Det (g)lider mot sitt slut

Ingen skola idag, men ingen sovmorgon för det. Klockan 07:15 skulle jag vara på bilskolan för att göra den berömda halkan. Till en början var jag mest trött, men när vi närmade oss halkbanan kom nervositeten smygandes. Men allt gick jättebra och blev såklart godkänd. Det var näst intill omöjligt att bli underkänd, men det var visst vissa som hade lyckats med genom åren.

Hade sen körlektion direkt efter halkan. Omkörning på motorväg och landsväg. Även det gick bra och jag blev godkänd. Nu är det bara statstrafiken kvar att bli godkänd på och det känns så skönt!

Vid halv 2 var jag klar med allt på bilskolan och gick hem till Filip. Där fick jag mat och somnade sen stenhårt i soffan. Var så himla trött.

Var sen iaf tvungen att gå upp för att åka hem och träna småttingarna. Jag var helt ensam idag med de och det fick ju sina konsikvenser. Men det gick helt okej, om man räknar bort utelåsning, inga nyckar, ingen sarg och endast användning av halvplan för att väggen inte går att få upp utan nycklar. Men det var ännu en träning på att vara lite flexibel och planera om lite snabbt. Det har man nytta av senare i livet också.

Nu ska jag gå upp till mig säng, bädda rent och gå och lägga mig. Är så otroligt trött och ska jag vara som folk imorgon är det nog bäst att sova.

Pusshej!

 


Fredagens party

Det blev visst inte så mycket bilder ifrån i fredags, men tänkte att jag iaf kunde visa en bild för er :)


Jag och Emma taggade för parteej!


En promenad genom stan

Så har ännu en dag seglat förbi. Har fått riktigt mycket gjort idag och det känns så skönt! Har övningskört med mamma, stadstrafik som jag skulle träna på. När vi kom hem gick vi ut och tog en promenad i höstvädret.
Efter promenaden var det mycket lättare att sätta sig ner och ta tag i plugget. Jag tror faktiskt att jag har rätt bra koll på psykologin, men det visar sig imorgon. Så skulle jag läsa igenom kriminologin för att kunna ställa frågor på lektionen imorgon om jag inte förstod vad som stod. Vi har nämligen prov nästa vecka.

Ska nog börja gå ut och gå iaf varannan dag. Det där var verkligen bra för mig. Jag är mycket lugnare nu och det känns som jag har koll på läget. Jätteskönt är det.

Sitter nu och zappar mellan Idol och Sveriges fulaste hem. Tyckte ärligt talat att Idol sög idag. Det var inte alls underhållande och ingen av de jag hört sjöng speciellt bra. Nej usch, inget mer med det. Underhållning ska det vara.

Pusshej!

En liten sagostund

Fick ett litet behov att skriva av mig såhär innan läggdags. Filip har precis åkt hem, jag har kastat ut Torsten ur mitt rum och skickat över bilderna, som jag och Natalie ska ha till vår redovisning i svenskan imorgon, till min mail. Ja, det har jag gjort. Lite sådär onödig fakta, men shit the same! 

Blev inte så värst mkt pluggande av psykologi iaf idag. Blev påmind av Emma att jag hade ett läxförhör imorgon också som jag helt hade glömt bort. Tack Emma, även om det inte direkt var glädjande nyheter. Så jag har suttit och nörd pluggat det, men nu tror jag det sitter. Hoppas bara jag pluggat på rätt. Annars får det väl helt enkelt skita sig! 

Skola imorgon då. Inte direkt glädjande det heller. Jag orkar snart inte mer. Jag har läxor i nästan alla mina ämnen plus att jag har två grejer i vissa. Höstlov nu tack! Min kalender, som för övrigt agerar hjärna för mig nu för tiden, är helt fullproppad för att jag inte ska glömma något. Men det gör jag ju ändå som ni redan märkt. Det kan inte vara lagligt att ha såhär mkt. Jag blir snart deprimerad. 

Kommer inte vara trevlig imorgon om jag inte går och lägger mig nu så det är väl bäst jag gör det. Kan dock inte garantera att jag är trevlig för det. Shit, min hjärna kommer explodera snart! 

Pusshej! 

