Lyckan är total

Ikväll som alla andra kvällar har vi spelat Wii. Det är så himla kul. Så fick vi besök av Elin och Monica en snabbis också. Var jättelänge sen jag träffade de så det var kul :) Vi får ta och fixa någon grillkväll snart som mamma sa. Vi har alltid så roligt ihop! Vi får vänta bara tills Eva frisknat till lite.

Imorgon kommer älsklingen hem ifrån Skåne! Skönt för jag vet inte om jag skulle orka vara ensam så länge till. Tänk att man blir så beroende av varandra efter ett tag. Har precis pratat med honom i telefonen också! <3 Nej nu får han komma hem. Det är så kallt och sova ensam. Och väldigt...ensamt!



Pusshej!

"Anpassa farten efter sikten"

Körlektionen gick jättebra. Det börjar ju ta sig det här. Kanske blir ett körkort i handen snart iaf. För er som upptäckt min rubrik och undrar vad jag menar med det ska redan nu få sin förklaring. Just den meningen "Anpassa farten efter sikten" får man höra väldigt mkt när jag sitter med en bilskolelärare i bilen. Det låter nu som jag är världens fartdåre, men så är inte fallet. För hur man än kör får man höra meningen. Är det någon som kommit undan den? Jag har det som sagt inte. Det roliga i det hela är att när de säger det när man kör lite för snabbt för att de ska vara nöjda och man sänker farten så får man höra det igen, för då kör man för sakta. Det finns liksom inget lagom på något sätt. Det värsta du kan göra i den situationen är att inte göra någonting alls. Tillslut gör de det åt en, så ingen idé att bara sitta och nicka och hålla med. Att göra vad som helst verkar göra de lite nöjda iaf. Tur man hittat det.

På vägen hem sen i bussen blev jag lite full i skratt. Busschauffören var nog en av de få som inte fått höra denna mening "Anpassa farten efter sikten". Han hade snarare fått höra "Plattan i mattan", haha. Mitt inne i stan, bland gångtrafikanter och cyklister hade han en fart som gjorde att han knappt hann stanna när trakfikljusen slog om. Medans de andra på bussen satt livrädd och höll fast sig i allt vad de nådde satt jag där och små log och tänkte "Anpassa farten efter sikten".

För att krångla till det lite för er och se till att hjärnan får jobba lite extra nu så hoppar jag tillbaka till ämnet om min bilskolelärare. Hon är en rolig liten prick hon. När man stannar vid vägkanten för att prata lite om nya övningar och liknande så sätter hon sig och tittar rakt fram och det ser nästan ut som att hon ser ett papper framför sig som hon läser ifrån. I ett sånt läge är det helt fel läge att börja skratta, även om det ser väldigt roligt ut. Det är absolut inget fel på det hon säger. Det är mkt vettigt och en hel del självklarheter om man börjar tänka efter. Men just det att hon ser så rolig ut när hon försöker se de där papprena framför sig och läsa av de, de gör att man ibland lite tappar fokus på vad hon faktiskt säger.
 
Nu fick ni mkt och läsa. Det var väl roligt för er?

Nu ska jag gå ner och prata lite med mamma som precis kom hem. Och för att inte glömma vädret kan jag meddela att det regnar ute. Tjoho för svensk sommar! -.-

Pusshej!


Godmorgon alla pigga och glada

Jag vet, det är helt otroligt att jag skriver ett inlägg kl 09:15. Det var väldigt länge sen kan man ju lugnt säga. Men så är det när man ska iväg och tuta lite bil och bor på landet, haha. Måste ta en buss går 1 h och 10 min före min lektion börjar. Visst är det härligt? Förstår ni hur mkt jag längtar tills jag får det där förbannade körkortet eller?

Har varit vaken sen kl 08:00 till och från. Har nu duschat och fått på mig kläder och ska vidare ner mot kylskåpet och äta något hade jag tänkt. Sen blir det bussen och vidare till brum brum skolan och sen blir det hem igen med bussen.

Så får vi ju inte glömma bort vädret som idag är molnigt så in i bomben. Jeans på!

Nej frukost var det.

Pusshej!

Äventyr i Marieberg

Idag har jag iaf fått lite gjort. Jag har övningskört massor. Det var tänkt att vi skulle gå på bio på dagen, men mamma och jag ville inte se Harry Potter som de andra och det fanns verkligen inga bra filmer så vi ska gå på "Sommaren med Göran" nästa helg istället.

