Ännu en dag !

Har haft en ledig dag idag. Eftersom hela familjen var hemma så hade vi många som kunde ta hand om våran lilla busunge. Som man säger, kärt barn har många namn. Vår lilla bortskäma kisse har hur många som helst. Torsten, Tottis, Totte, Tottenisse, Pissenisse, Törsten, busunge och trollunge. Sen hans riktiga namn som mamma och Fredrik tkr det ska vara är Eros Fredrik Torsten och sen familjens tre efternamn. Som sagt, kärt barn har många namn. Själv tkr jag han ska heta bara Eros eller iaf Torsten Eros. Fredrik tar vi bort ;D Men det tror jag bara dom skämtar om så ;D På stamtavlan heter han Eros.

Hade videosamtal med Anna idag på msn. Så himla kul. Älskar ditt skratt Anna. Det smittar av sig så härligt :) <3 Älskar dig stumpan <3 Har alltid kul med dig :D <3

Im börjar kattvaktandet igen. Mamma och Johan ska åka bort. Mamma kommer hem på måndag kväll och Johan om en vecka. Så söndag, måndag blir jag ensam hemma med Fredrik (låtsaspappa), Simon och Daniel (låtsassyskon). Tur jag har katterna Smulan och Torsten alltså <3 Men im slipper jag upp så tidigt iaf. Kl 10 tar jag över. Skönt att slippa det där 7 passet. Men det börjar igen på måndag. Men jag har faktiskt sagt till att jag inte kan ta alla dagar. Någon dag får någon annan i huset faktiskt ta sig upp. Kan jag kan dom.

Ska försöka komma ut och springa lite im också. Om vädret tillåter. Annars får jag ta en extra gång nästa vecka. Satsar på 2 ggr i veckan. Skulle vilja göra mer, eller huvudet vill men inte kroppen. Jag är helt enkelt för lat för att ta mig samman och stick ut. Måste ha någon som tvingar mig lite. Tror jag ska göra nått schema över det hela för att jag inte ska komma undan. Ni vet ju hur det är med träning. Man har tusen anledningar till varför man inte kan just idag. Men im blir det nog av, hoppas jag.

Puss och kram / Anna

Full rulle, kanelbulle !

Ja här hemma är det verkligen full rulle. Knappt en lugn stund. Torsten vill leka, leka, leka. Redan bortskämd som bara den är han. Får all uppmärksamhet han vill ha. Men jag är ju också rätt bortskämd har jag kommit på så varför ska han få det sämre ;)

Uppstigning kl halv 8 i morse. Väckdes kl 7 men jag var såå trött så kom inte upp förän vid halv 8. Gick ner och la mig i mammas säng med Torsten och lekte med honom till halv 9. Sen somna jag och han med för den delen. Väcktes halv 11 för då ville han leka igen. Då gick jag upp och väckte brorsan så han fick ta över. Jag var ju tvungen och duscha och äta innan tandläkaren vänta. Johan blev skit sur över att jag väckte honom, som han tyckte, så himla tidigt. Men han gick upp efter mkt om och men och en väldans massa klagande. Jag sprang in i duschen och åt en snabb frukost bestående av två bananer. Har blivit mkt bättre på att äta frukost nu när jag fått helt andra sovvanor. Jag är t.o.m. lite hungrig när jag vaknar. Skit bra ju. Kanske ska börja med att gå upp tidigare. Kanske är bra helt enkelt. Tandläkarbesöket tog längre tid än jag hade anat. Gud vad dom krångla alltså. Sen jag som har sånn tandläkarskräck, det blev ju inte bättre av deras krångel. Jag flyttades runt en massa och folk kom in och ut hela tiden. Hade 3 st tandläkare som var på mig och greja. Ändå var det bara en undersökning om jag hade hål. Ska tillbaka på tisdag för att ta bort tandsten. Ännu en tandläkare som ska på och pilla och säkert en massa krångel då med eftersom det var en ny tandläkare som skulle börja på måndag. Vad har jag gjort världen för ont alltså?

Efter tandläkaren åkte jag hem till Torsten, Johan och mormor som kom idag. Jättekul och träffa dig igen mormor. Alltid lika kul. Du är världens bästa mormor, men det vet du redan ! <3 Tyvärr fick jag ett migrän anfall, antagligen efter allt krångel hos tandläkaren. Så jag låg mest till sängs hela tiden. Somna och sov från 5 till 7. Jätteskönt när man vaknar utan huvudvärk. Men då blir jag så himla hungrig. Som tur var så satt dom och åt när jag vakna så jag gick bara ut och satte mig med dom andra. Gud vad jag åt och så himla gott det var också :)

Vi har kommit på att vi kanske ska döpa om Torsten till Törsten, haha. Han dricker verkligen hela tiden. Han verkar älska vatten på alla sätt och vis. Han t.o.m. stoppar ner tassarna i vattnet och sen springer runt och leker efteråt, haha. Så sjukt söt man får vara. Det blir små vattenspår efter honom, så ingen tappar bort honom direkt, haha. Sen har han nått för sig att det är kul och stå i duschen också när någon precis har duschat. Tror inte riktigt att han har fattat att katter inte tkr om att bli blöta, haha. Men det är bra, då kan vi duscha honom om han blir allt för skitig.

Sitter inne på msn just nu. Pratar med Sanna :) En sann vän alltså. Har så mkt gemensamt med henne. Vi har liksom samma intressen och så. Tänker likadant. Verkligen synd att hon bor i Borås och jag i Örebro. Det är liksom inte runt hörnet precis. Varför hittar man alltid dom där bästa vännerna såå långt ifrån sig? Sanna, Sofia, Anna alla bor minst 20 mil ifrån mig. Vad är det här? Någon som känner igen sig?

Puss och kram / Anna


Karlskrona resan !

Dagen började tidigt, närmare bestämt vid 6. Jag var grymt trött men det var det värt helt klart. Finns inte så mkt att berätta om vägen mellan Örebro och Eksjö. Det hände ingenting. Jag försökte sova men lyckades inte. Så jag satt och dagdrömde lite istället.  I Eksjö stannade vi och fika. Haha, vi åkte in på en gågata, haha. Men vadå, hur skulle vi kunna veta att det var det? (på skyltarna kanske) Vi var ju turister. Den körde Fredrik även med inne på cafét.

F(redrik): Vart finns brickorna?
T(jejen i kassan): Dom finns här vid mig.
F: Jaha, man ska alltså börja här?
T: Jaa så är det tänkt.
F: Jaha, men vi är turister så vi får göra som vi vill.

Efter fikapausen fortsatte vi vår lilla tripp. Inte så liten kanske men, hehe. Vid Växjö fick vi ta en liten omväg p.g.a. alla översvämningar. Mitt ut i ingenting hamna vi, haha. Åkte på en lite mindre väg inne i skogen. Så helt plötsligt dök det upp ett trafikljus. Snacka förvånad man blev, haha. Det var inte ens någon korsning eller någonting. Bara den lilla vägen mitt ute i skogen. Under trafikljuset, som var rött såklart, fanns en skylt där det stod "Lastbil kmr snart". Som mamma sa, vad har vi för nytta av att veta det?!  Efter ett tag när vi börjat tröttna på att det skulle vara rött så kom det en fyrhjulning i full rulle från motsatt håll. Den körde in framför oss och då upptäckte vi skylten den hade "FÖLJ MIG". Så det gjorde vi. Sen tillslut svängde den av för att vi skulle fortsätta framåt utan den.

Mamma: Tänk så hade jag följt efter den och ställt mig bakom. Skulle viljat sett reaktionen.
Fredrik: Ja en amerikan skulle ju lätt gjort det.
Mamma: Det skulle vi också gjort om det var i USA.