En vanlig söndag

Sitter med datorn framför tvn, en gammal favorit, och tittar på repriserna av idol. Jag vill på något sätt följa idol, men tiden räcker inte till. Då är det ju tur att på söndagarna går veckans avsnitt på rakten. Men jag inser ju att jag inte kommer kunna kolla på alla eftersom jag måste plugga också. Men jag har ju iaf lite halvkoll på idol, det får väl duga då helt enkelt :)

Idag blir det seriöst pluggande av psykologi som jag fortfarande inte fått något riktigt grepp om. Sen blir det körkortsteori på det. Har börjat inse att det inte är alls många veckor kvar innan det är uppskrivning på vägverket. Börjar få lite panik faktiskt. Men sen ska jag iaf träffa Filip som jag inte träffat på en vecka nu! Det får mig förhoppningsvis lite lugn.

Nu ska jag forsätta kolla på idol en liten stund och sen blir det plugg. Ständigt detta plugg, suck!

Pusshej!


En lyckad kväll

Det blev en väldigt lyckad kväll igår. Även om det blev lite krångel där ett tag så slutade allting bra. Jag och Natalie kom hem till mig vid tre tiden och somnade ganska så snabbt faktiskt, haha. Bilder från förfestandet kanske kommer senare. Tog inga bilder själv men vet ju folk som gjorde det. Men fotografen ballade ur redan på förfesten så inga bilder finns från själva krogenrundan.

Torsten kom in och väckte oss i morse, men jag slängde ut honom och vi somnade om igen. Vi vaknade vid elva men låg kvar i sängen till tolv och pratade lite. Vi åt lite frukost och har sen dess suttit och gjort klart svenskan. Så nu är den helt klar. Så är det redovisning på måndag. Skönt att bli av med den! 

Är bara lite seg idag för att man sovit på fel timmar av dygnet annars mår jag riktigt bra. Inge bakis alls, men det kan ju ha med alkoholintaget och göra också, haha. Det blev inte alls mycket igår. Men det är ju bra det. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag blir lite piggare så jag kan plugga lite psykologi och körkortsteori. Så ska jag väl öva lite på svenska redovisningen sen också. Kanske borde äta något snart igen också. Magen börjar säga ifrån. 

Pusshej! 

Bortförklaringarna är den största boven

Studiedag idag då. Min tanke var ju att jag skulle plugga arslet av mig, rent ut sagt, idag. Men ni kan ju bara gissa hur många böcker jag tagit upp idag? Okej, tagit upp böcker har jag, för att flytta på de när jag städade. För det har jag gjort, städat. Någon mer än jag som känner igen "Jag måste verkligen plugga, men kolla hur stökigt det är på rummet. Nej jag måste verkligen städa, sen ska jag plugga"? Jag tror inte jag är ensam.

Men nu är rummet städat och det enda jag kan tänka mig står ivägen för pluggandet är en snabb dusch. Så ska väl bocka av det också för att sen plugga. Det komiska i det hela är att jag ska plugga psykologi, om försvarsmekanismer bl.a., hahaha. Det känns som något jag kanske ska plugga på lite extra.

Nu sätter jag upp en lista här för mig själv så jag inte kan komma undan. Det känns alltid lite värre att bryta mot något om alla andra också vet vad man ska göra, haha.

  • Duscha
  • Plugga psykologi
  • Plugga svenska
  • Göra mig i ordning party


  • Ja för ikväll ska jag ut med tjejgänget som jag nämde igår också. Det var riktigt länge sen så det ska bli kul. Var inte speciellt taggad på det i morse, men nu börjar det ordna upp sig. Natalie kommer hit vid 4-5 tiden och så ska vi plugga lite svenska, sen blir det party party.



    Någon mer som ska till Klaras ikväll?


    Jag orkar inte tänka

    Min hjärna har slagit på off-knappen nu. Jag har bara kört på utan att vila i två veckor nu och jag känner att jag orkar inte mer nu. Jag har massa plugg men jag kommer inte framåt med det. Tur att det är studiedag imorgon. Ska ta mig en riktigt skön sovmorgon och sen plugga det jag behöver imorgon. Sen blir det krogen med the girls.

    Jag uppdaterar säkert mer imorgon. Nu ska jag kolla på Unga mödrar.

    Pusshej!