Under tiden de andra var och tittade på bio så åkte jag och mamma ut till Marieberg, Ikea och affärerna däromkring. Jag körde hela tiden och det var riktigt bra träning måste jag säga. Mkt parkering och sånt. Vi köpte lite smått och gott, bl.a. lite grejer till vårt nyinköpta Wii spel. Så ni kan ju gissa er till vad vi har gjort nu ikväll. Ja, vi har spelat Wii. Jag som i vanliga fall inte är så mkt till tävlingsmänniska blir helt galen av spelet. Iaf i stridens hetta men sen vem som vinner gör mig inte speciellt mkt. Tur är väl det med tanke på tävlingsmänniskorna vi redan har i familjen. Stämningen är fortfarande bra i familjen vill jag bara säga, haha. Än så länge ;)

Nej det är dags för sängen nu tror jag. Är riktigt trött och imorgon är det körlektion vid 11:10 inne i stan. Känns faktiskt riktigt bra för en gångs skull. Skönt att vi har kört så mkt idag och även sen senaste lektionen. Men nu ska jag kolla buss tills imorgon bitti, sen blir det sängen.

Pusshej!

Ett litet avtryck

Har inte gjort något vettigt alls idag. Inte ens övningskört som jag hade tänkt. Vi flyttade det tills imorgon istället. Blir till och träna lite stadstrafik och sen lite landsväg också eftersom det var det jag hade i läxa tills på måndag. Får vi se hur det går :)

Har gjort en grej som är lite vettig iaf. Jag har skrivit ut och ramat in nya bilder på Shirley, vilket jag tänkt göra ganska länge nu. Det blev fyra nya bilder. Hade inte fler ramar så det fick räcka. Ska ta med de till Gbg den 4 aug så Shirley kan få sätta ett litet avtryck på de. Är så glad att jag äntligen börjar bli ganska bra på att ta kort faktiskt. Är riktigt stolt över de här bilderna.


Nej det kanske börjar bli dags att tänka på refrängen och ta och gå och lägga sig. Är väldigt trött om jag känner efter.

Pusshej!

Det är något speciellt

Nu tänkte jag ännu en gång börja med att skriva om vädret. Det har fortfarande inte bestämt sig för hur det ska ha det. Det växlar hela tiden. Visste ni förresten att det är en av de vanligaste samtalsämnena här uppåt norden, att prata om vädret? Nere i t.ex. Spanien finns det ju inte så mycket att prata om när det gäller vädret. Det är ju sig likt hela tiden. Men inte här uppe. Det växlar snabbare än man hinner byta till bikini och få ut solstolen. Inte så konstigt heller om man tänker efter att vi pratar så mkt om vädret, det är ju det enda som växlar. Allt annat känns som att det är sig likt.

Har suttit och tittat på bilder från Thailand idag. Jag längtar faktiskt tillbaka! Allt är så lugnt och skönt där och man har inga måsten. Inte för att jag känner att jag har så många just nu heller, men iaf. Värmen, det saknar jag. Den där sköna känslan att vakna på morgonen och se hur solen lyser in genom fönstret och höra vågornas brus. Kan det bli så mkt bättre? Det enda jag inte saknar är alla dessa timmar man lägger ner på att smöra in sig. Särskilt jag lägger ner väldigt mkt tid på det. Men allt annat saknar jag!

Men när man varit utomlands en tid så uppskattar man verkligen Sverige på ett helt annat sätt. Hur fint det är egentligen. När väl vädret är på ens sida. Det är ju riktigt fint. Jag har fått för mig att himlen har en helt annat blå färg här hemma och att allt det gröna är så mkt grönare. Det är så vackert. Något speciellt helt enkelt!



Pusshej!

Svensk sommar

En ny dag och vädret vill fortfarande inte bestämma sig. Riktig svensk sommar är det. Det är sol ena stunden, mulet andra och vinden blåser halv storm. Man vet ju inte riktigt vad man ska göra en sånn här dag.

Just nu ska jag iaf hoppa in i duschen. Känner mig inte alls fräsch men det ska det bli ändring på. Så känner jag hur magen kurrar lite lätt också. Så det ska vi väl göra något åt.

Får väl återkomma med vad som hittas på en dag som denna. Några förslag på vad man kan göra?

Pusshej!

Strax innan läggdags


Det är nattdags för länge sen egentligen, men jag har suttit och pratat med min älskade vän Ellen ett tag på msn nu. Jag satt och kollade igenom lite bilder jag tog på mig själv häromdagen när jag hade tråkigt. Så skickade jag över några till henne och titta vad fint hon gjorde med en av de. Är hon inte duktig? Det tycker iaf jag.