Sen fortsatte vi och det kom ett till rödljus. Men där blev det grönt efter ett tag. Vi hade en lastbil framför oss då. Sen delade vägen på sig. Den ena vägen gick upp till nått som såg ut som en gigantisk sandlåda dit lastbilen åkte upp och den andra vägen var den som fortsatte från den väg vi var på. Mamma var sååå nära att följa efter lastbilen. Gissa vem som låg i baksätet och as garva efter det dom sagt minuterna tidigare, haha.
Efter mkt skog så kom det tillslut lite öppna fält. Skönt som omväxling, hade börjat bli lite långtråkigt med bara skog. En hage med en massa kossor fassna allas våra blickar på. Alla kossor låg ner och då påstod mamma att det skulle bli regn. Då kom Fredrik på att sånt kan man se på granarna också. Om granarna ser ledsna ut blir det regn, och ser dom glada ut (grenarna pekar uppåt) så blir det sol. Vi kom in i skogen och nu var det upp till bevis, skulle det bli regn eller? Men alla granar pekade olika. Då kom fredrik på att man kunde inte titta på dom små granarna utan på dom lite större. Då mindre granarna var ju nybörjare. Tillslut kom vi överens om att det skulle bli mulet, haha.

Efter mkt om och men kom vi fram till Karlskrona. Vi hittade ägarens hus på första försöket. Det var inte så svårt. Inte alls svårt faktiskt. Vi gick upp och där inne var ägaren, Torsten och Torstens mamma Saga. Saga var rätt så stor men väldigt mager. Dom blir ju det efter att ha ammat så länge. Dom fick lite mat innan vi åkte och mamma skrev på massa papper om jag vet inte allt vad det var. Brydde mig inte så mkt faktiskt. Gick jättebra att ta in honom i buren sen också och ner till bilen. Han sa inte ett knyst första km. Sen kom det ett litet mjau, men inte alls högt som en viss annan katt vi känner har i bilen. Nämner inga namn, men vi har ju bara två så, haha. Han fick gå omkring fritt sen i bilen hela vägen hem. Han sov mest i mitt eller mammas knä. Vi stannade och åt lite på vägen hem också. Sen kisspaus i Mjölby tror jag det var. Sen var det raka spåret hem. Vi var hemma vid 8 taget.

Ja det var våran lilla resa. Skrev inte med allt som vi garva så åt, för då skulle det bli ett inlägg med bara det. Vi hade mkt kul åt det dom prata om på radion om också. Och granarna var roliga hela vägen hem också, haha.

Idag vaknade lilla Torstis kl 05:30 och ville leka. Fredrik fick ta jobbet till kl 7 då jag tog det passet. Var väldigt seg att gå upp så pass tidigt men det gick bra ändå. Lär få gå upp vid den tiden im igen eftersom mamma och Fredrik åker till jobbet. Sen im kmr mormor och hälsar på. Sen ska jag till tandläkaren också. USCH, hatar tandläkare. Eller jag hatar inte dom, utan det dom gör. Tkr det är obehagligt. Men det är bra att få det överstökat. Lär nog vara så trött im så jag kanske somnar där i stolen, haha. Skulle inte tro det med min tandläkarskräck.

Får se hur mkt jag skriver im. Hinner kanske lite på kvällen :)

Puss och kram / Anna



Trött som bara den...

.. och orkar därför inte skriva om min dag idag. Men jag gör det im när jag får tid över. Ska gå och lägga mig nu efter all min dåliga sömn. Fick inte en blund i bilen. Varför ska jag ha så svårt för att somna i bilen för? Men sånt är livet, inget man kan göra åt tyvärr. Ska upp vid 9 taget im också för att hålla koll på vår nya busunge !

Ha det bra !

Ni får se en liten bild på oss från bilfärden idag, som ett litet tjuvkik inför vad jag ska berätta im ;D


image73
Trött 1 och 2. Vi kommer komma bra överens, tro mig <3


Puss och godnatt <3

Godmorgon !

Vilken minut som helst ska vi sätta oss i bilen för att åka och hämta Torsten :) Kmr verkligen sova mkt i bilen, har bara lyckats få ihop 3 timmars sömn i natt. Kudde ska med ! Självklart mp3 också. Skulle aldrig klara en resa utan den.

Det blev en lite snabb hälsning innan jag åker.

Puss och kram / Anna

Karlskrona next !

Sista sovmorgonen på länge man fick idag då. Vaknade vid 12 tiden. Då kom Johan inrusande och fråga om vi kunde åka till farmor ute på landet. Orkade först inte men tänkte att det kunde väl vara kul. Så vi bestämde oss för att åka iväg. Men vi fick aldrig tag på henne så vi åkte in till stan och åt lunch istället. Jag har varit lite virrig hela dagen verkligen. Först inne i stan fick Johan säga åt mig att det var grönt två ggr för jag satt antagligen i min egna lilla värld. Sen när vi väl kom hem och Johan hade gått av mopeden för att jag skulle köra in den i trädgården, först hade jag omkull en kruka. Sen efter det tappade jag ena skon samtidigt som jag hade ner två brädor. Johan bara sucka och fick fram orden "Men seriöst". Precis då tappade jag hela mopeden. HAHA, hur lyckas man? Jag kom överens med mig själv att jag skulle nog inte gå ut mer idag för allmänhetens säkerhet, haha.

Sen idag har jag packat inför resan till Karlskrona för att hämta Torsten. Eller som mamma kallar honom Tårsten, haha. Stor skillnad, I know. Mycket handdukar och leksaker blev det :) Mp3:n ska helt klart med im. Det är typ 40-50 mil att åka så uttråkad är ju bara förnamnet. Men hemvägen kmr nog gå lite snabbare eftersom då hittar mamma och Fredrik och sen så har man nog lite roligare när man väl har katten och se på.

Men nu ska jag sova. Ska upp vid 6 im. Jag har en känsla av att jag nog kmr sova dom första milen ner, haha.

Inte säkert att jag skriver nått im eftersom vi antagligen kmr hem rätt sent.

Puss och kram / Anna

Lista !

Det är nått med listor som är så himla kul. Jag vet inte varför. Men här har ni en till i samlingen :)

1. Var hittade du den här listan? Hos Vicky
2. Var är dina föräldrar födda? Mamma i Arboga och pappa i Örebro.
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Photoshop tror jag.
4. Vilken är din favoritrestaurang? Oj, ingen aning. Tkr om de flesta
5. När badade du i en pool senast? Senast jag var på Gustavsvik (när nu det var)
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Jaa min mellanstadielärare älskade sånt.
7. Hur många barn vill du ha? två st
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Musik som man inte vet om det är en orkesterövning eller inte.
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Jag får inte ens rösta så ett senare problem
10. Vad har du för TV-kanaler? Lite olika
11. Har du åkt moped någon gång? Ja det klart, har en EU-moped.
12. Har du busringt någon gång? Bland det roligaste jag visste när jag var liten
13. Har du fått felparkeringsböter? Nix pix.
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej usch, höjdrädd !
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Florida <3
16. Har du en egen trädgård? Den är ju inte min egna direkt och inte så mkt till trädgård heller.
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Vet inte men Nalle Puh är ju söt :)
18. Kan du alla orden i nationalsången? Ja men kan inte påstå att jag förstår alla.
19. Badkar eller duschkabin? Dusch, orka bada.
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? En av alla Beck filmer
21. Favoritpizza? Kebabpizza eller Banana (banan och curry, mums)
22. Chips eller popcorn? Chips, har aldrig varit så glad i popcorn. Det fassnar bara överallt i munnen.
23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift. Men gärna lipsyl.
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? eeh, nej.. Är det nått man borde eller?
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Haha, nej jag vet redan hur det skulle sluta
26. Apelsin- eller äppeljuice? Äppeljuice såklart.
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Klassen. Jag åt tacos och vad alla andra åt orkar jag inte räkna upp. Men de flesta åt nog tacos ;)
28. Favoritchoklad? Har ingen favorit. Eller jo, men den vet jag inte vad den heter.
29. När röstade du senast? I valet? Har inte röstat eftersom jag inte fåår !
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Oj det var nog ett tag sen. Som liten när grannen odla.
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja med innebandylaget :)
32. Är du bra på matlagning? Ja det tkr jag allt :)
33. Klarar du att tanka själv? Jaa det är ju superlätt.
34. Har du beställt något från TVshop? Haha, nej och funderar inte på det heller.
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej, men namnskylt ;b
37. Vad var det senaste du handlade? hmm.. Det vet jag inte..
38. Har du kräkts offentligt? Ja tyvärr. Hata migrän !
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Hitta kärleken, vem svarar nått annat?
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Jaa det klart.
41. Har du ringt något betalnummer? Det tror jag inte.
42. Kan man vara vän med sitt ex? Ja varför inte?
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Pappa </3
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Njaa, inte så värst. Lagom mkt.
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "just nu kan du inte nå det önskade nr:et"
46. Vad har du i din väska? Plånbok, mobil, plåster, alvedon, ipren och en massa skit saker.
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Lyssnar gärna på Shirley en stund <3
48. Vad är du tacksam för idag? Allt jag fått uppleva som gjort mig till en bättre medmänniska.