    Dagen började ju bra

    Nej det gjorde den verkligen inte. Jag tyckte jag hade gott om tid på mig när jag gick upp, men icke. Jag lyckades missa bussen. Det finns gånger jag är väldigt nära på att missa den, och idag lyckades jag inte ha turen på min sida. Så jag får vänta på nästa buss.

    Men det finns lite tur i oturen här idag också. Jag börjar egentligen inte förrän kl 12 men jag och Natalie skulle ses vid 10  för att göra klart lite läxor. Nu kommer jag komma till skolan vid 10:20 istället, vilket kanske inte gör så super stor skillnad egentligen. Men klantigt av mig iaf.

    Det är snart dags att gå till bussen igen så det är kanske dags att förbereda sig för det så jag slippere missa en till buss idag. Det räcker kanske med en.

    Pusshej!

    En stressig tid

    Jag har det väldigt stressigt just nu, enda fram till höstlovet v.44, så det kommer antagligen inte bli speciallt mycket uppdatering under den tiden. Jag måste lägga fokus på annat helt enkelt. Hoppas ni förstår det.

    Hoppas ni kommer in ändå och tittar för att se om jag kanske uppdaterat något. För vem vet, kanske får en lucka i mitt hektiska schema.

    Pusshej!

    I have a bad day

    Idag har jag haft en riktigt dålig dag. Har ingen lust och skriva om det för det spelar ingen roll för er. Jag lever och det är huvudsaken.

    Ja jag känner inte riktigt för att skriva så mkt mer idag. Jag får uppdatera när jag är på bättre humör igen.

    Pusshej!

    En riktig fredag

    Så är det äntligen helg igen. Men det har inte känts som fredag alls idag. Men jag har övertalat mig själv om att det faktiskt är det. Det är lättare att övertala sig om att det är fredag än att övertala sig om att det faktiskt inte är det. Som mitt i veckan när det verkligen känns som att det är fredag, fast det inte är det. Hur jobbigt är det att övertala sig själv då att det bara är tisdag?

    Har precis gjort klart lite plugg så nu kan jag utan att stressa upp mig åka till Natalies kalas imorgon efter domarkursen. Det blir ingen vila alls den här helgen. Det är bara hålla humöret uppe och köra. Hur nu det ska gå till, men det är en annan fråga. Får vila nästa helg istället.

    Nej ska försöka att ringa till pizzerian igen nu. De har fullt upp just nu tror jag för det är upptaget hela tiden. Men jag ger mig inte. Jag ska ha min pizza om det så är det sista jag gör. Det sista jag gör idag iaf, haha.

    Pusshej!

    Ett inlägg utan rubrik

    Har precis pluggat klart till religionsprovet jag har imorgon. Har pratat lite med Filip också och insåg i samma stund att jag kommer inte göra något annat än plugga den närmaste tiden. Jag har hur mycket som helst just nu. Men jag har på något sätt lärt mig att inte stressa upp mig över det. Hade det här varit i våras hade jag haft panik och suttit och grinat i ett hörn ungefär. Men icke nu.

    Är helt slut idag. Har en otrolig träningsvärk efter brännbollsturneringen igår mellan alla treor på skolan. Gud vad jobbigt det var. Skit stora planer så mkt spring blev det. Aj aj aj, säger min lilla rumpa idag. Och vann gjorde vi ju inte heller. Var inte ens i närheten, haha. Men det hade vi inte direkt räknat med. Kanske delar med mig med lite bilder, om jag får några :)

    Imorgon har jag bara mitt prov i religion och sen är det hem och fortsätta min otroligt roliga livsstil, pluggandet. Men jag är positiv, när jag sover iaf.

    Pusshej!

    090917

    Sitter i skolan just nu. Har min otroligt roliga håltimme just nu. Jag och Natalie ska ta och göra lite arbeten så vi blir av med det. Rätt praktiskt ändå att ha den här lilla håltimmen, även om det känns rätt onödigt.

    Slutar tidigare idag också eftersom vi inte har någon religion. Eller rättare sagt, vi får jobba hemma för vi har prov imorgon. Pluggade lite igår men måste forsätta idag.

    Nej skulle bara höra av mig lite, det var ju några dagar sen.

    Pusshej!

    Hjärnan säger läggdags

    Jag har sovit bra inatt men ändå är jag hur trött och seg som helst. Var pigg fram tills jag satte mig för att äta lunch tidigare idag. Då kom tröttheten. Nästan lite läskigt faktiskt. Blir en tidig kväll ikväll.