Tack sötnos Ellen!
Du är guld värd! <3


Pusshej!

Det är så typiskt

Så idag kom solen. Jag har varenda gång jag ska sova över hos Filip haft med mig mängder av saker. Ni vet sånna där saker som man tänker ifall att. T.ex. ifall att det blir varmt, eller ifall att det blir regn eller ifall att.. Ja ni fattar. Igår tog jag inte med mig några sånna där ifall att grejer eftersom jag aldrig hittills haft någon användning av det. Men såklart skulle jag haft det idag eftersom jag bara hade med mig jeans och solen strålande utanför fönstret. Ett par short hade ju inte varit fel. Varför blir det alltid så?

Men bara för att solen varit framme idag kan jag inte påstå att det varit behagligt att vara ute. Det har blåst halv storm. Så vad har jag gjort idag då? Ingenting i stort sätt. Jag och mamma kollade lite på film och nu på kvällen så satte vi på en till film. Men jag är så otroligt trött så den filmen var lite för mkt för mig. Jag hängde inte med alls och nu sitter jag här igen.

Imorgon ska jag väl försöka få med mig mamma ut och övningsköra lite. Jag vill verkligen bli av med allt vad övningskörning innebär. Jag vill sitta här med mitt körkort i handen. När tror vi det kommer hända? Snart hoppas jag för jag är trött på det här nu. Börjar bli otålig.

Ja, så mkt mer än inte planerat. Ska nog ta och nanna kudden ganska så snart för jag håller på och ramla ihop av trötthet. Var länge sen jag var såhär trött. Och vad har jag gjort idag egentligen, igenting. Känns som en rätt onödig dag faktiskt..

Pusshej!

En svensksommar dag

Idag är en sånn dag som är riktigt skönt och ha ibland, men inte allt för ofta. Inget planerat alls, kan bara ta det lugnt. Men som sagt, det blir lite tråkigt i längden. Har inget planerat nu förrän på måndag då jag har körlektion i drygt en timme. Sen var det slut på aktiviteter även den dagen. Så jag har en känsla av att jag kommer tröttna ganska så snart på de här "inget planerat"-dagarna.

Idag regnar det ju då, såklart. Svensksommar, visst är det underbart? Eller inte. Men sen när det blir strålande sol och sådär jättevarmt, då klagar vi över det också. Aldrig är vi nöjda. Men lite sol vore ju iaf glädjande.

Ikväll åker jag iaf hem till Filip och sover kvar där. Han får semester nu till helgen men då sticker han iväg till Skåne ett par dagar. Så ja, mitt schema blev ju tomt ändå. Men jag ska nog kunna hitta på något :)

Nej en dusch på det här skulle ju inte sitta fel. Ta hand lite om sig själv. Fast först ska jag nog ner och kolla på "The Tyra Banks show".

Pusshej!

Uppdatering inom mobilvärlden

Min mobil har länge hållit på och krångla. I stort sett sen innan jag åkte iväg till Spanien. Knappar har gått av, slutat fungera och den har varit allmänt jobbig. På senare tid har den börjat ramla sönder också. Så idag köpte jag mig en ny. Det var väl på tiden kan man tycka.


Den här blev det. En Sony Ericsson W595. Än så länge verkar den väldigt bra och jag hoppas det fortsätter i den riktningen. Är fortfarande lite ovan vid att ha ett fungerande mellanslag när jag skriver sms och en del knappar är inte likadana som på den gamla Sony Ericssonen. Men det vänjer man sig ju vid med tiden.

Rea, det tycker vi om

Det blev stan med Emma idag då. Jag hade inte tänkt köpa någonting, men det blev ju inte riktigt så. Kan inte påstå att jag brukar köpa mkt grejer, så det fick gå för den här gången. Det var ju rea så jag slog till på stort. Ett par shorts och två linnen. Allt som allt gick inköpen på 200 kr. Inte dåligt alls om jag får säga det själv.


Shorts från Cubus
Linnen från Åhléns
 

Nu är det ju så vackert väder ute så jag ska ut och hitta på något. Man får ju passa på när solen vill visa sig. Man vet ju aldrig när det slår om och blir regn igen.

Pusshej!

Shirley Clamp i Sommarkrysset

Det finns inga givna svar - Shirley Clamp

Det nya rummet

Jag gjorde ju som sagt om lite lätt på mitt rum förra veckan. Tänkte att det kanske var på tiden att ni får se det.







