lyckades jag verkligen inte.

Måndag, tisdag, onsdag var det träningar. Slutade sent både måndag och tisdag så det blev i stort sätt bara hem och äta och sen iväg igen. I onsdags var det iaf en kort dag, men då hade jag shopping uppdrag inför klassresan. Så när jag kom hem från det var det återigen bara äta och sen iväg för första träningen med mina småkottar som jag tränar med några kompisar. Jättekul och se dom igen.

Torsdag till fredag var det övernattning i Klockhammar med klassen. Vi hade verkligen super kul. Synd bara att nästan halva klassen var sjuka. Men vi som var där hade otroligt kul.

Så igår var det tunneldisco. Skulle ha varit ännu en träning med småkottarna. Men det dök bara upp två st så träningen blev inställd. Hade iaf väldigt roligt på tunneldiscot på kvällen. Lite nya upplevelser och nya sidor från många, inte minst mig. Men kul hade vi.

Idag har det bara varit slapp och plugg. Skolan är ju igång igen och då blir det söndagsplugg. Det är på nått sätt sånt söndagarna blir till för när skolan är igång igen.

Imorgon är det precis 1 år sen jag träffade Anna för första gången. <3 Då träffade vi Shirley också. Påtal om henne, gud vad jag saknar henne. Men det är bara 90 dagar kvar idag. Det är bara hålla ut!

Sen vill jag avsluta med ett stort Grattis till Ellen och hennes familj. Ellen har nämligen blivit moster till en liten flicka idag vid 3 tiden. Stort grattis och lycka till <3

Bye.

Partytime

Jag slapp städningen idag. Istället fick jag göra Västerbottenpaj. Två st tills ikväll på kräftskivan. Efter mycket om och men och lite hjälp från mamma så blev de klara. Riktigt fina blev de också :)


Har precis duschat och borde nog börja göra mig iordning för kvällen. Inte för att jag hade tänkt att göra mig så super tjusig, men alltid kul och göra sig lite fin. Blir inga kräftor för mig ikväll inte. Har aldrig tyckt det varit gott. Jag kör på pizza istället. Men en kräftskiva utan kräftor kan också bli rolig, iaf i vårat sällskap.

bye.

Kvällens aktivitet

Har fixat lite med min nya kalender nu på kvällen. Jag har faktiskt en känsla av att jag kommer använda den här mer än den förra. Men det kanske bara förblir en känsla, haha. Men jag märker ju hur kort minne jag börjar få. Läskigt alltså. Så det är nog dags att börja använda sig av en kalender. 

 
Det är lite suddiga bilder. De är tagna med min mobil och fick väl antagligen inte det ljus den ville ha. Men bilderna duger för att få en liten tjuvtitt. Tror ingen kommer tveka om vems kalender det är, haha. Det betyder att jag nog aldrig heller komma att bli av med den. Mkt smart.

Nu börjar det nog bli dags för sängen. Kräftskiva hemma hos Monika och Gunnar väntar imorgon kväll. Som vanligt vet vi inte hur många vi blir, haha. Är verkligen alltid så. Men ju fler som kommer desto roligare. Under dagen verkar det stå städning på schemat. Iaf enligt mamma, så det är nog bäst att lyda.

Sov gott.
 

Svamp eller miniträd, det är frågan!

Jag måste bara visa er en sak. Mamma och Fredrik var iväg och plockade lite svamp igår kväll. Jag är så himla imponerad över svamparna de hittade. 
 

Man frågar sig ju om det är en svamp eller något slags miniträd alltså. De är ju enorma. Men är ingen svampexpert. De kanske är sådär stora, vad det nu är för sort.



En kort fredag!

Hade en väldigt kort skoldag idag. Började 8:20 med svenska. Vi har fått en ny lärare i det. Hon verkar super bra. Men har lite läskiga minnen av henne från ettan, hahaha. Alla som gick i min förra klass vet vad jag menar om jag säger temadagen! Men iaf, hon kommer från början från Dalarna och har därför en mycket annorlunda dialekt mot vad vi har i Örebro, haha. Vi skulle ha temat mod och hjältar berättade hon, men alla vi andra tyckte hon sa mord och hjältar tills hon började skriva på tavlan. Vi får nog köra mycket skrivande i början alltså, haha.

