Anonyma kommentarer

Traikigt att behova ens skriva det har. Jag kan se vilka som skriver kommentarer aven fast man inte skriver ut sitt namn. Sa ingen idé att forsoka vara anonym och vara elak. Jag vet vem det ar som skriver.

Fortsatt ha en bra nyarsafton nu, ni som fortjanar det vill saga! <3

Gott nytt ar!

HAHA, fin rubrik det blev. Men kan inte skriva alla bokstaver nu nar jag sitter pa ett internetcafé. Som ni kanske markte igar sa blev det inga bilder. Vi hade internet pa rummet i ett dygn och precis nar jag skulle ladda upp bilder sa ni skulle fa se sa slog internetet av. Men men, ni far se det nar jag kommer hem igen.

Idag ser vadret lite mer lovande ut. Solen kommer nog komma fram om bara nagon timme eller tva. Kommer ligga i solen tills den gar ner alltsa. Ar sa himla taggad pa att sola alltsa.

Gott nytt ar pa er ocksa! Ha en underbar nyarsafton allihoppa.

Gud vad svart det ar att skriva utan alla bostaver. Men ha det bra nu!

Pusshej!

Vi har bara regn

Som väntat blev det inge bra väder alls idag. Vi har haft regn hela dagen. Och det var inte lite regn heller. Har fortfarnade inte slutat. Men men, kul att uppleva alla väder på ön. Eller inte.

Imorgon skulle det bli fint framåt eftermiddagen. Jag är nöjd om det blir fint överhuvudtaget. Man får vara glad för det lilla. Jag kan vänta, men inte för länge.

Nu ska jag krångla lite med att försöka få in lite bilder åt er som ni kan få titta på och beundra, hehe. Det blir ett lite krångligt sätt eftersom jag inte hade tagit med min egna sladd till kameran, men Fredrik hade till sin. Så då byter vi minneskort. Laddar upp bilder lite senare. Måste ju kolla och beundra lite själv också.

Ha det bra tills jag uppdaterar snart igen <3

Ett kort hej från värmen

Familjen har lyckats få tag i internet under ett dygn till rummet. Ingen direkt smidig historia man behövde ha med sig, haha. Världens klump för att få kontakt. Men men, internet som internet.

Har inte varit speciellt fint väder idag. Inte alls som igår. Igår var det strålande sol och vi solade hela långa dagen. Jätteskönt verkligen. Idag däremot har vi varit i grannstaden Puerto de rico för lite shopping. Köpte parfym från Escada, superbilligt. Fyra små smakprover eller vad man ska kalla det, för 20 euro. Det blir lite mindre än 200 kr eftersom euoron ligger på 8,7 nu ungefär.

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Det skulle bli dåligt väder då också, så ja. Men sen resten av veckan skulle det bli soligare. Det får vi hoppas, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Jag vill ju bli brun hallå.

Nu ska jag sätta mig och titta på några klipp från youtube när Shirley, Sanna och Sonja var i täby. Då när jag var där, hihi. Undrar vem det var som filmade. Den måste stått precis vid oss, utan att jag såg det. Men det har ju sina förklaringar. Uppmärksamheten gick väl inte till att leta filmkameror direkt, haha.

Ha det bra hemma i kylan nu. Hörde att i Örebro hade det varit -13 grader idag. Jag tycker lite synd om er, men bara lite, haha <3

Pusshej!


Ett sista hej då

Nu är verkligen allt klart. Har nog inte riktigt fattat att det är imorgon jag åker iväg. Det kommer jag nog inte fatta förrän jag står där på flygplatsen och checkar in väskorna eller nått. En vecka på Gran Canaria nu då. Shit vad skönt.

Kommer inte uppdatera något tills jag kommer hem igen, förhoppningvis brun :)

Ha det bra här hemma i Sverige! Jag kommer ha det kanon..

Sovdags nu. Orkar knappt hålla ögonen öppna.

Pusshej!

Hasta la vista

Nu tror jag att jag äntligen har packat klart. Har bara lite småsaker kvar som jag inte kan packa ner nu eftersom jag kommer behöva det imorgon. Annars är jag packad och klar tror jag.

Har suttit och kollat på lite gamla bilder jag tagit när vi varit utomlands. Fastnade för två bilder som jag tagit på kattungar på Mallorca.



Jag vet inte, men jag gillar de. Jag älskar verkligen att ta kort. Så blir man så glad när de blir bra också. Så ni får förvänta er en massa mer bilder nu efter Gran Canaria. Har ju dessutom lovat brorsans flickvän att ta massvis med kort. Inga problem.

Nu ska jag ner och äta lite, magen säger det, sen ska jag flytta ner all packning också. Jaja, imorgon kommer värmen, yes!

Bye.

Packning på gång

Dagen höll på och börja med ett mordförsök. Min brorsas flickvän och han förde ett himla liv inne i hans rum vägg i vägg. Om verkligen allt och ingenting. Tyvärr hör man varenda ord från rummet eftersom vi inte verkar ha någon isolering överhuvudtaget i väggarna! Tillslut gick de in i badrummet och tog ett bad istället, så jag fick en halvtimmas extra sömn innan de satt igång hårfönen i rummet brevid igen. Det var den sovmorgonen.

Dagen till ära ska tillbringas i resväskan. Det är dags att packa nu, för imorgon bär det av. Så himla underbart att slippa den här slasken och allt vad Sverige har att erbjuda just nu. Få värme och bara slappa, på riktigt. Men då måste man ju packa också. Tänk om man bara kunde hoppa över allt som är så tråkigt. Men, då skulle man kanske inte uppskatta det roliga i livet heller. Så dags för packning.

Bye.
 

Värmen väntar

Filmen "Allt flyter" var riktigt bra. En små trevlig film kom vi fram till som såg den, haha. Roligast under hela biobesöket var nog ändå den tant som satt och skratta åt allt och ingenting hela tiden. Tillslut kunde man inte låta bli att skratta när hon satte igång, haha.

