1 dag kvar

Imorgon gäller det. Imorgon är dagen D som jag väntat på sen i april! Jag har inte riktigt fattat det än, men det kommer. Antagligen ikväll då när jag ska döma. Kommer vara sjukt nervös. Men men, det hör till :)

Just nu sitter jag i skolan. Ska ha nationella i engelska B snart. Så inga vanliga lektioner idag förutom idrott. Super skönt. Sen blir det hem och packa och allt det där. Okej, jag börjar redan nu bli nervös. Men jag vet inte om det är för provet, matchen ska jag döma ikväll eller om det är allt imorgon. Men hur som helst, konserten imorgon kommer bli så himla kul. LÄNGTAR!

Nu måste jag sluta skriva och börja vandra mot aulan och provet. Ha det bra. Håll tummarna för mig nu. Hör av mig när jag kommer hem i helgen. Eller jag vågar inte lova att det blir på söndag. Men jag hör av mig :)

Bye.

2 dagar kvar

Jag kan knappt fatta det, 2 dagar kvar till dagen jag räknat ner dagar sen i april till. Har börjat förbereda mig mer seriöst idag. Fixar naglarna just nu, har plockat ögonbrynen och testat sminkningen. Viktiga saker känner jag nu, haha. Men jag vill ju såklart vara fin. Är snart klar med naglarna iaf.

Skolan idag gick riktigt bra. Sovmorgon till 9:45, vilket var riktigt skönt. Började med naturkunskap då vi målade en massa skojigt, haha. Vi gjorde det vi skulle, men på ett lite roligare sätt. Sen var det redan dags för lunch. Sen var det dags för arbetsmiljö och säkerhet där jag typ inte gjorde någonting mer än bara lyssna. Sen var det sista lekionen, lektionen med det låååånga namnet Förskola, skola, fritidshem. Där har vi eget grupparbete, vilket gick super bra idag. Efter ett tag, haha. Kort dag eftersom vi inte hade någon samhällskunskap. Väääldigt skönt!

Imorgon är det nationella prov i engelska B igen. Kommer ta nästan hela dagen. Jobbigt, men det är en kort dag ändå. SEN är det helg, och snaaart lördag. Jag längtar så himla mycket. Men är riktigt nervös nu. Men det kommer bli kul :D Ska döma en match imorgon kväll också. Vi får väl se hur det går. P96 blir det. Har inte så bra erfarenhet av just pojkmatcher. Men men, det ska nog gå bra.. 

Bye.  

3 dagar kvar

En hel onsdag har gått förbi och blivit historia. Jag har försökt att blogga, men min dator är hel dum! Ska önska mig en ny till julen. En bärbar skulle sitta fint. Sitter nere vid datorn där just nu. Är så trött på att försöka krångla med min som sagt.

Dagen idag då, vad har hänt? Jo, jag har varit i skolan. Kort dag men ändå har den gjort mig så himla trött. Sen var det träning med småttingarna och sen egen träning med tränarna. Fick mig en riktigt snygg brännskada på knät efter att ha tappat balansen helt, av mig själv dessutom. Måste sett väldigt dumt ut, men hjärna och kropp hade verkligen ingen koppling ikväll..

Nu är det dags för duschen, sen ska jag verkligen sova. Sovmorgon imorgon som vanligt till 9:45. Det betyder att man inte behöver gå upp förrän 7:30. Skönt, behöver verkligen sova. Är verkligen helt slut efter den här intensiva veckan. Helt sjukt vad mycket man kan ha och göra, och mer kommer det att bli. Veckan är ju inte slut än.

Ha det bra tills vi hörs igen. Kan tänka mig att jag inte bloggar förrän jag har kommit hem från Skåne. Och det gör jag ju inte förrän på söndag eftermiddag/kväll någon gång.

Bye.

S-l-a-p-p-a

Då var man hemma igen. Nu ska jag verkligen bara ta det lungt. Orkar inte plugga mer idag. Men allt gick bra på scouterna där jag bevakade min ledare. Det var väldigt mycket mer kristet än vad jag trodde, vilket jag tycker känns, kanske inte obehagligt, men jag känner att jag inte riktigt passar in. Jag tror ju inte på Gud och allt det där, men har all respekt för de som gör det. Därför känns det fel att jag är där. Men det gick som sagt bra.

