Torsdag, 31 maj

 Heej !

Jag är här och skriver igen fast jag är sjuk. Har inte så mkt annat att göra så jag tänkte jag kunde skriva lite. Har faktiskt hänt lite saker idag. Både roliga och tråkiga. Ska vi börja med dom tråkiga eller roliga? Tråkiga får börja.

Jag kommer inte bli friskt till im, vilket betyder att jag inte kan gå på skolbalen :'( Jag som hade sett fram emot det så mkt och nu är det tredje roliga grejen under en veckas tid som förstörts pga av den här dumma sjukan. Först lasergame med klassen, teatern och dansen med klassen och nu även balen ! Vad är det här ?!

Sen det roliga :D Jag hade egentligen inte tänkt att sätta mig vid datorn idag, men guuuud vilken tur att jag gjorde det. Shirley Clamps kalender på hennes hemsida hade uppdaterat och där stod det: 2007-11-04    Örebro Konserthus. Jag blev så glad att jag nästan hoppade upp i taket. Shirley kmr till Örebro med en egen konsert. Jag är så himla glad. Sen är det ju bara att jag inte vill gå ensam. Har redan frågat mormor :) Mamma vägrade, hon sa att det var mormors tur att följa med och att hon kmr på 158:e plats i min efterfrågningslista. Så om mormor säger nej så är det bara för mig att hitta 156 st ointresserade så jag får med mig mamma, haha.

Har inte haft så mkt för mig idag. Precis som alla andra dagar jag varit hemma. Det är så långtråkigt att vara sjuk. Men jag har kommit på vad jag kan göra im. Jag ska måla :D Förra gången jag målade, målade jag av Shirley. Är ritkigt nöjd med den. Shirley fick den. Jag har bara kort på den.

image55
Vad tycks? :)

Puss och kram / Anna



Onsdag 30 maj

Heej !

Jag har inte skrivit på ett tag nu och det är för att jag är sjuk. Blev nog inte helt frisk från förra veckan innan jag satte igång som om jag var frisk. Så nu sitter jag med hals ont, förkylning, hosta och ögonfluss. Allt på en och samma gång. Varför inte liksom? Min kropp tänkte nog att vi tar allt samtidigt så har vi alla dom där sjukdomarna klara för i år. Men jag kmr nog tyvärr bli sjuk fler ggr under årets lopp. Säkert i flera dumma tillfällen som det här.

Idag ska klassen spela upp teatern som jag missar. Dansen tjejerna har tränat på i flera flera veckor ska också visas upp, och jag sitter här och kan inte vara med. Sen just idag skulle jag och Natalie sitta i Märta (skolans café) under dagen. Vad är det här? Snacka orättvist !

Har precis gått upp idag. Jag klarar verkligen inte av att sova. Natten har varit hemsk. Vaknade första gången vid 2 och då var mitt ena ögat helt igen kladdat så jag kunde inte öppna det. Så det var bara ta sig upp och ta bort det med lite blöt bomull. När inte det hjälpte så mkt så hämtade jag min handduk som jag hade använt under dagen att ta bort det och fick till slut bort det. På dagen hade jag bara blivit smittat i ena ögat men självklart så blev det andra ögat smittat nu under natten. Så när jag sen vaknade igen vid 6 så var båda ögonen helt igen. Då letade jag rätt på min handduk igen. Visste på ett ungefär vart på nattduksbordet den låg så jag lyckades få tag i den. Men alltså gud vad jobbigt det är med ögonfluss. Ville inte somna om sen när jag väl fått bort allt en andra gång. Men det gjorde jag fast jag inte ville. Så när jag vaknade vid halv 10 var det bara att börja om igen. Har haft den här skiten i en dag och en natt och jag är redan såååå otroligt less på det. Vill inte mer !

Kmr nog inte skriva så mkt nu när jag är sjuk. Jag ser knappt nått så jag får koncentera mig jättemkt och snart får jag väll huvudvärk också. Det skulle ju vara som kronan på värket. Sen är det väll bara magsjukan som fattas. Nej det här är inte kul. Vill sova bort allt men ändå vill jag inte sova för att det blir så jobbigt sen när man vaknar. Usch vad komplicerat allt är !

Ni får ha det så bra så ska jag försöka bli lite frisk.

Hur mår ni idag då?

Puss och kram / Anna

Lördag, 26 maj (kväll)

Heej !

Mamma och jag har haft skit kul idag :D Vi har haft vattenkrig, målarkrig, bara skrattat allmänt åt ingenting och massa sånt kul. Men vi har fått rätt mkt gjort också. Först tvättade vi hela förrådet utanpå. Så fick det torka och så började vi måla. Det var riktigt kul :) Grannarna gick förbi och gav små kommentarer ibland också, haha. Mamma och jag hade väldigt kul åt det. T.ex. när vi stod och tvätta förrådet kom våra grannar mittemot och frågade om man kunde hyra oss. Mamma sa att det gick utmärkt men vi var riktigt dyra så du har nog inte råd. Sen kom Fredrik till oss och mamma berättade om att grannen hade frågat om man kunde hyra oss och Fredrik frågade om grannen menade till att tvätta huset eller vad han hade menat. Mamma och jag började skratta och sa att det hoppades vi för nått annat skulle vi ju verkligen inte gå med på. Då snackar vi dyra pengar.

Hela dagen har mamma kallat mig för posh, haha. Jag hade på mig mina solglasögon som inte är i minsta laget direkt, haha. Så när vi höll på och tvätta huset så hade vi på oss gummihanskar för att vi hade nått frätande medel eller nått som i tvätta med som inte var så bra att få på händer och annat. Så hade jag av någon anledning bara tagit av mig en och skulle nu få på mig den igen. Då ville jag inte ta tag med den andra handen som jag redan hade på mig handsken på för att inte få på mig sånt där medel. Så jag försökte så gott det gick att få mig den med en hand. Det var då mamma frågade vem jag vinkade åt. Jag började bara skratta och mamma sa till Fredrik att nu vinkar posh till folket. Så vinkade dom tillbaka till mig, haha. Alltså mamma och jag har varit väldigt flamsiga hela dagen, haha. Jag var nog värst (a)

När vi stod och målade långsidan ut mot vägen så fick vi publik av två mammor på gården som låtsades att dom kollade på deras barn när dom lekte i lekparken. Mamma och jag hade jättekul åt det och larva oss lite extra när vi visste att dom kollade. Sen började ett av barnen att ropa på sin mamma att hon skulle komma och kolla på en sak. Då skriker mamman tillbaka att hon kan inte komma för hon måste vattna blommorna, haha. Dagens sämsta ursäkt alltså, haha. Hon hade stått och tittat på oss i typ 45 minuter och så kunde hon inte komma på någon bättre anledning att inte behöva gå till sin unge och titta än att hon skulle vattna blommorna. Gud vad jag skratta. Så mammas kommentar: "Oj, det är hårt arbete pågång". HAHAHAHA <3

Efter mat och allt har mamma och jag suttit här vid datorn och haft jättekul. Letat efter lite bra låtar och lyssna på. Johan kom och frågade om vi hade blivit bästa kompisar eller nått. Vi satt och småbråka hela tiden och bara skratta åt varandra. Gud, såhär kul har jag inte haft på länge. 3 veckor sen faktiskt. Då när vi var tsm och titta på Shirley <3 Det var också väldigt kul. Jag röstar för mamma-dotter dagar !

En helt underbar dag och jag mår så mkt bättre idag. Sjukan är som bortblåst. Har fortfarande ont i halsen men det gör inte så mkt. Jag struntar helt enkelt i det. Har sjungit och varit glad hela dagen.

Im ska vi iväg och kolla på fotboll vid 11 och sen är det dags att måla på förrådet en gång till med det gråa och sen är det knutar och sånt som ska bli vita. Hel dag med mera måla.

Sen är jag stolt över att berätta att jag bara har en uppsats i NO och en svenska uppgift kvar att göra :D Gjorde klart SO uppsatsen igår :D Är man bäst eller?! Im är det dags att ta tag i svenska uppgiften då eftersom den måste vara inne på onsdag. NO:n ska inte vara inne fören på torsdag så den får vänta nu.

Sitter vid mammas dator och hon vill sova nu så det är dags för mig att gå upp till mitt där uppe. Kmr nog inte sova än för mina låtsasbröder sitter och tittar på film utanför mitt rum så jag somnar nog iaf inte. Men är det ingen rolig inne på msn eller så så blir det nog sängen ändå ;)

Hur har din dag varit? :)

Puss och kram / Anna


Lördag, 26 maj

Heeej !

Mår så mkt bättre idag. Har t.o.m. börjat bli hungrig och så. Måste äta upp mig nu efter dom dagarna jag har missat, haha.

Har redan varit ute i solen ett tag. Hjälper mamma och ta ner en massa skit från förrådstaket. Det går riktigt bra. Vill inte klättra upp på taket så jag kör från stege. Jag skrapar ner allt med en hockeyklubba och en lite vassare pinne, haha. Tänkte jag skulle in och hämta min mp3 och ha i öronen för det är ju inte direkt ett kul jobb där ute. Men min mp3 är borta, eller i det här huset vet man ju inte om den är borta eller stulen. Så jag skulle låna mammas men hon hade inga hörlurar och Johan har kompis här så han är bara stöddig och vägrar låna ut sina. Det är så typiskt Johan, vara jättesnäll ena dagen och sen andra dagen är han djävulen själv. Fick ett litet utbrott på honom också, hehe. Men hallå, hur många ggr har inte han fått låna mina liksom?