Har testat att måla lite mer kolgrejerna jag fick i julklapp idag också. Det gick väl sådär, haha. Jag är verkligen inte bra på det där, men nått måste man ju ha kvar och lära sig här i världen. Försökte mig på att måla ett äpple, men jaa. Det gick bra tills kolen kom in i bilden, hahaha.



Funderar på att börja packa lite smått inför Gran Canaria. Åker på lördag, iiih! Ska bli så skönt. Satsar på att bli brun, men kommer komma hem lika röd som tomten själv! haha. Eller lika vit som snön som inte ens finns. Men det återstår och se, haha. Ja just ja, packning var det. Tänk så lätt det kan vara och glömma! Men det är så tråkigt. Känns ju inte riktigt som det är läge att ta fram bikinin nu liksom.

Bye.

En ny dag väntar

Så har klockan passerat 12 och en ny dag väntar efter lite sömn. Imorgon blir det biopremiär för familjen. Vi ska iväg och kolla på filmen "Allt flyter". Tror den är riktigt bra, så vi får se :)



Nu ska jag ta och lägga mig på madrassen på golvet som är sovplatsen för natten. Mormor sover över så hon får låna min säng. Gör mig faktiskt ingenting att sova där på golvet. Iaf inte nu när det är städat, haha. Så nattis nattis nu, för jag är trött.

Bye.

God jul


"Nu är det jul igen och nu är det jul igen...."

Jag måste erkänna att jag trodde att denna jul skulle bli snöfri. Men i sista sekund lyckades vi få säkert 1 cm snö på marken. Man får vara tacksam för det lilla.

Nu när paketöppningen är klar har jag inte så mycket mer att göra. Jag fick en till hårddisk, haha. Snacka bra tajming. Hela 640 GB rymmer det. Så nu är väl nästa mål att fylla det också, haha. Tror ni jag grejer det?

Ska ta och titta lite på film nu tror jag. Kanske spela lite spel med familjen också. Man kan ju försöka vara lite social iaf. Så har vi ju massa julmat också. Mums, det är så gott.

Ha en riktigt God Jul nu allihoppa!

Uppesittarkväll


Som alltid är det uppesittarkväll i Bingolotto. Ikväll är det ju bättre än någonsin eftersom våra schlagerprinsessor Shirley, Sanna och Sonja är med. De ska sprida julstämning hela kvällen. Så kanske de får till lite julrim från deras sida också. Det kan bli väldigt roligt om jag känner de rätt, hahaha.

Nu ska jag koncentrera mig på tv:n.

Bye.

Dan före dopparedan



Visst ser det gott ut? Var med och hjälpte till lite i köket idag. Det gjordes knäck, julskinka, jansson och mycket mer. Kameran var ju såklart med, så liter bilder blev det. Men mest på Torsten som låg så sött och helt utmattad på golvet.







 















Det syns så väl att han fortfarande bara är en kattunge. Kolla på hur han ligger. Sådär skulle inte en fullvuxen katt ligga, haha. Torsten är stor till storlek, men inte så speciellt stor när det gäller någonting annat, haha. Sötnosen <3

Nu ska jag gå ner och ladda in nästa tvättmaskin och göra mig den första knäckemackan med julskinka på för i år, mums.  Det och kalvsylta är nog mina favoriter på julbordet. Och ägg. Eller jag tycker om mycket, haha.

Bye.

Dags för rensning

Jag har lyckats med nått helt otroligt. Jag har fyllt hela minnet på min dator. Jag trodde knappt det var möjligt, men jag har lyckats. Tror dessutom jag vet vad det är som fyllt minnet också, haha. Alla mina bilder på Shirley, för det är otroligt många. Så jag får väl börja i den änden. Har en hel del onödiga bilder som borde raderats för länge sen, men men..

När jag ändå pratar om dessa bilder så måste jag ju bara visa några bilder jag tagit som jag faktiskt är riktigt stolt över.






Det var några bra bilder det. Och nu ryker alla de dåliga. Så ska jag faktiskt ta mig tid att bränna ner de bra på skivor istället för att de ska ligga och ta plats på datorn. Det är ju lite säkerhet också. Om man nu håller reda på skivorna sen. Ni såg ju hur mitt rum såg ut förut (a)

Bye.

Dags att släcka ljuset



Min kamera fungerar igen, och jag är så lycklig. Har tagit massa bilder idag, bl.a. den här.

Men nu är det dags att släcka ljuset och krypa ner i min nybäddade säng. Gud så mysigt. Trött är jag också, som vanligt. Tänk om man kunde få vakna och vara pigg imorgon. Vore ju omväxlande.

Bye.

Före och efter julstädningen






Sjukdom på ingång eller bara trött?

Gick ifrån datorn för några timmar sen och tittade på tv istället. Nu har jag fått huvudvärk och mår jätteilla. Förstår inte vart det kom ifrån. Har mått bra hela dagen. Ska gå ner och ta mig en ipren och sova en stund och hoppas på att det blir bättre. Tycker verkligen inte om att må illa. Inte ha ont i huvudet heller i för sig.

Ni får se före och efter bild av städningen antingen imorgon eller senare ikväll.

Bye.

Julrim om de tre essen


Sanna har en tävling i sin blogg där man ska skriva och skicka in rim om denna fantastiska trio. Vinnarbidraget kommer att publiceras på tjejernas hemsidor. Var med du också. Man har till julafton på sig, så sätt igång. Domarna för tävlingen är ju självklart tjejerna själva.
 

Julstädning

Det funkade verkligen inte längre. Mitt rum var helt i kaos så det var verkligen dags att städa. Jag har inte hittat tiden innan, så det var verkligen äckligt här inne. Det blev en rejäl städning som ni kommer få se lite senare. Jag var så koncentrerad på min städning att jag inte ens kände att jag skrapade upp händerna tre-fyra gånger, haha. Men men, ska det städas så ska det.