Vi fick sluta tidigt från svenskan. Så vi hade rast i 1 timme till nästa lektion, Matte B. Men vi ska på klassresa nästa torsdag, så vi är indelade i grupper som ska planera olika saker. Jag är med i underhållningsgruppen. Så vi samlades och planerade det. Sen fick vi reda på att vår lektion var inställd, så jag slutade efter det. Väldigt trevligt.

Så nu har jag precis kommit hem. Gick lite på stan med Natalie och Malin också. Köpte en kalender faktiskt. Jag använde inte min någonting förra året, men det kanske man ska ändra på. Det var min tanke förra året också, men jag får en ny chans.

Tänkte jag skulle gå ner och äta lite nu. Har bara ätit ett äpple idag så magen kurrar rätt så högt just nu. Tror det får bli en hamburgare. Lätt att göra. Man orkar ju inte direkt göra någon nobellmiddag. Inte för att jag skulle kunna det heller men, haha.

bye.

100 dagar kvar!

Sovmorgon idag då. Tyvärr blev det inte så mycket av den sovmorgonen för jag vaknade halv 8 ändå för att mamma blev arg på min kära bror som hade vissa svårigheter att komma upp i morse. Men det gjorde ingenting. Jag låg kvar i sängen till klockan 8 då jag började oroa mig över hur jag skulle ta mig till skolan egentligen. Himlen verkligen öppnade sig i morse. Det bara öste ner. Tänkte ta bussen, tills jag insåg att det skulle jag aldrig hinna. Kom på att jag kunde tigga skjus av Natalie, och försökte med det. Men det hela slutade med att det blev uppehåll och jag tog mopeden iförd regnställ.

Har börjat inse hur mycket tråkämnen det är i tvåan. Som idag, mina två hatämnen på samma dag. Naturkunskap och Samhällskunskap. Det är säkert jättenyttigt att ha dom, men jag tkr det är så himla tråkigt. På samhällskunskapen höll jag på och somna. Men det kan ha med och göra att det var sista lektionen, och jag slutade 4. Men det var också väldigt tråkigt.

Nu ikväll har jag varit på möte om innebandyn. Mkt glädjande nyheter. Jag ska numera spela i damlaget i div. 2 :) Det kommer bli mkt cuper och sånt också. Det var länge sen jag längtade efter sommarlovet att få sätta igång med innebandyn, men nu gör jag verkligen det. Kommer bli så himla kul känns det som. Ett jätteroligt och bra lag som jag är säker på att jag kommer trivas med.


Idag är det precis 100 dagar kvar tills jag ska iväg och se Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen. Det är ju, som ni alla kanske redan vet, Shirley som lockar mest. Jag längtar verkligen så himla mkt. Men det närmar sig nu. Det ska bli så himla kul :D

bye.

Tillbaks på ruta ett!

Andra skoldagen idag. Gick till lunch idag också. Vi slapp den "roliga" aktiviteten på eftermiddagen. Vill inte ens veta vad det skulle varit alltså, haha. Skönt och sluta tidigt, men det blir det ändring på imorgon. Då är det enligt schemat så jag börjar 9:45 och slutar 16:00. Skönt med lite sovmorgon iaf.

Träffade äntligen Natalie idag. Vi har så mkt att prata om just nu. Det går inte att få stopp på oss, haha. Så himla underbart att ha henne tillbaka. Någon man kan prata om allt med. Imorgon har vi en hel del att gå igenom. Hon har en del hon bara måste berätta och jag har endel saker jag känner jag behöver dela med mig av från ikväll.

Blev inget toppenslut på dagen, mer vill jag inte gå in på det. Vi får se vad som händer. Förhoppningsvis så blir allt bra tillslut. Men just nu ser det så väldigt mörkt ut. Men måste tänka positivt.

Dags för sängen nu tror jag. Är hur trött som helst och det förbättrar ju inte humöret. Fantastiskt skönt att ha lite sovmorgon imorgon också. Kan ju finnas en risk för att jag är pigg imorgon. Men den är nog ganska liten, haha.

Sov gott <3

Skolstart!

Då började skolan idag då. Tur det bara var halvdag. Nya klass, nya lärare, nytt schema. Det mesta är nytt. Det är både spännande och faktiskt lite läskigt. Men ändå väldigt skönt med en ny klass. Min förra var ju inte direkt toppen.