Nu ropar mamma på mig att jag måste ut och hjälpa till igen. Hör av mig senare ;)

Puss och kram / Anna

Fredag, 25 maj (eftermiddag)

Heej !

Jag mår bättre nu. Men jag går ju på alvedon så det kan hända att jag mår bättre av det. Men iaf. Ska försöka plugga lite.

Nej men se här, nu kom katten :) Värst vad pratglad hon var. Har inte sett henne sen 5 i morse när jag tog min alvedon och tog ut henne från mitt rum för att hon höll mig vaken :b Det är nog därför hon har så mkt att prata om, haha.

Tänkte visa en "Dagens bästa låt" också :) Idag blir det utan tvekan A tousand miles när Shirley sjunger den. Såklart. Den är så himla fin. Passar henne perfekt. I det här klippet är hon så fin dessutom. Hennes leende alltså. Man smälter ju.


Shirley, you know I walk a tousand miles if I could just see you tonight.
If I could just hold you tonight. I LOVE YOU !

Puss och kram / Anna

Fredag, 25 maj

Heej alla där ute !

Är sjuk idag :(  Inte ett dugg kul. Allt började i skolan igår. Fick helt plötsligt jätteont i halsen. Men det struntade ju jag i såklart. Ont i halsen kan väll vem som helst få bara sådär tänkte jag. Jag kanske bara hade använt rösten lite fel eller nått. Jag sjunger ju typ hela tiden sen hade vi ju tränat mkt på teatern och sånt också så det var nog bara nått sånt. Sen på NO:n hade jag ingen ork alls och började bli irriterad på typ allt. Kunde inte jobba eller nått. Så började det där gnälliga i mig. Så som jag alltid blir när jag blir sjuk. Mathilda var så söt, hon gjorde en säng till mig så jag skulle kunna vila. Tre stolar och två böcker, en Fysik och en Biologi bok, som kudde. Tack Mathilda <3 Men tyvärr hjälpte inte det för när jag kom hem kom huvudvärken och jag frös så jag skaka. Halsen blev bara värre och värre. Tillslut hade jag så ont i halsen så jag fick ont i öronen också. Sen kom den roliga febern också. Lyckades somna en liten stund efter ett tag och när jag vaknade igen så mådde jag jätteilla. Så kunde jag inte ropa på mamma för hon hörde inte så  tillslut tog jag mobilen och ringde till hemtelefonen. Febern verkade bara stiga så jag fick ta mer tabletter och tillslut så fick vi nog ner den lite för jag började känna mig lite bättre. Hade inte alls lika ont i kroppen och så. När febern var som högst var jag nog uppe över 40 grader. Har aldrig haft så hög feber och vill andra mer göra om det.

Sov nästan hela natten. Vaknade någon gång vid halv 12 för att jag hade öppet fönster och min dörr till rummet var öppen och så blev det korsdrag eller nått så dörren smällde igen. Sen vaknade jag inte förän vid 5 då mamma ville att jag skulle ta en alvedon för att hålla febern på en bra nivå. Det märktes då att jag inte var alls med på banan. Hade jättesvårt för att bara göra en så enkel sak som att svälja. Hade ut lite i sängen då också. Men det var inte så mkt så det torkade snabbt.

Nu är kl snart 12 och jag kan nog inte sova så mkt mer än jag gjort. Har sovit nästan hela tiden från 5 till 11. Har lyckats få i mig två mackor också. Ska titta lite på tv men får ha så högt ljud på för jag har lock för öronen så jag hör knappt nått. Om jag blir riktigt på benen senare så kanske jag t.o.m. kan gå upp och ta ett bad.

Ett sista tack också till min kära bror som fixat en massa saker till mig idag och till mamma som också hjälper mig nu när jag är sjuk. Idag har Johan fixat så jag kan kolla på tv (min tv är sönder så han tog in sin tv hit). Sen har han hjälpt till så jag kan sitta här vid datron en stund. Har datorn så nära sängen som det bara går. Det var även han som gjorde mackorna till mig förut. Mamma som sprang upp och ner för trappen igår och gjorde saker som hämta hink, nått att dricka, alla tabletter, blöt och kall handduk och öppna och stängde fönstret ett antal ggr.

Nu måste jag lägga mig ner ett tag känner jag. Får bli tv ett tag till. Men det går verkligen inga bra program så här dags. Det roligaste man kan se på är typ "lycko chansen". Johan är inte hemma just nu så jag kan inte ropa på honom att hämta nån bra film heller. 

Till sist måste jag bara säga att jag saknar alla er ! Ni anar inte hur mkt alltså ! Missar klassen roliga idag också :( Vi skulle spela lasergame och nu ligger jag här hemma och kmr knappt ur sängen. Jag och min tajming alltså. 
Anna och Sofia, tack för att ni bryr er så om mig. Ska bli frisk så snart jag kan så jag kan komma hit och prata med er som vanligt.. Ta hand om er nu ! <3

Och för er som skrivit kommentarer till mig, jag lovar att svara på dom också när jag blivit frisk. Har tvyärr ingen ork till det nu.

PUSS OCH KRAM ! / Anna

Dagens bästa låt...

.. blev idag Baby love när Shirley Clamp och Nanne Grönvall sjunger den. Jag är helt fast. Kan inte sluta lyssna på den. Verkligen helt underbart bra. Jag blir glad hela jag av att höra den. Sen att det är min underbaraste Shirley som sjunger gör det ju inte direkt sämre. Shit vad det är bra alltså <3 Shirley, du är min baby , haha <3



Puss och kram / Anna
 

Tisdag, 22 maj

Heej !

Ännu en tisdag. Försov mig lite halvt i morse. Eller jag tänkte gå upp vid 7:30 men kom inte upp förän 7:45 då hag slängde mig i duschen. Men jag är så snabb på att duscha så jag var redan klart med kläder och allt på kl 7:55. Fredrik skulle jobba lite hemma innan han åkte till jobbet så jag fick inte stressa i ensamhet direkt. "När börjar du?" "Vad gör du?" "Har inte du bråttom nu?".. BINGO! Varför tror han att jag stressa liksom? Killar och hjärnor alltså. Dom passar inte ihop. Det är som hund och katt.  I vissa fall funkar det men endel inte alls. Det är på pricken så som det är med killar och hjärnor.

Jag kan ju inte klaga på att skoldagarna är jobbiga nu för tiden alltså. Kan ju berätta lite om dagen idag så förstår ni.

SO Fortsatte med artikeln om I- och U-länder.
Spanska Fick tillbaka prov, fick 2 poäng från VG! SURT ! Sen översatte vi lite mening tsm.
Matte Gjorde Sodoko (eller hur det stavas, jag är inte kines) Sen fick vi reda på nationella proven.
LUNCH !
Syslöjd
Sydde klart en ficka till en klänning jag håller på och syr till Svea, snart 1 år :)
Svenska Tränade till teatern vi ska spela upp nästa onsdag.
KÖR  Dagens höjdpunkt :D <3
Engelska (15 minuter) Gick runt och titta lite bara. Skulle egentligen tränat mer på teatern men orka.

Jaa visst låter det extremt jobbigt? haha. Syslöjden var väldigt rolig. Eller inte när min symaskin krångla men sen när 9F kom in och sjöng. Haha, dom är för härliga. Typ alla kmr från min förra skola så man känner ju hela gänget. Haha, dom hade gjort en egen översättning till "It most have been love". Inte riktigt likadan som Shirleys kan man väll lungt säga, haha. Jag föredrar henne, haha. Ska se om jag kmr ihåg deras:

Lägg dig viskning på min kudde
Lämna vinter på marken
Jag vaknar ensam
Och möts av tystnad
I mitt sovrum och överallt
Rör mig nu
Jag blundar hårt
Och drömmer mig bort

Det måste vart kärlek
men det är över nu
det måste vart bra
men jag tappade bort det
Det måste vart kärlek
men det är över nu


Sen kmr jag inte ihåg nått mer. Tror dom inte hade kommit på så mkt. Det var nått sånt där dom sjöng iaf. Typ översatt rakt över, haha.Som sagt, föredrar Shirleys ;)  

Efter kören satt vi och lyssna på Anna, Emelie och Lovisa. Först sjöng Anna och Emelie och Lovisa spelade gitarr. Jag säger bara, himla musikaliska underbarn alltså. Men det skulle bli bättre än så. Sen sjöng bara Anna och Emelie spelade bas och Lovisa gick över till elgitarr. Alltså shit, vad ska man säga? WOW ! Då trodde man verkligen inte det kunde bli bättre, men jo alltid när det gäller dom verkar det som, haha. Anna satte sig vid trummorna och så bara rocka dom loss. Jäklar vilken koll dom har på armar och ben alltså. Helt otroligt. SKIT BRA!  Vi skolkade lite från engelskan. Men vi skulle ju bara öva på den där teatern och det är inte ens kul längre. Vi hade ju tränat på svenskan innan också och då slutade mina grupper att träna för att vi hade inget mer att träna på liksom. Så var det en till lektion att träna på. Så då gjorde vi mer nytta som publik (a)

Teatern vi ska köra är typ några scener ur Hamlet. Vi har fått översätta den svenska till engelska så allt körs på engelska. Det finns ju ett manus på engelska också, men det är ett så gammaldags språk så man fattar typ inte vad man säger om man tar det manuset liksom. Vi har gjort en lite mer modern Hamlet. Det är verkligen skit kul. Jag ska spela Hamlets pappa (kungen) i min första scen och i den andra ska jag spela Hamlets mamma (drottningen). Haha, jag har scenen precis innan kungen dör och spela kung och sen när han dör lämnar jag över till Albin. Han får dö, haha. Sen blir jag drottning och då är det sista scenen så alla i den scenen ska dö utom en, haha. Jag dör först ;) Damerna först eller vad, haha. Det gäller visst där också, haha.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan renskriva lite på hennes dator. Hon måste skriva i lösenordet (a) Fredrik håller på och klättrar utanför mitt fönster i en massa ställningar och håller på med bräderna precis utanför mitt rum. Alltså jag kan knappt höra vad jag tänker.. Så sitter jag och sjunger, då bankar han på lite extra. Undrar vad det ska betyda, haha.