Fick tillbaka min kamera igår också. Eller mamma och Fredrik hämtade den igår. Testade den i morse och den verkar vara back in business igen! Men man vet ju aldrig så jag ska försöka ta mycket kort idag, på ingenting sådär, för att se så den verkligen håller som den ska. Det var ju batterierna som slukades, och de säger att de hittade felet. Så vi får se. De har ju ljugit förr, haha.

Nu ska jag gå och ta mig en välbehövlig lång dusch. Man blir inte så fräsch av att städa. Skriver mer senare när rummet är helt klart. Måste ju ha mina fina lakan i sängen också ;)

Bye.

Jag bara måste visa


Jag tycker Sanna är så otroligt söt på den här bilden så jag var bara tvungen att visa den. Sonja blev också jättebra på bilden. Men snackpåsen Shirley är i farten, haha. Just här härmar hon dessutom mig. Förlåt Shirley att jag lägger upp den här bilden, men ni var ju för söta <3

Julmys i Nacka <3

Så var man hemma igen efter en hel dag i Stockholm. Är verkligen skit trött men jag kan inte slita mig ifrån att berätta lite om dagen innan jag går och knyter mig.

Dagen började tidigt, halv 7. Mamma var snäll idag också och skjusade mig till bussen, tack. Resan till Stockholm gick som vanligt mycket snabbare än hemvägen, haha. Hade också en mycket rolig gubbe brevid mig på vägen upp.

Träffade Anna på centralen som vanligt och vi tog oss ut till Nacka på en gång. Det var lika bra att vara på plats för det är alltid någonting som krånglar. Idag för omväxlings skull blev det inte McD till lunch. Det fanns inte där ute så vi gick in på Coop konsum och köpte oss en varsin macka istället. Åt dock McD lite senare, haha. Vi gick runt där och kollade i affärer och träffade då på Carro. Hon hängde med oss och gick runt och titta lite. Men vi hamnade snabbt tillbaka vid scenen igen för att invänta höjdpunkten på dagen.

Våra tre S stjärnor kom upp på scenen vid 2 tiden och sjöng sina vanliga tre låtar Light a candle, Another winter night och Silent night. Shirleys mick började krångla så ett tag sjöng Sonja och Shirley i samma mick. Så söta ni är alltså. Shirley passade också på att ge Sonja en liten puss på kinden då också. Hur söta får man vara?

Efteråt signerade de som bara den. De satt i nästan två timmar. Men det kändes som det var i typ 20 minuter. Gick verkligen jättesnabbt. De signerade bilderna som vi tog tillsammans i Täby förra helgen, haha. De hade lite åsikter om den och gud så vi skrattade. Kan glädja de med att jag har fått tillbaka min kamera nu så nästa gång blir det bra bilder iaf, helt klart.
Så fick de sina paket, haha. Shirley som den tävlingsmänniska hon är satte såklart igång en tävling om vem som kunde öppna snabbast efter att jag hade skämtat om det. Jag stod helt livrädd att de skulle ha sönder nått, men det gick bra. Allt höll och de blev jättenöjda med ljusen som jag hade köpt och själv dekorerat.
Sen fick Shirley Annas och min lilla extra present, haha. Vi hade ett rim på det som Shirley fick läsa innan. Det löd såhär:
Här är någonting användbart för Vilja
Hon som inte på bord och mun kan skilja
För dig är detta någonting att rita på
Kanske ögon på tomtar små
Kanske en kropp där till
Så den slipper stå helt still
Nu när tomten ser
Vet den vad vi ger
Vet du?
Öppna nu!

Shirley skrek på en gång "Är den där jävla duken jag får nu eller?" och slet upp paketet. Och jaa, det var ju en duk, men inte precis en likadan som den i Täby som hon satt och målade på. Vi skrattade gott åt vårat lilla skämt där ett tag.

Fick se Vilja idag också. Hon är ju så himla söt. Verkligen rödhårig, haha. Men så söt!

Lite bilder blev det ju också taget. Inte från min kamera dock, men Anna hade med sig en.


Tack tjejer för en jätterolig dag!
Ni är helt fantastiska alltså <3

Tack också till Anna och Carro som gjorde dagen till nått helt extra <3





Stockholm imorgon <3



Imorgon blir det el stockholmo! (måste träna lite spanska, den är såå bra, not). Pärlan på bilden är det jag ska umgås mest med, yeey! Vi har så himla kul ihop. Imorgon lär inte bli ett undantag. Prata prata prata. Sen är det ju då den där lilla detaljen att träffa Shirley (förhoppningvis), Sonja och Sanna också. Men som sagt, bara en detalj, haha. För er som inte förstår min otrolig roliga ironi förklarar jag för nu, jag bara skojar! Höjdpunkten på dagen! Men självklart är det roligt och bara umgås med Anna också. Säger bara, i sommar, SE UPP!

Hörs och störs säkert imorgon. Kommer dock inte ha med mig någon kamera mer än mobilen då, så det blir nog inte så mycket bilder.

Bye.

En underlig dag

Den här dagen har varit både bra och dålig. Dagen började iaf bra med avslutning med småttingarna på innebandyn. Ni är underbara <3 Tack för allt!

Åkte iväg från avslutningen direkt till matchen jag skulle döma med Pernilla. Det gick faktiskt också riktigt bra, även fast det var ett tag sen vi dömde. Vi lyckades få med ganska många assister. Det börjar ta sig ;)

Väl hemma satte jag mig vid tv:n och åt smörgåstårta som mamma och Fredrik hade köpt. Det var riktigt gott. När jag satt där, som mest nöjd och belåten, så ringer telefonen. Jag skulle aldrig ha svarat, för det var efter det samtalet allt gick utför. De ringde från tandvården och sa att det var dags för mig att komma på ett litet besök. Yey, hej tandläkarskräcken själv! Efter mycket om och men blev det en tid den 5 januari. Usch, jag vill inte!
Jag la på och nästan på en gång fick jag ett sms. I sms:et stod det: "Shirley är sjuk, hon kommer inte imorgon". Det här är inte sant tänkte jag! Hur mkt otur får man ha på en och samma gång? Efter lite allvarlig research har jag kommit fram till att hon kanske kanske kanske kommer imorgon. Men vi får se.