Sitter och tittar på "SOS familj". Jag blir helt galen på den 10 åriga killen i familjen. Hur illa får man bete sig egentligen? Men han blir nog bättre efter ett tag. Tycker att föräldrarna borde ha ingripigt innan han blivit 10 år. Det kan ju inte ha förändrats under en natt precis. Man måste ju ha sett när det börjat gått snett. Men men... Så är det.

Nu ska jag s-l-a-p-p-a! Så himla skönt att få vila lite. Det har inte riktigt varit nått jag har haft tid med på sista tiden.

Bye.

Min klocka tickar

Har precis kommit hem från skolan, men ska snart iväg på nästa grej. Bara för att skolan är slut betyder inte det att m,an ska sluta plugga. Ska iväg och bevaka och intervjua en ledare och sen skriva en uppsats om det. Den skulle ha varit inne förra måndagen egentligen, men jag fick lite special eftersom jag var sjuk hela veckan innan det. Ibland har man tur.

Den här veckan är kalendern helt sönder kladdad. Har verkligen någonting och göra varenda dag. Så får jag packa lite snabbt på fredag också, annars hinner jag inte allt. Jag förstår inte att allt måste komma precis samma vecka. Tyvärr vet jag att v.50 kommer bli en likadan vecka. Men det är bara att kämpa på.

Nu ska jag gå upp och leta rätt på mina vinterskor jag hade förra året. Jag inser att jag får ha de så länge tills jag hittar några andra. Det funkar inte med gympaskor alltså. Det blir så otroligt kallt! Om jag hinner så kan jag lägga upp en bild eller två på hur mycket snö vi har här i Örebro. För den skulle visst försvinna inom kort. Men får se om jag hinner och orkar det idag. Nu blir det som sagt leta skor, så ska jag väl hinna slänga i mig nått att äta också.

Bye.

Snön faller så vit

Jag inser nu att min nyfikenhet får fortsätta eftersom det inte verkar som ni var intresserade av att dela med er om vilka ni är. Men men, det är väl så ibland. Ni är fantastiska som kommer tillbaka och läser i alla fall.

Idag då, 1 månad innan julafton, har varit en dag med i stort sätt bara plugg. Skolan från 8:15-16:00. Snön har öst ner hela dagen och lagt ett rätt så tjockt täcke över hela staden. Minusgraderna blir fler till antalet, men det skulle det visst bli ändring på i slutet av veckan. På tal om slutet på veckan, jag undrar vad det blir för väder i skåne. Men tillbaka till vad som hänt idag. Gick på stan en snabbis och mötte upp mamma och åkte hem i en varm bil istället för en överfull buss. Man är ju ganska bekväm av sig. Hittade inga skor idag heller, så det fick bara bli en ny mascara och något puderliknande. Heja mig som är så bra på smink, haha.

Imorgon väntar två prov. Ganska skönt ändå att ha de i början på veckan. Då är man av med de sen. Men jag vet även att jag kommer få en matteläxa imorgon tills på fredag. Så läxorna blir ju inte färre. Så ska jag även med en kompis som är scoutledare och bevaka hennes ledarskap och sen skriva ihop det. Suck, när ska plugget ta slut?

Just nu är jag väldigt trött och jag ska kolla klart på " 2 ½ men" och sen är det dags för sängen.

Bye.

Nyfikenheten själv

Jag skulle vilja testa en sak och se om det funkar. Jag är så himla nyfiken på alla som är inne och läser på min blogg. Jag ser ju hur många ni är, men har ingen aning om vilka som är inne och läser. Skulle ni inte skicka en kommentar där det står "Jag var här" och har ni någon egen blogg så skriver ni dit den så lovar jag att komma in och titta där?  :) Jag är bara så nyfiken på vilka ni är.

Tack på förhand!

Där satt den

Då var ännu en dag över. Dömandet gick jättebra. En utvsning blev det, vilket jag är väldigt stolt över, haha. Ingen svår utvisning alls, felaktigt byte. Då behöver man inte ens hålla koll på nr eller nått, haha. Såna utvisningar tkr jag om. Borde finnas fler såna, haha.