Puss och kram / Anna

Shirley är ...

.. den som betyder så otroligt mkt för mig. Hon kan få även den mörkaste dagen att bli strålande ljus. Jag blir alltid lycklig när jag ser henne. Får en så fin känsla i kroppen och jag kan inte beskriva hur mkt jag älskar henne. Dagen idag för ett år sen var den underbaraste dagen i nästan hela mitt liv. Jag har ju fått så många otroligt bra dagar med henne så jag kan inte välja vilken som är bäst. Shirley är såå... underbar <3 Men när hon står där framför mig, tror ni jag får ur mig allt det här då eller? NEJ! Jag blir lika arg varje gång på mig själv. Men, hon vet förhoppningsvis <3 Att en kram kan betyda så mkt som hennes alltså. Men det är ju så, dom man älskar som mest, allt från dom betyder lite mer.

Det är så typiskt, nu när man skriva hur mkt hon betyder för mig, försöka sammanfatta så alla ska förstå, då bara försvinner orden. men jag har en liten text på datorn jag skrivit för ett tag sen jag kan skriva ner så ni får se. <3

Shirley, du är helt underbar.Du sjunger så fantastiskt fint. Dina låtar är som julklappar på julafton,man vill aldrig att dom ska ta slut. Samma sak med stunderna man får med dig.Varför ska dom ta slut? När du står där framför mig är jag så lyckligsom jag bara kan bli. Du lyser upp mina mörkaste dagar, du gör mig hel. Ett liv utan dig vore ett liv utan mening. Du finns i mina tankar, dag och natt. I mina ögon finns ingen bättre än du. Du har gjort så otroligt mkt för mig som betyder så mkt att det inte går att beskriva med ord. Du kmr alltid vara min favorit alla kategorier. Jag är din för evigt.
Dina kramar betyder mest, för du är helt enkelt bäst !

SAKNAR DIG SHIRLEY <3

Måndag, 21 maj

Heeeeej !

Jag är så stolt över att säga det här.. Igår hade jag 34 läsare på min blogg. TACK ! Det blir ju så mkt roligare att skriva nu när jag vet att ni är intresserade <3

Sen en till rolig grej för idag, som jag tkr är väldigt speciell. Har en väldig stor betydelse för mig, men kanske inte för andra. Idag, just precis idag, är det ett år sen jag träffa Shirley Clamp för första gången. Jag minns det som igår. Jag vet inte vad jag ska säga mer än "GUD vad jag älskar den tjejen alltså" ! <3

image55
Shirley och jag, Mariebergs köpcentrum i Örebro 21 maj -06 <3

Hade väldigt kul idag på NO:n med Mathilda, haha. Vi satt inne på msn och prata med Anna, haha. Värsta kul vi hade. Mobbade Carro lite smått, haha. Sorry Carro men det är så kul och mobba dig. Du tar allt så.. knasigt. Sen hade vi en väldigt bra tajming, haha. Precis när vi kryssade ner msn så kom vår lärare Ragnhild in i rummet, haha. Shit vad jag skratta. Ragnhild undra ju såklart vad jag skratta åt och som tur var så hade jag uppe en sida om stjärnor som jag skulle ha och så fick jag se att det stod "Liv i rymden" och så var det en skit rolig lite gubbe som då antagligen skulle föreställa det. Så jag skyllde ju såklart på att det var det jag skratta åt, haha. Men den var rätt rolig den med ;)

Sen efter skolan åkte jag hem och så var det bara en snabb landning vid datorn så var det dags att ut och träna. Jag och Mathilda cykla. Vi var riktigt duktiga faktiskt. Cykla 5-6 km med trögaste växel så mkt som det bara gick. Riktig träning måste jag säga. När vi stanna till vid coop för att köpa lite saker till Mathildas familj så var jag helt svimmfärdig. Benen ville inte direkt som jag. Såååå ont i öronen hade jag också. Det var hemst alltså. Kön var as lång när vi skulle betala. Men efter typ 15 minuter hade vi betalat och var på väg ut till cyklarna igen. Jag hade inte låst min cykel, eller mammas cykel då min hade punka, för jag hade inte med mig nykeln. När vi precis svänger runt hörnet för och tittar på cyklarna så är en kille påväg att sno min cykel. Men när han såg oss komma mot så ångra han sig. Säger bara tur för han alltså. Annars hade han fått smakat på asfalt. Men vad arg jag blev fast han inte tog den. Bara tanken liksom. Hade vi kommit ut 5 sekunder senare så hade jag tagit den redan liksom. Har haft mkt bra tajming idag känner jag. Då blir det väll en massa dålig im antar jag för att jämna ut det hela.

Nej nu ska jag ta en dusch innan jag går och lägger mig.

Tack Sofia för att du finns. Vad skulle man göra utan en vän som du?! <3

I varje minut
I varje sekund
Finns jag för dig
I varje stund
När solen gått ner
Bland alla stjärnor vi ser
Är du det vackraste jag vet <3


Puss och kram / Anna

Dagens bästa låt...

... har idag varit låten How Am I Supposed to live Witout You av Michael Bolton. Skit fin låt tkr jag.. Kan inte sluta lyssna på den.

Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been loving you so long
How am I suppoed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been living for is gone

En sorglig låt men ändå så himla fin. Har ni hört den och i sånna fall, vad tkr ni? Har ni inte hört den, verkar den bra?

Puss och kram / Anna

Söndag, 20 maj

Heej !

Efter en hel dag med bara en massa plugg är man rätt slut i skallen. Men jag är så stolt över mig själv. Jag är klar med hemkunskapen, bokanalysen och filmanalysen. Jag kommer klara alla dom här läxorna utan en massa blod, svett och tårar. Kanske t.o.m. utan stress. Det känns så himla bra :D

Hur mår jag idag då? Jo vars, man ska ju egentligen inte klaga. Solen skiner på den blå himlen. Jag är lycklig. Men ändå mår jag inte riktigt på topp. Har varit illamående i flera dagar nu. Börjar bli lite orolig att det kanske är nått. Men någon gång måste ju vara min gång att bli sjuk så. Tyvärr måste vi ju faktiskt turas om med det. Sen hade det ju inte skadat om Sofia och Anna var inne på msn heller. Saknar dom faktiskt riktigt mkt nu. Sofia har jag inte pratat med sen i fredags. Börjar få lite Sofia brist faktiskt. Tänker på dig älskling, så det minsta du kan göra är väll ändå att komma hit ! Sen är jag lite besviken på att dom där datumen till turnén inte kommit ut än. Men på Sonjas sida står det faktiskt efter 20 maj. Så jag kmr alltså få fortsätta vänta antar jag. Men Shirley sa den 20 maj. Men hon säger ju själv att hon inte är så bra på datum. Inte för att jag tror henne men :b

Möttes av en mkt glad överraskning när jag kollade statestiken på bloggen för idag. Jag har slagit mitt läsare rekord :D Tack alla ni som läser min blogg. Idag har ni hittills varit 24 st :) <3 Hoppas såklart på att ni blir fler :) Ni anar inte hur glad jag blir över att se dom här siffrorna <3 Stort Tack !

Till alla er som läser, skriv gärna en kommentar så jag vet att ni varit här. Har ni blogg så svarar jag så fort jag kan på det ni skrivit. Om det är nått att svara på såklart.

Puss och kram / Anna

Söndag, 20 maj (morgon)

Heej !

Väcktes till en cirkus här hemma idag. Min lillebror vägg i vägg hade en kompis som sov över. Dom höll mig vaken till 3 och väckte mig sen igen 9:30. Men vad har man inte syskon till om inte förstöra en hel natts sömn?! När jag ändå hade vaknat tänkte jag att jag kunde gå upp för att se om dom uppdaterat kalendern på Shirley Clamps hemsida så jag får se den där turnéplanen jag väntat på i över 2 veckors tid. Men tror ni att dom hade uppdaterat idag eller? Nej varför skulle dom!? Det var ju bara sagt den 20 maj. Men förhoppningsvis så kmr det under dagen :)

Jaha, vad ska göras idag då?

* Köpa färg till skrivaren så jag kan göra klart hemkunskapen
* Titta på 50 first dates och göra en filmanalys (kan nästan hela filmen utantill)
* Börja lite på nästa svenska uppgift epoker, förhoppningvis.

Får jag det här gjort idag så ligger jag riktigt bra till inför nästa helg. Så heja Anna, idag är det bara sätta fart !

Har ni planerat nått kul och göra idag då?

Puss och kram / Anna


Lördag, 19 maj (kväll)

Heej !

Har inge kul alls just nu. Sofia är i sommarstugan med familjen och Anna pluggar. Inser ni hur uttråkad jag är. Jag kmr snart frivilligt gå ner och sätta mig vid tv:n med mamma och Fredrik. Det händer då inte ofta. Men det är roligare än att sitta här ensam.