En mycket underlig dag helt enkelt. Inga fler överraskningar nu. Det räcker för idag tack!

Bye.
 

Tomten är död

Så var man hemma från julfesten igen. Hade verkligen kul idag också. Gjorde ingen nytta, men vad fan. Man kan inte alltid vara bäst, haha. Alla barnen roade sig själva. De fick dansa runt granen, och sen kom tomten. Men inte samma tomte som förra året. Sofia berättade att den tomten hade dött, alltså på riktigt. Det var ju sorgligt, men vi kunde ändå inte låta bli att skratta åt det för det lät så kul. Tomten har dött.


Nu ska jag gå ner och kolla på denna lilla pärla. Hon var med på "Robins" på svt1 ikväll och jag har självklart spelat in det. Förhoppningsvis på rätt kanal också, för det hade jag inte gjort igår. Men men, det finns ju alltid internet och kolla på om det skitit sig idag igen, haha.

Bye.

Första dagen på jullovet

Jag sov till kl 11, vilket var underbart skönt. Har nu sådär en tre timmar senare duschat och ätit frukost. Jag älskar jullov!

Julfest på mammas jobb idag. Ska bli riktigt kul. Vi har alltid kul och jag längtar alltid lika mycket till nästa gång. Blir mitt tredje julbord om man räknar med skolans. Men det är ju så gott! Men man blir så mätt. Har ju inte heller på mig den bästa julbordätar klänningen heller. Tajt som bara den. Men ska man vara fin så.

Mamma kommer hem om ungefär en timme. Då blir det piffning och sen iväg. Hoppas jag får göra någon nytta på julfesten också. Jag har sagt att jag mer än gärna kan vara barnvakt. Jag tycker det är så kul, och alla uppskattar det. Vem uppskattar inte att få äta i lugn och ro liksom?

Bye.

Tomtens stand-in

Såhär på kvällen och in på natten har jag suttit och pysslat. Jag älskar det verkligen. Det värsta är bara att jag har så mycket idéer så jag vet inte riktigt vad jag ska börja med. Jag kan sitta i timmar utan att tröttna. Det blir glitter och paljetter överallt, men det är det värt.

Jag och Anna har också gjort julrim till en julklapp en viss miss Clamp ska få. Julklappen är så klockren, haha. Kan inte berätta just nu vad det är, men ni får veta det efter söndag. Är riktigt nöjd med vårt julrim, blev otroligt bra. Funderar på om man kan börja skriva julrim på heltid. Eller göra som tomten, bara jobba en gång per år. 

Jag skulle kunna vara tomtens stand-in. Jag kan både pyssla och göra julrim. Vad mer behöver man kunna egentligen? Säga "Hoho, finns det några snälla barn här?", det kan jag ju redan. Nej jag får nog säga som Lotta på Bråkmakargatan "Jag kan allting. Fast det förstås, inte slalom", haha.   

Godnatt på er!
Sovmorgon imorgon, JULLOV!

Bye.
 

Julen är här

Nu har jag äntligen jullov. Vilken känsla. Lyckan är total. All stress har lagt sig och vilken lättnad. Trodde ett tag att jag skulle få migrän, jag brukar få det när jag slappar av efter en stressig period, men jag lyckades komma undan.

Har precis kollat på när Shirley, Sonja och Sanna var med i "Nyhetsmorgon" i morse. Man kan ju inte låta bli att skratta med de. Ibland åt de också, hahaha. Ni är för härliga ni tre alltså. Det märks att ni trivs ihop.

Nu ska jag ta och fixa lite saker inför söndagen då jag får träffa de härliga prickarna igen. Vad det är förblir en liten hemlis ett tag till. Det är nog bäst så. Man vet ju aldrig vilka som är här inne och snokar ;) 

Bye.  

Jullovet väntar

Nu är det äntligen klart. Allt plugg är över. Gjorde precis klart min naturkunskapsuppgift. Men självklart skulle skrivaren krångla så jag fick skicka över det på mailen istället. Hoppas arbetet blev tillräckligt bra nu bara.


Imorgon bitti ska dessa sötnosar vara med i "Nyhetsmorgon". Ska springa ner och fixa så jag spelar in nu också. Jag vet inte riktigt vilken tid de ska vara med, så jag tar ut min sovmorgon och tittar på det när jag kommer hem istället.

Nu blir det springa ner och fixa inspelningen, sen sängen!

Bye.

En månad kvar på det 17 åriga livet

När jag tänker efter låter rubriken ganska dramatisk, haha. Men det jag menar är att precis idag är det en månad kvar tills jag fyller 18. Mamma har börjat säga hur mycket saker hon har köpt till mig och gör mig så himla nyfiken. Undrar vad hon kan ha hittat på nu då.

Sista riktiga skoldagen idag innan jullovet. Hade två lektioner. Engelska och svenska. På engelskan hade jag muntligt nationellt prov, som jag tror gick ganska bra, och på svenskan fortsatte vi med vårat grupparbete. Efter skolan gick jag, Natalie och Malin på stan. Jag köpte lite julklappar så nu tror jag att jag är helt klar. Det brukar alltid dyka upp nått sådär i sista minuten som man har glömt.

Nu ska jag fortsätta att plugga. Sista inlämninguppgiften, sen är det lov. Ska bli så otroligt skönt! Är verkligen helt slut. Julavslutning imorgon så det blir bara fika och kolla på julspel i aulan. Så nice!

Bye.