Blev det inte fint, eller vad tycker ni? :)

Sommarkrysset

Resan började redan kl halv 8 från Örebro. Min älsklings Filip sov kvar hos oss och skjutsade oss till bussen. Väl på bussen somnade båda Anna och jag, haha. Vi var lite trötta, kan man väl säga.

Framme i Stockholm begav vi oss hem till Anna en snabbis för att lämna hennes grejer och hälsa lite på hennes familj sådär. Var sen framme på Gröna Lund vid 2-3 tiden och träffade då Nathalie. Vi tog redan då platser framför scenen och blev sittande där näst intill hela dagen. Men vi roade oss bra. De hade både rep och genrep under tiden vi satt där. Det var så otroligt varmt så jag uppskattade verkligen min tanke på att ta med shorts ifall att det skulle bli sådär riktigt varmt som det blev. Så jag sprang iväg och bytte om, så skönt!

Sist ut på repet var våran stjärna, Shirley! Haha, ja vad ska man säga. Hon är underhållande utan att veta om det tror jag. Men mkt gör hon medvetet också. Men studiomannen Henrik vet ju också hur man underhåller. Så de två ihop blir rätt roligt. När Shirley kom ut på scenen, lite små sprallig som vanligt, hade Henrik gått och ställt sig i glasskön och stod och prata med henne genom micken därifrån. Shirley svarade på det han sa och tittade förvirrat runt sig för att hitta honom. Tillslut gav hon upp och sa att hon hörde honom men såg honom inte, haha. Efter glassen kom Henrik tillbaka och skulle hjälpa till med vad som skulle hända. Shirley som hade kommit in på andra tankar var lite svår kontaktbar, haha. Han fick ropa på henne tre ggr innan hon reagerade.



Henrik: - Måns kommer stå här och så säger han...
Shirley: - Är du Måns?
Henrik: - Suck, ja!?
Shirley: - Vad lång du har blivit Måns.


Hahaha, ett typiskt Shirley skämt. Bara lite sådär spontant kan det ploppa ur nått hon tänker på, haha. En väldigt underhållande tjej helt enkelt. Efter att hon kört låten ett antal ggr och Henrik ännu en gång säger att hon ska köra igen för nu ska de testa med kamrerna också, så kommer en till sånn där spontan kommentar. "Snart kan alla den här låten", haha. Jag kan bekräfta att när Shirley senare hade gått av scenen så gick väldigt många och nynna på låten, haha.


  
 

När repet var klart fick vi tag i Shirley och pratade en liten stund och självklart blev det lite kramkalas. Hon fick också ett grattiskort som jag och Sanna hade gjort till Vilja, Shirleys dotter, som fyllde 1 år i onsdags. Hon blev jätteglad, Shirley alltså, och jag fick ännu en gång beröm över hur kreativ jag är. Fast som sagt, den här gången gjorde jag ju inte det själv. Efter en stunds prat så var Shirley tvungen att gå av scenen för det var strax dags för genrep. Så Shirley försvann bakom scenen och vi begav oss till toaletterna för att ännu en gång tömma blåsan och fylla på vattenflaskan ;)

Vid halv 8 satte förbandet igång. Det var tre totalt okända killar som sjöng. Tog aldrig kort på de så kan inte dela med mig av hur de såg ut. Den ena killen, som jag har för mig hette Sebastian, men det kan vara totalt fel, sjöng iaf "I'm yours". Han tittade jättemkt på mig och jag tittade ju på honom också eftersom det var hon som stod på scenen. Sen i slutet när han sjöng just I'm yours pekade han på mig, lite läskigt enligt mig. Han var säkert typ 30 eller nått. Håll dig till din egen ålder. Man kan ju hoppas att han pekade på de som satt framför mig bara att jag uppfattade det som att det var till mig.

Minuterna innan 8 räknades ner och Måns fick ha ett snabbt rep av inledningen och det gick jättebra. Det gick inte lika super bra när det blev live sen, men han var jätteduktigt. Jag skulle också vara nervös. Allt hängde ju på honom. Men han skötte sig verkligen jättebra!


Tillslut kom ju Shirley ut på scenen, så vacker. Ni såg henne kanske på tv:n? Låten satt som en smäck trots den jobbiga förkylningen hon hade dragit på sig. Hon kanske hade lyckats vara ganska tyst efter genrepet som hon sa till mig och Anna att hon skulle gå och vara för att rösten skulle hålla. Men det är knappt troligt, haha.