Hitta en liten sånn här rolig grej jag tänkte jag kunde göra här i ensamheten.



Vad heter du: Anna
 
Var bor du: Örebro, 8 km norr om Örebro för att vara exakt

Trivs du där: Det kan du hoppa och sätta dig på.

Brukar du läsa horoskop: Jaa, när Anna skickar det till mig (A)

Har du körkort: Nix, men jag övningskör just nu

Favoritdjur: Min kissemiss, Smulan

Antal kuddar i sängen: 2 men använder bara 1

Äger du ett busskort: Ja, det klart.

Vad åt du till frukost: Ingenting, gick direkt på lunchen

Nästa mål i ditt liv: Blir klar med alla läxor.

Hur svarar du i mobil: Hej det är Anna !?

Antal timmar sömn inatt: för lite känns det som

Sov du ensam: Räknas katten?!

Vad är det för veckodag: Lördag

Vad åt du senast: en Toffifee

Vem fick du sms av senast: Sofia <3

Vem ringde dig senast: Jadu, Emelie kanske?

Godaste ölen du druckit: Har aldrig druckit öl, vad tkr du?

Vilka hårfärger har du haft: har aldrig färgat mer än färgglada slingor vid lågstadieåldern.

Vad såg du senast på: Någon dokumentär om fobier, riktigt intressant.

Längd: 162 cm

Vikt: Sånt frågar man inte en tjej !

Skostorlek: 37/38 ibland även 39.

Hårfärg: Blont

Vad gör du om ett år:  Går första året på gymnasiet. (:

Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej faktiskt inte. I sånna fall i mitt barndomshem

Vilken parfym använder du: Britney Spears

Vilka skor använder du: Just nu mina tofflor (: 

Jag vill jobba med: Drömmen är ju att bli sångerska, men det förblir nog en dröm.  

Nu var det roliga slut. Hoppas ni lär er nått nytt om mig av den här. Ni får gärna berätta vad ni inte visste om ni lärde er nått nytt :) Kommentera kommentera. Läser allt ni skriver och skriver ni ner er blogg svarar jag gärna :)

Nu ska jag ta och hasa mig ner och kolla vad dom gör för kul där nere.

See you <3

/ Anna


Lördag, 19 maj

Heej !

I morse blev jag väckt av Sofia. Hon skickade sms och berätta att hon följde med till sommarstugan med sin familj över helgen. Lite jobbigt för jag kmr sakna henne jättemkt. Men det klart jag överlever. Tur att hon skickade sms också för annars hade jag väll sovit bort hela dagen. Min katt Smulan kom upp till mig i sängen när jag precis hade vaknat också. Jätte mysig är hon. Världens sötaste katt helt klart.

Mamma och jag har tagit tag i mina läxuppgifter idag också. Renskrivit bokanalysen, så nu är den helt klar för inlämning. Sen gjorde vi klart nästan hela hemkunskapen. Hade vår dumma skrivare inte tagit slut på färg så hade jag varit helt klar med den nu. Men vi får åka och köpa färg im och fixa klart det. Men nu har jag bara 2 uppgiter i svenskan, NO uppsats, SO uppsats och lite hemkunskap kvar. Jag börjar se lite ljus över det hela just nu. Men det behövs någon som sätter igång mig. Tur att mamma vet. Så tar jag tag i hemkunskapen im så kan jag och mamma titta på en film och så gör vi filmanalys på det. Då blir det ju en svenska uppgift till som är borta. Ja så säger vi nu. Måste få klart det här. Har bara en till helg på mig nu.

Mormor kom hit idag också :) Var ett bra tag sen jag träffade henne nu så det var kul. Hon bor inte i Örebro som jag så det blir inte så ofta man ses. Så det är kul. Hon fyllde år nu i veckan så hon fick paket. Sen har min riktiga lillebror fyllt år också, så det blev lite försenat firande där. 

Har inte hänt så mkt mer idag. Vi håller på och grillar mat just nu. Vädret tillät det tillslut. Har varit lite regnigt och blåsigt men det verkar ha slutat. Nu är det bara lite molnigt, men rätt varmt ändå. Mkt skönt. Sommaren kanske kmr iaf då.

Sonja Aldén är i stan idag. Eller hon ska vara på stora hotellet vid slottet ikväll iaf. Snacka surt när man inte kan åka dit alltså. Ibland borde man vara 20 alltså. Men im kmr iaf datumen ut om "Tre S" turnén :D <3 Det är Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen som drar iväg i sensommar. Ska bli så otroligt kul. Tkr om dom alla tre så. Har träffat alla tre också och dom är hur gulliga som helst. Men favoriten är ju såklart Shirley <3

Puss och kram / Anna

Fredag, 18 maj (kväll)

Heej igen !

Nu har nästa hela dagen gått. Sofia är äntligen inne på msn ! <3 Du anar inte hur mkt jag saknat dig idag gumsan <3

Är så himla stolt över mig själv just nu. Jag har lyckats göra klart den där dumma bokanalysen idag. Jag behöver bara renskriva den, men det är ju över på ett kick. Orkar inte göra det idag. Det får bli im. Måste erkänna att jag hade väldigt svårt att koncentrera mig där ett tag när jag satt och skrev. Tankarna var på helt andra håll. Så jag gick ner och tog ett päron och gick ut i friska luften. Då kom mamma på att gräset behövdes klippas och eftersom jag ändå hade så svårt att koncentrera mig så kunde jag ju göra det. Då fick jag ju igång kroppen lite också. Jag kan säga att det känns fortfarande i kroppen efter den där gräsklippningen. Så någon nytta gjorde den iaf, haha. Och bokanalysen gick mkt lättare att jobba sig igenom efter det också. Var tvungen att duscha innan jag satte mig med böckerna igen. Det var inte helt svettfritt att klippa trädgården faktiskt.

För en gångs skull så är jag ensam hemma med mamma och Fredrik. Daniel och Simon är hos sin mamma från och med idag och en vecka framåt och Johan sover över hos en kompis. Ni anar inte hur stor skillnad det är när ingen av dom är här. Det är så.. tyst och lungt. Bäst och njuta alltså. I sommar ska Daniel och Simon vara här i 2 veckors perioder. Shit vad jag kmr längta till dom fria 2 veckorna alltså.

Dagens roligaste händelse måste varit när jag klippte gräset alltså, haha. Mamma såg allt för rolig ut när hon skulle visa vart jag behövde klippa lite mer, haha. Mamma flygvärdinna alltså, haha <3

Puss och kram / Anna

Fredag, 18 maj

Heej !

Gick upp en skaplig tid idag. Kändes riktigt bra faktiskt. Att inte bara vända på sig och somna om. Även om jag just nu känner att det var nog det jag skulle ha gjort. Det enda bra med den här dagen är min älskade ängel Anna. Vad skulle jag göra utan dig ? <3

Sofia, snälla kom in på msn och rädda mig. Jag blir snart tokig på allt det här.. <3 Allt blir bara så fel, inte ens en liten liten grej blir rätt.

När mamma kom hem från shoppingen till altan blev jag såklart pådragen att göra maten idag igen. Jag försökte få henne att ta någon annan för en gångs skull. Men nej, Daniel och Simon hade ju gjort allt det grillade häromdagen och Johan hade kompis här. Hallå, all mat jag gjorde igår, räknades den inte eller? Shit vad sur jag blev, som om inte dagen hade varit tillräckligt dålig liksom. Jag gjorde iaf tillslut maten. Vad annars skulle jag gjort? Finns ju liskom inte höger med skoluppgifter som måste göras. Bara 3 svenska uppgifter, en NO uppsats, en SO uppsats och hemkunskapens "flytta hemifrån" grej. Men det går nog bra.

Måste verkligen ta tag i mina uppgifter nu alltså. Jag blir tokig på mig själv som vet att det måste göras men ändå bara blundar för det. Sen när det verkligen är kirs läge och måste bli klart, det är då jag sätter igång. Jag mår ju så dåligt av det, varför kan jag aldrig lära mig alltså? Jag ska tvinga mig till att göra klart iaf en svenska uppgift. Jag har ju liksom börjat på den så det är ju bara att fortsätta och göra klart. En bokanalys, hur svårt ska det kan liksom? Okej, lite svårt är det med allt som måste tas med, men iaf. Så jobbigt är det faktiskt inte. Så kan jag titta på någon film im och göra filmanalysen. Då har jag ju bara epokern kvar sen. Då är ju svenskan avklarad. Om det ändå vore så lätt som det låter alltså.

Tack Anna som hjälper mig och gör min blogg så fin <3 Du är himlens vackraste stjärna alltså <3 Puss på dig <3

Puss och kram / Anna


Torsdag, 17 maj

Heej !

