Dagens bästa låt !

Det var länge sen jag hade en Dagens bästa låt så det är väl på tiden nu :) Jag har blivit helt förälskad i en cover som Sanna Nielsen har gjort. Orginalet är "You raise me up" som fått nytt liv på svenska med namnet "Rör vid min själ". Jag hörde den första gången nu när Sanna Shirley och Sonja har turnén "Sommar sommar sommar"  tsm. Nu har jag hört den två ggr genom tv och längtar så tills jag får höra den live.



Rör vid min själ mitt frusna hjärta ropar
Av längtan till en lust som föder liv
Rör min själ jag väntar i den tystnad
som tusen läten gömmer sig ut i


Det är ju bara ett plus att låten också är väääldigt rolig att sjunga. En riktig utmaning på vissa ställen, men när man väl klarar det så känner man sig jätteduktig :)

Puss och kram / Anna

Nytt nytt nytt !

Blev väckt kl 9 i morse av att en mkt envis Paulina ringde på min mobil. Inte bara en gång utan hela 3 ggr hann hon med innan jag blev så arg så jag stängde av mobilen. Men när det äntligen blev lungt och tyst, tror ni inte att jag kunde somna om då eller? Nej såklart inte. Så jag satte på mobilen igen och då hade hon skickat sms. Skickade först tillbaka ett rätt argt och irriterad sms men sen skickade jag att hon kunde ringa igen så vi kunde planera det som gick inför den 14 augusti när jag ska åka ner till henne. Shirley är i Göteborg då så vi ska iväg och kolla på det då :) Kan inte bli bättre. Precis kommit hem från Mallorca då och så direkt till Göteborg och kolla på Shirley. Drömläge.

Satt och kollade i nya IKEA katalogen idag. Fick sånn lust och göra om på mitt rum nu. Så det ska jag faktiskt ta och göra. Jag har en idé om hur jag ska göra. Vi flyttade ju in i det här huset för lite mer än 1 år sen så jag har ju nya tapeter och sånt. Så dom behövs ju inte bytas. Sen tkr jag dom är rätt snygga också så jag skulle inte vilja byta dom även om dom var äldre än så. Det som kmr hända är nog mer att jag ska byta lite färger på annat i rummet och få bort lite skit ur rummet. Jag har liksom saker som jag aldrig använder längre som står och skräpar i hyllan. Det ska ersättas av lite snyggare saker. Den största förändringen blir alltså att gå från lila till grönt. Det kanske inte låter som något lyft, men det kmr det bli. Hoppas jag iaf. Vill ha lite mer "vuxet" rum.

Har världens träningsvärk idag. Jag har verkligen jätteont. Finns inte en chans att jag kan vara med på träningen im. Mamma trodde nog jag bara var lite gnällig i början men nu börjar hon förstå hur ont jag har. Hade jag bara haft träningsvärk i benen eller nått sånt, då skulle jag verkligen inte gnälla. Men nu har jag alltså superont i ryggen också. Sen träningvärk i benen som sagt, magen, lite i armarna och rumpan. Jag kan knappt sitta. När jag vände på mig i sängen i morse, usch det var hemskt. Tur att träningsvärk går över alltså.

Har ni några snygga tips om inredning? Tar emot alla förslag :D

Puss och kram / Anna

Regn blir till solsken !

Tänkte jag kunde sammanfatta lite av våran resa nu innan jag går och lägger mig. Finns inte så mkt att berätta egentligen. Alla dagar såg rätt lika ut. Man gick upp vid 7 åt lite frukost, ibland med huvudvärk ibland med magont och ibland bara väldigt trött. Sen var det ut på dom så kallade fotbollsplanerna och få sin lerinpackning där nere. Bli lite blöt, frysa lite grann. Skjusa runt alla grabbar dit dom skulle. Äta lite på nått ställe man åkte förbi sådär. Sen var det mera matcher. Sen när alla matcher var slut åkte man till hotellet och umgicks med dom vi bodde med där borta. Beställde mat till hotellet och åt allihoppa. Ja sen var det bara nanna kudden igen och se fram emot en ny dag.

Vi hann gå lite på strandpromenaden jag och Sofia när det var lite uppehåll. Jag känner väldigt många som heter Sofia, men det här är inte den Sofia som jag brukar prata om. Den är en till med i leken nu, haha. Hon är hel skön. Det är ju väldigt bergigt i Uddevalla och för att komma till utkiksplatsen som vi hade utanför hotellet fick man klättra lite. Då säger Sofia: Kom igen Anna, nu leker vi bergsgetter! Haha, så där lekte vi bergsgetter. Hon med badtofflor och jag i inte heller speciellt passande skor för klättring.

   
 

Lite bilder från strandpromenaden. Var inte så bra väder som sagt men fick till några fina bilder iaf :) Sen har jag en bild som ni bara måste få se för att inse hur dom så kallade fotbollsplanerna såg ut där nere.



Vill även tillägga att det där var inte det värsta tillståndet på planerna där nere. Usch vad det var äckligt alltså. Dom fick sätta in reservplaner för reservplanerna. Helt sjukt. En sånn var vi på och det var långt ute i skogen. Var typ 2 mil dit. Stackars dom som höll i cupen alltså. Dom måste ju haft jobb dag och natt för att få det att gå ihop.

Idag var det iaf solsken och jag har legat ute på altanen med ett gäng tidningar och solat. Jätteskönt var det och färg fick jag. Lite grann iaf :) Sen hade jag träning nu på kvällen och jag säger bara det, jag kmr ha en fin träningsvärk im. Vi hade ett papper på fysträning som var rätt så jobbigt. Det var t.ex. 30x2 situps, rygglyft och sånna där jobbiga övningar. Vi körde igenom allt som stod där på. Vi var helt slut och så säger vår tränare: Nej det här var lite för lite hurni, vi tar ett varv till. Men en snygg mage kmr jag få iaf efter 120 situps ;D

Puss och kram / Anna

Hemma igen !

Ja då var man hemma igen. Är verkligen helt slut. Orkar inte skriva så mkt så det får bli im istället. Men jag har haft det jättebra även om vädret inte varit det bästa.

Vi hörs :)

Puss och kram / Anna

Dunder kväll och sista hejdå !