Skoltrött så in i bomben

Nu är det inte många dagar kvar till jullovet. Ska bli så himla skönt med lov. Jag längtar verkligen. Jag tror jag aldrig har varit såhär skoltrött någonsin. Jag orkar liksom inte ens bry mig längre. Och det är ovanligt för att vara mig.

Fick reda på nationella provet i matte B idag. Jag måste säga att jag är rätt så sur på mig själv. Jag fick rätt antal vg poäng men för lite g poäng för att få vg på provet, så det blev bara ett g. Jag hade gjort fel på jättelätta tal som jag inte haft ett dugg problem med tidigare. Jag förstår inte vad det tog åt mig. Sen gav jag ju upp efter bara 2 ½ timmar istället för att sitta alla 4. Men jag får en ny chans den 14 januari då jag ska få göra ett prov. Klarar jag det får jag vg i slutbetyg. Så det känns iaf lite bra. Jag får min andra chans.

Har fortsatt att plugga idag efter skolan och det ser ut som det blir mer imorgon också. Är fortfarande inte klar med naturkunskapsuppgiften som jag idag fick veta är betygsgrundande för min del. Men har bara två lektioner kvar innan jullovet nu, så det är bara att kämpa på. Nationellt prov i engelska B imorgon bitti då. Men det får gå som det går. Som sagt, jag har ju slutat brytt mig.

Nu ska jag gå ner och titta lite på "Mamma Mia" som de börjat titta på där nere. Sen ska jag sova. Är så otroligt trött fortfarnade. Känns som jag inte sovit ordentligt på flera veckor.

Bye.

Söndagen i Täby

Tänkte jag skulle skriva om gårdagen redan nu. Jag orkar inte plugga för tillfället alltså. Så är ni beredda? haha

Allt började med resan till Stockholm. Mamma var snäll och skjusa mig till bussen, tack! Kl 8 bar det iväg och resan gick jättebra. Det går alltid snabbast dit. Då har man ju någonting man längtar efter och antagligen har gjort ganska länge. Väl framme i Stockholm åkte jag och Anna direkt till Täby. Det var ju säkrast så, då skulle vi absolut inte komma försent. Och det gjorde vi inte heller. Vi var där två timmar för tidigt och gick runt och kollade i Täby centrum. Som alltid blev lunchen på McD, haha.















Kl 2, nästan precis, kom de trallande S:en upp på den julpyntade scenen. Shirley fick syn på mig nästan på en gång och stannade mitt i sin mening för att säga hej till mig. Söta Shirley. De sjöng tre låtar, Light a candle, Another winter night och Silent night. Deras röster passar så otroligt bra ihop och de sjunger ju så otroligt vackert. Det går inte riktigt att beskriva. Det måste upplevas.



Sen blev det ju då signering. Om man tittar lite närmare på bilden så ser man bilden jag målade ligga brevid Shirley. Titta titta :) De blev väldigt glada över den, vilket jag då självklart blev glad över. De sa att de skulle sätta upp den på deras skivbolag. De är för söta. De vet hur man ska få en glad.



Rätt som det var började Shirley måla på den fina duken som låg på bordet, haha. Innan jag kom på vad det var hon målade egentligen utbrast hon "Tomtarna har ju inga ögon. De kan ju inte se!". Så där satt hon och målade ögon på alla tomtar, haha. Hon slet i den där duken så hon skulle få tag på alla tomtar och sa sen stolt till Sonja "Nu är jag klar med alla tomtar på den här sidan". Vi som stod vid sidan av hade väldigt kul åt det där och som jag skrattade. Du är för härlig Shirley! 

 

Så tog vi ju såklart lite kort också. Den andra bilden med alla tre har ni ju redan fått se. För att nämna nått om den så fick Shirley för sig att hon skulle kittla mig på den bilden. Jag som är så kittlig, och det märkte hon ganska snabbt, haha. "Jag visste inte om du var kittlig så jag vara bara tvungen att testa", fick jag höra.



Tack tjejer för en helt fantastisk dag. Ni är helt underbara, det vet ni <3
Tack även till Anna och Carro. Ni är änglar båda två <3

God morgon

Sitter i skolan redan. Har gjort det i 30 minuter. Mamma skulle iväg på möte nu kl 8 så vi fick åka hemifrån ganska tidigt. Har hunnit plugga lite naturkunskap till provet som är nu på förmiddagen. Jag tycker det känns som jag kan det, men jag lovar att när jag sitter där med provet framför mig så kommer jag inte fatta någonting. Har säkert pluggat på fel saker. Oj vad positiv man kan vara, haha.

Har fortfarande kvar en massa plugg att göra. Så jag vet inte om jag kommer hinna skriva om min underbara gårdag förän i slutet på veckan. Men jag lovar, ni ska få se mer bilder och jag ska berätta det mesta. Inte allt för då kommer ni tröttna på mitt låååånga inlägg. Hände hur mycket roliga saker som helst igår! <3

Nu ska jag försöka göra nått vettigt. Får se hur det går, haha. Jag är verkligen jättetrött idag också. Men det är värt det.

Bye.

En obeskrivlig dag



Hemma igen efter en helt underbar dag i Täby! Får berätta mer någon annan dag. Måste sova nu för jag är helt slut. Men måste säga TACK till alla som gjorde denna dag till en helt fantastisk dag!

Just nu är Shirley, Sanna och Sonja med och sjunger på "Svenska hjältar" på 3:an. Så fina, som alltid <3

Bye.

Nanna kudden dags


Nu ska jag ta och nanna kudden. Eller ja, ska platta håret innan jag ska sova bara. Blir uppstigning vid 06:30 imorgon. Bussen går från stan kl 8. Bäst jag går och lägger mig så snart som möjligt. Jag längtar så! <3

Bye.