 

Jag hade väldigt  svårt att ta kort på Shirley eftersom jag hade två väldigt glada tjejer framför mig som slängde med armarna och var allmänt vilda. Men ja, några bilder fick jag nu till som ni ser, som iaf jag tyckte blev väldigt fina <3

Som avslutning på Sommarkrysset gick alla artisterna, förutom Timbuktu som stod och sjöng, ut i publiken och skulle dela ut blommor. Så såg jag att Shirley gick och letade i publiken efter någon och självklart hoppas man ju att det är en själv hon letar efter, och just då var det faktiskt så. När hon sen hittade oss fick jag och Anna en varsin blomma. Hon sträckte över två blommor för vi satt precis i mitten av en rad men näst längst bak på den lilla avdelningen eller vad man ska kalla det. Så när jag fått tag i blommorna så skickade hon släng pussar till oss, och jag var snabb på att skicka tillbaka och hon log sådär värmande som hon alltid gör och blinkade tillbaka till mig, haha. 


Precis när allt var klart så öppnade sig himlen och regnet bara öste ner. Tur att jag hade med mig paraply även fast det såg ut som att vi inte skulle behöva det på hela dagen. De ville då ha kvar oss i publiken för att spela in en trailer, men efter att första tagningen inte blev som de ville så blev de av med publiken. Jag kan tänka mig att de aldrig har tömt det inhängnade området så snabbt. Alla var ute på tre röda, haha.
 
När allt var klart så hade vi en aning om att Shirley inte skulle komma ut och träffa oss sen som hon hade sagt att vi kanske kunde göra. Regnet ville inte sluta ösa ner och vi hade en känsla av att Shirley inte hade någon lust att komma ut då. Dessutom satt hon i intervjuer och sånt. Men envisa som vi var stod vi kvar och väntade till klockan 10 då vi verkligen var tvugna att gå för att jag inte skulle missa min buss, vilket jag höll på och göra. Men jag kom på bussen och somnade stenhårt och vaknade upp i Arboga, haha. 


Otroligt nog överlevde blomman resen och är just nu avklippt så bara själva blomman är kvar och ligger i ett glas med vatten på min nya fina byrå. Får vi se hur länge den lever. Kommer ändå alltid minnas den! <3 

Tusen tack alla som gjorde den här dagen helt underbar! <3 
Ni vet hur mycket ni betyder för mig! <3 
L O V E !   <3

Ännu en dag

Så har man sovit ut ordentligt idag då. Vaknade för ungefär en timme sen, men ändå sitter jag här och gäspar. Men ska snart ta tag i mig själv och gå och duscha och lite sånt där. Då piggnar jag nog till.

Sitter vid mitt nya skrivbord just nu. Det funkar galant ;) Nej just ja, vi köpte inte galant skrivbordet, annars hade det ju varit ett väldigt bra skämt, haha. Vi köpte det som heter vika. Man kan inte riktigt göra lika roliga skämt på det, haha.

Nej ni, nu ska jag ta och fixa det där sommarkrysset inlägget jag har lovat er. Började igår men hann inte riktigt klart. Så nu är det på tiden.

Pusshej!

Sängen väntar

Har varit super seg idag. Somnade till filmen vi tittade på och har varit hur trött som helst verkligen. Så inlägget om igår får ni vänta med tills imorgon. Har inte hunnit skriva klart och kommer inte hinna klart med det heller. Är så trött så jag måste verkligen gå och sova nu.

Imorgon lyder planen; sova ut, uppdatera bloggen, åka till Filip och lata och mysa med honom hela dagen. Inte illa va?

Nej nu blir det sängen. Förstår inte hur trött man kan bli. Har ni tur kanske ni får se mitt rum imorgon också. Tog kort på det idag. Men det är så svårt att fånga helheten. Men det väntar vi med tills imorgon som sagt.

Pusshej!

Regnet det bara öser ner

Så var man hemma från nästa äventyr. Tänkte skriva mer om det senare. När jag fixat med bilderna. Ville mest kolla in och säga att ni kommer få ett inlägg om gårdagen senare.

Nu ska jag kolla på film. Regnet har ju ingen lust att sluta ösa ner från den mörkgråa himlen. Så film passar ju bra.

Pusshej!

Ut med det gamla in med nytt

Det fina vädret har äntligen kommit tillbaka. Vad tycker vi om det? TOPPEN! <3

Anna är ju här på besök. Kan ni gissa vad vi har gjort? Vi är så duktiga. Vi har gjort om mitt rum. Allt är inte riktigt klart, lite smått och gott kvar. Men jag är så nöjd hittills och det lär ju inte bli sämre. Ni får se en bild när allt är klart :)

Imorgon åker jag och Anna iväg till Stockholm och ska titta på Sommarkrysset och roa oss. Shirley ska ju vara med, så det får man ju inte missa. Kommer ihåg när hon var med sist, så fin! <3



Jag hör av mig med det senaste på söndag kan jag tänka mig :)
Ha det guld tills dess <3

Pusshej!