Har haft sjukt kul ikväll. Även om det inte var så jättebra artister i år så blev det rätt så mkt drag. Vi träffade mammas kompis som även jobbar på samma jobb som mamma. Vi fick hänga med henne och hennes små barn, sambo (vet inte om dom är gifta) och lite andra vänner upp till deras jobb och kolla där uppifrån. Tur var väl det annars hade vi inte sett någonting. Hennes minsta son ville sitta med mig och Malin nästan hela tiden. Det spelade ingen roll ifall han inte såg någonting, bara han var med oss. Han är så sjukt söt. När Niclas Wahlgren kom han ba: Nicke från Nicke och Nilla ! Hela han lös upp. Han är sååååå otroligt sööt. Jag undrar hur många kort vi är med på alltså. Var hur många som helst som tittade upp på oss och pekade. Sen tog dom upp kameran och tog kort på oss, haha. Om någon av er som läser det här tog kort på två tjejer i ett fönster ikväll på Rix Fm festival, snälla skicka en kommentar. Vill jättegärna ha bilder om ni tagit nått :) Dom som tog kort åt Rix Fm tog visst också bild på oss tror jag. Dom zooma mot oss iaf, haha. Ska kolla när jag kmr hem om dom lägger ut någon bild på oss. I sånna fall lägger jag till den här :D

Som jag sa förut så åker jag till Uddevalla im. Kmr hem senast söndag kväll. Så det blir en liten bloggpaus tills dess eftersom jag inte kmr att ha någon dator där eller med mig. Hoppas ni håller ut ;D Sen kmr jag hålla igång lite grann nästa vecka innan jag åker till Mallorca nästa lördag. Jag längtar verkligen såååå mkt. Förstå, lite soool ! Some sunshine you know ;)

Nej nu ska jag säga hejdå för jag ska upp im också och packa det sista. Ska bara fixa min mp3 lite nu. Måste ju ha lite musik och lyssna på. Alla Shirley låtar ska med sen får det bli lite annat smått och gott såklart. Man har ju utrymme för det så det klart :D

Ha det bra. Ta hand om er där hemma nu :)

Puss och kram / Anna

Rix Fm Festival !

Im bär det av mot Uddevalla. Hoppas verkligen vi får lite sol på oss och inte bara regn. Som det ser ut just nu så blir det bara en massa regn. Så det är bara att packa ner alla regnkläder och allt. Tjocktröjor i massor ska med, jag tänker inte sitta där och frysa. Men med relaxavdelning på hotellet så tror jag att jag överlever helgen. Även om jag missar Shirley i Stockholm. Hon ska uppträda med turnén som hon har med Sonja Aldén och Sanna Nielsen. Tre underbara tjejer måste jag säga. Shirley Clamp är ju såklart favoriten, men Sonja och Sanna är också väldigt duktiga. Jag får vänta tills den 14 augusti att se dom. Då i Göteborg. Hinner bara hem och packa om väskan från Mallorca. Men det gör jag gärna.

Ikväll är Rix Fm festival i stan. Det är inte helt bestämt än om jag ska dit, men jag tror jag kan lyckas övertala Malin och Natalie att följa med. I Örebros stopp är artisterna: Emilia, Danny, Ola, BWO, September och Niclas Wahlgren. Tkr det var mkt bättre artister förra året. Inte bara för att Shirley var med då, men i det stora hela liksom. Men det är ju alltid kul och se ändå. Lite live musik skadar ju liksom inte. Ska bli kul faktiskt. Det blir ju vad man gör det till :) Får se om jag tar med kameran och tar lite kort. Det beror lite på. Kanske inte tar med den så jag har den uppladdad och klar för resan. Tänkte jag skulle ta lite fina bilder av Uddevalla. Om nu vädret tillåter.

Puss och kram / Anna

Före efter bilder !

Här kmr bilderna jag sa förut att ni skulle få se :) Hoppas ni ser någon skillnad. Jag ser iaf :)

image95

Ha det så bra :D

Puss och kram / Anna

Nyklippt !

Har inte gjort så mkt mer idag än varit och klippt mig. Det blev verkligen jättebra, tkr jag. Tänkte jag skulle lägga ut före och efter bild sen, men jag kan inte göra det just nu. Sitter nere på mammas dator för att min dator såklart ska dumma sig. Men det är snart mat här också så jag tänkte att jag skulle krångla med datorn efter det.

Tack för alla söta kommentarer ni skickar till mig. Blir lika glad varje gång och svarar med nöje :)

Skriver lite mer senare.

Puss och kram / Anna


Första träningen !

Idag var det då dags. Första träningen på säsongen. När jag gick hemifrån cyklade Isabelle ikapp mig och plingade som bara den. Jag väntade in henne och så gick vi ner tillsammans. Lata Isabelle som tar cykeln dom där få meterna till klubbstugan. Hon bor två hus ifrån mig liksom. Vi pratade lite om hur mkt vi hade tränat under sommaren och oroade oss lite. Förvånad blev jag faktiskt när det visade sig att jag hade tränat mer än henne. Jag som inte ens knappt tränat, haha.

En lätt träning sa dom att vi skulle få. Uppvärmning på mer än 1 km, närmare 2 km blev det. Bara uppvärmning liksom. När jag sprungit i sommar så har 3 km varit det jag sprungit liksom. Sen skulle vi spring så dom fick ta tid, 3 km. Jag hade håll och fick under tidtagningsrundan kramp i min vad, så jag körde inte hela. Så säger vår ena tränare: "Jag lovar att ni kmr förbättra era tider inom 4 veckor" Jag det hoppas jag verkligen alltså. Jag var ju usel idag. Man ska ju egentligen inte skylla på nått, men jag fick ju håll och kramp i vaden. Hade kanske inte klarat hela ändå, men mer iaf.

Har varit slut hela dagen efter den där träningen. Men jag har ju inget att göra så det blir ju så. Har plockat vinbär med broren. Eller rättare sagt, jag plockade svarta vinbär och han skulle plocka röda vinbär, men plockade nått helt annat bär. Han hade ätit av dom också så mamma ville ta reda på vad det var för bär. Som tur var så var dom ofarliga. Tkr det kunde varit nått man blev riktigt dålig i magen av eller nått så han lärde sig en liten läxa, men jaja. Han lär sig nog på det där också får vi hoppas.