Då var det klart



Här är den färdiga bilden. Jag blev som sagt inte helt nöjd, men men.. Så är det ibland. Sanna är inte sig lik riktigt på bilden, båda pga hennes hår och pga att jag inte har fått till henne överhuvudtaget, haha. Men det var verkligen jättesvårt när allt på henne var så ljust.

Nu ska jag ta och plugga, för det har jag fortfarande inte gjort så jättemkt. Har pluggat lite, men ja. Inte tillräckligt helt enkelt. Sen blir det msn och prata ihop mig med Anna om morgondagen. Sen måste jag kolla vad jag ska ha på mig, och duscha. Sen får jag sova.

Längtar tills imorgon! <3

Bye.


Torsten älskar snö



Nu har jag varit ute och tagit en massa kort. Såhär mycket snö har vi. Visst är det härligt? 

  

Torsten bara älskar snön. Han är ute nästan hela tiden och kommer i stort sätt bara in när han är hungrig. Så kommer han in och har snö i hela pälsen, haha. Tog lite bilder på honom när han ändå var ute. Han är så fin min "lilla" gubbe.

Det kommer en bild på det jag har målat senare. Men nu ska jag äta :)

Bye.

Massa snö och massa plugg

Vi har fått hur mycket snö som helst idag. Det är helt otroligt vad mycket det är. Nästan för mycket. Jag tänkte gå ut och ta lite kort, så ni får se det lite senare idag.

Igår blev jag klar med bilden som jag målat på ett tag. Ni kan få se den senare också. Blev inte jättenöjd, men Shirley, Sanna och Sonja ska få den imorgon ändå. För imorgon drar jag till Stockholm och träffar de tre S:en och Anna såklart! Var ett tag sen Anna och jag träffades nu så det ska verkligen bli kul, som alltid.

Men det finns ju en dag idag också. Idag är det plugga till naturkunskapsprovet på måndag och sen skriva två dikter till svenskan. Så måste ju allt inför imorgon förberedas också. Det är nog första gången jag inte vet dagen innan vad jag ska ha på mig. Och jag har inte ens panik över det, haha. Men det kommer nog det också.

Nu ska jag iväg och plugga. Så jag hinner med allt idag.

Bye.

Utmanad - 8 saker jag ska göra nästa år:

På den här listan ska du skriva 8 saker som du ska göra nästa år (2009)
Sen utmanar du 6 stycken som också ska skriva 8 saker som de ska göra nästa år.

1. Åka till Gran Canaria
2. FYLLA 18 ÅR!
3. Träffa Shirley Clamp! :)
4. Kanske åka till Thailand (igen)
5. Sommarjobba
6. Gå ut 2:an
7. Bada med Malin, haha (säger Malin)
8. Resa runt i Sverige med Anna

Jag utmanar: hmm, jag får fundera på det där.

Luciafirande

Idag var det Lucia firande i aulan. Gud vad fint de sjunger alltså. En del låtar blev lite överdrivet av det bra, så ja. Men det var helt fantastiskt iaf.

Just nu sitter jag och väntar på att idrotten ska börja. Den börjar 12:40, så om 35 minuter. Alla sitter vid datorerna och har gjort ett test om hur många jordklot vi skulle göra av med på hur vi lever. Jag fick 2,9 jordklot. Vill du också testa, klicka här.

Jag och Natalie ska gå på stan efter skolan. Jag ska köpa en julklapp till mamma och jag måste verkligen hitta ett par vinterskor. Nu när det är så mycket snö ute så det funkar inte alls med gympaskor.

Nu ska jag vandra vidare.

Bye.


Vinterblogg

Jag har kommit in på tankarna att kanske göra om bloggen igen. Det har ju ändå blivit snö ute och lite jul och vinterkänsla har börjat sprida sig sakta men säkert. Jag lite små idéer, men inte tillräckligt. Har ni några förslag? Är öppen för allas förslag. Har bara ett krav, det ska bli vinterkänsla..

Bye.

Trött trött trött

Idag orkar jag verkligen inte plugga. Jag måste ju få vara ledig någonting tycker jag. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll och sova ut. Jag är så himla trött.

Sitter och lyssnar på Shirley, Sanna och Sonja när de var med i mixmegapol i tisdags. Har redan lyssnat på det en gång men det är så roligt att jag inte kan låta bli att lyssna igen, haha. De är ju för härliga alltså. Längtar så tills jag får träffa de igen på söndag!
Klicka här om du också vill lyssna :)

Ska fortsätta lyssna nu och bli på lite gott humör. Kanske pluggar lite sen. Har gjort lite grann, men inte alls mycket. Så ska jag fixa mina naglar också så jag blir fin tills på söndag. Måste ju hålla fast vid mitt ryckte, haha. Nej jag bara skojar! 

Bye.

Örebro täckt av snö


Nu har snön återvänt till Örebro igen, och det med dunder och brak. Det har snöat hela natten och det ser inte ut som det kommer sluta än på ett tag. Jag är så tacksam över att snön kom idag och inte igår när jag skulle övningsköra. Nervositeten var på topp ändå, utan en massa snö.

Mormor kom precis och är nu ute och skottar. Jag hade tänkt att göra det innan hon kom och tyckte fortfarande jag kunde göra det. Men hon var påklädd och svårövertalad. Men nu är hon klar.

Nu ska jag ta mig nått att äta och sen umgås lite med mormor och, ja gissa vad, PLUGGA. Man har ju ändå inget bättre för sig, eller? Skulle kunna hitta på sådär 1000 saker, men man måste plugga. 

Nu kom mormor med en tidning med Shirley i. Wow wow wow. Ni kan ju tänka er vad jag kommer gå över till att göra nu. 

Bye.  

En liten uppdatering


Jag lovade för ett bra tag sen att jag skulle visa hur det går med måleriet. Ja, det har fått lite färg. Är fortfarande inte klar än men planerar att vara klar tills på söndag så de kan få den någon gång. Men jag vet inte om jag hinner det heller. Det är så mycket i skolan nu. Men jag ska satsa på att bli klar tills dess. Ni får ursäkta bildens kvalité. Har tagit med mobilkameran eftersom min kamera strejkar så den har fått åka in på lagning.