Norges nationaldag. Heja Norge med världens finaste huvudstag, Oslo. Har ni aldrig varit där, åkt dit. Skiiit fint verkligen <3

image50

Idag har jag inte gjort speciellt mkt fast jag kanske borde. Hade en "inte lust att gå upp" dag. Vaknade någon gång vid 11 men gick inte upp förän vid 1. Satte mig framför datorn, vad annars liksom. Var typ ingen rolig inne. Så efter ett tag tröttna jag och gick ner och hjälpte mamma med maten. Det blev kokt potatis köttbullar och brunsås. Hade ingen matlust men jag åt lite iaf. Gick sen upp till datorn igen och då hade det kommit in lite mer folk :) Sofia var inne :D <3 Vi pratar verkligen om allt mellan himmel och jord du och jag Sofia <3 Tur man har en vän som du alltså <3 Satt vid datorn rätt så länge. Blev lite less på det så jag gick ner och satte mig och kolla på "Super nanny" med mamma och fredrik. Vilken jävla unge det var alltså. Som vanligt satt jag och mamma och bara skrek ut massa bra kommentarer på vad dom skulle göra åt ungen, haha. Vi är verkligen experter numera, haha. Sen var det dags för middag. Dagen har gått jättesnabbt. Hade lovat mamma och skära grönsaker då, så det gjorde jag. Paprika, gurka och tomat. Sen rev jag ost och hällde upp majs också. Vi skulle nämligen äta tacos :D. Det var jättelänge sen faktiskt och jag hade näst intill tvingat mamma att göra det idag. Det var verkligen jättegott. Sen att Daniel inte var där och åt gjorde ju saken rätt så mkt bättre. Ingen som sitter och babblar sönder allt. Är så trött på att ha 3 brorsor just nu så det är inte sant. Lugn och ro får man hitta någon annan stans kan man ju säga.

Im måste jag verkligen göra lite läxor. Men gud, det är ju så tråkigt. Har faktiskt gjort lite hemkunskap idag. Det gick inte så bra när man samtidigt prata med Anna. Jag tappade bort min datastol, haha. Shit vad kul vi hade idag Anna. Du är verkligen bäst <3 Jag förstår inte varför jag alltid ska hitta mina bästa vänner så långt ifrån Örebro. Anna i Sthlm och Sofia i Borlänge liksom. Det är rätt många mil. Sofia, jag saknar dig nått så grymt mkt. Vill bara att det ska bli sommar NU ! <3  

Nu ska jag gå ner och titta på tv. Kanske äta lite chips också. Mamma köpte chips till bara mig för att jag skulle kunna få nått överhuvudtaget i detta hus. Det är också ett problem med 3 bröder. Allt det goda tar slut innan man ens sett röken av det. Men det håller ju mig smal och snygg på sätt och vis, haha. Men nu så, nu bryter vi det för en dag iaf. Jag vill ha chips.

Puss och kram / Anna

Onsdag, 16 maj

Heej !

Mormor fyller år idag :D <3 GRATTIS världens bästa mormor ! <3

Trafik idag i skolan. Det var lite roligt faktiskt. Brandmannen var bäst, haha. Jag, Natalie och Sofia fråga honom vad brandman heter på engelska, haha. Firefighter, visst låter det coolt, haha. Fireman låter lite mesigt på nått sätt, haha. Eldmannen liksom :b HAHA
Vi hade lång lunch så jag åkte hem och åt. Kanske inte direkt nobelmiddag jag gjorde men det fick duga. Stekte en hamburgare och gjorde lite mackaroner till det. Vi hade inga köttbullar hemma så jag fick göra det bästa av situationen, haha. Jag blev mätt iaf.
Tillbaka till skolan och då hade jag 20 minuters matte där vi spelade plump, sen var det dags för kören. Tror att vår skolavslutning kmr bli så otroligt bra alltså. Det låter redan bra liksom. Sen efter det hade vi elevensval och då har jag Showbiz sång. Så jag behövde ju inte förflytta mig alls, haha. Men det är jag inte lika säker på att det kmr bli så bra på skolavslutningen. Vi ska sjunga "My heart will go on" och det finns ju en viss person som lyckas förstöra hela låten alltså. Vi har t.o.m. sagt åt henne att sluta med sitt jävla, vad man nu ska kalla det. Men hon bara förnekar det hela tiden. Åh, blir tokig på henne. Jag skäms att sjunga ihop med henne. Har redan gjort det en gång och det blev katastrof. Alla på hela skolan tror säkert jag suger på att sjunga nu bara p.g.a. henne. 

Hemma sen igen så satte jag mig framför tv:n. Orkade inget annat. Mamma kom hem och satte sig där hon med. Där satt vi till typ halv 6 eller nått. Sen gick jag till datorn. Sofia var inne :D <3 Ja alltså Sofia, jag kan inte beskriva med ord hur mkt du betyder för mig <3  Älskar dig för att du är du <3 Du är världens underbaraste tjej med ett hjärta lika stort som universum. Du är värd mer än guld och diamant, det finns det mkt av men det finns bara en som du <3 ÄLSKAR DIG ! <3<3

Dags för mig att sova tror jag. Börjar bli riktigt trött faktiskt.

Sofia, glöm inte att skaka rumpan, haha <3

Puss och kram / Anna

Måndag, 14 maj

Heej !

Redan måndag igen, skola.. Tur det är en kort vecka den här veckan, hur skulle man annars stå ut?! Är så skoltrött så det finns inte ord för det. Men ändå tkr jag att jag jobbar på rätt bra i skolan för att vara så trött på skiten. Idag t.ex. på hemkunskapen gjorde jag rätt mkt för att vara jag. På SO:n kanske jag kunde gjort lite mer, hehe. Men jag kom framåt iaf och det såg ut som jag var väldigt flitig iaf, haha. Så mkt saker jag hämta och satt med, haha. Ett tips om man ska se flitig ut, haha. Efter lunch hade vi NO. Det var inte alls kul för Mathilda och Annette hade nationella prov båda två så jag satt ensam där. Fattade verkligen nada av det där med stjärnorna. Det är nått med att stjärnan består av väte och så blir det till helium som sen på nått konstigt vis även kan bli till järn :S Och när det blir så bildas det energi som gör att stjärnan lyser. Så långt är jag med, haha. När jag hade förvirrat klart på NO:n så var det dags för engelska där vi skulle fortsätta med våran teater. Vi ska spela upp Shakespeares Hamlet. Jag är med i 2 scener. I första scenen som Kung och andra scenen som drottning, haha. JAG HAR MAKT, MOHAHA. Det jobbiga är ju att allt ska vara på engelska. Jag skulle göra allt mkt bättre om jag kunde få prata svenska istället. Jag tkr om att spela teater, men jag suger ju på engelska. Mina nationella reslutat ska vi inte ens prata om liksom. Fast konstigt nog var jag bäst i muntliga på engelskan. Men men. Efter the english var det dags för musik. Favoritämnet nr ett alltså. Det är verkligen bara så himla kul :D <3 Jag kan redan min låt på gitarr så jag spelade bara igenom den några ggr och sen hjälpte jag till så mkt jag kunde med andras låtar. Lite nytta gjorde jag nog. Så ville folk att jag skulle komma och sjunga när dom spela. Varför just jag liksom?

Snart ska jag iväg och springa lite i skogen med alla innebandy tjejer :D <3 I blöta skogen, usch. Men men, ska ta med papper och penna och intervjua några grankottar åt Anna, hahaha. <3 Vill du ha ett diagram av svaren sen också eller Anna? haha. Inge svårt att göra när jag bara kmr få samma svar hela tiden, hahaha.

Im är det jobba-ikapp-dag i skolan. De flesta i klassen ska till krematoriet på förmiddagen, men jag tror att där går gränsen för mig vad jag klarar av av det här döden temat. Sitter heldre och pluggar i ett tråkigt gult klassrum då. Det behövs dessutom göras så mkt jag har kvar. Allt måste ju vara inne vecka 22 för betygens skull. Shit vad jag har mkt kvar att göra. Tur man är ledig torsdag och fredag. LÅNG helg :D <3

Puss och kram / Anna

Söndag, 13 maj

Heej !

Idag har tiden bara försvunnit. Men jag har haft rätt så kul faktiskt. Mamma och jag åkte först och handla. Då kom "Min kärlek" på radion. Jag blev på värsta bra humöret då :D Vi åkte förbi Jet macken och tanka också. Eller rättare sagt, mamma satt i bilen och jag tankade hennes bil. Sen åkte vi till coop där vi köpte blommor i mängder, lite smått och gott till att grilla och hårfärg till mig. För det var det jag skulle göra idag som var den lilla överraskningen, slinga håret :) Första gången jag gjort det. Skit nervös var jag att det inte skulle bli bra. Men jag är nöjd. Vad tycks?

image48
Före bilden är tagen när jag stod och vänta på Shirley i Södertälje för 8 dagar sen. Saknar dig Shirley <3 !

Medans jag väntade på att få duscha ur all hårfärg ur håret så var jag så duktig så jag plocka ur och i diskmaskinen. Det brukar jag typ aldrig göra men jag kände för att vara lite snäll idag, haha. Sen var det tvättnings dags 30 minuter senare. Satte mig vid datorn en stund sen och så ut igen. Då var det dags att plantera lite blommor. Sånt tkr jag är skit kul :) Blev riktigt nöjd med mitt arbete.. Då fick jag även syn på vårat äppelträd. Shit vad fint det är på våren alltså. Älskar våren. Allt är så otroligt fint då. Alla är så glada och jaa. Våren och sommaren är verkligen bäst <3 Då blir jag glad också för då får man träffa alla underbara människor som man inte träffar så ofta. T.ex. Sofia, Anna, Emma, SHIRLEY <3. Jaa, vår och sommar det är ju verkligen det bästa som finns <3

Puss och kram / Anna

Lördag, 12 maj (natt)

Heej ! 