    Har iaf gjort ett till test på teorin. Jag blev godkänd, 60 rätt av 70 möjliga. Behöver bli bättre ändå ifs men det är en liten bit på vägen. Har bestämt mig för att jag ska börja läsa boken nu, inte bara göra testen. Man kan alltid läsa några sider innan man somnar. Men inte ikväll. Jag är helt slutkörd.

    Ska nog ta och duscha och gå och lägga mig så snart som möjligt nu. Börjar klockan 8 imorgon. Hur många i finns det i jippi, som mammas jobbarkompis brukar säga. Vem planerar schemat egentligen. Det borde vara dödsstraff på att lägga en lektion som börjar klockan 8 en måndag morgon, eller hur?

    Måste bara säga också att det är jättekul med alla kommentarer jag fått idag. Blir så glad när ni skriver så snälla saker. Fortsätt gärna så :) <3

    Pusshej!

    Idol, hiss eller diss?

    Sitter och tittar på idol för tillfället. Men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Är det bara jag som tkr att det är väldigt få bra i år? Andra år känns det som att det varit hur många bra som helst och sen bara några totala bottennapp. Nu känns det mer tvärtom. Men jag kan ha fel.

    Nej man kanske ska ta och göra iordning någon mat. Sen blir det skärpning. Plugg som gäller! Annars kommer det här aldrig gå vägen.

    Pusshej!


    Veckan som försvann

    Så vips så var det söndag. Är det bara jag som tkr att veckan bara rusat förbi? Jag har ifs bara varit i skolan en snabbis i onsdags och hela torsdagen. Kan ha med det och göra.

    Nu är helgen snart slut också och det är ju inte lika kul. Igår var jag först med mamma till frisören. Mamma och Fredrik skulle på 50 års fest hos Fredriks kusin i Stockholm så mamma blev sminkad och fick håruppsättning. Super snygg blev hon. Väldigt annorlundad eftersom de satte i löshår i hennes korta hår. Super häftigt. Senare på eftermiddag åkte jag med Filip på kalas hos hans kusiner. Riktigt roligt faktiskt. Härlig släkt, haha.

    Idag måste jag plugga teori. Jag känner att jag har sagt det näst intill varje inlägg de senaste dagarna. Så varför gör jag det då inte? Jag gjorde nästan ett helt test igår, men sen fick jag bråttom till bussen, hehe. Men då gick det ganska bra iaf. Det känns som jag lär mig lite iaf.

    Ja det är vad jag ska göra idag. Vad ska ni hitta på för kul?

    Pusshej!


    090911 <3

    Idag har Filip och jag varit tsm i hela sex månader. Han kom hit med 3 röda rosor till mig, världens sötaste! Tänk vilken tur man kan ha, att ha någon som han. Av mig fick han en, än så länge, "bara" en text som jag skrivit. Får se vad mer det kan bli. Ni får inte se hela, men ni kan få ett litet stycke.

    I know one thing
    you’re making me
    all that I was meant to be
    My reality is like the sweetest dreams
    it’s not just how it seems
    that’s my life with you
    when one life becomes two

    Jag älskar dig Filip! <3 



    Ett steg närmare målet

    Har precis kommit hem till Filip efter att ha suttit på bilskolan sen kl 08:15. Har gått den, från första april, nya riskutbildningen. Trodde det skulle bli jobbigt och långtråkigt, men det gick faktiskt väldigt fort. Och intressant var det också för den delen. Men nu är det över med den.

    Sitter med det jobbiga beslutet om jag ska vara kvar här ett tag eller om jag ska åka hem nu på en gång. Visst låter det super jobbigt? 

    Har sånn otrolig träningsvärk sen idrotten igår. Jag kan nog helt ärligt säga att jag aldrig haft något värre, eller så har jag bara glömt bort det. Det jobbigaste av allt är att vi gjorde inte speciellt jobbiga grejer. Vi sprang runt ån, vad kan man säga att det är. Inte längre än 2 km iaf. Sen tränade vi på kast och slag inför brännbollen och spelade sen en brännbollsmatch mot en annan klass. Helt sanslöst att man kan få sånn träningsvärk av det lilla. Dessutom stretschade jag efteråt. Gud vad jag måste börja träna igen.