Ikväll ska vi grilla lax. Har inte tyckt om lax förr men nu älskar jag det. Så himla gott med limepeppar, lime och salt. Verkligen super duper gott. Sen färskpotatis till det. Om solen kunde ge lite värme när man satt där och åt det skulle ju inte skada heller. Längtar så tills näst nästa helg, då vi åker till Mallorca. Få lite välbehövd sol på kroppen.
Vad har ni hittat på en dag som denna då?

Puss och kram / Anna

Sol var det sagt !

I morse när jag vaknade sken solen faktikst. Lite förvånande och jag tänkte att idag kmr bli en fin dag. Mamma kom upp och skulle väcka mig men jag var redan vaken, lite seg på att komma upp bara. Sängen är ju så skön på morgonen. Hon skulle duscha och jag sa åt henne att ropa på mig när hon var klar så jag kunde hoppa in efter henne. Hon ifrågasatte varför jag inte kunde duscha i vår andra dusch där på övervåningen och jag svarade att det var slut på schampo. Man är ju bara för lat ibland för att hämta nytt. Så mamma gick ner och hämta nytt åt mig, snacka bortskämd. Så kom hon in i mitt rum och skulle fjanta sig. Rätt kul faktiskt, men man börjar ju undra ibland hur gammal hon är egentligen.

"Här har vi ett badskum om prinsessan skulle få lust att bada. Sen har vi ett mjällschampo som jag starkt rekomenderar. Och så har vi ju då Barnängens schampo och balsam för alla hårtyper, förstärkande och glansgivande. "

När alla var duschade och klara så tog vi bilen ut på landet till Fredriks mamma och pappa. Vill inte vara taskig, men roligare stunder har man ju haft. Jag blir så irriterad på dom två alltså. Dom repeterar vad den andra sagt hela tiden. T.ex. när vi skulle gå ut på en lite promenad längst ut på udden för att se vad som fanns där. Då frågade Fredrik om det gick att gå längst ut utan att gå på någon annans mark.

Fredriks mamma: Ja det går men det finns en vägbom där. Men det står ingenting så den är bara att passera.
Fredriks pappa: Ja det står ingenting på den så det är bara att passera.

Jag blir jättelätt irriterad på sånna saker. Tur vi gick bort en stund från dom annars hade jag fått utbrott eller nått alltså. Satt mkt nere vid bryggan också. Sjöng lite där för mig själv. Det var 22 grader i vattnet men det kan jag säga var inte speciellt varmt för det. Usch vilken badkruka jag blivit på senaste tiden. Tror jag börjar hålla mig till mammas gräns på 24 grader, haha. Var så nära att bada som man bara kunde. Precis då kom det en fisk och naffsa på mig och jag gallskrek. Det är otäckt tkr jag. Men jag är ju en liten fegis också. Jag kan säga att jag var snabbare uppe på bryggan än jag hade kommit ner. Det tog nämligen nästan en evighet att komma ner, haha. Efter mitt så-nära-att-bada dopp åkte vi hem.

Nu sitter jag här hemma och gör ungefär ingenting. Rätt så trött. Im bitti är första träningen för säsongen. Får vi se hur det går. Otränad som man är. Men det är jag ju inför varje ny säsong och jag brukar ju klara det rätt bra ändå. Vi får se. Jag kan ju iaf inte göra nått åt det än att träna mer så. Hoppas vi blir så många som möjligt på träningen iaf.

Föresten, jag tog lite bilder ute på landet (innan batterierna tog slut). Kanske lägger upp några senare :)

Puss och kram / Anna
 

Sommarstugeturné !

Familjen tog en tripp till Hällefors idag till en vän till Fredrik. Man ska ju inte klaga när solen äntligen skiner, men det var ju inte varmt precis. Det blåste och blåste så jag trodde jag skulle frysa ihjäl där med min jeanskjol. Lite fel klädval kan man väl helt klart säga. Men jag hade en tanke när vi var hemma på att jag skulle ta med mig byxor, men det var en viss familj som hade väldigt bråttom så jag hann ju knappt tänka. Jag behöver ju lite tid när det gäller den saken.

Det är ju en bit mellan Hällefors och Örebro, inte så jättelångt men långt nog att tröttna på att sitta i bilen iaf. Ni kanske minns när jag berättade om att man kan se på granarna hur vädret kmr bli? När jag satt där i bilen mitt ute i skogen kom jag och tänka på det igen. Blev lite full i skratt när jag sen kom på tanken att en vän berättade för mig att när hon hade läst min blogg om det där hade hon läst lite fort så hon tyckte jag skrev: När grannarna är glada och pekar uppåt blir det fint väder. Men det ligger ju faktiskt nått i det med, haha. Man blir ju glad av fint väder och nu när äntligen solen kmr så kan man ju inte annat än bli lite förvånad och kanske även pekar mot solen. Den där stora saken som lyser ni vet. Inte så vanligt just nu, jag vet men det händer, tro det eller ej ;) Lampan är tänd ibland. Så jag tror faktiskt man även kan se på grannarna om det ska bli fint väder. Eller kanske mer om det är fint väder. Om man själv inte vill gå ut och kolla liksom, ta en titt genom fönstret på grannarna vetja ;D

Nu ikväll när vi kom hem så hade inte Torsten fått vara ute på hela dagen så jag tänkte jag skulle vara lite snäll och ta en sväng med honom. Det är inte så ofta han får gå utanför tomten men idag tyckte jag han var värd det. Så vi började vår lilla vandring mot lekplatsen på gården. Nog sjutton ska en av alla 1000 grannkatter komma just då. Torsten är ju inte så stor men kaxig är han. Han burra upp sig där och jag bara kände att gör jag inget nu så kmr dom här två ryka ihop snart så jag skrämde iväg andra katten. Torsten blev livrädd och ville inte vara ute längre och sprang raka vägen in och jag efter i andra änden av kopplet. När vi väl kom in och Torsten lugnat ner sig igen så tog jag med honom ut till samma plats igen för dum som jag var tänkte jag att jag måste ju visa honom att det inte alltid är en dum katt där utan att man kan ha kul där också. Nog fasen kmr det en annan katt då. Vad frustrerad man blir alltså. Man försöker göra allt bra igen och det blir bara värre och värre. Men den här katten var iaf lite smartare än den första och gick in på sin tomt, antagligen lika rädd som Torsten. Men vad gör inte då Torsten. Jo självklart ska han då leka the cool man och springa efter och inte låta andra katten gå in på sin tomt. Hur knäpp får man vara? Tillslut lyfte jag upp Torsten och gick hem med honom. Det var helt enkelt bara att ge upp. Dagen skulle inte sluta bättre än sådär. Helt rätt hade jag. Just nu sitter jag med tre små revor från Torstens klor i ansiktet. Jag säger bara det, närmare ögat kan man verkligen inte komma. Tur att sår läker.