Vaknade rätt sent. Mådde inge vidare alls på hela förmiddagen. Tur jag har dig Anna som får mig så glad jämt <3 Sen gick jag ner till A-plan för att kolla på min kära lillebrors fotbollsmatch. Elin och Svea vad där :D<3 Lilla söta Svea börjar bli så stor nu. Är verkligen inte van vid att se henne sådär stor. Men hon är ju snart 1 år. Hon kan redan prata lite. Hon säger hela tiden "titta".. och klappa händerna var också väldigt kul, haha <3 Lätt världens sötaste unge alltså <3 Sådan mamma sådan dotter <3

Sen när vi kom hem satte jag mig vid datorn igen. Vilket liv alltså. Men jag och Anna hade väldigt kul, haha <3 Du är BÄST Anna !! Jag skratta så jag grät flera hundra ggr, haha. Vi har så kul ihop älskling. Du och jag föralltid <3

Så var det ju dags för ESC idag också. Sverige kom på 18 plats :O Helt sjukt alltså. Min tv var sönder och min lillebror försökte hjälpa mig med den, men den är stendöd iaf. Eller jag har ljud men ingen bild. Så jag fick bara lyssna. Det är då man blir tokig på när komentatorerna säger: "Nu ser ni på skärmen hur vi ligger till" och så går dom vidare. JAG såg inte. Jag och alla blinda liksom. Hur hade dom tänk sig att dom skulle se?! Vad har man komentatorer till egentligen?! Har aldrig tänk på det förut, men nu slog tanken mig när jag själv blev utsatt. Men iaf, då blir det semi nästa år i ESC. Hur ska vi klara oss därifrån då? Säger bara det, vi måste hitta bättre låtar till ESC. Det är ju nästan skämmigt nu. Vi kör varannat år semi liksom. Hoppas verkligen inte att det upprepar sig fler ggr nu. Skärpning Sverige !

Kl börjar bli mkt och im kmr det hända saker, så det är nog dags att sova för min del. Har en överaskning till er im. Jag hoppas det blir av im iaf. Skulle ha gjort det redan ikväll, men det blev inte av. Men im hoppas jag :)

Puss och kram / Anna

Fredag, 11 maj (sen kväll)

Hejsan allihoppa igen !

Måste bara fråga, vart har alla läsare tagit vägen?! Har jag blivit tråkig eller?
Jag har iaf 6 läsare som är inne här varje dag. Vilka ni än är, tusen tack <3
Blir så mkt roligare att sätta sig här och skriva om jag vet att det är någon som är intresserad !
Kan ni inte lämna ett litet spår efter er innan ni går och berätta vad ni tkr är kul och läsa om?
Vill ju skriva om saker ni tkr är kul att veta. Jag tål kretik, så snälla, skriv <3

God natt med er <3

..och puss och kram / Anna

Fredag, 11 maj

Heej !

Har varit jättetrött hela dagen. På lite dåligt humör också. Men hoppas jag inte sa nått dumt bara. Tror jag lyckades hålla mig ifrån det idag. Annars brukar det kunna hoppa lite grodor. Ni får skälla på mig om jag säger nått dumt !

Skolan var som vanligt. En sak var lite annorlunda, Emelie hoppade på kryckor. Äntligen lyssnar du på oss Emelie. Du är så envis alltså, haha. Hjälper dig gärna att hålla böcker och sånt, så länge du inte har ont <3
På schemat var det för dagen klassråd, engelska, spanska (prov) och idrott. Kort fredag, och dom är så sköna.
Klassrådet gick snabbt som alltid, engelskan satt vi bara och diskutera filmen. Spanskan hade vi prov. Tyckte inte det var så jättesvårt ändå. Kunde varit mkt svårare. Sen idrotten hölls av Wictor och Felix S. Världens tristaste lektion. Sen att dom är rätt lätt virriga gör ju inte saken bättre. Hallå, hur många år har vi inte spelat brännboll liksom? Det är inte kul längre. Sen att hela klassen var lite lätt irriterade gjorde ju inte saken bättre. Alla var nog rätt trötta efter veckan. Tur vi bara gå tre dagar nästa vecka, annars skulle jag dö. Är så skoltrött alltså. Trött överhuvudtaget men, haha. Det är rätt vanligt. Liksom normalt tillstånd när det gäller Anna P ;D

Skulle ha åkt och kollat på Linnéa, Sandra och Annettes dansuppvisning ikväll, men sorry tjejer alltså men jag orkar verkligen inte. Det här vädret tar kål på mig. Vill ha bort allt pollen nu nu nu !

Idag kom jag på det jag, Sofie och Johanna satt och fundera på hur länge som helst i onsdags innan konserten. Vad Molly som vann "Lilla melodifestivalen" vad hennes lillasyster heter som var med i Talang 2007. Jag tror hon heter Mimmi. Det är bara att jag frågar Sofia när hon kmr in, haha. Hon har full koll, jag lovar, haha <3
Saknar dig Sofia, har inte pratat med dig på länge <3 <3 Miss you alot baby <3

Någon annan jag saknar som stryk är ju såklart Shirley <3 Alltså varför måste vi vänta så länge innan vi kan ses igen för? Jag kmr ju hinna sakna ihjäl mig innan vi träffas typ 1000 ggr om. Du måste hitta på nått innan slutet av Juli alltså. För länge kan jag verkligen inte vänta. Hitta på nått kul i juni så lovar jag att jag kmr. Iaf om du är i närheten av Örebro. Så jobbigt att åka långt. Måste gå upp så tidigt då (A) Brukar vara uppe 05:30 och då är jag så trött att jag nästan svimmar när jag träffar dig sen. Eller så är jag pigg då och sen direkt efteråt så blir jag så där as trött så man inte kan göra nått annat än att sova typ. Men nog pratat om det nu, miss you <3

Några av mina älsklingar som jag bara måste nämna en dag som denna:
* Anna, min super söta och rara lilla ängel <3
* Emelie, du och jag i ur och skur <3
* Sofia, mitt lilla hjärtegull <3                                                      
* Shirley, det bästa jag har då, nu och föralltid <3

ÄLSKAR ER SÅ ENORMT MKT <3333 !

Puss och kram / Anna


Onsdag, 9 maj - Torsdag, 10 maj

Heej !

Onsdag: Dag i skogen väntade. 5,2 km lät ju inte så jobbigt. 5 km brukar jag ju springa när jag kör spåret. Men kan säga att det var inte så bara. Det var inte direkt en rak och fin stig man skulle gå på. Mkt klättrande upp och ner. Mest upp. Typ bara upp, en gång ner. Så brant att man fick hålla i sig i ett rep. Skit läskigt, särskilt när man är så höjdrädd som jag är. Riktigt hemskt. Men man har ju sånna underbara vänner. Jag hade iaf jättekul i skogen. Tror alla hade det rätt kul. Eller självklart var det ju en viss herre som inte tyckte det var kul, men säg nått han tkr är kul förutom att sitta och lata sig framför datorn med en chipspåse. Han är helt otroligt tråkig så det är inte sant. Vilket liv liskom. Jag som säger att jag har ett tråkigt liv. Vad är inte hans då liksom, dö trist. På bussen hem var jag lite lätt stressad. Skulle ju til genrepet innan konserten om en timme och jag skulle hinna duscha och fixa. Men jag hade sagt att jag skulle komma sent. Kom bara 10 minuter sent, missade uppvärminingen. Men det var lungt. Vi körde igenom allt och fick rätt mkt tid över. Då satt jag, Sofie och Johanna och prata om massa roligt, haha. Ni är så tokiga tjejer. Synd att jag kanske aldrig mer kmr få skratta med er. Bara tanken får ju tårarna att rinna längs kinden, *snyft*. Själva konserten gick bra. Kunde inte blivit bättre med de förutsättningar vi hade. Jo jag skulle nog kunnat gjort lite bättre ifrån mig om jag inte hade varit så nervös. Men det fick duga, lät ju inte förjävligt iaf.
Somnade rätt så snabbt sen på kvällen. Var helt slut efter skogsvandringen. Frös rätt mkt också så det var skönt att krypa ner i sängen.

Torsdag: Vaknade med en förkylning som hette duga. Mamma tror jag är allergisk mot pollen också så det är dubbelt upp snorigt här alltså. Så himla jobbigt. Är trött hela tiden. Så har man jättemkt plugg också som inte gör saken bättre. Kan man inte gå och lägga sig och dö bara för en stund? Det skulle behövas just nu alltså. Gå i ide lite liksom. Gud vilken dröm. Sen vakna och inte ha någe plugg eller nått kvar. Allt är bara fixat av sig själv med högsta betyg. Bara balen och skolavslutningen kvar sen ett långt och superbra sommarlov framför sig. Visst låter det bra? Skulle lungt göra det mesta för att få det så. Typ vad som helst. Men jag måste vakna upp till juni iaf. Då börjar allt det där roliga man inte vill missa. Balen, studenten, skolavslutningen och såklart SOMMARLOVET !

Skolan idag var som vanligt, tråkig tråkig tråkig. Sen var jag ju så snorig och trött så det gjorde ju skolan bara ännu mer tråkig och jobbig. Hade ingen lust alls att gå till skolan i morse. Kmr ännu mindre vilja det im när jag vet att ett spanska prov ligger och väntar där i skolan. Jag har verkligen inte orkat plugga på glosorna. Kan några st redan de vet jag och den där gramatiken sitter stenhårt. Hablo, he hablado, estoy hablando.. YES, den sitter. För er som inte har spanska så betyder hablo: jag pratar, he hablado: jag har pratat och estoy hablando: jag håller på att prata. Visst är det kul med gramatik? NOT ! Men just spanskan verkar jag ha rätt lätt för. Var inte så svårt faktiskt. Engelskans är lite svårare men inte så mkt. Svenskans är krånglig ibland. Jag och invandrarna kan bilda klubb alltså. Vi kan nog lika mkt när dom kmr hit. Alltså jag menar inget illa när jag säger sådär, har inget emot invandrare alls. Vill bara säga att jag som svensk inte heller är speciellt bra på svenska. Det är verkligen ett svårt språk. Ändå kan man prata det flytande. Mkt konstigt alltså.