Imorgon blir det ännu mer plugg. Har inte blivit av så mycket idag måste jag erkänna (a). Men imorgon måste jag verkligen. Så blir det upp på stan och köpa nya skor också. Så måste jag bli klar med måleriet också. Men nu är det bara färg som ska på, det brukar inte ta så jättelång tid. Ni kanske får se lite mer av bilden imorgon.

Bye.

I'm dreaming of a white Christmas

God morgon på er!
Det är ju inte riktigt morgon längre, men har varit iväg och tränat småttingarna och kom precis hem. Gud vad segt det var att komma upp i morse. Jag var så himla trött, och är fortfarande. Men träningen gick bra, fast de bara var 6 st. Skärpning nu killar, ni vet ju att det blir så mycket roligare när ni är fler! Men idag var det mycket sjukdomar också, så kan inte bara skylla på er lathet.

Ska sätta mig och måla lite mer nu när det är ljust ute. Man ser så mycket bättre då. Okej, just den där meningen lät som den skulle komma från en 70 årig tant, men det är ju sant. Ska sätta på "Our Christmas" också och få lite julstämning. Snön har hittat till Örebro och ligger nu som ett lagom tjock täcke över hela staden. Så mysigt, men kallt. Måste ju som sagt köpa vinterskor. Funkar inte riktigt med utslitna gympaskor längre.

Så nu är det dags för plugg, måleri och senare döma två matcher och tjäna lite stålars. Alltid bra att ha, haha. Synd att jag inte ska döma båda med Pernilla. Men det blir en match med henne i alla fall. Det är ju alltid nått.

Hör kanske av mig senare.

Bye.

Man blir så trött

Fast dagen inte varit speciellt påfrestande och jobbig är jag hur trött som helst. Ska bli skönt att krypa ner under täcket och sova så gott. Men innan dess måste jag bli lite arg. Arg på bloggen. Varför ska den alltid krångla när man har världens idé om vad man ska skriva till er? Varför just precis då? Men min idé får vänta tills imorgon, för bloggen vill ju som sagt inte.

Imorgon blir det mycket innebandy. Även mycket plugg. Så det är bäst att sova nu. Ska upp och träna småttingarna kl 09:30-11:30. Sen är det hem och plugga. Måste måla klart också. Har målat ganska mycket nu på kvällen och tror jag kan bli klar nu i helgen. Måste köpa vinterskor också den här helgen. Oj vad mycket som ska göras, och så lite tid.

God natt på er! <3

Look what I've done

Har sagt tidigare i inlägg att jag håller på och målar lite. Har lovat att visa er det, men jag har inte riktigt vågat tills nu. Den är absolut inte klar, men jag hoppas den blir klar till nästa vecka. Förhoppningvis blir den det. Jag vill höra allas åsikter, slå släng er på tangenterna..



Färgerna ser väldigt konstiga ut på datorn, de få som har kommit till än så länge. Men det ser inte ut precis sådär i verkligheten. Ni får tänka bort det. Men vad tkr ni? Ser ni ens vilka det är?
Åsikter, åsikter, åsikter!

Bye.
 

Snart är det lördag igen

Den här veckan har verkligen bara flygit iväg. All tid bara försvann, förstår inte hur det går till.

Idag är humöret tillbaka iaf. Har varit helt sprallig hela dagen, skrattat hela tiden och bara varit allmänt positiv. Fick reda på mitt matteprov jag gjorde tidigare i veckan, haha. Ja vad ska man säga. Jag är absolut inte bäst i klassen på funktioner iaf, hahaha. Jag får helt enkelt skylla ifrån mig på att jag varit sjuk. Blev godkänd iaf.
Sen på idrotten, puss på mina lärare alltså, INNEBANDY! Mitt lag ägde så himla hårt. Vi vann alltihoppa! Behöver jag ens säga att jag gjorde massa mål? hahaha.