Im är det dags för nästa sommarstuga. Vi har en liten turné känns det som, haha. Två stopp men ändå. Mer än ett. Fredriks mamma och pappa im då. Mitt ut i skogen im igen. Finns det någon som har en sommarstuga som inte ligger längst inne i skogen? Finns det ens sånna? Tkr alla sommarstugor ligger mitt ute i ingenting. Men som mamma sa, man kan ju inte ha sommarstuga mitt inne i centrum. Helt rätt, men kanske inte behöver ta den som ligger längst bort på den halvt öde stigen.

Ha det bra, hoppas solen skiner på er :)

Puss och kram / Anna

En till dag !

Tiden rullar på men det händer ju ingenting. Inte konstigt med det här tråkiga regnvädret. Men im skulle det bli sol och på lördag med. Vi har saknat dig solen ! Så im ska vi kanske åka till Fredriks kompis sommarstuga och vara där över dagen. Den ligger precis vid en sjö så bikini ska med ;D Sen på lördag om vädret håller så länge ska jag till Fredriks mamma och pappa på landet, även det vid en sjö. Så sola och bada, eller vad säger ni? Skönt att solen visar sig lite iaf. Man blir ju inte direkt bortskämd av det här vädret. Man blir glad om det bara är uppehåll.

Har inte så mkt att skriva om. Skriver när det händer nått.

Puss och kram / Anna


Boktips?

Någon som har ett bra boktips att dela med sig av? Hittar verkligen aldrig några bra böcker att läsa. Tröttnar alltid på dom. Berätta lite kortfattat vad den handlar om så ska vi se om det är nått som faller i mitt intresse :)

Puss och kram / Anna


Baka baka !

Nu verkar bloggen vara som vanligt igen. Vi får hoppas det iaf :) Så tråkigt när saker inte funkar som det ska.

Har inte gjort så mkt idag. Såg en film med Torsten. Han sov på min mage och jag tittade rättare sagt. Filmen hette Kate & Leopold och var kanske inte direkt i min smak. Visst den var nått jag kunde se utan att somna sådär, men såå underhållande var den inte. Monster in law som jag såg med Fredrik och mamma igår är mer att rekomendera. Den var riktigt rolig. Påminner lite smått om Djävulen bär prada, men ändå inte. Jätterolig och söt film. Helt klart värd att se.

Just nu sitter jag och väntar på att mitt bröd jag håller på och bakar ska gäsa klart så jag kan stoppa in det i ugnen. Ett bröd mamma ville jag skulle baka med fetaost och rosmarin. Låter rätt så gott faktiskt :) Hoppas det är så gott också. Börjar bli hungrig. Tur mamma och Fredrik håller på och lagar mat nu.
 
Visst är det synd med vårat Sverige sommarväder nu alltså? Visst blir man trött? Åker till Uddevalla nästa vecka, snälla låt det vara lite fint väder! Inge kul och kolla på fotboll i spöregn. Inte för att jag kanske ska kolla så mkt på fotboll när man bor på ett hotell med pool ;D

Ha det så bra. Skriver så fort jag kan !

Puss och kram / Anna

Blogg krångel !

Är det inte datorn som krånglar så är det bloggen. Vet inte riktigt vad det är för fel. Någon annan som också har problem med sin? Det blir helt enkelt en bloggpaus vare sig jag vill eller inte. Men det händer inte så mkt just nu så det är ändå inget ni missar. Ikväll får vi lite grillgäster hit som vi ska äta lite med och så. Ska bli kul :)

Men solen skiner ju. Varför sitta här och häcka. Nu drar jag ut till solen. Ha det bra :)

Puss och kram / Anna

Nattis dags !

Jag är fortarande trött efter allt resande hit och dit så nu är det dags för mig att sova. Mormor sover över i natt också :) Så himla kul att ha dig här :) Hon har fått sitta här och kolla igenom alla mina Shirley bilder jag tog i Borås. Mkt likadana, haha. Tar man och bläddrar snabbt blir det nästan som en liten film, haha :)

Sov sött allihoppa och vakna till en förhoppningvis vacker ny dag <3               

image94

En underbar dag ! <3

Nu är jag hemma igen efter min underbara resa. Vet inte vart jag ska börja att berätta. Allt gick jättebra! Resan ner till Göteborg, lite långtråkig men vad hade man förväntat sig. Tre timmar på tåg brukar inte vara så roande. I Göteborg tittade jag, Sofia och Pau på en film sen gjorde vi oss i ordning och drog till Borås. Alltså vilken söt stad det är alltså. Synd bara att inte vädret var på topp. Men vi fick inte så mkt regn på oss iaf. Jag träffa folk som jag bara pratat med tidigare eller som det var väääldigt länge sen jag träffade. Ellen och Elisa träffa jag för första gången. Underbara tjejer ! <3 Sen Nathalie har jag inte träffat på ett år så det var verkligen jättekul och träffas igen :) Sen såklart själva höjdpunkten i det hela var ju att träffa Shirley <3