Idag kom även Natalie hem från Jordanien. Har varit utan henne i 3 månader. Hon ringde för en stund sen och vi kunde verkligen inte sluta prata. Så himla skönt och ha henne hemma igen! Har saknat henne så. Imorgon får vi träffas igen. I skolan dock, men det skiter jag i just nu. Bara umgås med henne igen gör mig så himla glad.


Så imorgon är det slut på friden. Ingen sovmorgon alls. Halv nio börjar dagen. Tur vi inte går till schemat förrän på torsdag. Men ändå synd, för jag slutar 16.00 då. Imorgon blir en dag med bara en massa jobbiga blanketter vad jag vet. Så skulle vi göra nått roligt på eftermiddagen. Men roligt i mina lärares ögon var idag namnleken. Så man ska ju inte förvänta sig för mkt.

bye.

Misslyckad morgon

Det var inte mycket som gick som det skulle imorse. Jag hade tänkt mig att gå upp tidigt för att få tillbaka dygnet lite. Så det inte blir allt för jobbigt imorgon när skolan sätter igång. Jag vaknade vid 10 och kom inte ur sängen förrän vid 11 tiden. Låg i sängen och tittade på tv, Supernanny. Vilken jäkla unge de hade alltså. Värsta jag har sett.

Men inte bara det gick snett denna morgon. Min dator har börjat säga ifrån nu. Det låter verkligen hemskt när man sätter på den. Jag vågar inte ha den igång så jag sitter här med vår bärbara dator. Självklart kan man inte vara inne på msn på den här. Eller rättare sagt, jag kan inte. För varje gång jag loggar in så stänger internetet av sig. Så lika snabbt som jag loggar in, loggas jag ut.

P.g.a. allt detta med datorerna så blir det nog inte så mkt dator alls idag. Varken bloggen eller msn ser det ut som just nu. Ska testa min dator igen senare. Men med tanke på hur det lät förut tror jag inte på någon förändring.

Bye.

Ännu en söndag förbi

Ja då var det söndag kväll, återigen. Imorgon är sista dagen på sommarlovet. Lite blandade känslor. Ska bli skönt med lite vanliga rutiner, men ändå är det så skönt att vara ledig. Så är det så långt kvar till höstlovet. Men ju snabbare det blir november desto bättre :)

Jag klagade tidigare idag över att jag missade tjuvlyssningen av julskivan Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen släpper i november. Här har jag länken så man kan lyssna om och om igen på det i 30 dagar.


Lyssna och njut. Sonja är ju en solstråle för sig. Lycka till med skivan säger jag!

bye.

 

Träning i Photoshop

Har precis suttit och fixat lite i Photoshop. Jag vill så gärna lära mig mer saker, och då är det bara att träna helt enkelt.
Den här bilden på Shirley Clamp blev offret för idag, haha. Men jag tycker det blev riktigt bra. Vad tycker ni?

Någon som har några bra tips på roliga saker man kan hitta på i Photoshop? Jag vill lära mig så mycket som möjligt. Så ös på med tips bara :)

Nya schemat

Har kollat upp mitt nya schema inför skolstarten på tisdag. Jag ska vara riktigt ärlig och säga att jag inte riktigt förstår det än. Men det lär jag väl göra med tiden.


Det ser ut som världens pest schema. Men endel av kurserna som står med har jag redan haft. Har redan ett betyg i de från 1:an. Så jag antar att jag inte har de nu. Eller så har de bara skrivit fel. Men förhoppningsvis inte. För jag får rätt så bra schema utan de kurserna. Så nu håller vi tummarna.

"4 minuter går snabbt"

4 minuter var så länge Sonja fick vara med i Svensktoppen i P4. Jag hann inte ens reagera knappt när det var tjuvlyssning av skivan. Det var så mkt låtar på P4 som jag inte har hört så jag reagerade ju inte mer för det. Sen när man fått lyssna i 10 sekunder så sa de att det var från julskivan. Dumt, skulle sagt det innan istället så man hann reagera. Men sånt är livet.

Sonja Aldéns nya album "Under mitt tak"  släpps redan i september. Om skivan innehåller lika fina texter som hennes förra tror jag på stor succé med denna skiva också. "Nån som du" har redan blivit en favorit hos mig. Bara längtar tills jag får höra resten.
 