Sommarplaner !

Har så mkt att se fram emot just nu så jag knappt vet vad som ska bli roligast. Kan inte påstå att något jag ska göra kmr bli tråkigt. Guuud vad jag älskar sommaren ! Allt börjar redan på onsdag när vi åker och hämtar Torsten :)

Sommaren -07

* 27 juni, hämta Torsten <3
* 12 juli, Träffa Shirley Clamp <3
* 26 juli, Uddevalla
* 4 augusti, Mallorca
* 14 augusti, Träffa Shirley Clamp <3

Det är ungefär det vi har planerat än så länge. Det kmr säkert bli sista minuten resor för min del till både det ena och det andra. Hoppas jag ska hinna med att åka till Borlänge och Sofia också :D Det var tänkt att jag skulle göra det den 12 juli, men då tar jag med mig Sofia ner till Borås istället och träffar Shirley. Det ska blir så himla kuuuul !

I Uddevalla ska min lillebror på en fotbollscup. Oddebollen heter den. Någon mer som ska dit? Om det är någon som har bra tips på vad man kan göra i Uddevalla är jag tacksam om ni berättar. Vet inte riktigt vad man ska göra där mer än titta på fotbollsmatcher och sola och bada. Inte så dåligt det heller, det är ju ändå bara över en helg. Men det vore ju tråkigt om man missade nått riktigt kul där nere som bara är ett måste att se eller göra. 

Vad ska ni ha för er för kul i sommar då?  

Kattunge !

På onsdag får vi en till familjemedlem. Vi ska köpa en kattunge :) Vi har ju redan en katt sen tidigare, så vi hoppas att allt ska gå bra. Det blir en Maine Coon katt. För er som inte vet vad det är för ras så kan jag bara säga en sak, dom är hur grymma som helst. Dom kan bli upp mot 80-90 cm långa. Tänk er, nästan en meter katt. Vanligtvis väger dom rätt mkt också. Kattungens pappa som vi ska köpa väger 10 kg. Vår lilla Torsten som han ska heta, väger redan 2.3 kg och han är bara 12 veckor. Jag vet, namnet är inte det vackraste, men jag kan ju försvara mig med och säga att det var inte mitt förslag. Jag gav mig bara. Jag ville att han skulle heta Ozzy, men mamma vägra. Kan förstå lite varför. Men ibland får man sluta tänka på folk som heter det och bara tänka på namnet, men mamma vill inte så jag fick ge mig.


image72
Smulan är katten till vänster och Torsten till höger. Mina gullegrisar helt klart. Världens sötaste katter i mina ögon. Ni är mattes hjärtegull <3

Utmaning !

Anna utamanade mig och jag hänger såklart på. Man ska lista topp fem det man tittar på mest på tv. Jag har inte fem pogram som jag följer. Men har två favorit pogram jag försöker titta på så ofta jag kommer ihåg.
image71
Två mkt bra pogram enligt mig :)

 

Ny mobil

Sofia åkte hem idag. Jätte tråkigt. Nu sitter jag ju här helt ensam och nördar mig. Inte alls lika kul. Vems dialekt ska jag nu härma? "Sluuuta", haha. Sofia, du är bäst. Älskar dig verkligen såååå himla mkt <3 Vi gjorde inte så mkt idag. Det var ju såklart mulet ute så bada i sjö var inte så himla lockande. Vi var hemma och satt vid datorn och spela lite spel. Sofia vann allt såklart. Jag förstår inte, jag vinner aldrig i spel. Bussen in till stationen gick 15:59, och hennes tåg vid 16:54. Vi hann inte mer än bara komma till rätt spår innan dom ropade ut i högtalarna att tåget för på ingång. Vi hann bara sätta oss så kom tåget. Jag såg till att hon kom på tåget och så, sen stack jag. Jag var lite orolig att den där gubben från i tisdags skulle komma och vilja ha mitt nr igen. Så jag var snabb därifrån. Han kom inte som tur var ;)

Har fått en ny mobil och jag fattar verkligen noll av den. För det första så idag när Sofia ringde så hörde jag den inte i väskan och ingen vibration hade den på heller. Nu har jag iaf lyckats få på vibrationen. Men det är inte bara det. När man ska svara får man trycka på tusen knappar innan den tar emot samtalet, och när man väl svarat hör inte den man pratar med en knappt berättade Sofia. Men jag hör den som pratar så bra att jag får ont i öronen. Det är sååå högt ljud på. Håller på och bråkar med att lägga in alla kontaker i telefonboken. Inte det lättaste måste jag säga. Sen hade jag fått 3 sms också förut, tror ni jag fick upp dom med en lätt knapptryckning eller? Snacka att man känner sig oteknisk med den här alltså. Men det kan ju inte bara vara jag, eller? Det visar sig i framtiden. Kan ju inte ens koppla in den till datorn. Den vill inte sammarbeta med mig överhuvudtaget. Har bara 34 kontakter att lägga till nu. Får nog fortsätta med det im för jag är så himla trött just nu.

Im är det midsommarafton också :) Det är så himla mysigt. Vi ska hem till mina förra grannar. Vi blir inte lika många som vi brukar vara när vi firar midsommar för halva gänget är på semester. Så nu blir det vår familj och 12 st till. Rätt många ändå. Men en familj ska åka till Serbien och hälsa på några släktingar och så på lördag så dom är bara med en stund. Svea kommer vara där så jag blir antagligen barnvakt. Det är jag sååå gärna :D <3 Älskar henne ! <3

Tror det börjar bli dags för mig att nanna kudden snart. Är väldigt trött faktiskt. Man sover ju tyvärr inte lika bra som man brukar när man har folk här. Men det ingår i det roliga tkr jag. Jag har iaf haft 3 underbart roliga dagar :D <3

Måste avsluta med och tacka för alla söta kommentarer. Blir jätteglad av att läsa dom. Försöker att alltid svara. Fortsätt skicka kommentarer. Alltid kul och läsa :) <3

Ha en kul midsommarafton och glöm inte regnkläderna hemma !

Puss och kram / Anna

Sofia är ÄNTLIGEN här ! :D

Idag kom Sofia hit, JIPPI(E) ! Sofia och jag är inte sams om hur det stavas, haha. Så det får bli ett (e) haha.

Jag satte mig i knipa som vanligt innan Sofia hade hunnit komma med tåget. Det är ju bara typiskt mig liksom. Det kom fram en gubbe och ragga på mig, ISCH ! Men jag är oskyldig, jag gjorde ingenting. Jag plåstrade bara om mina stackars fötter. Titta inte ens på honom, han bara stod där helt plötsligt med världens smile och sa: "HEJ !". Jag blev först väldigt förvånad men sa såklart hej tillbaka. Ska vara ärlig, jag trodde han var förståndshandikappad först. Förlåt, men han såg ut som det. Sen börja han fråga mig vart jag jobbade någonstans för han tyckte han kände igen mig. Herregud, jag pluggar ju fortfarande. Han blev förvånad, inte bara jag som var det, haha. Han trodde jag var 20 :O Hallå, jag är 16 snälla nån. Vet inte allt vad han skulle snacka med mig om. Helt plötsligt skulle han ha mitt nr och jag skulle få hans nr för att vi skulle gå ut och äta tsm hade han fått för sig. LÄSKIGT, vad ska man säga liksom. Jag vill ju inte ge ut mitt nr till honom. Till min räddning kom tåget ! Så jag sa bara att där kmr tåget och så stack jag, haha. Men tror ni han gav sig eller? han fortsatte efter mig. Jag tog i panik upp mobilen och ringde Sofia på tåget, haha. Hon lät förvånad när hon svara och jag bara babbla på om nått så onödigt som att nu kmr tåget. Tillslut när gubben kommit en bit bakom berättade jag allt för henne, haha. GUUUUD vad allt ska vara så typiskt mig ! ALDRIG mer plåstra om fötterna när man väntar på tåg. Det verkar ju dra till sig gamla gubbar !