Shirley kom ut på scenen nästan prick 21:00. Då hade vi varit där i lite mer än en timme. Lite för att vara oss, men det regnade ju. Men när hon kom ut där, fin som hon alltid är, då var det faktiskt uppehåll. Helt underbart att se henne igen. Sen sjunger hon ju så otroligt vackert alltså. Hon hann sjunga en låt och säga "Vad skönt att det inte regnar på er" så öste regnet ner. Det kan man kalla att säga dom gylleneorden. Men det var bara en kort skur och jag hade sånn tur att jag fick ett tak av paraplyer över mig så jag kunde fortsätta ta en massa kort. Det blev en hel del bilder, 449 st :) Shirley sjöng många bra låtar och sa mkt roliga saker. Hon har ju så mkt för sig på scenen alltså, haha. Hon är för härlig. Snacka om att bjuda på sig själv. Kan ta ett exempel. Det var någon som kastade upp blommor på scenen men Shirley såg inte det. Hon var ju mitt uppe i en låt så hon var väl fullt koncentrerad på det. Sen när hon väl sjungit klart så började dom skrika åt henne: "blommorna, blommorna!" Shirley förstod först inte och frågade "Vadå blommor?" Dom fortsatte och ropa och peka t.o.m. Shirley förstod fortfarande inte och sa "Men jag kan ju inte gå och kolla på blommor nu". Sen tillslut förstod hon, och blommorna hade ramlat ner bakom någonting eller nått, jag såg inte riktigt för jag stod på andra sidan scenen. Shirley sprang dit och sa "Jag fixar jag fixar". Så hon ner på knä och börja gräva där och fick upp dom. Så ställde hon sig upp lukta på blommorna, så fick hon syn på att hennes byxor blivit lite smutsiga så hon börjar borsta av dom och slänger ner blommorna på scenen. Haha, så skulle hon ju då ta reda på vem som hade kastat upp dom och frågade någon "Var dom från dig" och personen i fråga säger "ja" och Shirley svarar "Är du säkert på det?". Sen skulle hon fortsätta och sjunga och sa "Vad passande med blommor nu till nästa låt, det är nämligen Den långsamma blomman. Nu tror ni säkert att jag bara står här och ljuger men titta här titta här." Så rycker hon bort ett papper från scenens golv och visar att det var faktiskt så att nästa låt var bestämd att vara Den långsamma blomman. Haha, jag måste bara säga det, hon kunde ju fått sjunga den även om den inte stod med på listan. Alla var ju där för att lyssna på henne och vi hade nog inte direkt ba "Oooh nej måste du verkligen sjunga en till låt?". Gulle Shirley som Ida skrek åt henne, haha.

Efter konserten som blev ungefär en timme, skulle hon signera. Först blev vi inträngda i något som skulle bli en kö till den signeringen. Vi höll inte på att komma ut. Sen tillslut kom vi iaf ut och gick bort till Nathalie som ställt sig väldigt bra till. Tjejerna jag var med då gick fram och ställde sig och titta lite brevid när Shirley signera och jag stod och prata lite med Nathalie. Shirley märkte inte tjejerna först. Efter ett tag ropade dom på mig och jag gick dit och kollade vad dom ville. Då märkte Shirley oss, haha. Vet inte om det var bra tajming eller om det var så att hon hörde mig och kände igen rösten. Man kan ju tro det man vill, haha. Antar ni vet vad jag vill tro, haha. Hon blev jätteglad över att se oss och jag gav henne en liten present där emellan så att jag var säker på att hon skulle få den om det var så att hon inte hade tid och prata med oss sen. Då sa hon att hon ville prata med oss efteråt och det klart vi ville det. Det tog nästan 1 och en halv timme innan hon var klar med signeringen och då frös nog vi alla lika mkt, haha. Men det regnade iaf inte just då. Jag var så trött så jag mådde illa och det gjorde ju så jag frös ännu mer. Paulina var först fram och kramade om Shirley och jag stod precis bakom så Shirley tog en arm om Paulina och så klappade hon mig på kinden med den andra och sa "Heej gumman". Ni anar kan ju ana hur snabbt värmen kom till kroppen av det lilla. Sen var det min tur att ha kramkalas och så började tjejerna ta kort på oss så det var bara uppställning. Blev riktigt nöjd med bilden faktiskt. Jättefin, för en gångs skull :) Vi pratade en stund och Shirley utbrast både "Jag fryser så om min rumpa" och "Mina Gucci skor fryser.", haha. Det kan ju vara bra och veta liksom, hahaha. Mkt kramar blev det och det tackar man ju aldrig nej till. En mysig kram vill väl alla ha?

Tänkte visa några bilder jag tog. Jag är nöjd och hoppas ni tkr dom är bra ni också :D Endel bilder är lite mörka, men klicka på dom så ser ni lite bättre ;)
   
   
 


Visst är hon bara fööör fin?!  Folk säger att vi är lika, men njaa, det tkr jag nog är att ta i.

Nu har vi fått främmande här hemma så det är bäst jag går ner och är lite trevlig. Om ni vill se fler bilder eller veta nått mer så är det bara att säga till :D Jag berättar gärna mer och visar mer än gärna fler bilder om ni är intresserade. Har även fler bilder på henne och mig om det vore intressant. Var så många som tog kort när vi stod där så det blev en hel del. Men kommentaera gärna. Älskar att läsa era gulliga kommentarer !

Puss och kram / Anna

Ett litet hej innan resan !

Tänkte jag skulle passa på och skriva lite grann innan jag åkte :) Är redan jättenervös för ingenting egentligen. Vet inte varför, men så är det. Sofia är lite små knas just nu, haha. Nejdå, helt normal. Mkt skratt blir det iaf, haha. Ni får tänka på mig nu im. Hålla alla tummar, okej?! Men visst, det kmr gå bra. Måste intala mig på det. Men vet inte riktigt vad som skulle kunna gå snett. Massa underbara människor, massa kul, massa sång och dans. Vad kan gå fel? Allt kan bara bli helt otroligt as kul !

Ha det bar så hörs vi av i helgen :)

Puss och kram / Anna

Bloggpaus !

torsdag bär det av mot Göteborg och Borås som jag har tjatat om hur länge som helst nu. Redan på onsdag kmr Sofia. Så just nu har jag inte så mkt tid över till att skriva här. Så är jag väldigt trött också och måste försöka få ihop lite sömn tills på onsdag. Men jag ska berätta allt om torsdag och allt det där när jag kmr hem :) Håll tummarna för mig att det blir en så underbar dag som jag önskar.

Puss och kram / Anna


Kommentarer !

Jag blir jätteglad av alla fina kommentarer ni skriver till mig, verkligen! Alltså hur söta får man vara liksom? Endel av er känner mig ju knappt och ändå så söta saker. Tack <3 Sen finns det ju dom som bara inte kan hålla tassarna borta utan måste lägga till någon dum kommentar. Visst blir man bara så less på dom? Att dom inte bara kan fortsätta förstöra sina egna liv utan att dom måste ge sig på andras. Så sorgligt på nått sätt. Nästan så det är lite synd om dom, men bara nästan.