Premiär av julshowen idag! Lycka till tjejer, men ni vet att ni är fantastiska! Jag tror jag är lika nervös som ni är, haha. Okej, kanske inte lika, men väldigt nervös iaf. Men jag vet att ni kommer göra ett bra jobb! Det är ju ni liksom, de fantastiska S:en. Can't wait till nästa lördag! Saknar er så sötnosar! Ni gör den mörkaste dagen ljus.. Massa kärlek och lycko sparkar till er! Shake it girls ;)

Borde egentligen plugga nu, men hur mycket tror ni att jag kommer få gjort? Det får bli hårt arbete imorgon istället. Så morgon dagen blir plugga, innebandy och... plugga. Kanske packa lite också för nästa vecka är fullspäckad, som vanligt.

Bye.
 

Another winter night

Jag vet att jag borde vara hur glad som helst ju nu, det är liksom bara 9 dagar kvar tills dagen jag längtat efter i nästan ett år. Men av någon konstig anledning är jag inte på humör. Jag kan inte sätta fingret på vad det är heller, så jag kan inte göra nått åt det. Jobbigt faktiskt. Men det kommer gå över inom en vecka kan jag tänka mig.

Hade nationella prov i eng B idag. Jag var så himla nervös så jag inte förstod någonting när jag läste första gången. Men när jag återfått lugnet och läste igen var det inga problem. Jag tror faktiskt att det gick bra. Jag hoppas på det i alla fall. Ni får hjälpa mig att hålla tummarna för det!
Blev faktiskt glad idag över en ganska liten sak, men nått som betyder mycket för mig. Jag tror inte jag visade hur glad jag blev, men hoppas ni förstår. Hade lagt in alla låtarna på mobilen från Sanna, Shirley och Sonjas julalbum som släpptes igår och gick runt och lyssna på idag. Det betydde jättemycket för mig att Ni lyssnade på dom, tog min mobil och verkligen lyssnade och pratade med mig om det. Ni visade er verkligen intresserade. Det betyder så otroligt mycket för mig tjejer. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er! <3

Tack alla mina underbara vänner! Ni betyder mest. Saknar endel av er så himla mycket och det ska bli så kul och ses igen! Var för länge sen nu alltså. Tack för att ni finns, ni är fantastiska!

Bye.
 

En evighet till tisdag

Skoldagen idag kändes som en evighet. Började kl 8 och slutade kl 16. Det blir riktigt långt faktiskt. Man är helt slut efteråt. Dessutom hade jag matteprov sista timmen. Det gick över förväntan, men jag är väldigt osäker på om det kommer leda till nått mer än G. Men jag är glad om jag blir godkänd.

När jag väl kom hem och tyckte att nu kunde jag ta det lungt och bara slappa innan plugghysterin börjar, så möts jag av ett dukat bord hemma. Vid bordet var det dukat för åtta och inte fyra. Det visade sig att Fredriks mamma, pappa, syster och systerson på 5 år skulle komma på besök. När vi ätit klart och allt så tröttnade jag lite på sällskapet eftersom jag inte hade så mycket att prata med de om så jag gick upp på mitt rum. Efter en stund kom mamma och Helena, Fredriks syster, och frågade om jag ville vara med och sjunga på Lucia för Helena och Fredriks faster som då fyller 80 år. Så jag, Klara och Helena ska sjunga lite julsånger där. Mysigt värre. Kan bli riktigt kul. Bara jag slipper vara Lucia.

Idag har det även uppdaterats massa spelningar på Shirleys hemsida. Hon ska verkligen överallt, förutom Örebro. Men jag ger mig då inte i första taget. Jag drar till Stockholm, och kanske Borlänge om det blir lägligt. Det får vi se. Jag håller tummarna :D

Sovmorgon imorgon. Börjar 11:50 och slutar 12:50. Rätt så skönt faktiskt. Väldigt skönt ärligt talat. Natalie, jag och kanske några till drar sen upp på stan och shoppar. Nu när jag har pengar liksom. Ska köpa nått att ha på mig på julshowen som är om 11 dagar nu. Jag längtar så! Ska bli så himla kul.

Äntligen är denna evighetsdag snart slut. Hoppas på en kortare dag imorgon.

Bye.

Shirley och Vilja feber



Så var det dags för mer uppdatering om våra älsklings tjejer. Aftonbladet nästa...