Då var det söndag

Vaknade för ungefär 40 minuter sen. Hade ingen lust alls att gå upp men det var bara ta sig upp ändå. Märkte att jag fått ett stort blåmärke på benet, ingen aning om hur jag fått det.

Sonja Aldén skulle vara med på svensktoppen i P4 nu vid halv 11, så jag sitter och lyssnar efter det. Det ryktas om att man ska få höra lite smakprov från julskivan som Shirley, Sonja och Sanna ska släppa i november. Vi får väl se om det blir någon tjuvlyssning. Annars är det kul och höra vad Sonja har för sig också.



Nu kommer Sonja och det var lite tjuvlyssning. Fick precis köra. Vad kul. Hoppas man får höra mer. Nu måste jag koncentrera mig, haha.

Bye.

Speedway kväll

Har precis kollat klart på lite speedway. Tror det sändes på dagen egentligen också, men då hade jag annat för mig som ni redan vet. Min kunsinsbarn, Fredrik Lindgren, var med och körde. Han är verkligen super duktigt. Brukar titta så fort jag får chansen att se honom. Men har inte så stor koll på honom och speedwayen längre. Han byter ju klubb hela tiden. Man hänger ju inte med i svängarna.



Just nu funderar jag på att leka lite i photoshop. Har hittat en jättebra sida där man kan lära sig lite mer. Jag är ju fortfarande inte så bra. Så det är alltid kul och lära sig mer saker. Förhoppningsvis någonting man kan ha användning för sen också.

Ny design!

Sådär ja. Idag blev det klart. Den kanske inte är klar till 100% men näst intill. Allt tack vare min ängel Anna. Tack för att du stod ut med mig idag. Jag frågade väldigt mkt, men nu är det klart!

Det blev en lite mer höstig design iaf. Hade ju tänkt att ha en till somrig innan sommaren tog slut. Men när jag insåg hur mkt mer krångel det skulle bli att göra en till så insåg jag att det är lika bra att inviga hösten på en gång. Det är ju trots allt snart september.
 

En ny dag

Sov hur skönt som helst i min nybäddade säng inatt. Lite för länge dessutom. Vaknade vid 11 tiden. Skulle egentligen behövt gå upp lite tidigare. Skolan börjar ju snart. Dags att vända tillbaka dygnen.

Skulle blivit ut och springa nu på morgonen, men vädret tillåter inte riktigt det. Känns som det hänger regn i luften, så det får nog vänta tills senare i så fall. Istället ska jag passa på att städa mitt rum lite grann. Ska också försöka rätta till mitt kaos på bloggen. Så vi får väl se hur mkt värre det kan bli. Börjar nästa bli lite spännande. Hur illa kan en blogg se ut? haha.

Godnatt dags

Nu ska jag ta och vandra mot sängen. Har nya tvättade lakan som ska fixas. Finns det nått bättre än att somna i en nytvättad säng? Mysigt värre. Får ta mig en funderare i sängen vad jag ska göra åt eländet här i bloggen. Det är ju som sagt kaos!


Totala kaoset

Jag ska vara riktigt ärlig just nu och säga att jag har ingen aning om vad jag håller på med just nu. Ni ser ju hur bloggen ser ut, haha. Jag tror jag ska ta lite hjälp snart, för det här blir ju bara värre och värre. Trodde jag var lite duktigare än vad jag var.

Som ni kanske förstår kommer det ta ännu längre tid nu, haha. Men kanske blir klar tills i höst, hahaha. Nejdå, innan dess ska jag väl ha hunnit fattat vad jag gör.

Om ni märkt att jag ibland har lösenord på bloggen när ni ska in och läsa så är det just det att jag försöker styra upp mitt kaos här.

Ursäkta röran!



Håller på och gör om bloggen lite. Det kanske tar lite tid eftersom jag fortfarande inte har någon bra idé till en ny header. Någon som har något förslag? :)

Jag måste dela med mig..

Nu tror ni säkert att jag helt har tappat fotfästet om jorden, haha. Men jag måste dela med mig av dessa klipp. Såg de första gången när jag gick på mellanstadiet tror jag, och de får mig fortfarande att skratta.

 

Har gått och sjungit på dessa låtar hela helgen i Gbg, HAHA.