Ha det bra alla söta ! <3

Puss och kram / Anna

Shopping och koppelträning !

Det blev en snabb sväng till Marieberg idag med mamma. Vädligt mkt turister var det, men det gick bra ändå eftersom vi kom så tidigt. När vi skulle åka sen började de värsta strömmarna komma. Jag köpte en ny väska, en vanlig vit tröja och lite underkläder. Rea på allt utom tröjan. Mkt bra köp tkr jag :) Låter som jag är jättesnål nu men det är jag inte. Det var ju mammas pengar ;D

Vi köpte ett koppel också till Torsten för att se om vi kan gå ut lite med honom. Han har varit jättenyfiken, så det är väl dags. Jag satte på honom kopplet och gick ut under altantaket för det regnade, men han blev jätterädd och sprang in igen. Det lät för mkt om taket. Så det blir en ny prövning om en stund. Nu har det slutat regna men självklart så sover Torsten. Så när han vaknar så blir det en sväng utomhus :) Skönt också för då får ju jag komma ut också ;D

Just nu gör jag ingenting. Rätt så trött. Ska nog försöka få ihop dom där sov timmarna som fattas tills på onsdag. Sofia kmr och sen blir det ju Borås på torsdag. Jag längtar såååå. Både till onsdag och torsdag. Men tordags är ju höjdpunkten liksom. Träffa alla underbara tjejer (tyvärr inga killar), se Shirley och förhoppningsvis har hon lite tid över till oss. Hon brukar kunna ta sig lite tid, underbaraste tjejen alltså <3. Jaa det kmr bli helt fantastiskt kul alltså. Jag kan inte förklara det bättre än så. Finns det några ord som slår högre så räkna in dom också ! Tyvärr får jag inte träffa alla jag vill. Sanna och Emma kmr ju inte vara där :( <3

Puss och kram / Anna

Rekord !

Tittade precis läsarna från igår. Blev glatt överaskad. Nytt rekord igen :D Igår var ni 51 st.

TACK ! <3

Era söta kommentarer värmer otroligt mkt ska ni veta. Läser allt och svarar på allt som jag kan svara på :) <3

Pussar till er <3 / Anna

Tråkdag !

Dagen blev långt ifrån vad jag hade tänkt mig. Mamma hade lovat att vi skulle åka och shoppa idag. Hur många tror det hände idag? Jag kan berätta att så blev det iaf inte. Jag var väldigt arg men mest besviken ett tag, Tror det var bra att mamma och Fredrik åkte iväg i några timmar så jag hann lugna ner mig. Dom skulle hämta en såg ute på landet (mer på landet än vi bor alltså) hos Fredriks mamma och pappa. Så jag blev ensam hemma med Torsten ett tag. Mamma lovade att im ska vi åka iväg, får se hur det blir med det. Hoppas kan man ju alltid.

Det blev alltså helt ändrade planer för min del och därför blev det en riktigt tråkdag. Har inte gjort någonting nästan. La ut mattan jag fick i veckan i mitt rum. Torsten kissade ju på den förra. Nya mattan är en likadan fast lite vit aktig istället för lila. En rund matta måste jag även tillägga. Skulle nog se konstigt ut med nått annat i mitt rum tror jag. Allt skulle bli så kantigt och livlöst då. Sen har jag bråkat med både min och mammas dator. Min dog internetet helt på och mammas dator var det bara såååå segt för att dom höll på och laddade ner massa saker. Då ville inte msn funka heller så jag höll på och få ett riktigt utbrott på datorerna. Teknikens värd alltså.

Har inte nått att skriva om mer nu. Det här var min tråkdag. Hoppas mamma åker med och shoppar im så jag har nått att göra ! Hon har ju fått semester nu så då kan vi ju umgås.

Puss och kram / Anna
 

Nattis !

Nu ska jag ta och stänga av datorn och sätta mig och mysa i soffan istället. Sen är det nog sängen som gäller. Kanske loggar in på msn senare, men det är ett senare val. Är iaf redan jättetrött efter dagens bus med Torsten.

Godnatt och sov så sött :)

image80

En fredag kväll !

Efter maten föreslog jag att vi skulle hitta på något att göra vi tre. Fredrik kom med förslaget att spela familjegeni. Tyckte inte det var någon bra idé från början men måste erkänna efteråt att det var väldigt kul med mamma och Fredrik. Vi har så knäpp humor och jag var sjukt trött. Då blir allt roligt, även en brödrost. Tottis kom och satt med oss en stund också. Han ville också slå tärningen, haha. Sjukt söt är han <3

Just nu pratar jag lite med Paulina :) Längtar såååå himla mkt till på torsdag alltså. Kmr träffa hur mkt underbara människor som helst. Endel har jag inte träffat på mer än ett år. Helt sjukt. Sen finns det ju en viss person med familj som gör allting till kaos, men jag ska strunta i det och ha kul ändå alltså. Den ska inte få förstöra min underbara dag ! <3 6 små dagar kvar. Blir mer och mer glad för varje dag som går :)

Puss och kram / Anna

Mina sötnosar !

Jag blir så glad alltså. Smulan och Torsten har precis ätit från samma tallrik. Det sker under. Dom kmr kanske bli vänner tillslut även om Smulan fortfarande är lite rädd för Torsten och Torsten är livrädd ibland.

image79

Det här är verkligen ett stort framsteg för mina sötnosar ! <3

Lista :)

Listan har jag tagit av Anna

Har:

[x] mamma
[ ] pappa
[ ] styvmamma
[x] styvpappa
[x] styvsyskon
[x] bror
[ ] syster
[ ] bror/systerson
[ ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV

TOTALT: 8

[ ] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[ ] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] ett fungerande PS2
[ ] nintendo wii
[x] xbox som funkar
[ ] nintendo 64 som funkar
[ ] gameboy advance
[ ] gamecube
[ ] nintendo ds

TOTALT: 4

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[x] hockeyspel
[ ] biljardbord
[x] fotboll

TOTALT: 2

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cd spelare
[ ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort

TOTALT: 4

[ ] jobb/sommar jobb
[ ] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon

TOTALT: 4

[ ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[ ] gitarr/trummor/basgitarr
[ ] piano/keyboard
[x] något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTALT: 4

[x] platt/locktång
[ ] varit i en slagbur, som är till för baseball
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[ ] varit i asien
[ ] varit i australien
[ ] varit i afrika
[ ] varit i sydamerika

TOTALT: 3

[x] föräldrarna har bil
[ ] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[ ] jag har en bil

TOTALT: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x] egen dator

TOTALT: 2


TOTAL SUMMA: 32

1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

BF !