Another winter night

Här kommer en länk så man kan lyssna ännu lite mer på nya låten "Another winter night" från Sanna, Shirley och Sonjas julalbum "Our Christmas" som släpps på onsdag, KLICKA!

Repetition inför julshowen

 
Här är ett klipp från Sanna, Shirley och Sonjas repetition inför julshowen. Haha, ja de är ju för härliga de där tre brudarna. De är som tre högstadie tjejer när de väl sätter igång, haha. Men ni är underbara. Längtar så till att få se det färdiga reslutatet. Det ser ju ut att bli kanon bra! Det är väl bara avsluta med att säga, shake it!

Bye.
 

När kroppen säger anfall

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Dagen har varit något speciell om man säger så. Dömde två matcher i Nora och jaa. Som jag sa i det tidigare inlägget skulle det bli intressant. Vet inte om det var så intressant, det var mer mardrömsliknande. Första matchen, flickor födda 96, ursäkta mig men den var verkligen skit tråkig att döma. Det händer ingenting. Man bara står där. Såg då fram emot matchen efter, pojkar 95. Men det skulle jag inte gjort. Make till match har jag nog aldrig varit med om. Utvisningar, svordomar, galna tränare, hel korkat sekitariat och mycket mycket mer. Jag var så arg efter matchen att jag stod och skaka. Det var nått helt sanslöst.

Imorgon är det i alla fall lugna matcher. Poolspel i Kumla, flickor 97/98. Då blir det stå domare, men det känns som att det faktiskt är så mycket bättre. Lätta pengar om man säger så. Man behöver inte blåsa så mycket heller så man sliter ju inte på visselpipan. Nej, jag ser fram emot morgondagen och struntar i vad som har hänt idag. En mysig dag med Pernilla, ja det blir bra.

Bye.

Domaren har sagt sitt

Jag börjar faktiskt må riktigt bra nu mot vad jag har gjort den senaste veckan. Inte alls lika förkyld och ögonflussen är nästan helt borta. Det är bara den irriterande hostan som har bitit sig fast. Men den ska väl också gå över någon gång.

Imorgon blir det till och döma matcher i Nora. Det är en bit och ta sig, men kul ska det bli. Blir min första pojk match att döma. Ska bli.. intressant. Missar dock mina småttingars match. Men har varit med på alla deras matcher hittills, så de klarar sig nog. Eller det gör de, helt klart.

Har fortsatt måla idag också, som jag skrev i inlägget tidigare att jag skulle göra. Det börjar ta sig alltså. Men jag vill inte visa nått än. Ni får vänta lite till.

Bye.

BB

I det här fallet kan BB stå för två saker. Ni kommer om ni fortsätter läsa förstå vad jag menar.

Jag har blogg beskymmer! Min dator och bloggen kan verkligen inte komma överens. Sitter vid en annan dator nu för att få en chans att uppdatera. Måste skriva av mig (a). Igår försökte jag uppdatera bloggen säkert 5-6 ggr utan resultat. När jag gett upp och senare hade fått kraft igen för ett försök så lyckades jag. Snacka om att bloggen vill jävlas.

Så måste jag även berätta att jag fick reda på igår att jag fick MVG på ett prov i skolan om graviditet och födsel. Tack Natalie för att du tog reda på det åt mig. Jag är så glad nu. När jag berättade det för mamma först så formulerade jag mig väldigt dumt så det lät som att jag hade gjort ett graviditetstest, hahaha. Men så är inte fallet.

Nu ska jag gå iväg och måla lite faktiskt. Började göra det nu i veckan när allt på tv var uselt och meningslöst att titta på. Kanske lägger ut en bild på det någon dag så ni får se vad det är och hur det blir. Hoppas jag hinner klart med det här i tid nu. Men jag är osäker. Det kommer bli mycket plugg nu när jag kommer tillbaka till skolan efter sjukan.

Bye.