    Nu har jag bestämt mig, jag stannar nog kvar här en stund. Mina ben får vila efter den otroligt långa 100 meters promenaden från bilskolan och hit, haha. Det är ju farligt med för mkt träning säger de. Tror ni jag ligger i riskzonen? ;)

    Pusshej!

    Vad hände Sverige?

    Har precis tittat klart på Idol. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. En del är så otroligt bra men så finns det ju också de som man undrar vad de tänkte när de sökte dit. Vad har man för vänner och vad har man för familj om de påstår att de sjunger bra? Det är faktiskt tragiskt. Bättre att få höra sanningen och skämma ut sig för sina vänner än för hela Sverige. Eller vad säger ni?

    Sov hos Filip inatt. Vi har inte setts på jättelänge så det var skönt att ses igen. Så var han ledig idag och jag har ju min, numera berömda, 50 minuters lektion. Vi var sex st där idag, haha. Men vi hade rätt kul ändå. Fick inte så mkt gjort dock.

    Imorgon är det vanlig skoldag igen, sen blir det riskettan på fredag. Kort vecka, men det är bra efter sjukdomen.

    Måste ju avsluta med att ifrågasätta vad som hände matchen Sverige-Malta. Sverige vann med hjälp av ett knä från en maltaspelare. Självmål var det enda de kunde fixa till sig. Var det inte tippad 5-0 innan matchen? Vad hände? Är det bara jag som börjar tvivla på VM?

    Pusshej!

    Det tar sin tid

    Tänk vad mkt ursäkter man kan hitta på för att slippa göra vissa saker. Har lyckats tvinga mig själv att plugga en stund iaf. Tog tag i hinduismläxan, 36 frågor. Är nästan klar, men nu har orken försvunnit. Det är super intressant tycker jag, så länge man hittar svaren i boken relativt snabbt. Annars hinner jag tröttna. Har sex frågor kvar nu som jag inte ens försökt hitta svaren på så ska väl ta mig an de innan jag får göra något annat roligt.

    Så inser jag ju själv att jag måste plugga på körkortsteorin. Det är inte många veckor kvar tills det är uppskrivning och ändå sitter jag och tror att kunskapen ska komma till mig och inte tvärtom. Ibland undrar man ju vad man tänker med, om man ens tänker.

    Jag börjar känna mönstret av vad jag skriver om när skolan sätter igång. Plugg plugg plugg. Men ja, ni får väl skrika åt mig när ni tröttnar allt för mkt, haha. Men det är mitt liv just nu, plugg plugg plugg. När det kommer något mer intressant får ni veta det.

    Pusshej!

    I'm back on earth

    Humöret är på rätt planhalva idag, vilket är så skönt! Det är bara förvirrande när man inte förstår varför man blir irriterad över ingenting och känner sig ledsen av ingen anledning alls egentligen. Men som sagt, nu är det borta och jag är mitt vanliga jag igen. Jag satt och kände på orden mitt normala jag, men kände att det inte riktigt var rätt ord. Vem är normal?

    Till min stora glädje kom jag in här på bloggen idag och såg att jag fått några nya läsare. Hoppas ni tyckte om det ni läste, även om det kanske inte var det roligaste inlägget ni fick möta igår, och vill stanna kvar. Jag har mer att bjuda på, tro mig. Jag är ju som sagt lite smått knasig.

    Nu ska jag återgå till mitt liv och gå och plocka ögonbrynen som jag inte gjort på hundra år. Sen blir det till och sätta igång med lite plugg. Gud vad stressad jag är över allt det känner jag. Någon som känner detsamma, att allt kommer på en gång? Men det är bara att få tummen ur. Snart kommer ju städtjejen också och hon kommer vara här till 16. Så kanske borde sätta igång innan hon kommer för jag skulle visst vara någon slags kaffetjej åt henne enligt Fredrik. Kan ju bli spännande, jag som inte ens vet hur kaffebryggaren fungerar eftersom jag aldrig dricker kaffe.

    Hör nog av mig senare.

    Pusshej!

    Vad var det som hände?