Allsång i Ulricehamn

Allsång för hela slanten i söndags. Vi åkte från Borås till Ulricehamn vid 17 tiden och var framme ungefär 30 minuter senare. Det tog inte lång stund innan regnet började ösa ner. Det var mycket folk och vi hittade tillslut en varsin plats längst fram på gräset. Men eftersom det regnade var det ju blött i gräset och vi hade inget med oss att sitta på. Så kom jag på världens idé. Ibland kan städare lämna fler plastpåsar under själva plastpåsen som man slänger skräp i inne på toaletterna. Tyvärr hade de inte gjort det den här gången men vi fick tag på plastpåsar i kiosken som vi glatt gick tillbaka till scenen med och satte oss på. 

Vi satt där, ihopkrupna under varsitt paraply i regnet fram till allsången började. Det var nästan lite skrämmande, men precis, och då menar jag precis, när konserten började så kom solen fram och inte en droppe regn kom under hela kvällen efter det. 

Allsången hade i söndags fyra gästartister, Molly Sandén, Kevin Borg, Shirley Clamp och Lasse Berghagen.  Jag måste säga att det är nog första gången jag tyckt att alla artister varit bra. Ja, inte Lasse Berghagen då, men han råkade jag ju missa när jag sprang på toaletten :b Så vill ni se bilder på Lasse så är inte den här bloggen rätt ställe.

  

Molly var först ut och hon sjöng två egna låtar och en allsång. Sen kom Kevin och alla småtjejers röster blev hörda, haha. Tempot ökade i takt med flickornas hjärtslag kan man nog lugnt säga. Lyckan var ju gjord när Kevin tog upp en av hans fans på scenen. Hon kommer nog vara glad i månader framöver, haha.


Men jag förstår henne verkligen. För efter Kevin kom Shirley indansandes på scenen. Glad som alltid och jag tror hon fick syn på mig på en gång. Såg mig, det gjorde hon iaf. Hon sjöng först "Att älska dig" och började sen prata om Melodifestivalen. Hur hon föll pladask men att det faktiskt fanns saker som betydde mer än just den förlusten. Sen hade hon ju nu kommit på att förlusten var ju faktiskt vårat fel, vi som satt i publiken. Så vänder hon sig och tittar på mig och säger "Men Anna, du röstade väl på mig?". Helt automatiskt svarade jag ja och hon log och sa "Det är bra Anna, dig kan man alltid lita på!". Tjejen som precis innan hade blivit uppdragen på scenen av Kevin satt bara någon meter ifrån mig och jag tror att hon och jag var lika mycket ute och svävade på rosa små moln.

Allsången fortsatte för det och Shirley kom tillbaka men hade gjort ett litet ombyte av kläder. Super fin klänning hade hon på sig. Den här gången flyttade jag och Sanna fram en liten bit till för att få bra bilder. Shirley såg det och tittade på mig och log sådär som bara hon kan och sjöng klart meningen, flyttade på micken och skickade släng pussar till mig. Helt plötsligt avstannade fototagningen och molnen kom tillbaka, haha.



   

Efter Lasse Berghagen äntligen hade lust och lämna scenen och allt var över fick vi tag i Shirley precis innan hon gick in i en minibuss. Jag fick en kram och hon berättade att hon skulle bara åka med bilen till signeringstältet och sa att vi skulle ses där. Men när vi kom fram till tältet var det redan jättemycket folk, mycket Kevin fans, som stod ivriga och väntade. Shirley stod bara och signera en stund och försvann sen. Vet inte om hon hade bråttom iväg till Vilja eller om hon trodde att ingen mer ville ha hennes autograf så att hon gick. Vi gick runt och letade lite efter henne men bestämde oss till sist att åka hem.


Hade en jätterolig kväll och mycket tack vare denna söta tjej <3 Tack för allt!
Ni är guld värda <3

Home sweet home

Så var man hemma igen efter äventyret i Borås och Ulricehamn. Tänkte skriva ett inlägg lite senare om konserten, när jag fixat med lite bilder och så.