Nej nu ska jag nog sova snart för jag är lika trött idag som igår. Hatar allt pollen. Någon som hänger med ut med dammsugare och dammsuger upp allt så vi slipper det här? Är så trött på det och så länge har det inte hållt på än. Mamma säger att det är över om några veckor. Men jag vill verkligen inte vänta så länge. Det kan gärna sluta im för min del. Det är helt okej. Mer än helt okej. Någon som är med mig?!

Puss och kram / Anna

Tisdag, 8 maj

Heej !

Blir ett snabbt inlägg idag. Orkar inte så mkt mer. Sen har det inte hänt så värst mkt heller.

Skolan var som vanligt långtråkig. Hände inget speciellt. Mkt filmtittande blev det, haha.
Efter skolan tänkte jag att jag skulle vara lite duktig och plugga. Det gjorde jag också, lite iaf.
Sen var jag tvungen att följa med till min lillebrors fotbollsmatch för att vi skulle handla matsäck
till min otrolig roliga vandring med skolan im. Ska bli så kul, not. Men jag köpte lite gott och ta med iaf.
Matchen i sig var svinkall och jag hade nära döden upplevelse där. Trodde jag skulle frysa ihjäl.
Sen allt pollen också. Jag nös och nös och nös. Efter första 40 minuters halvleken var över ville jag bara hem.
Då var det hela 40 minuter till och sitta och huttra till. Tur dom vann med 6-0 annars hade jag åkt helt i onödan.

Sen jag kommit hem har jag pratat med Sofia, min gulleplutt <3 , och spelat gitarr.
Det är på musiken vi ska spela en låt och sjunga till, piano eller gitarr. Jag tog gitarr för jag vet inte...
Har alltid velat kunna spela gitarr. Nu kan jag iaf en låt :D The rose, skit stolt är jag :)
Har försökt mig på en MVG låt också. Min kärlek - Shirley Clamp :D <3
Men jag skulle behöva iaf 10 fingrar till känns det som för att kunna spela den. Hur svåra ackord som helst.
Får fråga Kamilla om hon kan lära mig lite, hehe. Jag suger verkligen på allt var instrment heter.
Ska nog hålla mig till sången om det blir nått inom musik en dag..

Påtal om sång. Im är det konsert. Usch vad jobbigt men ändå kul. Är så himla nervös.
Har bett Emelie att spela in. Vill se hur jag beter mig, haha. Måste ju lära mig av mina misstag någon gång.

Nu måste jag sova så jag är på lite bra humör im under vandringen iaf. Hoppas bara inte jag kmr
med någon av de jobbigaste killarna i klassen. Jag är lättirriterad den här veckan och det är inte bra.
Vandring och lättirriterad= utbrott på en gång liksom.

Puss och kram / Anna

Lördag, 5 maj - Söndag, 6 maj

Heej !

Ni ska bara veta hur otroligt glad jag är just nu. Det går inte att beskriva alltså.
Ska berätta så mkt som möjligt om igår för er, så varning, det här inlägget kan bli VÄLDIGT långt.

Lördagen började med att jag gick upp vid halv 9 för att duscha. Jag fixade inte till mig så jättemkt
för att kunna göra mig finare sen på kvällen. Packade det sista och satt i bilen för avfärd 10:15. Som alltid senare än vad vi hade sagt. Men den här gången var det inte jag som inte var klar. Vi hade med oss vår GPS och hade slagit in hotellets adress och så satte bilfärden igång. När vi kom upp på motorvägen så började helt plötsligt den och pipa jättehögt och både mamma och jag
tittade på den för att se vad det där betyda. Det visade sig att den pep för att mamma körde för fort, haha. Mellan Örebro och Arboga hade den pipit sådär typ 10-15 ggr. Mamma ba: JA JA JA, om du sköter ditt så sköter jag mitt ska du se, till GPS:en, haha. När vi närmade oss Stockholm där vi skulle bo så började GPS:en att bli väldigt otydlig med vart vi skulle köra så vi körde fel. Och om ni någonsin har missat en avfart på en motorvägi närheten av Stockholm vet ni att det verkligen inte är så bara att vända och åka tillbaka. Men mamma kom på att vi kunde åka in till Stockholm och parkera där vi hade vår lägenhet förut, så det gjorde vi.

Dagen gick åt till att gå på stan och shoppa. Eller shoppa kanske var att ta i, vi köpte en bikini till mig och en t-shirt till mamma. Så det blev inte så värst mkt shopping. Sen åkte vi och leta rätt på hotellet. Det var inte helt lätt att hitta. Mitt inne i ett bostadsområde, haha. Mamma och jag tvivla på att GPS:en visste vart vi skulle där ett tag, men vi hittade det iaf. Inne på rummet slog vi på tv:n och titta en stund för kl var inte mer än 4. Jag hade börjat få lite ont i huvet fast jag tyckte jag hade druckit riktigt mkt under hela dagen.
Men jag tog iaf en tablett för säkerhetens skull. Sen var det dags att locka hår och fixa och dona. Jag tror jag började bli riktigt nervös redan då för jag lyckades spruta parfym rakt i ögat. USCH vad ont det gjorde.

Vid halv 6 taget tog vi bilen och åkte ner till Axa sport center där allt skulle hända. Vi var nog inne där vid halv 7 taget efter långa kön på parkeringen till automaten. Väl där inne lämna jag in min jacka i garderoben som jag ungefär 20 minuter senare hämta igen för jag höll på och frysa ihjäl. Vi hittade våra platser och satte oss där och vänta. Köpte lite godis och dricka. Konserten blv försenad med 10 minuter för att folk inte kom i tid och satte sig på plats. Blir så sur på sånt. Fint folk kmr sent, jo tjena. Så jag som kom super tidigt, är jag en dålig människa eller?

Shirley sjöng 2 låtar, "A tousand miles" , såå otroligt fin speciellt när hon sjunger den, och "Baby love" ihop med Nanne. Alltså vilket drag det blev. Dom sjunger den as bra ihop. Verkligen <3 Resten av konserten var rätt så långtråkig. Kom lite roliga tillfällen men inte speciellt många. Det var lite för mkt av det mesta så man tröttna rätt snabbt. Sen när dom hade fått sina blommer och det på slutet så gick jag neråt för att ställa mig vid scenen och visa att jag var där och självklart ville prata med henne. Men Shirley tog inte den väg jag hade tänkt mig så hon missade mig. Eller kanske mer jag som missade henne, men iaf. Men är man liten, snäll och söt får man ofta sin vilja igenom. Jag fick hjälp av en ljudtekniker att få tag i Shirley. Tusen tack till dig. Vet tyvärr inte vad du heter. Han hjälpte oss in backstaight och där tog en tjej hand om oss och berättade att Shirley bara skulle byta om sen skulle hon komma. Tyckte det tog jättelång tid men det var säkert bara 10-15 minuter eller nått. Kändes verkligen som en evighet. 
Ett tag tvivlade jag på att hon verkligen skulle komma ut. Att dom bara ljög för mig. Men sen tillslut såg jag henne komma där långt borta. Men självklart så skulle någon stoppa henne och ville ha autograf på vägen. Snäll som hon är stannade hon såklart och skrev. Det tog ju inte mer än någon minut.. Sen började hon gå igen och fick syn på mig. Då började hon springa. När hon kom fram till mig fick jag en stor kram och hon sa att hon förstod att det var jag som ville träffa henne. Hon var så fin, och det berättade jag för henne. Men det hon hade på sig då tyckte hon det var gammalt, men det var verkligen jättefint det med. Vart hittar människan allt? Så stod vi och pratade om kläderna hon hade haft på sig på scenen och så. Så frågade hon om jag hade tyckt att konserten varit bra. Först sa jag att den var bra och hon frågade då om jag inte tyckte den var långtråkig och då erkände jag att det var den.. 
Det är som att hon kan läsa mina tankar ibland. Hon sa iaf att hon förstod att jag skulle tycka det och att folk brukar säga det. Det enda bra på hela konserten var ju liksom artisterna man kände igen som Shirley, Nanne och Jill. Vi stod och prata om allt möjligt. Bl.a. frågade hon mig om jag var pollen allergisk för jag var lite röd i ögonen och snorig. Det var inte förän då jag kom på tanken att jag kanske var pollen allergisk. Jag trodde jag bara fått tillbaka min envisa förkylning. Vad det än är så går det ju iaf över snart. Vi tog lite kort också. Mamma tog kort under hela tiden nästan när jag och Shirley stod och prata. Eller i början iaf. Shirley verkade ha en hel del och prata om, haha. Vi pratade om när vi skulle ses nästa gång och massa sånt också. Hon berättade lite om vad hon höll på med just nu och att hon var nere rätt mkt i malmö. Alltså Shirley, du är för härlig. Tror inte du håller på och bli skånsk men du kan helt klart deras dialekt, haha. Vet inte hur länge vi stod där och pratade men länge var det iaf. Mkt längre än jag hade räknat med. Men det var ju såklart bara kul. Alltid lika kul och bli förvånad över en sånn sak. Blev otroligt rörd av en sak vi pratade om. Jag vill inte nämna här vad vi pratade om, men det fick mina ögon nära tårar iaf. Så skönt och veta vad du tkr om det Shirley. Har funderat på det hur länge som helst och det kändes skönt att änligen få veta. Du är så underbar alltså. Vi hade väldigt svårt att säga hej då. Tillslut sa jag åt henne att det nog var bäst att hon gick så inte Jill blev sur på henne. Dom skulle nämligen åka tsm hem och Jill verkade ha lite bråttom. Eller så ville hon bara komma hem. 