Our Christmas

 
Nästa vecka släpps Shirley, Sonja och Sannas album "Our Christmas". Jag kan knappt vänta. Jag har sett fram emot den här skivan så himla länge, och inte minst deras show. Nu är det inte långt kvar till nått av de. Jag har väntat sen i april, sen april. Nu är det bara två veckor kvar tills jag får användning av de där biljetterna jag ägt sen den 28 april. Ska beställa skivan nu i helgen tänkte jag så jag slipper leta uppe på stan. Det är så praktiskt att få den hem i brevlådan.

Jag har tjuvlyssnat lite på spåren på skivan. Jag vet inte vad jag ska säga. De är ju så himla bra. Är du också nyfiken, klicka här.

Bye.
 

Är det inte tillräckligt länge

Ligger fortfarande hemma och är sjuk. Det här är verkligen inte kul. När blir man frisk från det här? Jag har inte tid att vara sjuk. Inte just nu.


Den här kameran skulle jag just nu kunna döda. Mamma gick för att lämna in den för att den funkar inte längre nu i början på veckan. De sa att de trodde det var fel på batterierna och rekomenderade ett par andra batterier. De sa att man skulle ladda batterierna länge, så det har jag gjort. Ungefär i 2 dygn nu. Är det inte tillräckligt länge? Så satte jag i de i kameran nu för en stund sen och väntade mig en lycklig upptäckt, men istället fick jag samma skit som förut. Kameran sätts ju inte ens på. Så försökte jag några ggr och fick tillslut på den. Tog en bild och sen kom den mycket väl igen kända texten "Batteri tomt" upp i displayen. Berätta för mig, vad ska jag göra?

Bye.

När influensan knackar på

Inte heller jag har lyckats hålla mig undan. Jag är ju inte direkt förvånad. Har jätteont i halsen, hostar och är allmänt super förkyld. Så i natt som grädden på moset fick jag även ögonfluss. Jag vill bara vara frisk igen. Orkar inte vara sjuk. Det är skit jobbigt faktiskt. Men man får försöka se det positiva i det. Det är bättre att jag är sjuk nu, än om 18 dagar. Jag längtar sååå till julshowen med Shirley, Sonja och Sanna :D <3

Mormor opererar sig idag. Lycka till <3 Men det kommer gå bra. Jag ringer dig ikväll om du inte har hört av dig själv innan, okej?

Funderar på att gå och lägga mig i soffan igen och sova en stund. Men det är så jobbigt och sova när man har ögonfluss. Man inser vilket jobb som väntar när man vaknar. Dessutom är jag så täppt i näsan att jag måste andas med munnen, och då börjar det kittlas i halsen och då börjar jag hosta. Det är en enda stor ond cirkel. Och NEJ jag tänker inte ta nässpray. Det är verkligen min största fobi -.-

bye.

Det var bättre förr

Känner mig extra trött idag. Har haft en riktigt seg dag. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Kanske är därför jag är så himla trött också. Skulle kunna göra vad som helst för att slippa skolan imorgon. Jag inser vad som väntar..

Fick ett överraskande samtal idag. Vill inte gå in på så mycket vem det var och vad som sas, men det fick mig att börja tänka. Verkligen börja tänka. Jag är inte nöjd med hur relationen ser ut mellan oss. Jag vill bara att allt ska vara som förr <3

Bye.

Träsmaken är värst

Den här helgen vi börjat göra om lillebrorsans rum. Jag har hjälpt till lite grann i alla fall. Igår hjälpte jag till och målade snetaket vitt från en riktigt mörkt blå färg. Det blev några lager, men nu är det snyggt. Idag är det igång och tapeserar. Det är nog säkrast att jag bara håller mig undan tror jag, haha.

Istället har jag varit i idrottshallen hela dagen. Småttingarna hade poolspel, samling 08:15. Mindre kul kan man väl säga att det var. Ingen sovmorgon direkt. Sen blev det ju såklart lite smått kaos också under tiden gång. Men det löser sig ju alltid till slut. Nästan alltid. De var i alla fall jätteduktiga och Gustav i mål ska ha en extra benämning efter att ha räddat den där straffen! Hel bra är du Gurra!

Just nu sitter jag här, med träsmak i rumpan, trött och allt vad det är och försöker skriva ihop nått bra. Hoppas det här duger för er, för nu måste jag nog vila.

Bye.

RSS 2.0