    Har ni någon gång haft så mkt tankar i huvudet att ni inte vet vad ni ska göra med de? Min hjärna klarar snart inte av fler tankar. Min dag började bra med massa positiva tankar och har varit glad hela dagen, fram tills nu. Vad hände? Är det all stress som gör det här?

    För att inte bygga på stressen mer nu så ska jag sätta mig ner med körkortsteorin. Det gick ju bra förra gången jag gjorde det, men något säger mig att det inte kommer gå fullt lika bra den här gången. Men vi får se.

    Pusshej!

    Det går framåt

    Jag mår så mkt bättre idag än vad jag har gjort i helgen. Känner mig näst intill helt frisk. Men jag tkr fortfarande att det var ett klokt val att stanna hemma från vildmarksturen även om jag så mkt hellre vill vara där än sitta här just nu. Men som sagt, hälsan går först.

    Eftersom jag lyckats bli så pigg nu så har jag precis pluggat lite körkortsteori. Idag gick det hur bra som helst. Jag har kommit på hur jag ska göra för att allt ska fastna. Jag fick bara ett fel på testet! Jag har aldrig ens blivit godkänd när jag gjort testen förut. Jag är så glad just nu! Nu vet jag hur jag ska göra för att få allt att fastna.

    Ska ha lite paus nu, sen ska jag ta mig an ett till prov. Ska kanske äta lite också. Har knappt ätit något idag. Inte alls bra, jag vet. Så blir man ju inte frisk.

    Pusshej!

    En röst som berör

    Det började med att Ellen skickade det första klippet till mig igår. Senare gick jag in på hennes blogg (den jag hjälpte henne att designa om) där hon hade lagt ut fler klipp från samma "Så ska det låta" program och nu kan jag inte sluta lyssna på de här två.

    Sonja sjunger så otroligt vackert! Jag tror ärligt talat att hon kan sjunga vilken låt som helst. Det spelar ingen roll vad man ger henne, hon klarar det utan problem. Finns det någon som kan hålla sig från att bli berörd av den här rösten?


    Det blir inte alltid som man tänkt sig

    Det blir ingen vildmarkstur med klassen imorgon och på tisdag heller. Jag lyckas då alltid bli sjuk vid de absolut sämsta tillfällena. Jag har en hel lista på saker jag har missat när jag varit sjuk. Då menar jag lite större grejer, som klassresor, skolbalen och liknande. Men ja, hälsan får helt enkelt gå först. Även om det känns väldigt jobbigt just nu.

    Jag börjar må bättre och bättre nu. Men om jag ska ut till djur och natur skulle jag bara förvärra det. Så det blir att stanna hemma. Så jag får vara hemma och vila i två dagar extra så jag ska nog kunna bli frisk snart. Skönt känner jag, för jag orkar inte må dåligt längre.

    Hur mår ni i influensans tider?

    Pusshej!

    Uppdatering i sjukan

    Som ni kanske märkt har jag börjat göra om bloggen igen. Just nu är detta bara en tillfällig lösning tills jag blivit frisk och kan jobba på min idé. Vet inte om det kommer hålla, men det märker vi :)

    Har sovit en stund nu och jag mår tillfälligt ganska bra, men väldigt trött. Vaknade och var super hungrig, vilket jag ser som ett bra tecken. Fick i mig två mackor och tänker inte göra några större ansträningar alls idag.

    Ska stänga ner datorn en stund till nu och fortsätta kolla på tv. Ska kolla på min favoritkanal tv4fakta. Om några minuter börjar "Livräddarna på Bondi Beach".

    Pusshej!

    Det sprids vidare

    Det blev ingen domarkurs den här helgen. Jag ligger hemma och är tvärsjuk. För tillfället går jag på ipren, och då känns det helt okej. Visst är jag seg och så, men utan iprenen är jag näst intill död. Världen bara snurrar och jag börjar må illa. Så den här helgen kommer nog iprenen vara min bästa vän.

    Känner att det är dags att sova en stund till. Har fått order på att sova och dricka. Har precis druckit upp en flaska vatten och fyllt på den och nu är det dags att sova igen.

    Pusshej!

    En hjälpande hand behövs ibland

    Ibland behöver man ju en hjälpande hand, och idag fick det vara jag. Har suttit nu på eftermiddagen/kvällen och hjälpt Ellen med hennes design på hennes blogg om Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen. Gjorde om allt och blev riktigt nöjd. Särskilt med header. Bilderna har jag tagit själv. Ni kanske känner igen de, för jag tycker ni ska ta er en titt.