Hoppas ni tycker om det. Kommentera gärna.

Bye.

Det går automatiskt

Nu kan jag stryka en till uppgift på min lilla lista med skoluppgifter. Blev precis klar med uppgiften i Arbetsmiljö och säkerhet. Måste säga att det var en ganska lätt uppgift när man väl var inne i det hela. Att skriva om arbetsmiljölagen och arbetstidslagen, nej det var verkligen inte kul. Inte ens intressant heller för man fattar inte vad som står, men det är bara att försöka förstå ungefär hälften och skriva på. Men nu är det klart :D


Måste säga att man pluggar väldigt bra till denna skiva. Jag brukar inte kunna plugga till musik, för jag börjar alltid sjunga istället. Men till den här går det verkligen jättebra att plugga till. Det blir mer effektivt och jag blir inte distraherad av annat. Och visst sjunger jag med, men jag kan ju texten till nästan alla låtar, så det går liksom automatiskt. Jag behöver inte ens tänka, det är bara att sjunga.

Men nu, åter till plugget igen. Ska se om det är nått annat man skulle kunna tänka sig att arbeta bort. T.ex. den där försenade uppgiften i Pedagogisk ledarskap (a)

Bye.

En sak i taget

Har precis kommit hem från övninskörningen. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Det blir värre nästa gång när jag ska backa och parkera, haha. Snacka om att jag kommer öva, haha. Fick bara motorstopp tre ggr. Alla tre ggr av samma anledning, jag släpper kopplingen för tidigt. Oftast beror det på att jag är stressad, för de ligger ju så jäkla nära hela tiden. Men måste säga att de är bättre på att hålla avstånd när man övningskör med bilskola än om jag gör det hemma.


Nu ska jag ta och vila en stund sen är det dags för plugg igen. Blev tyvärr påmind om att jag kanske måste ta tag i teorin på bilskolan också. Usch, jag tycker inte om det här. Plugg plugg plugg. En sak i taget tack! Men som min bilskolelärare sa "Du är tjej, du ska kunna göra två saker samtidigt". Men svänga och växla är faktiskt inte lätt att göra samtidigt! Men jag lyckades, för jag är ju tjej!

Bye.

Slut för idag

Har faktiskt fått ganska mycket gjort med tanke på min trötthet idag. Har nästan gjort klart 2 av 5 uppgifter idag. Det tycker jag var väldigt bra gjort faktiskt. Har även börjat med en 3:e uppgift, så jag är på gång. Känns faktiskt väldigt skönt.

Sovmorgon imorgon, två lektioner i skolan och sen övningskörning. Sen är det tillbaka till plugget igen. En fullspäckad dag imorgon också med andra ord.


Nu ska jag gå iväg och titta på "House". Det var länge sen man gjorde nått man bara tycker är kul utan att tycka att jag borde göra någonting annat. Så bye bye nu!

Anna-dagen

Är fortfarande jättetrött. Känns inte riktigt som att jag får nått gjort. Allt blir bara en enda stor röra idag. Sista lektionen i skolan blev typ kaos. Eller ja, enligt mig blev den det men min lärare tyckte vi var effektiva. Så frågan är ju om min åsikt har någon betydelse i sammanhanget.

Har pluggat hela tiden sen jag kom hem. Känns som att jag egentligen inte borde göra det när jag är såhär trött, men jag måste. Har tagit en snabb paus nu för jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Känns som jag gör uppgiften helt fel. Ska skriva om arbetsmiljölagen och arbetstidslagen. Vet ni hur otroligt mycket man måste läsa för att veta precis allt om de lagarna eller? Det är för mycket för min hjärna i normalt tillstånd liksom. Hur ska jag klara av det nu då?  Men jag får skylla mig själv lite grann som inte börjat med uppgiften förrän nu. Men mitt minne är kort men bra alltså. Är för stressad för att komma ihåg alla uppgifter vi har. 

Imorgon blir det inget plugg alls. Ska övningsköra med bilskolan direkt efter skolan. Nervöst nervöst. Men det ska nog gå bra det också. Sen när jag kommer hem efter det är det träning med småttingarna och sen träning med tränarna. Har slutat på innebandyn så det är den enda träningen jag får nu på fritiden. Men funderar på att hoppa över båda träningarna imorgon och se till och bli klar med allt plugg istället. Det får nog bli så. 

Vill avsluta med och säga två saker. 
För det första, jag har namnsdag idag!
För det andra, Grattis Elin som fyller 25 år idag! 

Bye. 

Jag säger ingenting

Hej svejs i lingonskogen!

Jag sitter i skolan just nu och är så otroligt trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Har iaf gjort nationella i matte B nu på morgonen. Det gick ju, ja sådär. Skulle hoppa högt om jag fick VG iaf, haha. Jag tror det blir ett G för mig.

Sitter med Linnéa. Vi har väldigt kul faktiskt. Skrattar åt typ allt. Datorn har hängt sig 3 ggr nu och vi skrattar lika mycket varje gång. Tror det är dags för mig att sova egentligen. HAHA, nu kom Karin förbi och gick catwalk med sin lilla vagn.

Tror det är dags att sluta skriva också. Ingenting är som det ska idag. Tur jag är så trött så jag bara skrattar åt det.

Ikväll blir det plugg för hela slanten. Har räknat ut, helt själv, att jag har 5 uppgifter att göra den här veckan. Så det är bara att börja. Ska övningsköra imorgon också. PIRR I MAGEN!

Bye.

"Vi ses snart igen, snarare än du tror"

Snart har det gått en vecka sen jag var iväg till Båstad och jag har fortfarande inte skrivit till er om det. Skäms på mig. Men jag har verkligen inte haft tid. Skolan tar all tid och jag börjar bli så förbannat trött på det rent ut sagt. Men nu ska jag berätta för er..