Självklart så skulle ju dom på vädret ha rätt idag om att vädret blev regnigt. Så dumt alltså. Vi blev lite blöta. Men den värsta skuren kom när vi var på bussen :b Lite tur måste man ju ha även en dag som den här. Vi har faktiskt inte gjort så mkt idag. Haft lite rundtur i Örebro. Men det var en snabb en, haha. "Här på vänster sida har vi slottet." Vi åkte förbi svampen också med bussen. Vår tv är nog den vi tittat på mest idag, haha. Blev film när vi kom hem. En Wallander. Sen hade vi inget att göra, haha. Satte oss vid datorn ett tag och prata med massa folk. Sen blev det dags för mat. Eller rättare sagt, vi skulle hjälpa till och göra all mat. Men ja, det var lite kul det med :) Efter maten åkte vi till lången, en liten liten sjö vi har här ute. Natalie kom ner till oss ett tag. Vi prata lite om allt möjligt. Sen gick hon hem och jag och Sofia "badade". Eller jag tkr det kan räknas som bada. Vi gick ju ner en bra bit iaf. Men det var nått så grymt kallt så vi tog moppen hem igen efter ett litet tag.

Nu sitter vi här. Har duschat för inte så jättelänge sen. Jag äter frukt och Sofia, jaa hon sitter här :D Nej hon dricker päronsaft :) Mums i magen. Har föresten fått jättefina örhängen av henne. Sötast i världen eller vad? Min lilla Sofia <3

Har ni haft nått kul för er idag då?

Puss och kram / Anna

Städar dag !

Idag var det dags för städningen. Det tog hela dagen verkligen. Men fint blev det :D Synd jag inte hade någon "Före" och "Efter" bild. Då skulle ni fått se vilken skillnad det blev verkligen. Jag hittade både ett skrivbord och ett nattduksbord. Är så stolt nu när det är gjort :D

Im kmr Sofia. Kan man längta mer eller? <3 Det är mer än 3 månader sen vi träffades, så det ska blir så himla kul :D<3 Det enda som kmr bli trist im är att det ska regna. Det är ju bara så himla typiskt ! Får hoppas att dom på vädret har fel, det har ju hänt förr ! Jag som hade tänkt att gå på stan och massa sånt kul im. Typ gå till stadsparken och ha lite picknick eller nått. Men om det är ska regna är ju inte det alls kul. Får se om det kanske blir Marieberg istället då. Men det får vi planera im ;)

Sitter och pratar med en helt underbart gulligt tjej just nu. Sanna heter hon :) Vi har mkt gemensamt men en sak slår allt annar, båda gillar Shirley Clamp <3 Men hon har ju då lite mer tur än jag (vem har inte det?), hon känner Shirley. Alltså känner på riktigt. Jag skulle kunna dö för det alltså! Men jag har ju lite tur jag med, har ju faktiskt en väldigt bra kontakt med Shirley ändå <3 Nått jag aldrig skulle kunnat drömma om så jag är såååå tacksam! <3

Ska snart gå och lägga mig. Ska bara bädda rent i sängen också :) Sen är allt helt rent i rummet. Tror jag är nöjdast i stan just nu alltså, haha. Tänk att man kan bli så nöjd av så lite. Kanske borde städa rummet oftare. Inte bara av den anledningen men, haha.

Vad har ni gjort för kul idag då? :)

Puss och kram / Anna

Dåligt väder blir dålig dag !

Visst är sängen som skönast på morgonen? Särskilt när det regnar på andra sidan fönstret. Så skönt och bara ligga kvar, tänka och bara ha det lungt och skönt.

Nu när inte solen skiner och himlen är blå så tänkte jag att ta tag och städa mitt rum. Sofia kmr ju om bara 2 dagar :D Ska bli så kul och träffa dig igen gumman ! <3 Tur det inte är så jättemkt att städa längre. Tog det mesta i veckan. Men lite finns det man kan fixa till faktiskt. Finns det inte alltid det i ens rum? Iaf alltid i mitt ! Så det är vad jag ska ta tag i idag.

Vad ska ni göra idag då?

Puss och kram / Anna

En lista !

Tio första:
Första bästa kompis:
Julia :)
Första bil: har ingen bil än
Första kärlek: första, oj. Det vet jag inte :b  
Första husdjur: Tassan, en katt.
Första semester: Florida vid 10 månaders ålder.
Första jobb: Första jobb, hmm. Städa mitt rum !?
Första köpta skiva: En Carola skiva tror jag.
Första riktiga kärlek: jadu, hemligt ;)
Första piercing: räknas hål i öronen?
Första konsert: Gud, ingen aning.

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Cider
Sista bilfärd: Till skolan i onsdags.
Sista filmen du såg: Rainman
Sista ringda telefonsamtal: Till Sofia :D<3
Sista bubbelbadet: Oj, det var ett tag sen.
Sista spelade cd: Shirley Clamp - Favoriter på svenska (såklart)
Sista kyss: Men vilka frågor, PRIVAT!
Sista gången du grät: I onsdags på skolavslutningen </3
Sista måltiden: Grillat någon gång vid halv 8 tiden ;D

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej det tror jag inte.
Blivit arresterad? Nej, men stoppad av polis en gång,
Blivit kär vid första ögonkastet? Jajemän.
Varit på tv? Ja faktiskt :)
Fått ditt hjärta krossat? Jaa tyvärr.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej men däremot inte sagt det till alla jag älskar.
Haft ett one night stand? Nej det är väll inget att ha?
Busringt till nån? Ja det klart.

Sju saker du har på dig:

1. Shorts
2. Linne
3. bh
4. trosor
5. örhängen
6. armband
7. tofs

Sex saker du gjort idag:

1. suttit vid datorn
2. målat förråd
3. sjungit
4. målat staket
5. målat klart Shirley bilden
6. duschat

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Min dator
2. Min kamera
3. Målar grejerna
4. Min säng
5. Shirley Clamp (fast hon är ju ingen sak)

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Sofia <3
2. Anna <3
3. Emelie <3
4. Mig själv (a)


Tre val:

Svart eller vit? beror på till vad
Sommar eller vinter? Sommar, sommar och sol (8)
Choklad eller chips? beror på, men oftast chips

Två saker att göra innan du dör.
1. Sjunga duett med en viss person (vem är hemligt för tillfället)
2. Bli riktigt lycklig

En sak du ångrar:
1. Att jag skämmer ut mig så ofta.

Lättare sagt än gjort !

Tänk vad mkt saker som är lättare sagt än gjort va. Jag har iaf lyckats med en sak som jag inser såhär efteråt är mkt lättare sagt än gjort. Jag är klar med min bild jag målade av Shirley. Först var jag inte alls nöjd med den. Tyckte det såg konstig ut, men ju mer jag tittar på den ju mer nöjd blir jag.


image68

Hur svårt är det inte att glömma en vän man aldrig trodde man skulle ha kvar då? Det kan jag säga är verkligen lättare sagt än gjort. Trodde hon var borta från mitt liv helt, men oj så fel man kan ha ibland. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att hon inte var det just nu. Jag får låta tiden gå och se vad det leder till. Just nu känns det som att jag bara vill lägga tiden med henne bakom mig, men vi får se. Jag kanske ändrar mig. Vem vet, inte jag iaf.

Finns det nått mer som är lättare sagt än gjort då? Jajemensan. Jag hade tänkt vara så hurtig och bra idag och ta på mig jobbingskorna och ta ett varv i spåret. Mkt lättare sagt än gjort. Men jag hjälpte mamma och måla förrådet och vårat staket iaf. Och en sak till när vi är inne på lättare sagt än gjort, få bort färgen som man fått på kroppen, det var verkligen dagens etta på topplistan "lättare sagt än gjort".

Puss och kram / Anna

Rösta ?!

Jag berättade tidigare om att jag hade lagt in bilder till expressens fotosm för amatör fotografer. Om du vill rösta på mina bilder går du in på http://www.fotosm.se/sm och klickar på Folkets röst. Sen är det bara att leta rätt på mina bilder. Men eftersom bilderna inte ligger i poängordning när man ska rösta så är det svårt att hitta bilderna så jag föreslår att ni söker på mitt namn.

De här bilderna har jag tagit:

image77

image78

image79

Snälla, rösta på mina bilder :)




Klassträffen !