    Klicka här för att komma till Ellens sida :)


    Träning ger färdighet

    Första träningen med småttingarna idag då. Blev lite missförstånd och liknande men det gick bra tillslut. Sex taggade killar kom ner och spelade innebandy. Tyckte vi hade väldigt roligt även om det inte riktigt gick som planerat. Men så är det ibland.

    Imorgon är det tillbaka till skolan igen. Börjar 08:10 vilket betyder att jag får ta bussen 07:05. Tidig morgon, lite små jobbigt. Jag är ju så bortskämd med att få skjuts i vanliga fall, men de ligger hemma och är sjuka för tillfället. Så jag får ta bussen helt enkelt. Snart kanske jag inte behöver skjuts längre utan kan ta bilen själv. Känns lite overkligt, men på tiden :)

    Nu ska jag ta och nanna kudden vilken minut som helst. Har precis duschat så ska väl låta håret torka lite iaf. Men sen blir det sängen. Gud så skönt, är verkligen trött.

    Pusshej!

    Jobba jobba jobba

    Jag är ju då ledig idag, men jag pluggar ändå. Har gjort så mkt som var planerat att jag skulle göra i svenskan och ska snart sätta mig ner och plugga mer körkortsteori. Helt plötsligt känns det värt att plugga det nu när jag har ett slutdatum när jag måste kunna allt. Nerverna börjar ju sätta in.

    Senare i eftermiddag är det dags för första träningen med småttingarna också. Det ska bli riktigt kul, särskilt nu när vi har blivit lite mer organiserade. Vi kommer inte längre komma ner till en träning och inte ha en plan för vad som ska göras på träningen. Det känns bra faktiskt.

    Något som dock inte känns lika bra är mitt projektarbete i skolan. Jag har fått min handledare nu, och jag är inte nöjd. Jag vet vem personen i fråga är, men jag har aldrig haft den i någon lektion alls. Jag vill hellre ha min svenskalärare. Men vi får se, kanske kan fixa till mig det också. Men det är inte säkert. Det är ju så typiskt. Årets viktigaste uppgift och jag sitter och surar och näst intill vägrar göra något. Hur barnslig kan man vara? Det är ju ändå jag som ska göra arbetet, inte min handledare. Nej vi får se hur det blir. Jag kanske inser själv att det här kommer gå bra tillslut. Frågan är hur lång tid det kommer ta...

    Pusshej!

    Jag bygger om

    Under den närmaste tiden kommer ni bli överraskade varje gång ni kommer inte på bloggen kan jag tänka mig. Jag håller nämligen på och grejar och försöker ändra lite design här. Så det kommer vara lite koas här ett tag. Hoppas ni inte blir allt för rädda! Det kommer ordna sig tillslut, hoppas jag.


    Nu är hälften klart

    Så var uppskrivning och uppkörningen bokad! Då ska jag bara klara av båda två. Nu är det allvar. Oj oj!

    En dålig dag

    Ja vi har de alla, de dåliga dagarna. Idag var det min tur. Vaknade av mig själv klockan halv 6, en kvart innan min väckarklocka skulle ringa. Ingen större idé att somna om. Gick upp och vägen till skolan gick bra fast jag åkte så pass tidigt.

    I skolan däremot har mitt humör varit i botten. Ingenting har varit roligt utan bara irriterande och jobbigt. Kunde inte hitta något som var lite bättre än det andra heller. Men som tur är vet jag ju att det här kommer vara över imorgon. Lite sömn på det här så ska det nog lösa sig.

    Ännu en anledning till att det kommer bli bättre imorgon är att jag faktiskt är ledig. I vanliga fall skulle jag ju haft min svenska lektion på 50 minuter, men inte imorgon. Jag ska istället få jobba lite hemma och det kommer inte vara så jobbigt. Skönt att slippa ta sig dit. Det tar ju sin lilla tid.

    Antagligen sover jag hos Filip inatt. Enda problemet jag ser är att han jobbar till 22 och börjar imorgon bitti vid 10. Vi hinner ju knappt umgås någonting iaf, men det kan ju vara värt att vara i hans närhet ändå. Men vi får se hur det blir.

    Pusshej!