Vi åkte ner till Båstad på lördags morgonen kl 9:10. Tågresan gick snabbare än vad jag hade förväntat mig och jag och mormor hade väldigt roligt på vägen ner. Det händer mycket mer roliga saker än man tror på en tågresa, haha.
När vi kom fram till Båstad åkte vi till hotellet med taxi och jag satte igång direkt med min piffning. Det kan nämligen ta sin tid, haha. I lördags tog det nästan två timmar, men då med duschning också.
Vid sex tiden åkte vi iväg till "Ladan i Båstad", även då med hjälp av taxi. Där med man bordsplacerad och vi hade sånn tur att vi hamnade brevid Sofia och hennes familj. Vi misstänkte att det var min kära mor som hade lagt sig i det hela, men det visade sig att hon faktiskt inte hade gjort någonting. Vi hade bara ren tur helt enkelt. Måste säga att julbordet inte var en höjdare, men man åt och jag blev proppmätt. Och efter maten samlade vårat lilla gäng bestående av mig själv, Sofia, Ellen, Alexandra och Elisa ihop oss och stod och babblade om allt mellan himmel och jord.

Så blev det dags, ljuset drogs ner till mysbelysning och scenen tändes upp. Sonja kom ut och satte igång "The first Noel". De sjöng tre låtar och var lite av sitt eget förband. Åååh vad de var bra alltså. Så fina kläder och så fina överhuvudtaget!

Efter det lilla förbandet, som var de själva, så fick man fortsätta och äta. Jag som hade varit mätt i ungefär 2 timmar hade ingen lust och äta mer alls. Så vårat lilla gäng satte igång och prata igen. Vi hade ju ändå mycket att ta igen. Vi hade inte träffat någon av de på mer än ett år. Helt sjukt länge verkligen. Men ändå känns det alltid som att vi aldrig varit ifrån varandra när vi ses igen!

Vid nio tiden satte showen igång. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Julkänslan var på topp och de var så himla bra! Man hade ju väldigt höga förväntingar, det är ju ändå Sanna, Shirley och Sonja liksom. Och sen sommarshowen som de hade förra sommaren gjorde ju att förväntningarna höjdes också. Men de uppfyllde verkligen ens förväntningar, om inte mer. Så himla bra, hoppas ni får tid att åka iväg och se den. Det är verkligen mer än värt det!

Efteråt gick vi fram till sidan av scenen för försöka oss på att få kontakt med våra S stjärnor. Vi fick kontakt med en ordningsvakt som jag går under kategorin "fel arbete till fel person". Han var så nervös över att prata med oss och visste inte vad han skulle ta sig till och sa tillslut väldigt nervöst att vi skulle vänta där. Så vi stod där, och stod och vänta och vänta. Ingenting hände och han verkade inte riktigt veta vad han skulle göra. Tillslut gav vi upp på ordningsvakten och försökte få tag i en kille som stod på scenen som vi tror heter Robin. Han brukar åka runt med både Sonja och Shirley iaf. Vet inte med Sanna, men det gör han säker. Men innan vi fick kontakt med honom kom Sanna ut på scenen. Hon var hur gullig som helst mot oss och hjälpte oss att få ut Shirley och Sonja. Hon satte den där ordningsvakten på plats och bad honom gå in och hälsa från oss till de. Efter ett par minuter kom de ut till oss.
Shirley gick direkt fram till mig och gav mig en efterlängtad riktig Shirley-kram. De har jag saknat nått så grymt alltså. Hon var glad som vanligt och berättade hur kul hon tyckte det var att träffas igen, och det var hon ju inte direkt ensam om att tycka. Hon passade även på att beröma mig och sa att jag var fin. Självklart blev jag otroligt glad, men tanke på att jag lagt ner så mycket tid på att bli just fin. Jag har också blivit mycket bättre på att säga tack när hon säger sådana saker. Har varit lite dålig på det annars. Vi stod och prata en stund om lite allt möjligt, bl.a. om Vilja. Sen var Shirley tvungen att gå för att just amma Vilja, så vi sa hej då och allt det där. Då vänder sig Shirley om till mig och säger "vi ses snart igen, snarare än du tror".

När Shirley och de andra hade gått in till sig igen började vi vandra bortåt. Vi stannade i ungefär en timme till och dansa runt och bara roade oss. Ni är för underbara tjejer! Vid halv 12 åkte jag och mormor hem till hotellet, återigen i taxi. Vi räknade ut dagen efter att vi åkte taxi 4 ggr och allt som allt kostade det drygt 400 kr. Väldigt billigt tyckte vi i alla fall.

Dagen efter gick vi upp vid 8 för att gå ner och äta frukost. Påvägen till frukosten såg vi att ljudteknikernas bil stod på parkeringen utanför. Vi hade misstänkt att vi skulle bo på samma hotell som Sanna, Shirley och Sonja, men man är ju aldrig helt 100. Inte ens då var jag 100. Det var inte förrän när vi skulle checka ut och vi kom in till receptionen jag blev 100. Där stod nämligen alla från showen, utom Shirley, Sanna och Sonja. Jag hejade på deras körtjej Petra som jag har träffat många ggr förut men ville inte störa mer. När vi checkat ut och hoppade i vår taxi började alla sätta sig i bilarna för att åka iväg. Hade vi stannat i några minuter till hade vi mött de, men nu blev det inte så. Jag undrar om Shirley visste att jag bodde på det hotellet och det var det hon menade med "vi ses snart igen, snarare än du tror" eller vad det var hon menade. Hur som helst lär jag väl förstå det när dagen kommer. Om den kommer. För det kanske var det där hon menade, haha.

En helt underbar helg i alla fall. Tack alla som var med och gjorde helgen till en minnesvärd helg! Ni är fantastiska <3

Bye.

RSS 2.0