Kunde det bli kallare? Varför ska det alltid bli så dåligt väder när man ska hitta på nått kul? Det var 14 grader ute och blåste så man trodde man skulle blåsa bort. Svinkallt helt enkelt. Men jag åkte ner för att träffa alla. Vi hade det jättemysigt en stund iaf. Sen började det regna lite smått och då fick det räcka för mig. Var flera som åkte hem då. Men alltså alla är ju unika verkligen. David tog en cykel och cykla rakt ner i vattnet, Felix grillade bröd och Robin var uppe och klättra i träden som vanligt. Pontus var iväg och handla på coop också, haha. Hur ska jag klara mig utan er? snyft </3

image64
Vi är inte som alla andra. Simply the best, fuck the rest !

Ett gott skratt förlänger livet !



Jag kan inte sluta skratta åt det här alltså. Jag tkr den är så himla rolig, HAHA.

Hej Borås !

Jag har lyckats ! Den 12 juli åker jag och Sofia och tittar på Shirleys konsert i Borås :D <3 Vi får bo hos Paulina. Det är ju bara för bra för att vara sant. Paulina, din mamma är ju bara för snäll. Hon skjusar oss från Göteborg till Borås. Även om det bara är 6 mil, men ändå. Min mamma skulle nog inte ställa upp verkar det som. Fast hon har ju hämtat mig några ggr på ställen. Så min mamma är inte så dum hon heller :)

Jag längtar verkligen ! <3 Det är ju inte så himla långt kvar heller. Bara 28 dagar ! Sen nästa vecka kommer Sofia hit i tre dagar. Dom där 28 dagarna kommer gå snabbt tror jag för jag har mkt roligt för mig :)

Puss och kram / Anna

Sommarlov !

Har inte skrivit på några dagar nu. Har haft så mkt för mig att jag inte hunnit helt enkelt.

I måndags efter klassen hade varit och ätit på pacos åkte tjejerna från klassen och badade. Det var skit kul. Vi spelade kubb, vollyboll, och badade massa. Tog kort som vanligt. Ett av korten jag tog då har jag anmält till expressens fotosm. Gå gärna in och rösta :D

image62
Visst är det fint? Älskar den här bilden och dom som är med på bilden vet jag tkr om den med. Superfin !

Sen i tisdags var det sista dagen i skolan. Vi hade fotbollsturnering och som vanligt sög våran klass. Men vi är inte bra på sporter i vår klass. Det var annat på mellanstadiet. Då vann vi nästan allt som hade med sport och göra. Men då hade vi lite mer sportiga tjejer och killar också. Nu har vi mest datanörds killar. Sen var det avslutningslunch också. Vi fick kyckling och klyftpotatis. Riktigt gott tyckte jag. Men det var svårt och äta. Det var liksom sista lunchen på den skolan. Så sorligt. Sen på eftermiddagen kom Mathilda och Sofia hit och vi gjorde en bok med bilder på alla i klassen från när vi gick i 7:an tills nu i 9:an. Vi skulle ge den till våra klassföreståndare. Vi började någon gång vid 16 och så åkte Sofia och Mathilda hem vid 20 och jag var klar med allt kl 22:30. Det tog verkligen as lång tid, men det blev bra :D Tusen tack ännu en gång Anna att du hjälpte oss med framsidan och baksidan <3

Sen var det igår, onsdag, dags för skolavslutning. Så himla sorligt. 9B, ni är bäst <3 Hur ska jag klara mig utan er? Ni är den knäppast klass som finns och man får alltid ett gott skratt med er! Sen alla lärare. Kommer sakna er också ska ni veta. Era otroligt dåliga skämt, dom man skrattar åt för att dom är så dåliga liksom. Vem ska dra dom skämten nu?! Alla era konstiga idéer också, vem ska komma med dom? Gud vad jag kommer sakna allt alltså. Mitt hjärta blev till tusen små bitar när jag lämnade allt </3

image63
Klass 9B, mina älsklingar <3 Saknar er till tusen ! <3

Senare idag, närmare bestämt 18:30, ska klassen samlas och bada tillsammans. Nästa alla vill säga. Några är redan bortresta. Lite synd för jag vill verkligen träffa alla. Men på nått sätt vill jag inte åka dit. Det känns som jag bara vill glömma alla fast jag vet att jag aldrig kommer göra det. Men det känns som att det vore lättast så att få tillbaka någon glädje. Men jag kommer ångra om jag inte åker dit så klart jag ska med. Men det kommer bli jobbigt att åka därifrån sen ikväll. Men blir det dåligt väder skulle vi strunta i det. Men just nu är det strålande sol så jag tror det blir nått av ikväll.

Puss och kram / Anna

Dagens bästa låt...

.. tkr jag lungt idag är "If I can't have you". Såg på Rhapsody in rock igår på tv från 2005. Då sjöng Shirley Clamp (så klart) den här låten i ett medly och jag bara älskar den. Har gått runt och sjungit på den hela dagen idag. Den och "Imse vimse spindel" haha. Men det var mest för att irritera Emelie. Hon tkr det är så pinsamt.

Måste säga innan ni tittar på videon om ni ska göra det, titta inte så mkt på videon. Den är väldigt dålig tkr jag. Låten blir mkt bättre om man bara hör den. Hittade ingen från när Shirley sjöng den så jag tog en annan. Men har bilder från när Shirley sjunger den. Måste ju visa hur fin hon var <3




Så en bild på världens bästa Shirley Clamp <3
image61
Tkr hon är sååå fin i den där klänningen <3

"If I can't have you, I don't want nobody baby. If I can't have you"

Näst sista skoldagen !

Skåpstädning och picknick var det som stod på schemat idag. Snacka sorligt och städa ur sitt skåp. Har inte längre ett skåp på skolan jag gått på i tre år nu. Det är redan jobbigt det här ju. Hur ska det bli på onsdag?!

Idag skulle vi bestämma vad resten av våra pengar i klasskassan skulle gå till. Vi hade två alternativ dela ut pengarna eller ge bort till rädda barnen eller cancerfonden. Vi röstade och först blev det 11/11. Men alla röstade inte då eftersom vi är 27 st i klassen och Iza och Pontus var inte där så vi kollade med dom vad dom ville. Vad tror ni dom valde då? Jag är så sur. Dela ut pengarna. Vi får  ungefär 100 kr  var, vad hade dom tänkt och göra med dom?! Varför inte ge bort pengarna till nått viktigare än att se till att vi får en tidigare död med cigg? Alltså jag är så sur ! Hur många barn skulle inte kunna få tak över huvudet och kanske en dag få vara mätta i magen för dom pengarna vi skulle gett? Hur ego får man egentligen va?!

Vid 17:30 ska klassen samlas för att gå ut och äta tsm. Ska bli riktigt kul :) Men jag har lite beslutsångest. Ska man byta om till nått finare nu eller kan man ha på sig det man hade i skolan? Ska kolla med några andra hur dom ska göra. Det känns lite tråkigt att ha på sig samma kläder som i skolan, men känner jag klassen rätt är det nog inte många som bytt om. Vi får se hur det blir :)

Im är det fotbollsturnering på skolan. Jag ska inte spela men måste dit för att titta på. Vi hade det förra året också. Var inte med då heller. Tkr inte om fotboll. Kan ha med och göra att jag inte alls är bra på det. Har aldrig varit bra på det. Blir antagligen så att jag sitter där och solar im. Får se hur länge jag kan göra det innan jag har bränt upp mig eller fått värmeutslag. Vi får hoppas på det bästa :D

Puss och kram / Anna

En "liten" lista :)

FAKTA
Smeknamn:
Annape, Annis, Anna banan (fråga inte varför)
Födelsedag: 17 januari (:
Bor: Örebro
Arbete: pluggar fortfarande, suck.

FAVORIT...
Färg:
Lila.
Plats: utomlands :D
Drog: söta saker (jag vet vad folk vill jag ska svara, haha. Tkr det går in på söta saker)
Fordon: Moppen är ju bra :)
Film: 50 first dates
Djur: katt, helt klart.
Affär: Har ingen favorit
Serie: Vänner <3
Café: Öppen för förslag :)
Skor: flipflop är det ju inge fel på såhär till sommaren

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: hallå, är man tjej så är man.
Gnälla: Ja är man från Örebro så är man.
Skrika: Händer väll. Men oftast när jag är glad.
Sova: Det gillar jag. Iaf på morgonen.
Drömma mardrömmar: Det klart.
Klä dig i svart: Inte ofta, men ibland.  
Hata folk: Nej men jag har lätt för att irritera mig.
Lita på folk: Om jag känner att jag kan.  