Kom hem igår vid 5 tiden. Från regniga Borås till soliga Örebro, det tycker vi om. Hemvägen gick mycket bättre än dit vägen. På vägen ner blev vi försenade redan innan vi hade startat från Örebro. Eftersom jag bara hade 10 minuter på mig att byta tåg i Herrljunga och vi var just 10 minuter försenade så blev jag lite stressad redan där. Men stressen ökade totalt när vi blev stående i Hallsberg i 1 ½ timma. Det var ett tåg innan oss som hade haft ner kontaktledningen så den hängde ner på spåret, så vi fick inte passera förrän personal hade varit ute och tittat om vi kunde använda spåret brevid. Allt slutade med att jag kom till Borås 2 timmar försenad.

Men åter till igår. Vi hade ju då som sagt super fint väder så vi bestämde oss för att grilla. Under dagen hade mamma också köpt ett Wii spel som vi spelade hela kvällen. Hur kul som helst! Filip kom senare på kvällen ifrån Stockholm och blev kvar här i natt. Så ringde klockan kl halv 8 i morse för Filip skulle in till stan och lämna en hyrbil och sen iväg och jobba. Men jag somnade om och sov till halv 11, haha.

Nu ska jag fixa lite bilder från i söndags.

Pusshej!

Girls just wanna have fun

Det blev en toppenkväll med tjejerna idag. Vi åt pizza, tittade på film och spelade spel. Så hann vi ju med lite skvaller och sånt också såklart. Vi är ju tjejer liksom. Vi har ju inte heller setts på ett tag, så man har ju mycket att prata om. En super trevlig kväll, som alltid med er tjejer <3 Love u!

Fick mina biljetter till julkonserten idag också :D <3 Jag längtar!


Som en avslutning på inlägget tänkte jag visa min en vecka gamla frisyr, haha. Bättre sent än aldrig ;)


Pusshej!

Ny dag, nya möjligheter

Klockan tickar på som vanligt och jag har bara hunnit gå upp, duschat och satt på mig kläder idag. Ifs tog det sin lilla tid och välja kläder, men nu är jag klar och super nöjd med mitt val faktiskt. The girls kommer ju hit senare och det klart man vill vara lite fin iaf.

Kom på nu att ni inte fått se vad jag fick av min underbara pojkvän förra veckan. Ett super fint armband. Har haft på mig det varje dag sen jag fick det! <3


Jag förblir på mitt rum i någon timme till eftersom vår städtjej är här och jag vill inte störa. Har redan stört tillräckligt med att gå upp och duscha tror jag. Så jag kan ju faktiskt passa på och fixa till lite på mitt rum när jag ändå är här. Tänk vilka bra idéer som kommer från mig såhär dags. Kanske borde tänka den här tiden oftare, haha.

Pusshej!

Vad står i kalendern idag?

Hela kvällen igår, fram tills migränen bröt ut, och hela dagen idag har jag planerat och planerat. Det blir mycket skoj som händer nu här närmast och det är inte klokt vad mycket grejer som måste planeras för att allt ska gå ihop. Men nu äntligen tror jag att allt är klart och så här ser det ut:

Tors 9 juli: Malin, Linnéa, Emma och Natalie kommer hit
Fre 10 juli: -
Lör 11 juli: 4 månader med Filip <3
Sön 12 juli: Åker till Borås och är med Sanna och träffar Shirley
Mån 13 juli: Åker hem från Borås, träffa Filip
Tis 14 juli: Anna kommer hit
Ons 15 juli: Anna är här
Tors 16 juli: Anna är här
Fre 17 juli: Anna är här
Lör 18 juli: Anna och jag åker till Stockholm och ser Sommarkrysset och träffar Shirley
Sön 19 juli: Kommer hem kl 1 på morgonen

Ja det har ju  varit en del pussel för att få ihop allt men som sagt, nu är allt näst intill klart. Vet ni vad jag dessutom har gjort? Jag har bokat biljetter till Shirley, Sonja och Sannas julkonsert här i Örebro den 3 dec :D Så nu har jag fyra tillfällen inbokade då jag ska se Shirley. Härligt, trodde inte det skulle bli så mycket det här året med tanke på hennes mammaledighet, men nu så börjar det likna något igen.

Nej nu ska jag ta och sova så jag orkar med allt imorgon. Ska bli riktigt kul faktiskt. Nu när jag lyckats få allt planerat efter mycket om och men.

Pusshej!

Människan är inte den smartaste varelsen

Har sovit på tok för mycket i natt. Jag fick migrän igår kväll och gick därför och la mig strax efter nio och vaknade klockan halv 11 i morse. Så många timmars sömn blev det, men jag mår bra idag.