Tills im har jag inga brorsor hemma. Jag har BF! Mamma och Fredrik får semester idag så dom skulle stanna inne och fira lite med en öl tror jag eller nått. Så jag blir ensam hemma en liten stund längre än vanligt. Gör inte mig nått. Lite lugn och ro skadar ju inte! Men får se hur länge det lugna håller i sig. Beror helt på hur länge Torsten hade tänkt och sova. Han vaknar nog om några timmar och ska busa igen.

Har verkligen inte gjort ett skit idag. Tänkte vara lite snäll och tvätta så mamma och Fredrik inte behöver tvätta allt. La ner väldigt mkt smutstvätt igår när jag städade. Sen vet jag ju att vill jag ha dom rätta kläderna tvättade inför Borås resan, då är det bara att göra det själv. Men nu var det så att jag hade lite tur i oturen. Vi hade inget sköljmedel hemma. Det betyder, jag slipper tvätta idag men inte säkert att alla dom kläder som behövs tvättas blir tvättade då. Men jaja. Kan ju tvätta nästa vecka :)

Det är så himla kul med alla era söta kommentarer föresten. Älskar att läsa dom och blir lika förvånad varje gång jag ser att någon skrivit nått till mig. Blir jätteglad. Tack ! <3

Puss och kram / Anna

Godnatt !

Har inte varit riktigt på topp senaste timmarna. Har haft huvudvärk och mått illa. Det var nog bra att jag tog mina migrän tabletter så pass tidigt som jag gjorde annars hade jag nog haft migrän. Var nog så nära man kunde komma. Nu börjar jag bli riktigt trött och ingen att prata med här, så jag går och lägger mig. Kanske tittar på någon trevlig film innan jag somnar för jag känner att jag måste få in lite frisk luft hit in innan jag somnar.

Sov så sött allihoppa !
image78


Nybakat är BÄST !

Nu har jag bakat. Det blev en vinbärspaj. Den ser verkligen sååå god ut. Hur många tror jag kommer kunna hålla mig tills mamma och Fredrik kmr hem?  Jag är tveksam, haha. Dom skulle åka och köpa brädor till altanen antar jag och mina och Sofias tågbiljetter till Gbg på vägen hem. Dom är nog hemma om en timme kanske. Jo, men så länge får jag allt hålla mig eller hur?

Puss och kram / Anna

Trevlig morgon !

Blev väckt till en inte alls underbar doft precis. Torsten hade kissat på min matta och en väska inne på mitt rum. Det är första gången han någonsin har kissat någon annanstans än i hans kattlåda. Så varför i mitt rum? Det var bara att sätta igång och städa och det höll jag på med hela förmiddagen. Men nu är det rent iaf :) Kan man ju alltid hoppas på att det håller sig rent tills nästa vecka då Sofia kmr igen :D <3

Ja idag är det 7 dagar kvar tills vi åker till Borås och ser Shirley :D Det är 174 timmar eller 10440 minuter kvar. Jag LÄNGTAR! Vi kmr ha så himla kul så det inte går att sätta ord på alltså. Men som vanligt så har jag en liten kris. Tänk så regnar det i Borås när vi ska se henne. Då kan jag ju inte ha dom kläderna jag hade tänkt mig. Regn och vitt går liksom inte riktigt ihop. Snacka om att säga det gyllene ordet, nu började det regna här. Gud vad trött jag är på regn nu alltså !

Läste lite i Örebros tidning NA (nerikes allehanda) inne på nätet. Hittade en lite intressant artikel. Det handlade om ett par som hade helt ovetande kört omkring med en blodig tjuv i bagageutrymmet. Tjuven hade försökt att sno saker från en Claes Olhsons affär i Karlstad men blev upptäckt av personalen. I allt detta skar sig tjuven på en förpackning och började blöda. Sedan tog han sig in i ännu en butik där han även hotar en annan man.Efter det tog han sig ut och gömde sig i parets bagageutrymme. Jag tkr det här verkar lite mysko på ett sätt. För det första, hur kan tjuven helt obemärkt lyckats tagit sin in i bilens bagageutrymme? För det andra, paret har ju antagligen inte varit där när han hoppade in. Varför var då inte bilen låst? Tkr det är lite konstigt. Någon som har en idé?

Här kan ni läsa hela artikeln:
http://www.na.se/artikel.asp?intId=1185035

Ska ta och baka nått nu tror jag. Det är ju bara för himla kul alltså. Men måste ut och plocka lite mer vinbär från buskarna där ute då. Buskarna som aldrig verkar få slut på vinbär. Ska ringa mamma också och be henne köpa med lite saker på vägen hem ;) Påminne henne om att köpa tågbiljetter också som hon inte gjort på hela veckan ! Men hon sa att hon skulle göra det idag. Men det har hon ju sagt sen i tisdags så.

Puss och kram / Anna
 

Recept !

Är det någon som har ett bra recept på nått gott att baka som man kan ha vinbär i? Det var så kul och baka idag så jag vill baka nått im också :D Sen så måste jag baka nått också eftersom vinbären måste tas om hand innan dom blir dåliga. Men nått gott att sitta och mumsa på är ju aldrig fel. Hade ju varit ännu bättre om vädret ville sig också.

Alla tips är bra tips utom dom dåliga ;D

Puss och kram / Anna

Ensam

Jag fick sovmorgon i morse, sååå skönt. Det behövdes dessutom ! Torsten lämnades in till mig precis innan mamma och Fredrik åkte till jobbet och då var han inte ett dugg trött. Leka leka leka leka var det som stod på hans schema medans på mitt stod det sova sova sova sova. Han sprang runt ett tag sen la han sig brevid och sov han med. Jättskönt.