NÄR...
Åt du senast
: Tog en godis nyss
Läste du en bok senast: Oj, det var länge sen.
Var du på konsert senast: 5 maj, Shirley såklart <3
Köpte du något senast: Igår, godis
Svor du senast: Ja du, hehe. Svår fråga.
Sjöng du senast: Sjunger hela tiden
Klagade du senast: Måste varit igår över alla värmeutslag.

VEM...
Saknar du: många, tyvärr.
Gjorde dig riktigt glad senast: Shirley :D <3
Fick du sms från senast: Mamma

HAR DU...
För många vänner:
Kan man ha det?!
Tvångstankar: ibland
Någon annan psykisk sjukdom: allmänt knäpp, räknas det?
Färgat håret: Slingat.
Brutit några ben: Nix
Några piercings: Har hål i öronen.
Egen dator: Yes box.
Gjort bort dig rejält: Ni talar med experten.
Bra självförtroende: Oftast inte. För höga krav från mig själv och andra.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Inte än, men det kmr ;)
Varit kär: Ja det klart
Blivit kär i någon på nätet: Nej, men fått många nya vänner :) <3
Dumpat någon: Dumpa och dumpa, tkr inte om ordet.
Blivit dumpad: Tkr fortfarande inte om ordet.

HUR...
Går du:
eh, jaa. Bra fråga. Ett ben framför det andra.
Svarar du i telefonen: Hej det är Anna
Fördriver du tiden: Sitter mkt vid datorn.
Mycket pengar har du: Vill ni ha en direkt summa?
Tjänar du pengar: Nej, jag får pengar.
Bäddar du sängen: Slarvigt. Ibland inte alls.
Ofta diskar du: Det där sköter diskmaskinen så bra.
Ofta städar du: På tok för sällan.
Går det på jobbet: Ska byta skola nu, buhu.
Många stör du dig på: Det finns några st, men inte för många.
Ofta träffar du din familj: Ser dom varje dag.

ÄR DU...
Förstående
: Ja det tkr jag nog.
Osäker: Klart ibland.
Intressant: Är det upp till mig och bestämma?
Hungrig: Inte just nu faktiskt.
Smart: Ibland kanske men det är sällan.
Barnslig: Så ofta jag kan :)
Liten: Jag kan ju inte påstå att jag är stor direkt.
Lätt: På vilket sätt då?
Rolig: Man försöker ju alltid.
Pratglad: Beror lite på.
Hälsosam: Njaa, ganska.
Blyg: hehe, mm.
Lätt uttråkad: Nej, jag brukar vara bra på att roa mig själv.
Arg: Inte just nu.
Ledsen: Det händer. Man är ju människa.
Glad: Just nu är jag det. Är ju så fint väder :D
Pålitlig: Alltid
Laglig: Man försöker ju.
Svår: Jaa jag är väldigt envis.
Positiv: Så gott det går :)
Bra på att ge komplimanger: Det beror på till vem.
Bra på att få komplimanger: Har väldigt svårt för att ta till mig det fina folk säger.

VÄLJ
Katt eller hund:
Katt
Vit eller svart: Vit och svart.
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Vatten
Telefon eller internet: Internet.
Musik eller tystnad: Beror till vad, men oftast musik.
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva, det är det enda jag testat vad jag vet.
Tjejer eller killar: Det beror ju på till vilket syfte.

Lördag, 9 juni

Heej !

Dagen började mkt bra. Åt frukost ute på halv byggda altanen. Jätte skönt var det. Lungt och tyst och solen sken. Vi hade 31 grader idag. Så himla skönt. Nu har sommaren kommit på riktigt :)

Tyvärr har jag varit på väldigt dåligt humör idag. Kände mig inte helt på topp och så. Men jag tycker jag skött mig rätt bra mot vad jag brukar när jag vaknat på fel sida.

Det började regna, åska och blixtra en bit in på eftermiddagen. Jag drog ur datorn och våran stora tv i vasrdagsrummet då. Satt och titta på film men det var bara att avbryta. Johan och jag spelade lite spel. Först Fia med knuff och sen Familje geni. Johan vann båda. Men man är väll en snäll storasyster. Måste erkänna att det inte bara var snäll storasyster som gjorde att han vann. Han var riktigt bra på det där. Familje geni måste han ha pluggat på eller nått. Han kunde frågor jag inte hade en aning om. Riktigt imponerad. När det slutade regna tog jag och Johan moppen till coop och köpte godis. Jag skulle tanka också men det var helt knäppt. Den tog mina 40 kr och jag fick inte ut en droppe bensin. Snacka arg jag var. Tror bensinen var slut eller nått för den satte på diesel hela tiden. Det ville jag ju inte ha. Kan inte tanka min moppe med det. Men vi klarade ju oss hem också så det var ju lungt.

Mamma och Fredrik är på fest nu i klubbstugan. Jag får leka polis här hemma och se till så alla är hemma innan 11. Alla är hemma nu och kl har passerat 11. Jag är så duktig. Johan var den som kom hem sist och han hade hela 10 minuter till godo. Duktig pojke. Mamma borde kanske vara borta oftare. Då kmr ju Johan hem i tid iaf, haha. Lär inte sitta uppe tills mamma och Fredrik kmr hem. Det lär ju ta evigheter. Är redan super trött.

Vad har ni gjort i värmen idag då?

Puss och kram / Anna

Fredag, 8 juni, STUDENTEN !

Heej !

Idag var det studenten för hela slanten. Självklart värmerekord i Örebro samtidigt också. Lite för varmt. Redan när Mathilda och jag satt på bussen till stan var jag genom blöt. Högsta temperaturen vi fick var 33 grader. Brände upp mig lite men det går bra. Värmeutslag så det stod härliga till fick jag med, men det är ju borta nu.

Dagen har varit underbart bra. Först var vi vid slottet och titta när Fredrik gick ut. Ny upplevelse. Jättekul och se faktiskt. Mkt kort togs under den tiden och även när han kom till oss och prata och så. Sen var det ju dags att åka runt i stan och skrika och sjunga lite. Det gjorde han i vår gula sportbil. Efter alla flak med studenter. Undrar hur många varv dom åkte egentligen? Mathilda, jag och hennes mamma gick sen på stan. Åt en glass och drack väldigt mkt. Tyvärr för lite drickande ändå för att hålla huvudvärken borta. Som tur var var jag utrustad med det mesta. Sen var det dags att gå till stadsträdgården och äta middag. Fredrik hade det ihop med sin kusin Hanna. Hon är för rolig. Fin klänning hade hon också. Min jag ska ha på skolavslutningen påminner lite om den. Fredrik var också fin i sin kostym. Förstår inte hur han kunde ha på sig den så länge i den värmen. Måste ju varit skit vamt. Men som han sa ska man vara fin får man lida pin. Har lite bilder ni kan få se :)

image59


Svea som jag har pratat om förut var också där. Jag, Mathilda, Anton (Sveas morbror) och Johan (min bror) gick till stadsparken och gunga med henne. Hon är den sötaste unge jag någonsin sett alltså. Idag hade hon en supersöt klänning på sig dessutom. Svea var jätte trött men hon tyckte det var kul och gunga. Men sen helt plötsligt var det inte alls kul längre. Då hade hon blivit för trött så då kom skrik och tårar. Så det var bara att gå tillbaka till mamma Elin för det är det enda som hjälper. Hela vägen tillbaka fick jag och Mathilda sjunga "Imse vimse spindel" för att hon inte skulle skrika mig döv. Då slutade hon gråta och lyssna. En favoritsång tror jag :) Har tagit massa söta bilder på henne också. Ni kan få se en :)

image60
Visst är hon bara för söt?!  Superfin klänning också :) <3


Ja det var en sammanfattning av min dag. En mkt snabb sammanfattning för skulle jag skriva ner i detalj skulle det ta hur lång tid som helst och ingen skulle nog orka läsa.

Vad har ni gjort idag då?

Puss och kram / Anna

Fjortis ?!