Mamma och Fredrik jobbade halvdag idag och kom därför hem till lunchen. Under lunchen kom vi in på ämnet att gå i ide. Hur smart är inte det egentligen? Man får äta hur mycket man vill och vad man vill hela våren och sommaren och så går man och lägger sig och sover under den mörka och tråkiga tiden på året. Så vaknar man upp till solsken, 10-15 kg lättare inför the beach time. Kan det bli mycket bättre?! Jag skulle helt klart gå i ide om det inte fanns en liten hake med det hela, man måste ju fortfarande få in pengar till hyra och sånt. Äter gör man ju inte när man ligger i ide, men man behöver ju värme och tak över huvudet iaf. Det måste ju betalas på något sätt. Så ja, där sprack den idén, haha. Fast ifs så är det ju inte jag som betalar vår hyra eller något sånt så jag skulle ju kunna gå i ide. Fast då går det nog inte så bra i skolan, så man kanske får ta sig dit iaf och struna i idet, typiskt!

Pictures from paradise

Under resan i Thailand åkte vi till ön Koh Tao. Ibland kallas ön även för James Bond ön eftersom filmen "Mannen med den gyllene pistolen" är inspelad där. Det är en så otroligt vacker ö. Det är bara att titta på bilderna! De är tagna när vi var ute på en snorklingstur runt hela ön.















Fler andra bilder kanske kommer senare. Men nu har ni fått se bilderna jag bara var tvungen att visa. Det ni ser på bilder är den vackraste ö jag någonsin sett. Rena paradiset. Det var som vi sa när vi var där nere, det är ett sånt ställe som när man tar kort på det och visar folk hemma så undrar de hur mkt man fixat till de där bilderna. Får vi se vad ni tror ;)

Bort med övningskörningsskylten!

Nu var det ett tag sen jag skrev här, och det var ett tag sen jag var på bilskolan också. Närmare bestämt 4 månader sen. Riktigt så länge sen var det inte jag uppdaterade här. Men två flugor i en smäll idag, jag har varit och haft körlektion tidigare idag och nu sitter jag här och skriver. Bra va?

Körlektionen gick super bra. Jag är så nöjd. Har ju då inte kört på hur länge som helt. Körde lite med mamma igår för att komma igång igen och även det tyckte jag gick super bra. Jag är så taggad på att ta körkort nu så det är inte klokt. Nu ska jag ta mig igenom det här! Det kan väl inte vara så svårt, eller? Övningskörningsskylten ska bort i år! Så är det bara.



Vet ni vad, jag tänkte att jag skulle visa er lite fler Thailandsbilder senare idag. Jag ska bara lägga över de på datorn och kolla igenom så jag hittar de absolut finaste bilderna till er. Så titta in lite senare också så ska ni nog få se på bilder ;)

Pusshej!


Klipp klipp

Jag vaknade upp hemma hos Filip i morse. Hade det jättemysigt igår. Så skönt att vara hemma igen, även om jag gärna hade varit kvar i värmen i Thailand också. Regnet har ju börjat falla här hemma i Örebro. På ett sätt är det ganska skönt om det kunde bli lite kallare på nätterna så man får sova, men värmen håller i sig.

Var och klippte mig idag också. Håret var ganska slitet, men inte alls så slitet som det borde ha varit efter två utomlandsresor väldigt tätt inpå varandra. Men lite hår blev avklippt och nu känns det mkt fräschare igen. Hade tänkt ta en bild och visa er, men jag vet inte vart mitt minneskort till kameran har tagit vägen, så ni får en bild senare.

Har fått en väldigt jobbig huvudvärk, så jag tror jag ska lägga mig och bara dega i soffan nu ett tag innan jag går och lägger mig. Tror det är vädret som spelar mitt huvud ett spratt. Brukar få ont i huvudet av väderväxlingar, vilket det skulle bli nu. Svensk sommar, visst är det härligt?


Thailand

Jag tänkte bjuda på lite bilder från Thailand. Jag har inte alla bilder på den här datorn än, men några har jag. Så ni får nöja er med de för stunden :)


En av de två poolerna på området.


Här har vi stranden. Bilden är tagen från vår altan, så som ni kanske förstår är det inte så långt att gå ;)


Här är hunden som bor på området. Kärt barn har många namn. Av oss kallas han Arne :)


De här blommorna fanns överallt där nere. Och som vanligt blev jag lite kreativ och det här blev resultatet.

Då har ni fått några bilder att vila ögat på en stund iaf. Jag vet några fler bilder jag bara måste visa er, men de har jag som sagt inte på den här datorn än. Ska fixa det någon dag.

Pusshej!

RSS 2.0