Har plockat vinbär idag från buskarna i trädgården. Hela busken var full så det passade perfekt att göra en kaka av det där :) Det blir nog mer än en kaka om jag ska göra på allt. Plockade inte upp hela buskarna för då hade jag fått hålla på hela dagen. Det blev nog näst intill en liter när jag var klar och det syns inte ens att jag har plockat nått på buskarna. Satt och resna lite för en stund sen och Torsten var sååå nyfiken.

Nu sitter jag här i min ensamhet. Snuttegullet sover i soffan och mitt andra lilla hjärtegull ligger ute på altanen under det nya taket och sover. I ös regn. Men hon verkar tycka det är mysigt. Det är rätt mysigt iaf när man sitter inne och inte känner hur kallt det blir. När varenda liten droppe slår mot fönsterutan med ett unikt läte. Att då krypa upp i soffan med en varm filt och en katt i knät som spinner, hur mysigt låter det inte? Så länge åskan håller sig borta blir ju det här toppen :) Mamma och Fredrik skulle komma hem lite senare idag. Dom skulle visst till Eskilstuna och kolla på en ny bil. På vägen hem skulle dom köpa det som fattas för att göra min kaka. Sen är det baka time för min del :D Ska nog ta och sätta mig vid tv:n och titta på någon bra film. Någon som har nått annat bra tips man kan göra när det regnar ute? Tänk på att jag är ensam också. Förutom mina tråkiga bröder då som sitter på sina rum och nördar sig. Men dom klarar jag mig helt utan. Det blir lugnast och skönast så.

Som avslutning måste jag tacka alla som läste min blogg igår. 38 st :) Mitt nya rekord. För endel vet jag att det är väääldigt lite, men för mig är det stort. Herregud, att folk en kmr hit och läser det jag babblar om. TACK! Sen tack för alla söta kommentarer också. Har lite svårt med vad jag ska svara på endel men jag försöker så gott jag kan :) Får ni inget svar första gången så kom tillbaka och kommentera en till gång vetja ;D

Puss och kram / Anna

Några dagens..

Tänkte jag skulle göra någonting lite roligare idag för omväxlings skull. Kom på en idé om att göra några dagens.. Ni förstår nog mer snart.

Här har ni:

Dagens Outfit:

image74
Enkelt men ändå snyggt, eller?

Dagens skräck:
TANDLÄKAREN

Dagens lunch:

image75
Ser det inte lite gott ut eller vad? Det var det iaf :)

Dagens diss:
Min dator hatar mig, det vill verkligen inte göra det jag vill ! Grr !

Dagens hiss:
Torsten har nyklippta klor ! :)

Dagens roligaste:

image76
Kolla in ställningen, hahaha. Skönaste kisse katten alltså <3

Dagens tips:
Tonårskillar som är i målbrottet och gillar att sjunga. Snälla, gör inte det.  Det låter hemskt, tro mig. Jag har hört det med egna öron hela dagen.

Dagens planer för morgondagen:
Förhoppningsvis sovmorgon! Sen ska jag baka en riktig sommarkaka med färska bär från trädgården. Fira lite att vi haft Torsten i en vecka :)

Allt för mig idag ;D Ursäkta bildernas lite halvdåliga kvalité.

Puss och kram / Anna

Mat och drick förbud !

Nu har jag varit hos tandläkaren. Är väldigt irriterad just nu. För det första har jag fått helt fel information av tandläkarna jag hade i fredags. För det första, jag skulle inte bara ta bort tandsten. Skulle polera och på flour också.  För det andra så sa tandläkarna i fredags att det skulle ta ungefär 20 minuter. Men på lappen som jag fick av senila tanten, som för den delen inte höll på och hitta mig i datorn idag, stod det att jag skulle ha en undersökning på 40 minuter. Det är ju dubbelt så mkt, det är inget man sätter fel på. Tänk så skulle jag göra nått jätteviktigt och inte titta på lappen.  Blir så irriterad och arg. Sen som grädden på moset så får jag inte äta på en timme och jag är jättehungrig. Detta innebär att jag kmr vara grinig en stund till. Men allt gick bra iaf hos tandläkaren. Men jag gjorde ett stort misstag. Ni vet tandläkaren har ju en spegel och en lampa som dom riktar mot en när man ligger där helt hjälplöst. När hon tog bort tandsten på mig fick jag för mig att det kanske inte känns lika obehagligt om jag tittar. Men det skulle jag aldrig gjort. Jag blödde rätt mkt så det blev ju inte direkt bättre av att se det där. USCH !

Puss och kram / Anna

Godmorgon

Sitter nere på mammas datorn nu så jag tänkte jag kunde uppdatera bloggen lite. Se om min dator vill idag kanske. Vet inte vad det är för fel på den. Kanske bara anti mig.

Torsten har ingen lust alls att sova så det blev tidig morgon idag.  Vet inte riktigt vad det är med honom. Han springer bara runt och skriker. Det gjorde han redan igår, men då trodde vi det var för att mamma inte var hemma. Men när hon kom hem var han tyst ett tag sen var han igång igen. Han kan ju iaf inte ha ont någonstans så mkt som han springer. Ååååh nej nu har han varit nere i vattenskålen igen. Genomblöt katt. Så mysigt att gosa med sånna. Att han inte kan förstå att man ska dricka vattnet inte bada i det.

Ska ta och äta lite nu tror jag. När jag ändå är uppe. Tror inte jag får sova nått mer innan tandläkaren kl 13:00. Vill inte dit men jag måste ju. Det är ju bra att få det gjort också. Sen behöver jag inte dit på 1 och ½ år. Men det har dom ju sagt förut och jag tkr dom kallar dit mig efter knappt 1 år. Blir tokig så nästa gång om det blir så igen ska jag faktiskt ifrågasätta. Men den där reseptionisten är ju helt väck alltså. Hon har verkligen noll koll på läget. Säkert senil också. Verkar ju så iaf. Men nu ska jag äta. Torsten har säkert somnat någonstans nu för han springer inte runt och låter iaf. Får se vart jag hittar honom då.

Puss och kram / Anna

Krångel !

Min dator krånglar och det är svårt för mig att uppdatera bloggen. Men så fort min dator slutar med detta ska jag fortsätta skriva som förr.

Puss och kram / Anna

RSS 2.0