Anna hade en rolig "fjortis koll" jag tänkte jag kunde göra. Kul och veta hur mkt fjortis jag är egentligen :b


Fester:
[ ]
Jag blir full på folköl (dricker inte ens)
[ ] Jag har sex med flera
[ ] Jag röker (skulle aldrig falla mig in)
Summa: 0

Självbild:
[ ] Jag försöker vara normal
[ ] Jag är yngre än sexton och äldre än tretton (är sexton)
[ ] Jag tror att jag är tjugo
[x] Jag blir kallad för fjortis fast jag själv inte är det (ibland av Fia och Emelie)
Summa: 1

Beteende:
[/] Jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster (ibland med Fia och Emelie)
[ ] Jag bor på PA, lunar, apberget eller liknande hemsida [ ] MSN är så mycket bättre än att prata IRL
[/] Jag är så hetero man kan vara (har inte provat nått annat)
[ ] Men har hånglat med samma kön för att det var kul
[ ] Jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning 
[/] Jag kramar istället för att säga hej (man säger väll hej först?!)
[x] Jag kindpussar folk (nära och kära såklart)
[ ] Jag skriver jah istället för jag och använder annat lunarspråk - Åhnej, sååå fjortis ><
[x] Jag lyssnar på radio
[x] Jag lever för mina vänner
[ ] Skolan är inte viktig
[/] Jag läser aldrig frivilligt (det beror på vad)
[ ] Jag vet inte vad växthuseffekten är
[ ] Jag vet inte vilken världsdel Kambodja ligger i
[/] Ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen eller mellan två tvserier på kvällen (ibland)
Summa: 5,5

Kläder och stil: Jag har/bär
[ ] En I <3 NY tröja fast jag inte varit i New York
[ ] Foundation på läpparna
[ ] Sveamössa
[ ] Plagg som det står SSS på fast jag inte seglar
[ ] lånade kläder dagligen
[ ] En Henri Lloyd jacka
[/] Stora glasögon (vet inte vad mina klassas som)
[ ] fakeväska
[ ] Jag funderar på att skaffa palestinasjal eftersom det verkar vara så trendigt
Summa: 0,5

Sen skulle man ta summan av allt och gångra med tre. Min summa blir 7 så 7x3=21.
Är helt enkelt 21% fjortis :b Mer än jag trodde. Nästan en skrämmande siffra !

Gör den ni med och kommentera så jag kan se hur många procent ni är :D

Puss och kram / Anna


Torsdag, 7 juni

Heej !

Skolan gick ovanligt snabbt idag. Mkt syslöjd blev det, men det är ju så himla kul så det gjorde mig inget. Blev klar med klänningen och jag är så stolt. Den blev jättefin. Enligt mig alltså :) Cecilia ville ha med den på utställningen i skolan så det kunde hon väll få ;D
På svenskan har vi gjort våra egna böcker som klassen ska skriva lite i. Alla har alltså en egen bok och så får alla skriva i varandras. Guuuuuud vad sorligt det är att man slutar i den här klassen alltså. Kmr sakna alla såå ! <3 Så skirver alla så söta saker i min bok också. Jag börja nästan gråta när jag läste. Hur ska jag klara mig utan er 9B? Det kmr vara super jobbigt ju ! <3

Var uppe på stan med Linnéa på eftermiddagen. Albin och Sandra var också med ett tag. Sandra droppa av rätt mkt tidigare än Albin. Han drog efter glassen, haha. Det var marknadsafton så dom hade allt öppet till 22.00 och så var det rea överallt typ. Skit bra :D Så himla mysigt också. Så var ju vädret såå himla bra också. Strålande sol och klar blå himmel ! Hittade ett super fint hårspänne till skolavslutnigen och ett linne som jag ska ha im på studenten.

Ja, im är det studenten som sagt :) Lilla Freddan har blivit stor ! Ska blir riktigt kul att åka och kolla, är första gången faktiskt. Jag och Mathilda drar och kollar när han går ut också vid 12. Så ingen skola för mig :) Snacka skönt ! Vår familj skulle egentligen bara komma på efterfesten och så för mamma är ju så upptagen med sitt jobb. Men jag hänger på Mathilda. Herregud, vad ska jag sitta hemma för liksom? Det kanske blir enda gången jag går på studenten förutom min egen och brorsans liksom. Så det klart jag ska iväg och kolla. Ska ta kort med min kamera också :) Har objektiv som kan ta på långt håll också. Bäst att ta med det, man vet ju aldrig hur långt bak man hamnar :b

Nu ska jag sova. Är riktigt trött efter det varma vädret och allt springade på stan. Vi var uppe från 17 till 20. Det är ovanligt länge för att vara jag ;D Så jag är typ slut nu, haha.

Ha det bra och GRATTIS SANDRA i förskott :) <3 Du börjar bli så stor nu :') <3 10 år tsm, hur ska jag klarar mig utan dig nu?

Puss och kram / Anna

Onsdag, 6 juni

Heej !

Det har inte hänt så mkt idag. Orkade inte ta svängen på stan, sen ville ingen med heller. Så jag satt hemma och sola lite istället. Det tar sig, börjar få riktigt mkt färg. Idag fick jag värmeutslag också. Det var så himla hot ute. Har fortsatt med bilden jag målar. Jag älskar verkligen att måla. Det är så kul, iaf när det blir bra :D

Vi hade en liten igelkotte som låg halvdöd i våran buske. Han var ju helt uttårkad stackarn. Men jag fick liv i honom så han fick lite och dricka. Djurvännen nr ett ! Älskar djur :D <3

Har planerat med Sofia idag :) Hon ska komma hit den 19-21 juni :D <3 Jag längtar ! Hennes och min mamma prata i telefon idag. Vad skön dialekt dom har i dalarna alltså. Älskar den ! Så himla charmig <3 Man kan inte låta bli att få ett leende på läpparna när man hör dom. Minns verkligen Leksand ! <3 Guud, saknar <3 Den 13 december -06 och 3 mars -07, dagar man aldrig glömmer <3
 
Nu börjar det bli dags att sova snart. Är ju skola im igen. Måste komma ihåg sångträningen till skolavslutningen im alltså. Som den klant jag är glömde jag det igår. Så måste jag till slöjden också. Hoppas verkligen jag kmr ihåg det här nu.

Puss och kram / Anna

Tisdag, 5 juni

Heej !

Skolan är ju bara för skön just nu. Man går dit och bara finns till typ. Mkt filmtittande och sluta tidigare :D Slapp engelskan och var i syslöjden istället och fortsatte med min klänning jag gör. Inte till mig ;) Till lilla Svea (1år). Jag är ritkigt nöjd hittills faktiskt :D

Ska snart iväg och kolla på min lillebrors fotbollsmatch med mamma. Det är ju så fint väder så det är synd och sitta inne. Har fått en skit snygg solbränna idag i skolan, haha. Hade t-shirt så njaa, inte vackraste. Men det är nog borta snart får vi hoppas. Blev inte så jättemkt.

Im är det ledigt :D Så himla skönt alltså. Funderar på att åka upp på stan och leta rätt på nått fint hårspänne att ha i håret till skolavslutningen. Har en bild i huvudet hur den ska se ut, men det finns väll såklart inte då bara för det. Men jag hittar säkert nått fint :)

Nu ska jag titta lite på tv innan vi åker :) Kanske skriver mer senare. Vi får se :)

Puss och kram / Anna


Måndag, 4 juni

Heej !

Idag var jag i skolan :D Har faktiskt längtat lite efter det ska jag säga. Blir väldigt tråkigt i längden att sitta ensam hemma. Var inge jobbig dag heller direkt. Först hade vi matte då vi tittade på film. Jag hade ju inte varit med och sett början så jag fattade nada. Men det var ju lungt och skönt iaf. Sen hade vi SO. Det var nog den jobbigaste lektionen på dagen och den var inte ens jobbig. Gjorde lite karter och fick reda på slutbetyget i alla SO ämnen. Jag är riktigt förvånad. VG i samhällskunskap, historia och religion och MVG i geografi. Jag är såå nöjd. Sen hade vi bild då jag fortsatte måla lite. På musiken efter det sjöng vi lite och körde "Så ska det låta". Vi vann stort. Sopade banan med dom ;) Sen kom den efterlängtade lunchen. Jag var så himla hungrig. Kinagryta, den var helt okej. Ätbar. Sen var det NO där vi tittade på film och engelskan blev filmtime också ;) Jobbig dag va?