 

Bilder från helgen

Bilfärden ner 8/8:

  
 

Liseberg 9/8:

 
  
 
  

Bilfärden hem finns det inte så mkt att visa från. Vi var jättetrötta och tog inga bilder alls nästan. När vi väl kom hem låg vi och tittade på film tills det var dags att nanna kudden. Så här har ni helgen i bild.


Hemma igen!

Helgen i Gbg är över. Hade en riktigt rolig helg. Men hade inte förväntat mig någonting annat. Det blev liseberg för hela slanten. Har ni tur kanske det kommer lite bilder senare :)

Idag var det upp skoltidigt, det vill säga klockan 7, för att lämna Anna vid bussen till 8. Bussen var redan där när vi kom så det blev ett snabbt hej då och så försvann jag mot min buss hem mot soffan och tv:n igen.

Låg i soffan och myste lite med Torsten som för en gång skull var lite kelvänlig idag. Han somnade en liten stund och jag var bra nära jag med ett tag.



Fick sms av Emma vid 9 tiden om när vi skulle ses för att åka till skolan och fixa skåp inför skolstarten. Vi bestämde oss för att kvart i 11 lät bra. Sen hände nått på vägen så båda lyckades komma till ungefär 11, haha. Tur att vi båda är dåliga på att passa tider. Men jag brukar vara bra. Vi fixade skåp lite snabbt och så åkte vi upp på stan. Jag köpte en present till min lilla prinsessa Pernilla. Vad får ni inte veta just nu, haha. Hon kan ju se ju :O



Emma och jag kom överens om att vi ska komma iväg till Eskilstuna på söndag. Vi skulle ha åkt till Stockholm och "Sommarkrysset" när Brolle var där, men Emma har haft problem med sin mage sen i vintras och legat på sjukhus och sånt, så hennes mamma vågade inte släppa iväg henne. Men nu ska hennes mamma med på söndag. Så nu måste ju allt gå som det ska. Parken Zoo kommer inte bara ha farliga tigrar på söndag, de får minst två galna girls också, haha.

Gbg, here we come!

Vaknade på tok för sent i morse. Men hade egentligen inge bråttom med någonting. Tog en lång dusch, vilket var jätteskönt. Mitt i frukosten ringde Ellen och vi pratades vid en stund. Jättetrevligt när jag väl förstod vem det var, haha. Fixade lite med mina naglar samtidigt för den som vill veta. Blev riktigt nöjd :)

Nu har Anna precis börjat sin färd mot Örebro. Hon kommer hit någon gång vid 9 ikväll och så fortsätter vi ner mot Gbg imorgon med familjen + hela det vanliga gänget.


Det var ett tag sen jag träffade både Anna och resten av gänget som ska med till Gbg, så det ska verkligen bli en rolig helg. Liseberg, shopping och allt roligt man kan tänka sig, men lite kryddning av gott sällskap. Vi kommer hem igen på söndag kväll, men jag tror ni får längta efter mig tills på tisdag när Anna har åkt hem till Stockholm igen.

Ha det bra tills dess <3
 

En dag av ingenting

Har som vanligt inte fått så mkt gjort idag heller. Man blir inte så peppad på att göra nått när det bara öser ner utanför. Har gjort ett försök att bränna ner lite av mina Shirley bilder jag tagit de senaste två åren. Efter alla åskväder har jag blivit rädd att förlora dom. Men det gick väl sådär med det. Självklart ville min dator inte som jag så jag lyckades bara få ner ungefär hälften på skiva. Får försöka krångla mer med det imorgon.

Har inte så stora planer inför morgondagen heller. Ska iväg till Läkargruppen och ta en till spruta. Börjar bli stammis där nu. Känns som jag är där var och varannan vecka. Är det inte sprutor så är det saker efter operationen, ta bort stygn och liknande. Men efter imorgon är det bara två till ärenden på Läkargruppen som är planerade. En till spruta och återbesök efter operationen. Sen ska jag väl kunna hålla mig därifrån förhoppningsvis.

Funderar just nu på att krypa ner i sängen och sätta på någon film. Det låter bra det. Men lilla magen kurrar lite grann så jag kanske ska smyga ner och kika om det finns nått att bota det med. Det kan jag tänka mig att det finns.

bye.