image47
Shirley och jag. Shirley, du är världens bästa. Finns ingen som du. DU ÄR ALLT <3

Mamma och jag satt i bilen för att åka till hotellet vid 23:45. Dagen kunde inte ha blivit bättre. I sånna fall lite mindre långtråkig konsert, men jag fick iaf träffa min älskade Shirley Natasja Clamp. <3 Tack ännu en gång för allt igår Shirley. Tror vi aldrig kramats så mkt som igår, haha <3

Idag söndag då så vaknade jag kl 8. Jag vet inte varför, men jag vaknar alltid tidigt om jag inte sover i min egen säng. Tv:n hade visst varit på hela natten så jag låg och titta lite. Sen gick jag och mamma upp och åt frukost. Helt okej frukost tkr jag. Men mackorna var inte goda alltså. Helt sega. Så det blev två tuggor macka, yoghurt med torkade bananer och russin, ett halvt ägg och ett glas jucie. Det fick duga helt enkelt. Mkt mer än jag brukar äta. Sen vid 9:02 satt jag och mamma i bilen påväg hem. Vi var hemma vid ungefär 10:50.. Riktigt skönt. Då laddade jag in alla bilder jag hade tagit på Shirley igår och titta på dom. Några blev riktigt bra.
Sen loggade jag in på msn och alla ville veta hur jag hade haft det. Dom ville jag skulle berätta ALLT. Stackarna visste ju inte hur mkt ALLT var, haha. Ändå försökte jag att inte ta allt i detalj så dom slapp höra så mkt.

Dagen kmr nog inte bli mkt mer spännande än såhär. Är jättetrött efter går dagen. Men så himla glad så jag vet inte hur jag någonsin ska kunna förklara. Finns helt enkelt inte tillräckligt mkt ord som beskriver det. Shirley, du fick mitt hjärta att göra dubbelvolter igår. Säkert 200 ggr om. Du får mig lycklig älskling <3

Vilken underbar helg. Tionde gången jag träffar Shirley och jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli så bra. Har inte ens kunnat drömma om att det någonsin skulle bli en tionde gång. Jag är verkligen överlycklig <3

Puss och kram / Anna
 

 

Fredag, 4 april

Heeej !

Blir bara ett snabbt inlägg idag, hinner inte så mkt mer. Måste packa :D

Har varit med Albin idag efter skolan. Vi hade as kul, haha. Jag målade hans naglar.
Ur läckert blev det, haha. Sen har jag pratat med Anna på msn. Alltså genom micken.
Riktigt prata liksom. Eller jag pratade och hon skrev för hon har ingen mick tyvärr :(
Men vi hade iaf jättekul. Skadade hennes öron bara några ggr när Albin kittlade mig.
Förlåt Anna, hjärtat mitt <3 Inte meningen att skada dig <33

IMORGON SKA JAG SE SHIRLEY <3<3<3 Hoppas på träffa också.. Men det tror jag.
Men jag är såååå himla nervös. Men det är ju inget ovanligt så, haha.
Allt kmr bli så BRA ! Bara allt blir som jag tänkt mig, annars blir det inge kul ju.
Måste ta bort alla streck Albin målat på mig med bläckpennan. Har över hela armarna.
Fast jag sa åt honom att han inte fick. Albin är döv, eller så bryr han sig bara inte, haha.

Men nu måste jag iväg och packa. Måste sova i morgon bitti känner jag. Är skit trött.
Kan i för sig sova lite i bilen också på vägen upp, men vad underhållande för mamma då liskom.

Men iaf, puss och kram / Anna

Torsdag, 3 maj

Heej !

Den här dagen har varit totalt meningslös. Jag har varit skit trött hela dagen och inte fått nått bra gjort.
Skulle lika gärna ha kunnat hoppa över hela dagen. Då hade det blivit närmare LÖRDAG också :D <3
Det känns som en evighet tills det blir lördag alltså. Bara för att jag längtar så otroligt.
Så är det självklart lång fredag im också. Slutar 14:40 istället för 13:20 som är en kort fredag.
Men Albin och jag ska plugga tsm efter skolan :D Blir nog inte bara plugga, kanske gården eller nått sånt
också. Men vi måste verkligen ta tag i lite läxor också. Svenskan först, för den är roligast för den kan jag, haha. Man ska svara på frågor om Shakespear och jag har liksom jobbat med honom nyss när vi hade
grupparbete om de olika epokrarna. Så hade vi läxförhör på det också. Skit stolt blev jag när jag fick 29/30 på
förhöret också. Men så dumt att jag inte skrev det jag trodde på vad en epok var. Vågade inte chansa.
Så himla dumt för jag hade ju rätt. Det lät för enkelt för att vara rätt, hehe.

Vad har hänt idag då? Jo, jag hade skrattat åt allt typ. Var så himla trött så fnisset var på hög nivå.
Gud vad jag skratta åt Annettes nya bil som har registreringsskylten DOP, haha.
Det var lite kul, men det tyckte visst ingen annan. Sen när jag och Annette hade lite kul med Larsen också.
HAHA, alltså när vi snackade om skruvarna och Larsen kommentar var: VADÅ?! Alltså shit vad jag skratta.
Så himla klockren kommentar, hahaha. Så himla opassande i just det tillfället, haha. Sen Annette när
hon härmade Larsens gångstil, haha. Alltså sorry Larsen men du går verkligen så, det är bara att acceptera.
Det var liksom enda gången vi inte skämtade, haha. Men det bästa av allt var att jag sa åt Carro att hon går så
och att vi inte menade nått illa med det, och hon ba: "Ska du säga spinkis". Hahaha, jag kunde bara inte låta
blir att säga: "Bara för att jag är snygg". Då fick Linnea ett skrattanfall och ba: "Där satt den Anna".
Ibland kan NO lektionerna vara rätt roliga faktiskt, haha. Men inte så speciellt ofta faktiskt.

Just nu sitter jag och pratar med Anna och Albin. A & A, haha. Anna din lilla knasboll <3
Så himla härlig alltså, haha. Min sötaste lilla prinsessa alltså <3
Du är värd mer än guld och diamant.
Sånt finns det mkt av, men det finns bara en som du <3
Och Albin, haha. Hetast i min tröja alltså, haha <3 Finns inte ens tillräckligt med
ord för en person som beskriver en person som du <3

Puss och kram / Anna

Tisdag, 1 maj

Heej !

Igår var det disco på folketshus. Jag vet inte riktigt hur jag ska betygsätta det.
Det var roligare än att sitta ensam hemma men inte roligare än tunneldiscot.
Var där med Linnéa, Kajsa, Emelie och Fia. Tog skit lång tid innan vi ens kom in.
Tror vi stod där i kön från 21:10 till typ 21:50 eller nått, 40 minuter liksom..
Dom skulle ta alkotest på alla.  Men snälla liksom, du märker väll om man är påverkad
så man ställer till trubbel. Nej alla skulle testas. Snacka om att man var nära på att dra hem
redan innan man kommit in. Men som tur var så väntade vi.. Emelie och Fia stack vid 22:45.
Dom var tvugna att åka hem.. Så Linnéa, Kajsa och jag stanna kvar och dansa och titta på
allt ifrån modevisning til att ett band körde tre låtar. Ska jag vara ärlig tyckte jag alla tre lät likadant.
Men det var säkert någon skillnad på dom som inte jag hörde. Hade man hört vad dom sjöng
hade det kanske varit ännu bättre. Kan ju inte påstå att man fick mkt tid till att dansa.
Man kom ju liksom aldrig igång på riktigt förutom typ dom sista 10 minuterna. Då var det rätt kul.
Men vi tröttna snabbt och åkte hem. Jag var hemma vid 2.. Så jag är lite lätt trött idag.

Vi var vid brasan vid slottet igår också. Har aldrig varit där förut så det var ju en ny upplevelse av Valborg.
Har alltid stått vid brasan här hemma bland alla skrikande småglin. Har inget emot dom så länge
dom är tysta och inte går mig på nerverna, haha. Dom är sötast när dom sover, haha.
Men åter till slottets brasa. Dom har brasan ute på en flotte i vattnet. Jag frågade mig hur dom skulle
lyckas tända den brasan, men jag fick mitt svar rätt snabbt. Dom skjuter med pil och pilbåge en
brinnande pil in i brasan från slottet. Gissa vem som stod: MISSA MISSA MISSA! haha. Nej inte jag.
Okej, det var jag och Fia, haha. Men det var faktiskt 2 som missade. Då var vi nöjda, haha.

Idag blir det nog inte mkt gjort. Är så himla trött. Albin ville att jag skulle åka och träffa honom
och Benne, men sorry alltså. Jag orkar verkligen inte. Dom kanske skulle komma hit.
Vi får se hur det blir. Nu har jag iaf städat rum, hehe. Nått jag inte kan påstå att jag hade i söndag ;D

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag får träffa världens underbaraste människa med ett hjärta av guld !
Alltså kan vi inte hoppa över onsdag, tordag och fredag? Ärligt ! Jag längtar så jag dööör snart.
Shirley Natasja Clamp, I MISS YOU ! <3 Inte bara lite, hur dunder super duper mkt som helst alltså <3

Puss och kram / Anna


RSS 2.0