Nu är jag iaf hemma och sitter här. Var inne på Shirleys hemsida förut (som vanligt) och till min stora lycka fick jag syn på en till spelning jag kanske kan åka på :D I Göteborg den 14 augusti :) Men nu är det ju så att det är en bit mellan Örebro och Göteborg så ska man åka ensam så kan det vara bra att man kanske har någon som tar hand om en. Då har ju jag den turen att Paulina bor i Göteborg. Vem tror ni skicka sms och kolla vad hon skulle göra den 14 augusti? ;) Vi har redan planerat lite och det låter som det här faktiskt kan funka. Sen är det ju bara  en liten till detalj. Jag kmr hem från Mallorca den 11 augusti. Men gud, det är ju både 12 och 13 mellan ;) Det hinner man vila upp sig på. Det är ju ingen jobbig tidskillnad heller liksom som det var när man kom hem från Florida. Jag börjar se lite Shirley ljus över den här sommaren nu :D ÄLSKAR sommaren alltså ! Allt känns så mkt lättare då. Haha, kände ni igen den meningen från en låt eller vad?

Det är bara Ellen inne på msn just nu. Pratar lite med henne, men tänkte jag skulle fortsätta måla min Shirley bild snart. Jag målade inte speciellt mkt igår, haha. Jag vet inte vad det var med mig men jag hade ingen lust med nått. Men nu är jag fylld men ny energi efter skoldagen så nu så. Här ska målas. Jag har bara lite beslutsångest över vad jag ska börja färglägga. Jag tror det blir lättast om jag tar tag i håret först för det är det som stör allt det andra liksom. Hon har ju så långt och fint hår som ligger så fint över ansikte, axlar och tröjan. Det får nog bli så :)

Har ni haft en bra dag?

Måste bara avsluta med ett stooort TACK ! Ni är änglar allihoppa alltså. Fick så mkt hjälp igår med min hårkris, och nu är det inte längre än kirs. Ni är underbara alltså. Hela 33 st läste min blogg igår. Stort tack och fortsätt så. :) Kommentera mer än gärna. Älskar att läsa vad ni tkr och tänker :D <3

Puss och kram / Anna

Söndag, 3 juni

Heej !

Blev väckt kl 10 idag av mamma. Hon skulle bara säga att dom skulle åka och handla, men tror ni jag kunde somna om sen eller? Men sova till 10 tror jag var rätt lagom idag. Kändes som det iaf :)

Jag och Sofia hade vääääldigt kul igår kväll, haha. Sofia hade lite roliga inspelningar på sin dator vi satt och lyssna på. Eller hon skickade dom till mig så jag fick lyssna. Det enda jag kan avslöja om dom var att det var någon som sjöng och det var inte någon av Sofia eller jag, hahaha. Alltså guuud vad jag skratta. Idol nästa kanske?! Hahahahaha.

Har inte hunnit hända så mkt idag. Jag har bara gått upp, duschar och krånglat lite med intrernetet. Tittat runt lite här på internet eftersom ingen rolig var inne på msn. Kom in till Shirleys hemsida och kollade i gästboken. Jag säger bara det, vissa personer irriterar man sig på mer än andra. Men sånt är livet. Man får helt enkelt försöka blunda som om det inte finns där.

Idag ska jag fortsätta på min bild jag håller på och målar. Kanske sola lite också. Man får ju passa på när det är så fint väder. Sen måste jag bli lite brun till skolavslutningen då jag ska ha på mig en vit klänning. Påtal om skolavslutningen så har jag en liten kris. Som alltid får ni såklart gärna hjälpa mig. Det är mitt hår nu igen. Jag vet inte vad jag ska göra med det till skolavslutningen. Vill ni hjälpa mig?

Jag ska sluta nian så jag vill verkligen se lite fin ut. Klänningen är ju klar, men nu är det håret som ska fixas också. Vad kan man ha för frisyr till den här klänningen? HJÄLP!

image57


Vore tacksam om ni kunde hjälpa mig, så snälla ! :) Ni behöver bara skicka en kommentar om vad ni tkr. Ni var ju så duktiga och hjälpte mig ur en sånn här kris en annan gång, bara att jag inte har några alternativ nu för jag har ingen aning om vad jag ska ha.

Puss och kram / Anna


 

Lördag, 2 juni

Heej !

Var uppe 9 i morse. Chockerande. Men jag var jätte ljuskänslig så jag gick omkring med solglasögon inne. Såg lite rolig ut men det fick man ta. Man kan inte alltid vara snygg ;)

Grannen kom in och skulle kolla lite på hur vi hade gjort med vårat hus. Vi har inspirerat hela grannskapet om att bygga om tror jag, haha. Iaf, då hade jag mina solbrillor på mig.

Mamma:
Hon har ögoninflamation. Det är därför hon har solglasögon inne.
Grannen: Jaha, men det är lungt. Det är ju coolt.
Mamma: Haha, men hon brukar inte vara så cool.

Har väll inte hänt så otroligt mkt idag. Har börjat måla lite. Hittade en jättefin bild på Shirley som jag håller på och målar av. Det finns såklart massa fina bilder på Shirley, men den här var riktigt fin :) Det enda problemet jag haft så här långt är näsan. Jag kan verkligen inte måla näsor. Men jag tror att jag får bli nöjd med den jag målat nu. Annars är det bara på och måla på den igen. Det ska bli lite färgglatt im hade jag tänkt :) Inge kul med bara svart och vitt. Så im kmr färgen :)

Mamma och jag var vid grustaget också och letade fina stenar till vår altan. Vet inte hur jag ska förklara vad vi ska ha dom till, men ska försöka. Vi har ett träd som vi gjort ett hål i själva altanen för att den ska få sitta där. I det hålet ska vi sen lägga fina stenar runt trädstammen. Det kmr bli jättefint tror jag. Vi gick runt i grustaget och leta efter våra perfekta stenar. Det åkte förbi en del bilar och titta på vad vi gjorde. Det var då mamma sa "Två blondiner i ett grustag. Det kan bli en lyckad serie". Jag håller faktiskt med till en viss del. Finns så mkt knasiga pogram på tv så varför skulle inte vi lyckas?

Vilket tv pogram tkr ni är knäppast på tv just nu?
Jag har en tråkigast iaf. Lottodragningen !

Puss och kram / Anna


Fredag, 1 juni

Heej !

Då var det fredag igen. Jag som brukar säga att mina fredagar inte kan förstöras. Men lite positiva saker finns det med idag iaf, även om de flesta är negativa. Jag börjar bli lite bättre med sjukan tror jag. Förkylningen känns värre, men ögonflussen börjar bli bätre. Det är ju den som är jobbigast så blir jag av med den kanske jag kommer på fötterna snart :)

Missar balen idag, buuhuuu :'( Det är så orättvist. Så blir det fint väder nu i helgen och jag kmr inte kunna vara ute. Vad är det här liksom? Jag blir tokig. Varför kan inte jag få lite tur med mig ibland för?

Mamma skulle köpa med tårta hem idag. Fredrik skulle bort. Vet inte om han skulle komma hem sent eller inte alls. Jag lyssnade inte så noga om jag ska vara ärlig. När ordet tårta nämns behöver man inte ha en anledning till varför. Men den rikitiga anledningen sa hon var för att jag inte fick gå på balen. Så vi ska ha lite kalas här hemma. Ett lite stillsamt och lagom bra för mig. Bäst och hålla sig lugn och fin nu ett tag så jag blir av med den här sjukan. 

Fredrik ringde precis och behövde lite hjälp och bära när han kmr hem, vilket är om ett par minuter. Får väll hjälpa till då fast han var taskig mot mig igår :b Han sa att jag så förjävlig ut. Tyvärr kan jag bara hålla med. Med dom här ögonen kan man verkligen inte se vacker ut.  Johan tkr det ser ut som att jag knarkar. Snacka dumma dom ska vara just nu. Finns det inte någon oskriven lag om att man inte får vara dum mot dom som är sjuka? Sen retades Sofia hela kvällen igår också. Grr, jag ska allt hitta nått bra och retas med tillbaka ska du se Soffipropp. Tur man säger att man bara retas med dom man älskar.

Nu kmr nog Fredrik snart så jag får ta och runda av.

Vad ska ni göra idag?

Puss och kram / Anna

RSS 2.0