Jag har bara regn hos mig

Jag tyckte till en början att det var skönt med lite regn som omväxling. Men nu börjar jag tröttna på det. Jag sitter här och fryser. Det är den 4:e augusti och jag sitter med långbyxor och tjocktröja. Vad är det här?



Någon som har sol idag?


Bebisen har fått sitt namn

Idag fick vi höra ifrån Shirley igen sen hon fick sitt egna lilla mirakel. Hon hade något speciellt att berätta, vad hennes lilltjej kommer att heta.

"Jag o Daniel hade ju tänkt på Bella om det blev en tjej...vi var nästan helt säkra på det...men när vår lilla tjej kom ut så ändrade vi oss:-)

Som Ni vet så blev det ju kejsarsnitt för vår del o det hade vi ju inte önskat eller planerat...Vi kämpade på o allt gick som det skulle o jag kom så långt som till de sk "Krystvärkarna" tog fart o då beslöt man sig för att "snitta" eftersom lillan låg snett med huvudet o skulle aldrig lyckas komma ut "den vanliga vägen"...Men huvudsaken är att vi mådde bra o mår bra...Det var just det...Hon mådde sååå bra hela vägen o hennes hjärtljud var perfekt o hon ville så gärna hjälpa "mamma" så gott hon kunde...då kom vi på namnet!!! Tänkte Ni skulle få veta först....Hon ska heta VILJA!!! Bästa tänkbara namnet på vår lilla tjej:-) "

Så nu kan jag säga det här på riktigt.
Välkommen till världen Vilja Ottosson Clamp! <3


En kväll i Brickehill

Igår kväll var hela familjen hemma hos en kompis till mamma på middag. De ska till Frankrike imorgon. Samma ställe och samma lägenhet som vi bodde. Så de fick lite tips, kartor och annat som kan vara bra att ha.

Irene som mammas kompis heter har två pojkar. Karl, 8 år och Edvin, 6. Eftersom brorsan min var med igår så blev han den stora idolen för grabbarna. Söta lilla Karl gjorde allt för att vara så lik Johan som möjligt. Han bytte t.o.m. om från t-shirt till linne, för Johan hade ju linne. Senare på kvällen insåg Karl att Johan hade ju också en luvtröja på sig. Så han sprang iväg och hämtade sin, och precis som Johan hade han på sig luvan. När vi hade suttit och pratat en stund berättade Karl att han skulle allt sprara ut lugg, för det har ju Johan. De är så söta när de är små.

Olyckan för kvällen blev jag drabbad av, haha. Vem annars liksom? Vid matbordet satt jag brevid Edvin. Sebastian, pappan i familjen, sa redan innan "Ska Anna sitta brevid Edvin? okej, lycka till". Men herregud, jag går ju på BF, det här klarar jag, tänkte jag. Jag tyckte jag hade koll på allt. Så när jag precis hade ställt upp hans glas från bordskanten så det inte skulle åka i golvet, då sträcker han sig efter ketchupen och lyckas ha ut mitt glas istället rätt i knät på mig. Man kan ju inte tänka på allt, haha.

Veckan som gått

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, igen. Men jag har verkligen inte gjort någonting. Nu har det börjat hända saker som jag kan skriva lite om.

I onsdags var jag med Emma uppe på stan. Vi gjorde inte många knop egentligen. Satt mest och pratade. Men det är trevligt det med. Behöver inte alltid vara fartfyllt. Vi hade det riktigt kul. Var ett tag sen vi sågs, så det var tur vi hittade på något.

I torsdags fick jag ett ryck och åkte till Linnéa och Malin i Odensbacken. Malins snälla bror skjusade oss till en badplats där vi var hela dagen och solade och badade. Sen sov jag kvar där för att slippa åka hem så sent på kvällen. Det tar ju ändå en stund med bussen.

Åkte istället hem i morse. Vi vaknade redan vid halv 8 så jag var med på bussen hem mot Örebro igen vid halv 11. Nu ikväll har jag varit på bio med Pernilla. Det var länge sen jag träffade både Linnéa, Malin och Pernilla. Mkt återföreningar den här veckan helt enkelt. Skönt att ha er tillbaka <3

Nu är jag jättetrött eftersom det blev en sen kväll igår och en tidig morgon i morse. Lär somna ganska snart så jag ska nog låta mig göra det också. Imorgon väntar nästa äventyr.

Godnatt med mer, sov så gott :)

RSS 2.0